Aan Yasssin Elforkani

Meneer Elforkani,

U bent het opperhoofd, of zoiets, van de Blauwe Moskee in Amsterdam. Ik las uw boodschap op Twitter.

علينا ان نخطوا خطوة جديدة في الدفاع عن رسول الله. ونحن نطالب الحكومة الهولندية باجاد قانون يجرم الاساءة الى شخصية رسول الله صلى الله عليه وسلم. خصوصا التوثر الاجتماعي الذي ينتج عن هذه الاساءات.

Voor ik ‘m door Google Translate trok, dacht ik dat u met die boodschap wereldwijd ‘jongemannen’ die dezelfde profeet aanhangen als u opriep om niet met keukenmessen, bommen en ander potentieel gevaarlijk gereedschap de straat op te gaan.

Het was u immers ook niet ontgaan dat ze het mantra “islam is liefde” met hun muizenbreintjes verkeerd hadden begrepen en dat ze opeens ‘Middeleeuwtje’ gingen spelen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

4 reacties op Aan Yasssin Elforkani

 1. Jules Vismale zegt:

  Die vent lijkt anders net op Blauwbaard met dat blauwe mondkapje onder zijn kin!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Waarom zou er in ons land bij wet geregeld moeten worden dat het beledigen van de ‘profeet’ strafbaar wordt? Wat hebben wij de te maken met een ‘profeet’ die mensen al eeuwen aanzet tot het doden van al degenen die de regels van de islam overtreden?
  Wij zijn geen moslimland, en het feit dat moslims hier vrijwillig leven wil niet zeggen dat wij in onze wetten moeten opnemen dat hun ‘profeet’ niet beledigd mag worden.
  Het Jodendom, het christendom en andere religies mogen van moslims beledigd en gekwetst worden, maar de ‘profeet’ niet?
  Zoek een fijn moslimland uit om verder te leven Elforkani, en bemoei je niet met onze normen en waarden, en onze manier van leven. Het is niet aan jou om ons de les te lezen.

  Like

 3. Jan zegt:

  Hezbollahleider Nasrallah is het eens met Justin Trudeau, de vrijheid van meningsuiting dient aan banden gelegd te worden

  Hezbollah Leader Slams Macron for ‘Dragging’ France Into Battle With Islam Amid Prophet Cartoon Row
  https://sputniknews.com/middleeast/202010311080936981-hezbollah-leader-slams-macron-for-dragging-france-into-battle-with-islam-amid-prophet-cartoon-row/

  Free speech has limits, says Asshole Trudeau in defense of Mohammedan Death Cult
  https://www.blazingcatfur.ca/2020/10/30/free-speech-has-limits-says-asshole-trudeau-in-defense-of-mohammedan-death-cult/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s