Ware woorden van Viktor Orbán: Wanneer we gevallen zoals in Nice niet willen zien, mogen we ze niet binnenlaten

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

“Afrikanen zouden in Afrika een toekomst moeten hebben”, zei Orbán over de terreuraanslag in Nice, en hij voegde er aan toe: “Zodra we ze binnenlaten, moeten we met hen leven, en ons aanpassen. Als we ons echter niet willen aanpassen, kunnen we maar één ding doen: ze niet binnenlaten.”

Aldus Orbán in een interview met de staatsradio “Kossuth”. “Afgezien van de enkelen die hier al zijn, willen we geen nieuwe, vooral geen [illegale] migranten binnenlaten”, zei hij.

De Hongaarse regering “mag het Brussel niet toestaan ons zulke regels op te dringen, volgens welke wij mensen moeten toelaten die we niet in het land willen zien… en dan uiteindelijk begrafenissen moeten bezoeken…”, zei Orbán.

Bron:
politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Criminaliteit, Demografie, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

22 reacties op Ware woorden van Viktor Orbán: Wanneer we gevallen zoals in Nice niet willen zien, mogen we ze niet binnenlaten

 1. Jean zegt:

  Ik wil en zal me nooit aanpassen aan vreemdelingen en zeker nooit aan moslims.

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  Is die clown genaamd Rutte nou zou vreselijk stom of is de heer Orbán nou een normaal, redelijk denkend mens ?
  Ik denk het antwoord wel te weten !

  Geliked door 5 people

  • Julia zegt:

   Zolang meer dan de helft van Nederland stemt op clown Rutte met al zijn leugens en bedrog zal er helemaal niets veranderen dan dat er alleen meer en meer gif binnen vaart die de algehele samenleving zullen ontwrichten en de chaos met de dag meer en meer toeneemt omdat die slapjanussen en onbenullen zowel in Brussel als in ons land geen enkele daadkracht meer hebben en de totale macht zijn verloren door hun schandalig onverantwoord wanbeleid rondom migratie. Kijk wat er op de verantwoordelijke posten zit een oudere dame de 72 jarige Ankie Broekers-Knol (VVD) uiteraard nog aan een goed betaald baantje geholpen door de welbekende doorschuif vriendjespolitiek binnen onze regering. Alle maal mooi maar zij presteren niets en het ontbreekt aan elke kwaliteit en daadkracht om deze zware post onder zich te hebben ditzelfde geldt voor Grapperhaus een draaiende slappe vent die recht kletst wat krom is en de chaos binnen zijn Ministerie bekend is. Dat zijn onze politici over de rest nog maar niet te spreken. Nee dan Orban een weldenkend daadkrachtig man met een duidelijk standpunt Moslims en Islam komen niet binnen en terecht maar in de rest van de EU landen worden ze geknuffeld en gefaciliteerd. Nou het resultaat van deze grootste mislukking en wanbeleid is duidelijk zichtbaar maar helaas hebben de burgers hier het meeste last van.

   Geliked door 3 people

  • Arthur van Rooijen zegt:

   De heer orban is een normaal denkend mens ja

   Like

 3. Willem zegt:

  Hoe wil je ze tegen houden, met die open grenzen, zijn ze binnen dan is terug sturen bijna niet mogelijk. Daarbij komt ze komen hier niet om te werken, maar voor de uitkeringen. Onze regering zou eerst de moed moeten hebben om de wetten te veranderen.

  Geliked door 2 people

  • Ravian zegt:

   Er hoeven geen wetten verandert te worden, er moet enkel een einde gemaakt worden aan de misinterpretatie van de wet.
   Zo hoort de buitengrens van Europa gewoon op slot te zitten.
   Zo horen er enkel vluchtelingen opgevangen te worden, en geen migranten.
   En zo horen die vluchtelingen in het land van binnenkomst opgevangen te worden.
   Allemaal regels waar de hand mee gelicht wordt, omdat de EU een massa immigratie wil waar onder de bevolking van de EU geen democratische meerderheid voor te vinden is.
   En hetzelfde geld voor het islam probleem in het algemeen.
   De wet op de vrijheid van godsdienst stelt duidelijk dat dit geen vrijbrief is om je niet aan de Nederlandse wet te houden, maar dat stukje van die wet negeert men gewoon.
   Verder is die wet sowieso ook enkel van toepassing op echte godsdiensten, en niet op met een religieus sausje overgoten foute ideologieën.
   De islam kan, net als het nazisme, gewoon met de huidige Nederlandse wet in de hand verboden worden.
   Wat nodig is dat zijn geen nieuwe wetten, maar bestuurders die deze wetten respecteren en ze gebruiken waar ze ooit voor gemaakt zijn, om de Nederlandse samenleving en cultuur te beschermen.
   Gewoon stoppen met aan de verkeerde kant van het cordon sanitair te stemmen dus.

   Like

  • Blaffertje zegt:

   @Willem.

   Die open grenzen is de grootste fout die ze hebben gemaakt.
   Ze hebben daarmee de poort naar de hel open gezet.

   Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Willem.
   “Moed” zult u bij onze “regering” niet aantreffen. Een enkeling die wél héél veel moed toont en óók nog eens de waarheid zegt, wordt beschimpt en uitgelachen door het overige minderwaardige stelletje in het parlement.
   “Moed” vindt u daar niet, maar dat had u toch zeker ook niet verwacht.
   Als er gestemd moet gaan worden over een hoger salaris voor de verpleegkundigen , rent een stelletje van die z.g. volksvertegenwoordigers ( eigenlijk volksverraders natuurlijk !) de Kamer uit.
   Onlangs was er in de Kamer een meerderheid voor een salaris-verhoging voor de verpleegkundigen, komt Pinokkio Rutte doodleuk verklaren :
   “Dat doen we niet, geen geld !”; nee natuurlijk niet, dat ligt al lang in Italië en Spanje !
   Hoorde gisteren van de geweldige plannen van het CDA bij monde van prof. dr.Bloemschoen ; hij vertelde het met droge ogen, de dwaas. Ik viel weer eens van de stoel, we worden allemaal besodemieterd mensen, óók en voorál door het CDA met hun zedepredikers, maar liegen dat ze kunnen , én doen !!!!!

   Like

 4. arthurschop zegt:

  Eén van de weinige Europese politiekers met gezond verstand.en eerlijkheid.
  De meeste anderen zijn stom of hebben meer waarschijnlijk een dubbele agenda.
  Dank zij Orban kunnen we het misschien nog enkele jaren overleven.

  Geliked door 3 people

 5. Ravian zegt:

  Tsja, dat krijg je er nou van als je dankzij de Sovjet bezetting een royale kwart eeuw aan hippie indoctrinatie bent misgelopen.
  Dan blijk je zomaar zelfstandig te kunnen denken, en de realiteit te kunnen zien.
  Zijn er bij de EU al boven ons gestelden onpasselijk geworden?

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @Ravian.
   “Zijn er bij de EU al boven ons gestelden onpasselijk geworden?”

   Vast wel.
   Mutti Merkel, Timmerfrans, verneuk de meuk Rutte, Ursulaatje en nog een aantal zitten vast al te beraden hoe ze Orban moeten straffen, want o,o,o,dat is toch zoooo fout wat deze man doet.want hij komt voor zijn volk op i.p.v. Bruxelles.

   Like

   • Julia zegt:

    Blaffertje het stelletje laffe EU slopers inclusief Rutte kunnen zich beraden wat ze willen maar ze vergeten dat Orban meer daadkracht en lef heeft als het hele politieke stel onbenullen zowel binnen de EU en hier bij elkaar. Het enige wat zij kunnen is Europa verder slopen en de invasie van woestijnratten en afrikanen met duizenden per dag toe te staan. Machteloos en radeloos door desastreus wanbeleid en geen raad meer weten met de enorme chaos rond het gif wat hier dagelijks ongecontroleerd binnen vaart. De politiek kan hier worden schoon geveegd we hebben aan één persoon met daadkracht en lef zoals Orban of Poetin genoeg .

    Geliked door 2 people

 6. Van hoylandt roger zegt:

  Toch ene die het bij het rechte eind heeft

  Geliked door 1 persoon

 7. Cleo zegt:

  Hadden we in Nederland maar zo’n man als Orbán. Helaas zitten we nog opgescheept met een stiekeme, gewetenloze volks- en landverrader Rutte.
  Rutte heeft blijkbaar nog niet genoeg bloed aan zijn handen met zijn wanbeleid van continue binnenlaten van islamitisch tuig en ongedierte!

  Like

 8. Eppo zegt:

  Hier in Nederstan haalt die VVD (Rutte ) Ze nog elke maand met Duizenden binnen .
  Huizenhoog stapelt die ze op plus dito problematiek , ellende , miserie .
  En de rest van de StaatSmongolen in dit Land stemmen weer vrolijk op 17 maart voor nog meer Meuk en zooi voor zich Zelf .

  Like

 9. Gerrit zegt:

  Ik kwam ik in 1970 Zuid-Afrika binnen per boot. Zat daar uren vast voordat ik het land binnen mocht. De regel was daar, eerst een retour ticket tonen en laten zien dat je voldoende geld had.Toen waren daar nog de Blanken de baas.(!) Nu komen ze hier Ter Apel binnen zonder geld en zonder papieren. Wij betalen alles maar voor hen uit de belastingpot Elke week voor 600 personen. Dat is 30.000 per jaar.

  Like

  • Ravian zegt:

   Yep, elke van die zogenaamde “vluchtelingen” kost onze samenleving 30.000 Euro per jaar.
   Als we er dan van uit gaan dat de gemiddelde nog zo’n vijftig jaar gaat “trekken”, want werken gaan die luie flikkers echt niet, dan praat je over 1.500.000 Euro per kop.
   Momenteel hebben we dan al zo’n 200.000~250.000 van die “Apothekers uit Aleppo”.
   Dat is dan een jaarlijkse kostenpost van 6~7,5 miljard Euro.
   Op dit moment pissen we hier jaarlijks dus al zo ongeveer de hele defensie begroting aan weg.
   En er komen er jaarlijks zo’n 20.000+ bij, dat bedrag stijgt dus jaarlijks met 600.000+ Euro.
   Daar boven op komt dan nog de door deze groep, middels criminaliteit, aan onze samenleving aangerichte schade, die ongetwijfeld ook in de vele miljarden zal lopen.
   En de door deze lieden in de samenleving aangerichte psychische schade is helemaal niet te becijferen.
   De hierboven gemaakte simpele rekensommetjes gaan de MSM uiteraard nooit onder de publieke aandacht brengen, dat zou Wilders maar in de kaart spelen tenslotte.
   Maar laat het eenieder duidelijk wezen dat hier een molensteen gefabriceerd wordt die Nederland vroeg of laat economisch zal doen verzuipen.
   Als er tegen die tijd nog geen burgeroorlog uitgebroken is natuurlijk.

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Men heeft nog vergeten. te vermelden ‘ DE. MILJOENEN Donaties’ die via madam KAAG. ons land ‘uit gesluisd ‘ worden, naar dezelfde- kleurgenoten- landen , ( waarvan de ‘vermeerdering’. stelselmatig niet bijgehouden kan worden!!!)…….
    <~<~<~<~<~<~<

    Like

   • fleckie zegt:

    Is het niet hetboek. “ De. Ondergang van Nederland’ , waarin gewaarschuwd wordt, hoe het Nederland. zal vergaan, van auteur. RASOEL …….
    <~<~<~<~<~<~<

    Like

 10. Bob zegt:

  De EU gaat met de boodschap rond dat
  de EU luilekkerland is. Nu komen daar natuurlijk
  allerlei slag op af. Niet werken en doen wat je
  wil. Zo wordt de slappe boodschap van buiten
  de werkelijkheid staande lieden gelezen.

  Like

 11. fleckie zegt:

  We zullen de ‘overtuiging’ van die Maleisier. eens omdraaien, waarin hij beweert miljoenen Fransen te mogen vermoorden……..nl. alle landen waar muzelmannen binnengedrongen zijn, voorheen en nu nog, en talloze mensen vermoord werden door deze barbaren, …….gewoon net hetzelfde wat de barbaren doen, : echt. , ELIMINEREN ( uit de weg ruimen). I.v.m. bij voorbaat. …zelfverdediging , ter voorkoming. van moordpartijen aan onschuldigen……..<~<~<~<~<~<~<

  Like

  • fleckie zegt:

   EERDER heb ik al eens hier het volgende op schrift gezet: uit het boek ‘WAS. WOLLEN. DIE. ARABER”:, vande schrijver Fereydoun. Hoveyda, Uitg. , Knaur, Munchen , isbn 3.426.04867.1. uit het Frans vertaald:“Que veulent. les. Arabes? “ …………………..
   “ o.a. Beginpagina “ Veralgemeinerung hin oder her, ich sage ihnen, sie wollen,wenn nicht die totale AUSLOSCHUNG des ABENDLANDES, so doch zumindest Seine Demutigung, seine. SCHWACHUNG. , SEINEN. VERFALL..Warum den wachsenden HASS auf die Unglaubigen( genauer gesagt: auf die Christen. und die JUDEN der Industriestaaten ). verstecken, der auf dem Boden des islam gart.? Er zeigt sich in aller Offentlichkeit in Amman wie in Bagdad, in Algier wie in Istanbul, in London wie in PARIS”
   …Fluad Saleh, der Chef eines Terroristennetzes, fust eahrend seines Prozess:” ICH. BIN. DER. TOD. DES. WESTENS”.. ……………..MEN. IS. DUS. AL L AN G E R
   G E W A A R S C H U W D!!!!!. …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s