Kerstmis 2020: “Stille Nacht, Eenzame Nacht”. . .

Geplaats door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Kerstmis. Bookmark de permalink .

12 reacties op Kerstmis 2020: “Stille Nacht, Eenzame Nacht”. . .

 1. Monalisa zegt:

  Niet bij ons gr Monalisa

  Like

 2. Jan zegt:

  Ik laat mijn dagen niet verpesten

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  De politieke problemen zijn toch opgelost onder de fake corona. Thuiswerken, file probleem opgelost. Zwarte Piet discussie van de baan Sinterklaas is tot in de kiem gesmoord. Vuurwerkverbod problemen rondom het afschaffen van vuurwerk of niet opgelost. Kerstmis past niet meer in combinatie met Suikerfeest dus volgende traditie van de baan door een tijdens Kerst een opgelegde lock down omdat dan de leugen wordt verkocht dat de besmettingen ongekend hoog zijn. Overbodige banen opgelost allemaal naar huis. De doelstelling voor een basisloon wordt op deze manier snel bereikt. Europa en de banken zijn failliet.

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Stille nacht, heilige nacht ? Helaas niet meer ! Kerstmis werd al ontheiligd, eerst door het volk zelf en toen door de socialisten en Moslims. En een eenzame nacht ? Dat speelt geen rol meer, lees verder. Mensen die jaarlijks nooit in de kerk kwamen ziet men plotseling in de nachtmis. Maar dit zijn nepgelovigen. De pastoor kan financieel niet rondkomen van EEN dag in het jaar dat er opeens in grote getale van die nepgelovigen komen opdagen. Kerstmis is ook verworden tot een vreetfeest, een feest waar het geloof geen rol meer speelt. Socialisten en Moslims zullen in dit gat springen en er voor zorgen dat Kerstmis gaat verdwijnen en plaats gaat maken voor Islamitische feesten zoals het offerfeest, het suiker-feest, enz. enz.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Het bestaan wordt/is kil en grauw. Wat zie ik op tegen deze winter…
  En tegen de lente… En tegen de zomer… En tegen de herfst… En tegen de volgende winter.

  We zullen allemaal vastgebonden worden en vergiftigd door het VEKSÍÉN van Bill Prick.
  Pas dán zijn we ‘alleen nog maar’ weer gewone belastingslaven, die hun plaats moeten afstaan aan mohammedaanse asielparasieten.

  Zeg eens eerlijk: wie ziet de toekomst nog rooskleurig in?

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Tis. Ik zie niet alleen maar zonneschijn aan de horizon , @Tis. Maar ‘t is nou ook weer niet zo dat ik alleen maar donderwolken zie. Dat ieder moment van je leven anders is of kán zijn , ja dat kan. Af en toe ben ik ook wel pessimistisch , maar dan hoor ik de heer Wilders ff kletsen in de Kamer en huppeté , ik kan d’r weer ff tegen. Om de rest van die Haagse Zooi moet ik alleen maar lachen , trieste mensjes !!! Zolang ik nog te leven heb zal ik me niet laten ondersneeuwen , door wie of wat dan ook ! Zoals @ ome Bobzelluf placht te zeggen : “Samen met m’n meissie , dapper voorwaarts !!”

   Like

   • Tistochwat zegt:

    karton 1 november 2020 om 10:42

    Heer ome Vladibob is een ras-optimist en een levenskunstenaar. We zijn niet allemaal hetzelfde. Ik beschouw de Jensen Show als peptalk.
    Verder is het somber: ik zie steeds meer beflappen op straat. Het is gewoon meer dan luguber.

    Like

   • karton zegt:

    @ Tis. op 1-11-2020 om 10.42 uur.
    Inderdaad, hr. ome Vladibob is een ras-optimist, maar dát ben ik óók niet, iedereen steekt anders in elkaar en das maar goed ook, anders werd het een saaie bedoening.
    Ik kijk eigenlijk bijna nooit naar de Jensen Show, mis ik daar wat aan, denkt u ?
    Oh, die bef-lappen , het doet mij niet zoveel, wie zo’n lap wil dragen doet dat maar.
    Ik heb zo’n lapje gedragen toen ik naar de arts moest want anders wilde hij me niet behandelen, en ik wil natuurlijk niet graag dood omdat de arts niks wil doen.
    In Duitsland is de rage van het “bef-lapje-dragen” héél erg groot , maar anders kom je daar geen winkel meer binnen, dus iedereen draagt daar zo’n lap.
    Je moet er ook niet aan “onder doorgaan”, Tis. , dat is die Haagse zooi je toch zeker niet waard ?

    Like

 6. karton zegt:

  Helemaal geen Stille Nacht, Eenzame Nacht !! Zijn ze nu helemaal gek geworden ?!
  Wij doen nét als ieder jaar ; kinderen én kleinkinderen komen ff langs , graaien hun cadeautjes van onder de boom vandaan en smeren ‘m weer , nadat ze óók nog eens hun buikjes hebben volgepropt met door oma opgediende “haute-cuisine” , omdat Pinokkio alle restaurants heeft bevolen te sluiten , vervaardigen we ’t dit jaar maar zelf.
  Héérlijk smikkelend van varkenslapjes, karbonades, spare-ribs én boerenkool met worst denk ik dan onwillekeurig aan de “vluchtelingen” die op datzelfde moment op een klein gammel bootje érgens op de Middellandse Zee rond dobberen en ik denk dan : “Dát is jullie eigen wens, jullie vreten trouwens ook helemaal geen varkensvlees, dus : hijs de zeilen , keer het roer en rot op, terug naar waar jullie het zeegat uittrokken.”

  Geliked door 1 persoon

 7. Frits zegt:

  Ja. Helaas. Wat een fantastisch land zouden we toch kunnen hebben. Maar met deze politici, media en vijanden in huis gaat dat niet lukken. Alweer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s