Overlevingskans Covid-19 ligt gemiddeld rond de 99,975%

(Door: “Elise Nijmegen”)

Deze door de politiek gecreëerde coronahype, deze ongegronde lockdown-maatregelen duren zeker nog tot maart. Dat kunnen we opmaken uit dat wat minister Kasja Ollongren laat weten, namelijk dat de verkiezingen in maart over drie dagen uitgesmeerd gaan worden. Te bizar voor woorden als je het mij vraagt…
https://jdreport.com

Deze zogenaamde pandemie is ongegrond en wordt eigenlijk gebruikt om vanuit de VN een nieuwe wereldorde op te richten.

De PCR-test is praktisch nutteloos, een positieve test is geen geval, 90% van de mensen merkt het niet eens. Het aantal sterfgevallen dat eerder werd toegeschreven aan Covid-19 is teruggedraaid, 94% had namelijk al onderliggende aandoeningen.

Covid-19 heeft een gemiddeld overlevingspercentage van meer dan 99%. Meer dan 85% van alle positieve gevallen droeg altijd of vaak een gezichtsmasker. Er zijn goedkope, bewezen therapieën voor Covid-19. Sterftecijfers stijgen niet en de meeste Covid-19 sterfgevallen vinden plaats aan het einde van een normale levensduur.

Gegevens laten zien dat er een minimaal risico is voor kinderen en jonge volwassenen. Mijns inziens heeft de griep een nieuwe naam gekregen en voor de griep hebben we nooit lockdowns gehad, werden ouderen niet opgesloten en hoefden er niet duizenden bedrijven en ZZP’ers failliet te gaan.
https://www.shtfplan.com

Wanneer zien we met zijn allen in dat we door de politiek en de media belogen en bedrogen worden? Onderstaand bericht laat ons weten dat kankerpatiënten en mensen met een blindedarm onterecht worden geregistreerd als Covid-patiënten. De testen deugen niet en ondertussen vliegen de cijfers van zogenaamde besmettingen onterecht omhoog, zoals Van Haga terecht zegt.

Dr. Vernon Coleman zegt dat onze regering een terroristische organisatie is. Elke regering die vrijheidsbeperkende maatregelen invoert om dit zogenaamde zeer gevaarlijke virus onder controle te krijgen. Erg interessant en wat Dr. Coleman zegt, is logisch, in tegenstelling tot hetgeen “ónze” regering ons vertelt. Het enigste wat we onder controle moeten krijgen is mijns inziens onze krankzinnige regering die al jarenlang mondiale belangen boven de belangen en behoeftes van de gewone normale Nederlander zet.
https://brandnewtube.com

Gelukkig zie ik steeds meer Nederlanders die klaar zijn met het krankzinnige, ongegronde beleid dat vanuit Den Haag, de 25 egotrippende burgemeesters en de VN aan ons wordt opgelegd.

Steeds meer Nederlanders gooien hun mondmasker weg en gaan in discussie met anderen. Deze week rekende ik af bij de Jumbo, natuurlijk zonder muilkorf, en had een leuk gesprek met een andere strijdster, ook zonder mondkapje natuurlijk, en de gemuilkorfde caissière (met astma) en we hebben strijdbaar afscheid genomen met de belofte dat we niet gaan opgeven en ons Nederlandse normaal voor altijd blijven voortzetten. Het Nederlandse normaal!!

Onze normen, waarden, gewoontes en gebruiken die gewoon door kunnen blijven gaan, aangezien er geen gevaar is van een virus. Dus mijn tip van de dag; Kus, knuffel, dans, zing, geniet en blijf positief. Deze waanzin gaat voorbij en eerder wanneer we met zijn allen gewoon, gewoon blijven doen en met andere, nog slapende, mede-Nederlanders blijven communiceren. Op straat, in de winkels, en overal! 

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Overlevingskans Covid-19 ligt gemiddeld rond de 99,975%

 1. Hovawart zegt:

  Hoe groot zal de publieke verontwaardiging (lees woede) zijn wanneer de waarheid uit zal komen en men er uiteindelijk achter zal komen dat de gehele bevolking onterecht in gedwongen beperkingen en afzondering heeft geleefd, de economische schade enorm is en de gezondheidszorg en welvaart ernstig te lijden heeft. Er een hele mondkapjesgeneratie opgroeit die hun EU-volksvertegenwoordiging nooit meer zullen vertrouwen………. brrrrr

  Geliked door 3 people

 2. antiislamnu zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Frits zegt:

  Mijn idee👍👍

  Like

 4. Bas zegt:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2020/10/30/in-de-randstad-liggen-de-corona-ics-vol-migranten-a4018089

  In de Randstad liggen de corona-IC’s vol met patiënten met een migratie-achtergrond
  Ziekenhuizen De tweede coronagolf treft de lagere sociale klassen in de grote steden bovengemiddeld hard. Onder hen veel mensen van niet-Nederlandse komaf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s