BREAKING!: Priester in Lyon voor zijn kerk neergeschoten

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

In de Franse stad Lyon werd een Grieks-orthodoxe priester voor zijn kerk neergeschoten. Zijn toestand is ernstig, de dader is op de vlucht.

Frankrijk´s christenen komen niet tot rust. De terreur tegen christenen, die afgelopen donderdag met het bloedbad van Nice zijn voorlopige hoogtepunt bereikte, zette zich vandaag in Lyon voort. Een Grieks-orthodoxe priester werd voor zijn kerk neergeschoten toen hij de kerkdeuren op slot wilde doen.

“Mediterraan uitziend type”

De dader, die de priester met een schrootgeweer met afgezaagde loop in de buik geschoten zou hebben, is nog op de vlucht. De politie is – volgens “FranceNews24”- op zoek naar een “Mediterraans uitziend type”. Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft voor het stadsdeel waarin de schoten vielen een “waarschuwing” gepubliceerd. De priester ligt in het ziekenhuis en verkeert in levensgevaar.

Terreurdeskundigen gaan er van uit dat de daad toegevoegd zou kunnen worden aan de serie christenvijandige moorden en moordpogingen door fanatieke moslims. Waardoor Frankrijk al jarenlang geteisterd wordt, maar in de afgelopen dagen een nieuw hoogtepunt bereikte.

Kerken in Duitsland zwijgen en bagatelliseren

In Duitsland zwijgen de kerken grotendeels over het zware lot van hun Franse medebroeders respectievelijk bagatelliseren zij de gebeurtenissen. Macron en andere Franse politici hebben daarentegen beloofd de christenen en de christelijke cultus met alle ter beschikking staande middelen tegen de islamitische haat en het islamitisch geweld te beschermen. Dat doen ook Oostenrijkse politici, die gisteren op de bestorming van een kerk in Wenen door “islamistische” jongeren reageerden.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, christenhaat, Eurabië, Frankrijk, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op BREAKING!: Priester in Lyon voor zijn kerk neergeschoten

 1. Yvonne zegt:

  Ja hoor de christenen tegen islamitisch geweld beschermen grote woorden maar geen daden
  Ze hadden niet eens in Europa moeten zijn dan hadden de vermoorde mensen nog geleefd
  De aanslagen volgen elkaar snel op, is het nu nog niet duidelijk dat we in eigen landen niet meer veilig zijn

  Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  Laten we wel bedenken dat die “arme” moslims [ en dan vooral de moslimas ], heel, héél erg worden gediscrimineerd, nu al bij de Super “Casino”……………….

  IN EEEN FRANSE SUPERMARCHÉ…….

  Vanaf vandaag is ieder persoon met hoofdoekde toegang ontzegd en wordt in deze winkel niet meer toegelaten…

  Jean Messiha is een in Egypte geboren Franse econoom, hoge ambtenaar en politicus. In 2014 werd hij plaatsvervangend ondersecretaris voor Management bij het Ministerie van Defensie

  Like

 3. Bas zegt:

  Verward…

  Een chauffeur ramde om 22.25 uur Saoedische tijd deur 89 van de Grote Moskee in Mekka (Masjid al-Haram) binnen.

  De chauffeur werd gearresteerd en op basis van videobeelden op sociale media, berichten in de lokale media, vielen er geen slachtoffers.

  Like

 4. klaas zegt:

  Like

 5. Bas zegt:

  Islamisten protesteren buiten de Franse ambassade in Moskou en worden weggejaagd door de politie

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Mooi zo.
   Opzouten dat tuig.
   Putin heeft wel de ballen om in te grijpen, hij heeft geen last van islamofobie en geloof me, Russen hebben geen moeite om hard op te treden.

   Geliked door 2 people

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Ik vrees, dat indien Macron niet drastisch optreedt, het leger zijn plaats gaat innemen om orde op zaken te stellen. De Volkswoede is inmiddels dermate hoog dat wraakacties vanuit de krijgsmacht niet kunnen uitblijven. Dat is dan gelijk de apotheose van de revolutie die zich binnen enkele dagen uitbreidt naar de rest van West Europa. Door de decennia lange tirannie barst de bom overal waarbij de Geneva Convention met de voeten getreden zal worden.

  Geliked door 2 people

  • Sinyo zegt:

   Johannes. Je hebt het over “het leger”. Maar hoe ziet het leger in de persoons-samenstelling uit? Zijn het allemaal niet moslims?????
   Die zitten inmiddels overal bij en in.
   Als er één schaap over de dam is volgen er meer.
   Is een parallel zichtbaar?

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Dat is inderdaad een grote handicap Sinyo. IK weet voor Frankrijk geen percentages. In Duitsland bestaat het leger en de politie voor circa 25% uit allochtonen. Als dat in Frankrijk ook zo is, dan is dat een ramp. In een nacht kunnen de mohammedaanse “collega’s” op een afgesproken tijdstip alle autochtone militairen tijdens hun slaap uitschakelen. Kazernes en politiebureaus worden dan door moslims bezet en de ramp is niet te overzien.
    Per direct op non actief zetten zou gelet de op huidige situatie de beste optie zijn. Al realiseer ik mij dat dit helaas niet te verwezenlijken is.

    Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   laten we het hopen Johannes

   Like

 7. Bas zegt:

  Hoe volkomen horenddoof moet je zijn om te roepen “respecteer de islam!” buiten de Franse ambassade in Londen – de dag nadat een islamitische terrorist drie Franse christenen in koelen bloede had vermoord?

  Like

 8. Bas zegt:

  De Franse politie zegt dat de schutter die vandaag een Grieks-orthodoxe priester neerschoot, vrij rondloopt in Lyon.

  De stad is de afgelopen week overspoeld met militanten die loyaal zijn aan president Erdogan van Turkije, ze zijn door de straten getrokken om Armeense christenen aan te vallen.

  Like

 9. Bas zegt:

  Pakistan protesteert tegen president #Macron
  Een lerares onthoofde een pop die macron voorstelde, als voorbeeld voor de kinderen.

  #Frankrijk wordt geconfronteerd met wereldwijde protesten in moslimlanden of voor Franse ambassades.

  Like

 10. Bas zegt:

  En we blijven dit soort waanzin maar binnenhalen in Europa…

  Voer een oorlog met een atoombom en verklaar de Jihad tegen Frankrijk, zegt de Pakistaanse spirituele leider en politicus Allama Khadim Hussain Rizvi

  Like

 11. Bas zegt:

  Je suis…

  Like

 12. Bas zegt:

  Schande!

  Outside Franse Ambassade Vrijdag lunchtijd

  Hoe durven ze als Frankrijk in de rouw is om hun burgers die werden onthoofd …

  Dit heeft @SadiqKhan toegestaan

  Like

 13. antiislamnu zegt:

  Dit is toch te gek voor woorden al die rand debielen bij die ambassades ik zeg dit is het ultieme bewijs dat het geloof van de pedofiel knetter gek is .
  Reden genoeg om deze zeer foute ideologie die verpakt is in een geloof per direct te verbieden oprotten met deze kk shit.
  Hans Janmaat kapot gemaakt door links Pim Fortuyn vermoord door links Wilders gedemoniseerd en buiten gesloten door links .
  Hoe lang pikken we dit landverraad nog ???

  Like

 14. scherpschutter1943 zegt:

  Dat pikken we net zolang tot de laatste christen is onthoofd, althans als het aan de nl.politiek ligt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s