VIDEO Café Weltschmerz: “Wie heeft het nog, gezond verstand?” (met Karel van Wolferen)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO Café Weltschmerz: “Wie heeft het nog, gezond verstand?” (met Karel van Wolferen)

 1. karton zegt:

  Gezond verstand ? Ik heb Rutte , prof.Bloemschoen , Quag , Ollonkreng , Yasser Feras , Jetten en nog zo’n stel , nog nóóit kunnen betrappen op ‘t bezit van gezond verstand !

  Geliked door 3 people

 2. fleckie zegt:

  Over ‘gezond verstand ‘ gesproken, …….op. ‘LIKOED ‘. Kan. men de. vooruitgang op wetenschappelijk gebied, lezen, wat betreft de ‘ opbouw’. van intelligentie. bij. foetussen . …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 3. Konkie zegt:

  De politici hebben het weer voor elkaar, er is een steen door het ruit gegooid van Karel van Wolferen. Door hun reacties op de krant Gezond Verstand roepen zij mensen op anders denkende aan te pakken.

  Like

 4. Jan zegt:

  Gestorven aan een hartaanval? Dan is dat een coronadode.

  Coronakolder van Amerikaanse artsen

  Like

  • fleckie zegt:

   Tja,als men voor het slapengaan, nog het. L A A T S T E. BAKJE koffie opslurpt, dan……. ( een appel van een goed ( Nederlands). ras, is dan echt niet te versmaden:
   ‘One Apple a day, keeps the doctor away”, is een goed Engels spreekwoord,!!! en dat geldt nog altijd!!! …..<~<~<~<~<~<~<

   Like

 5. andre zegt:

  Heel goed, samen werken samen werken en nog meer samen werken dan kan je de vraag ook omdraaien naar de overheid. Als je niets te verbergen hebt hoef je gezond verstand toch ook niet te verbieden.

  Like

 6. Julia zegt:

  Gezond verstand ontbreekt binnen onze politiek, binnen het EU bolwerk en niet te vergeten binnen een enorme aanhang volgzame onderdanen. Ze beseffen niet dat er inmiddels al een oorlog woedt ook binnen Europa tussen Christenen en de Islam. De horizon reikt niet verder als het dragen van een niet effectief mondkapje en de 1,5 meter opgelegde afstand. Gezond verstand al die onderdanige schapen weten niet of kijken weg welk groot gevaar om de hoek ligt en een dodelijk gif binnen de EU oorlog voert. Nog even dromen allemaal de realiteit komt kei en keihard aan en zal dan de oogjes van ellende open houden.

  Like

 7. andre zegt:

  Alles is de logica voorbij inderdaad en heb meteen maar mn abo genomen. Ik moet erbij zeggen dat het heel lang is geleden dat ik weer ergens vrolijk van werd want wat een teringwijf is die Ollongren. Hup Karel!!

  Like

 8. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://www.rtlnieuws.nl/economie/politiek/artikel/5193801/ambtenaren-vws-coronabonus-zorg-1000-euro?amp&__twitter_impression=true

  Tot een maandsalaris
  Ambtenaren op ministerie kunnen hogere coronabonus krijgen dan zorgpersoneel

  Na maanden wachten kan een deel van het zorgpersoneel dat in de frontlinie werkt bij de bestrijding van de coronacrisis binnenkort een extraatje tegemoetzien van 1000 euro. Maar nu blijkt dat ambtenaren op het ministerie van Volksgezondheid al in de zomer bonussen kregen voor hun inzet rond de coronacrisis. Die konden ook nog eens oplopen tot veel meer dan wat het zorgpersoneel krijgt.

  Aan het begin van de crisis hebben de bonden samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) afspraken gemaakt over een coronabonus voor ambtenaren van VWS. ‘Personeel dat zich uitzonderlijk heeft ingezet’ bij de bestrijding van de crisis komt daarvoor in aanmerking, bevestigt vakbond FNV.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Hoe zou ’t met het verstand van de allah/arab consortenzijn gesteld…………..?

  East is east and west is west, and never the twain shall meet” uit het gedicht The Ballad of East and West ”

  De aanslag in Nice zoals die in de Tunesische pers te zien was:
  “WAT HET MEESTE PIJN DOET IS DE SCHAAMTE VOOR DE ISLAM van de Tunesiërs”…….
  roept de moeder van de verdachte om de moord.


  De moeder van de dader schreeuwt “het is een complot, mijn zoon is ONSCHULDIG”……………….

  https://pbs.twimg.com/media/Elp4kBMX0AADgUy?format=jpg&name=900×900

  Like

 10. H.Vaes zegt:

  Mensen die de komende verkiezing niet stemmen op ….angst zaaien en onderdrukking…..maar wel kiezen voor weer gewoon …..normaal….. te doen…..dat zijn mi. mensen met gezond verstand.

  Like

 11. Laura van der Storm zegt:

  Dit blad wordt ook niet uitgegeven door Rutte en zijn consorten!! De video is een hele zit, maar hoogst boeiend. Geeft ook een aardig inzicht wat betreft de medische wereld. Ik kon nog net een blad bemachtigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s