Links-groene homo-organisatie roept op om islamitische homohaat niet langer te bagatelliseren

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat bekend geworden is dat de ISIS-terrorist Abdullah H. (20, foto) in Dresden met een mes een homoseksueel stel aangevallen en daarbij een van de beide vermoord had, roept de organisatie van lesbiennes en homoseksuelen er nu toe op om de islamitisch gemotiveerde homohaat niet langer te bagatelliseren en te verzwijgen. Terwijl juist links-groene homo-organisaties meer dan 10 jaar lang niets anders gedaan hebben.

In een persmededeling van de organisatie (LSVD Berlin Brandenburg) staat: “Met grote irritatie neemt de organisatie voor lesbiennes en homoseksuelen Berlin-Brandenburg (LSVD) notitie van de publieke omgang met de terreuraanslag van Dresden. De onverschilligheid waarmee de politiek en de samenleving op deze gruwelijke misdaad reageren, is uitermate schokkend.

Het is absoluut onbegrijpelijk waarom de ´islamistische´  instellingen van de dader en de vermoedelijke homovijandige motivering van de daad wekenlang werd verzwegen en pas na onderzoek door kranten bekend werden.

De bevreemdende uitspraak van de hoofdofficier van justitie in Dresden dat men zich “niet zou uitlaten over de seksuele oriëntering van slachtoffers” doen het vermoeden opkomen dat men wat betreft homofobie met blindheid geslagen zou zijn. Het gaat overigens helemaal niet om de seksuele oriëntering van de slachtoffers, maar om de motieven van de dader, die onvoorwaardelijk opgehelderd dienen te worden.

Macron als voorbeeld?

Het aanhoudende zwijgen van de vertegenwoordigers van de politiek en de samenleving is beschamend en werpt een tekenend licht op de nagelaten omgang met religieus extremisme. Terwijl de Franse president na de moord op een leraar door een jonge ´islamist´ direct en vastberaden reageerde, ontbreekt een gelijksoortige reactie op de zaak in Dresden tot nu toe in Duitsland.

Maar de ´islamistische´ terreur evenals de rechts-radicale terreur zullen we niet de baas worden door over hen te zwijgen en hen te bagatelliseren. We moeten het religieus extremisme evenals het rechtsextremisme vastberaden tegemoet treden.” – aldus de persmededeling.

Dodelijke vrede met de islam

Dat nu uitgerekend een van de links-groene homo-organisaties, die al jarenlang een ondraaglijk islam-appeasement bedrijven en homoseksuelen, die voor de gevaren van de islam waarschuwden, voor “islamofoob”, “rechts-populistisch” en “racistisch” uitschelden, is aan gotspe niet te overtreffen. Er is nauwelijks een islamitisch “vasten breken”, waarbij niet de nu klagende LSVD als “tafelbediende” zou zijn opgetreden. Geen gelegenheid, waarbij men niet luidkeels “Refugees welcome” geroepen heeft.

Datzelfde merkt Elsa Rabha op, die de islam al tientallen jaren uit eigen ervaring kent: “Dit besef van de links-groene homo-organisatie komt rijkelijk laat, nadat zij zelf jarenlang critici aangevallen en openlijk belasterd heeft. Ze oogsten nu de vruchten van hun eigen appeasement van de islam. Wij hebben al jarenlang geschreven dat in het gevlij trachten te komen van de islam ervoor zorgt dat zij de eersten zijn die aan de ´dodelijke vrede in de islam´  moeten geloven.”

Sinds jaren aan het meest walgelijke islam-appeasement gedaan

Nadat ik vanwege mijn (destijds nog extreem voorzichtige) islamkritiek als hoofdredacteur van een homtijdschrift ontslagen en door alle links-groene homo-organisaties, inclusief de “Duitse Aidshulp” voor alles en nog wat werd uitgescholden, weet ik waarover ik het heb. Enkele jaren geleden werd ik zelfs (samen met Alice Weidel) door een extreemlinkse homogroep in Berlijn gekozen tot “homofoob van het jaar”.

Nadat mijn waarschuwingen voor het gevaar van de islamisering voor trans- en homoseksuelen bekend werden, hebben zich in de loop van de afgelopen zes jaar honderden homoseksuele mannen tot mij gewend, die er steeds opnieuw over klaagden dat men overvallen door islamitische jonge mannen in Berlijn, Keulen, Hamburg of München bij de hulpinstanties (overvaltelefoons voor homoseksuelen enz.) niet serieus nam, niets over de daders wilde weten en wanneer de slachtoffers hardnekkig volhielden hen dreigde of ignoreerde. Om geld van links-groene regeringen en partijen te blijven krijgen en zodoende zijn comfortabele baan veilig te stellen, verraadde men geweten- en schaamteloos zijn “eigen mensen”.

Belachelijk en ongeloofwaardig

Dat nu uitgerekend een van de bekendste van deze organisaties de samenleving en de politiek het verwijt maakt de islamitisch gemotiveerde haat en het geweld tegen homoseksuele mannen te “verzwijgen en te bagatelliseren”, lijkt tegen deze achtergrond nauwelijks aan belachelijkheid te overtreffen.

Jullie “islamofobie”-schreeuwers hebben het bloed van Dresden en van vele andere van jullie “broeders” en “zusters” aan de handen! Jullie zouden nu eerst eens openlijk boete moeten doen en je bij de talloze slachtoffers verontschuldigen in plaats van in onze naam iets te eisen!

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, homofobie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Links-groene homo-organisatie roept op om islamitische homohaat niet langer te bagatelliseren

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Het geldt voor de gehele islam om deze niet te bagatelliseren. Het is een uitermate wrede parallelle samenleving waarbij de sociale controle hoog in het vaandel staat. Hun uiteindelijke doel is om ons “ongelovigen” te vernietigen. Vertrouw derhalve ook de vriendelijke groenteboer of die leuke, altijd lachende buurman niet. Met deze vorm van taqqia veinzen ze een gedrag dat de naïeve Westerlingen graag zien. De werkelijkheid is anders, want als de dag des oordeels komt snijden ook zij lachend de kop van je romp.
  De enige remedie om van dat satansgebroed af te komen is om ze zonder aanziens des persoons uit de Westerse samenleving te verwijderen.

  Geliked door 7 people

 2. lilith zegt:

  Islam is t zwakzinnige broertje vsn Hindoeisme, Jodendom, en Christendom. Punt.

  Geliked door 2 people

 3. de problemen zijn veroorzaakt door de EU (en Macron, Merkel, Rutte en Timmermans) : die gaven moslims een paspoort. Zie nu de catastrofale gevolgen daarvan

  Geliked door 3 people

 4. Bob zegt:

  Terrorisme is walgelijk. Maar nadat dit
  mee hebt aangewakkerd is het super
  hypocriet om dubbel zo hard te schreeuwen
  als het jezelf overkomt.
  Links gebral.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rick zegt:

  Iedereen vergeet bijna dat al deze problemen gecreëerd zijn door linkse corrupte geesteszieke blanke inheemse Nederlandse mensen die het zo verstandig en rechtmatig vinden om Moslims en Drugsmoslims sinds de jaren ‘ 60 massaal in West-Europa te importeren en zodoende onze levens van onschuldige inheemse burgers te verzieken en ernstig in gevaar te brengen zonder dat er ook maar iemand voor verantwoordelijk wordt gehouden…het is te gek voor woorden!

  Hier een paar voorbeelden van dit soort types:

  https://mobile.twitter.com/Marrit_Anne

  https://mobile.twitter.com/frankvdlinde

  Pas als deze mensen opgesloten of verbannen worden…schijnt er licht aan de horizon!

  Fijn weekend!

  Geliked door 2 people

 6. koosv8 zegt:

  En evengoed maar weer praten over extremiteiten binnen de islam en extreem rechts. LINKS hebben ze weer een blinde vlek van hier tot Tokio, want dat is waar de wereld vandaag de dag het meeste last van heeft. ANTIFA, BLM, EN UITERAARD DE ISLAM!!!

  Like

 7. Gienekehado St. zegt:

  De DEBIELE Van Toorenburg-Kuiken-Jetten-RutteZOOI heeft ONS LANDJE V E R K L O O T!!

  Like

 8. Gienekehado St. zegt:

  Hoe zijn die DEBIELEN nog maar op het pluche terechtgekomen??!! Wel via het rode potlood van Miep en Jan Krulspel! (kan geen SUFKUT meer in mijn omgeving verdragen!!)

  Like

 9. Gienekehado St. zegt:

  Ik hoorde onlangs op de radio dat een Turks homostel wel uit Nederiglandje weg wil, omdat ze zich niet veilig voelen!! Dat laatste geldt natuurlijk ook voor miljoenen andere Nederlanders, incl. ikzelf!

  Like

 10. antiislamnu zegt:

  Altijd maar weer extreem rechts er bijhalen vindt ik zo’n onzin ik denk zelfs dat extreem rechts niet eens bestaat.
  Ik heb nog nooit dodelijke slachtoffers of knokploegen of zo gezien of aanslagen ik zie ze niet.

  Like

 11. Gienekehado St. zegt:

  De DEBIELEN van Den Haag, Parijs, Brussel, Berlijn etc etc. hebben ONS in een oorlog gestort!!
  De KLOKKENLUIDERS zijn door hen VERKETTERD! Voor Het Gerecht met dat UITSCHOT!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/grieks-orthodoxe-priester-neergeschoten-in-franse-stad-lyon/ar-BB1azn9m?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 12. karton zegt:

  Ik las in de statuten van die organisatie, dat je pas lid kunt worden van de “Links-groene homo-organisatie” als je met je holmaatje hebt liggen wippen in ’t hoge gras maar dan wél links van de weg. ’t Moet toch ook niet gekker worden met dat soort organisaties.
  Straks kun je lid worden van de “Gouden Kontjes Organisatie” of van de “Bruine Pielemuizen Organisatie” of, als laatste , van de Änti-Vlagina Organisatie”.

  Like

 13. Jan zegt:

  Alles nur Einzelfälle

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s