De wereld moet de ISLAM officieel tot de grootste bedreiging voor de mensheid verklaren!

(Door: “Balkanske priče”)

ISLAM is georganiseerde misdaad tegen de menselijkheid! William Muir (1819 – 1905), een van de belangrijkste Britse islamwetenschappers: “Mohammed´s zwaard en de Koran zijn de dodelijkste vijanden van de beschaving die de mensheid tot nu toe heeft meegemaakt.”

Dit verschrikkelijke jihad-systeem heeft elke cultuur vernietigd die het is binnengedrongen of waarheen het is geïmmigreerd. De totale duur van deze vernietiging kan eeuwen zijn (West-Europa zal over enkele decennia islamitisch zijn), maar wanneer de islam eenmaal dominant is, faalt hij nooit. De cultuur van het gastland verdwijnt en sterft uit. De geschiedenis van de islam begint met de immigratie van Mohammed naar Medina. Vanaf dat moment heeft de aantrekkingskracht van de islam voor de wereld altijd de dualistische optie gehad van het meedoen met een glorierijke “religie” of het onderworpen worden aan politieke druk en geweld. Na de immigratie naar Medina werd de islam gewelddadig wanneer overredingskracht niet baatte. De jihad werd geïntroduceerd. Met geweld worden andersdenkenden bekeerd, bedreigd, verjaagd of gedood. Syrië, Egypte en Noord-Afrika worden veroverd. Volgens de biografieën van Mohammed zijn de meeste oorlogen die hij gevoerd heeft geen defensieve, maar offensieve oorlogen, vaak tegen argeloze burgers… 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, dictatuur, Fascisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, nieuw fascisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op De wereld moet de ISLAM officieel tot de grootste bedreiging voor de mensheid verklaren!

 1. Duchesne zegt:

  Islam is simpelweg een totale haat ideologie tegen het leven en de mens zelf gebaseerd op het discrimineren van mensen op basis van geslacht en het doden van alles zelfstandig denkend.

  Islam is totale haat tegen het leven en alles op deze aarde.

  Er is geen enkele manier om met deze ideologie samen te leven, het is ofwel doden ofwel sterven, en dat is de keuze die Islam geeft voor alles op deze wereld.

  Het woord vrede heeft een totaal andere betekenis in de Islam, net als respect.

  Word wakker !

  Geliked door 4 people

 2. koddebeier zegt:

  Na wereldwijd miljoenen doden zou het een keer tijd worden, maar daar zijn landen en de politiek te laf voor !! En dat weten de moslims ook en gaan gewoon verder met moorden !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan Altena zegt:

  In de tachtige jaren kocht ik het *Het Westen voor keuze*, van Marius Baar. Nog steeds verkrijgbaar.
  Het Westen wordt in dit boek ernstig gewaarschuwd voor de opkomst van de islam. Wij zijn nu 40 jaar verder en het lijkt er sterk op dat *De oorlog reeds is verloren* om met Hulleman te spreken!
  Het is een christelijk boek maar ook een aanrader voor niet christenen om het toch eens te lezen.
  Ollongren kan het woord islam niet of nauwelijks door haar strot krijgen, echter dat geldt ook voor een groot deel van de christenen in Nederland!.
  Ik hoop vurig dat er een omslag komt in ons land, echter met een figuur als Rutte als roerganger loopt het schip van staat zeker op de islamitische klippen…!

  Geliked door 3 people

 4. Hovawart zegt:

  De politieke Islam is in deze de spelbederver, uit naam van een ideologie politiek bedrijven staat gelijk, is idem, evenzo, hetzelfde, gelijk en insgelijks aan bijvoorbeeld de democratische en socialistische partijen in Europa, men verkondigt het ene om het tegenovergestelde te bereiken en liegt en bedriegt daar glashard over………vandaar dat de asielimmigratie nog steeds doorgaat.

  Like

 5. Dr. Heinz zegt:

  Dat islam en alles wat daar bij hoort, moet héél Europa uit!!!
  Ook al die economische parasieten wat op bevel van dat EUSSR kliek, hier naar toe gehaald is!!!
  Dus alles wat hier niet thuishoort in héél Europa, moet weg!!!
  Onze eigen cultuur, normen en waarden moet op nummer 1 staan!!!
  En dan dat EU volk vervolgen, oppakken en veroordelen voor misdaden tegen de eigen bevolking!!!
  Kan mooi in Den Haag gebeuren, ze moeten boeten voor hun daden!!!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Het kan dan wel erg zelfgenoegzaam overkomen, maar dit denk ik al een 10-tal[len] jaren, jaren ’70 – 60.
  Ben me pas echt de laatste 10 jaar [ ook door dit blog en andere ] in de islammerie gaan verdiepen.
  Maar toen ik jong was heb ik ’t in ’n paar landen van oorsprong min-of-meer zelf meegemaakt en dacht; WAT EEN ACHTERLIJKHEID.
  Nu ben ik ’n ouwe vent, maar hoop nog mee te kunnen maken dat die rotzooi
  Europa wordt uitgetrapt……….

  Geliked door 1 persoon

  • Laura van der Storm zegt:

   Delamontagne, ik heb dezelfde ervaring. Ik heb in de jaren 1963/1968 in Parijs gewoond. Het was na de Algerijnse oorlog in 1958 dat de Algerijnse moslims een Frans paspoort mochten kiezen. Frankrijk liep toen vol. Ik moet wel zeggen dat de moslims toen veel minder fel waren dan nu., heb ik de indruk. Ik maak me echter grote zorgen. Er gaat bloed vloeien! Corona is er niks bij!

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ergens in die jaren was ik tijdelijk in Paris omdat ik een “cursus” moest volgen bij Schlumberger
    voor apparatuur in de olie-industrie.
    Heb toen een tijdje ergens in Algerije in Sahara bij olieboringen gewerkt.
    Ze haten de Fransen toen zo erg dat andere nationaliteiten moesten invallen in die jobs.
    Die arabs werkten in de catering en zo groen als gras ik was wat islam betreft, ik wist er niets van.
    WAT EEN VERSCHRIKKELIJK DOM ACHTERLIJK VOLK.
    Met messen op de landkaart opzoeken en op Israel insteken, je moest ze zowat aanwijzen waar Israel eigenlijk lag, gek gesproken.
    Verder ook in Libanon en de Golf meegemaakt.
    Brrrrrrrrr, wat een idioten.
    (( we komen vrijwel nooit nu meer in Parijs, maar jaren ’63 – ’68 zag je geen “sub-sahariëns”[ P.C gezegd ! ] in die stad, wel de Pieds Noirs, spaarzaam.

    Like

   • delamontagne zegt:

    denk hetzelfde

    Like

   • delamontagne zegt:

    Laura van der Storm zegt:
    31 oktober 2020 om 20:23 Er gaat bloed vloeien! Corona is er niks bij!
    / / /
    Ik bedoelde deze dus, met “denk hetzelfde”.
    Wonen nu zelf ver in de binnenlanden in het Zuiden, mensen [ de gewone Francois & Madeleine ] weten nauwelijks Parijs of wat moslims zijn.]

    Like

 7. ronjaspers zegt:

  De islam is de grootste moordmachine uit de menselijke geschiedenis.In 1400 jaar tijd meer dan 590 miljoen doden,alleen al in india 400 miljoen.En dan nog de miljoenen slaven die de moslims tijdens hun roof en slachtpartijen hebben buitgemaakt

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Alwéér Christenfobie
  https://www.dejongeturken.com/opnieuw-aanval-in-frankrijk-griekse-priester-neergeschoten-in-lyon/

  Opnieuw aanval in Frankrijk: ‘Griekse priester neergeschoten in Lyon’

  In de Franse stad Lyon is een Grieks-orthodoxe priester neergeschoten op straat. De dader is voortvluchtig, melden verschillende Franse media. Volgens ooggetuigen werd de priester neergeschoten, toen hij zijn kerk afsloot. Hij zou in levensgevaar zijn.
  Een orthodoxe priester is vanmiddag zwaargewond geraakt bij een schietpartij in de Franse stad Lyon. De dader is gevlucht, meldt het persbureau AFP op basis van diverse politiebronnen.
  Opnieuw heeft zich in Frankrijk een incident voorgedaan. Een priester werd deze namiddag omstreeks 16u neergeschoten naast een kerk. De dader is op de vlucht.

  Like

 9. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1373523404/alarm-om-islamisme-in-nederland-gif-wordt-in-kinderen-gepompt

  ‘Alarm om islamisme in Nederland: ’Gif wordt in kinderen gepompt’’ verder lezen?

  Like

  • Laura van der Storm zegt:

   Rutte had het er vrijdag nog over dat de islam recht heeft op een plaats i in Nederland. Die man is echt niet op de hoogte wat de islam betreft. Hoe kan dat???? niemand in zijn vriendenkring, familiekring die hem wakker schudt??? Vreemd!

   Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Hoogste tijd de oorlog te verklaren, alle geldstromen te stoppen, massaal uitzetten en grenzen hermetisch sluiten, algeheel verbod voor de Islam en alle moskeeën en haatinstituten te sluiten anders zijn wij allen reddeloos verloren en overgeleverd aan Islam terreur. Het is inmiddels kwart over twaalf.

  Like

 11. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Like

 13. Bas zegt:

  Like

 14. Bas zegt:

  Like

 15. Bas zegt:

  Hakkebarren in Arnhem…..hoezo coronamaatregelen

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Schunnige vertoning in Duitsland!

  Like

 18. BigLJohn zegt:

  De Islam is de grootste bedreiging van de mensheid ? Ja, omdat bijna iedereen er aan meewerkt !Zolang Nederlanders blijven wegkijken en de islam beoordelen als een vredelievende godsdienst, is er geen hoop meer. Zolang er welkomstkoortjes voor – asielzoekers – bestaan en zelfs het FVD vindt dat de grenzen open moeten blijven, ziet het er somber uit. De gebashte PVV gaat ons in ieder geval niet redden ! Een kabinet die de motie Halsema aannam die Moslims een podium gaf en ons daaraan overgeleverd heeft, heeft ons doodvonnis ondertekend. Maar hebben we met die Coronagekte, de massa immigratie van Moslims en dat nep klimaatbeleid al niet genoeg aan ons hoofd ? Geen wonder dat er steeds meer mensen zijn die, hoe zal ik het zachtjes benoemen, er uit willen gaan stappen.

  Geliked door 2 people

 19. Jean zegt:

  Reeds jaren smeek ik op totaal verbod van die achterlijke gewelddadige barbaarse zwijnerij op Europees grondgebied maar zolang die land en volksverraders in die EU stal niet opgepakt worden en achter de tralies verdwijnen voor de rest van hun smerig leven zal de terreur alleen maar toenemen, kijk maar naar Frankrijk.
  Men oogst wat men zaait.

  Like

 20. Bas zegt:

  Islamitisch Pakistan

  Op een school in Pakistan laten leraren kinderen zien hoe ze de Franse president Macron met een zwaard kunnen onthoofden.

  Moeders gingen de straat op en eisten zijn ‘straf’

  Zal Pakistan me een ANDERE brief sturen waarin staat dat ik hun “wetten” (sharia) heb overtreden

  Like

 21. Bas zegt:

  Like

 22. Bas zegt:

  Haatprediker

  Gewoon een gemiddelde Iman die tot zijn volgelingen in Canada predikt, en je vraagt ​​je af waarom mensen worden onthoofd …

  Like

 23. Bas zegt:

  Het Franse consulaat in Islamabad wordt aangevallen door mensen die beledigd zijn door een tekenfilm, maar niet beledigd zijn over de onthoofding van onschuldige mensen … Zieke, verwrongen ideologie.

  Like

 24. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/Elqr5B3XIAA5Nat?format=jpg&name=large

  I am still waiting for #BlackLivesMatter to condemn the murder of this lady in France who was not only black, but also Christian. Or, was George Floyd’s ‘black life’ more important than hers?

  Vertaling
  Ik wacht nog steeds op #BlackLivesMatter om de moord op deze dame in Frankrijk te veroordelen die niet alleen zwart was, maar ook christelijk. Of was het ‘zwarte leven’ van George Floyd belangrijker dan het hare?

  Her murderer wasn’t white, so it means nothing to out and out racists like BLM..

  Vertaling
  Haar moordenaar was niet blank, dus het betekent niets voor racisten zoals BLM …

  Like

 25. Bas zegt:

  99% izzlaam?
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5193955/statushouders-huizen-27000-huisvesting-asielzoekers

  27.000 statushouders moeten volgend jaar huis krijgen: ‘Enorme opgave’

  27.000 statushouders moeten volgend jaar een woning krijgen. Maar met de huidige toestand op de woningmarkt is dat eigenlijk niet te doen. Het kabinet spreekt in een vertrouwelijke brief aan provincies en gemeenten van een ‘enorme opgave’. De brief is in handen van de politieke redactie van RTL Nieuws.

  Elk jaar maken kabinet, gemeenten en provincies een afspraak hoeveel huizen er beschikbaar komen. Dit jaar was de afspraak ongeveer 12.000 mensen een woning zouden krijgen

  Want voor 2021 moeten 27.000 vergunninghouders huisvesting krijgen.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   De e ige woning die ik voor een statushouder kan bedenken is er 1 met 6 planken. Als daar ook een tekort aan komt kunnen we ze altijd nog in een bodyback eronder steken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s