De oorlog, die Frankrijk zal verliezen

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Macron´s woorden blijven zonder radicale consequenties ineffectief

Volgens afgelegde verklaringen van de Franse regering bevindt Frankrijk zich in “oorlog tegen de ideologie van het islamisme”. Daarover kan voorspeld worden: deze oorlog zal Frankrijk verliezen. Want ideologieën kunnen alleen maar met succes bestreden worden wanneer haar ideologen en de door hen geïdeologiseerde concrete persoenen vernietigend verslagen worden. Daartoe heeft Frankrijk noch in de wereld, ja, nog niet eens in eigen land de macht en de wil. De “ideologie van het islamisme” is namelijk niets anders dan de wereldlijke machtsaanspraak van een religie, die onverenigbaar is met liberale samenlevingen.

Wanneer Frankrijk, waarin miljoenen mensen wonen die zich tot deze religie bekennen, niet bereid is om uit dit besef de desbetreffende radicale consequenties te trekken, dan is de pathetische betuiging van de regering-Macron niets anders dan woordenkraam. En ook al zou ze werkelijk meer zijn, dus een eerlijk bedoelde intentieverklaring, dan zal ze bij deze oorlog geen daadkrachtige bondgenoten vinden, en al helemaal niet in Duitsland, waar de regering nog niet eens de slachtoffers van islamitische terreur met naam en toenaam durft te noemen.

Wanneer een voormalige minister-president van Maleisië het legitiem noemt “miljoenen Fransen te doden”, maar bijna elk westelijk land het er moeilijk mee heeft om de zogenaamde geïmporteerde of zelf gekweekte “bedreigers” onschadelijk te maken, zolang deze nog geen moorden hebben gepleegd, zijn oorlogsverklaringen voor diegenen waarvoor ze bedoeld zijn alleen maar gebakken lucht. Ze zijn zelfs veelmeer een aanmoediging om het volgende hoofd af te snijden, de volgende kerk te schenden en de geminachte Fransen of Duitsers nog meer vrees en zelfvernedering aan te jagen.

Oorlogen zijn alleen maar te winnen met de inzet van onvoorwaardelijke wilskracht en de bereidheid tot het toepassen van geweld. Frankrijk is in feite alleen maar bereid om de slachtoffers van de terroristische islam op een waardige wijze te betreuren, Duitsland is dat nog niet eens van plan.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op De oorlog, die Frankrijk zal verliezen

 1. Joost zegt:

  Ze zouden op z’n minst een masterplan moeten maken hoe ze het aan gaan pakken als ze er ooit de bezem door moeten halen. Dat moment zal ongetwijfeld eens komen en dan is het goed te weten wat er op het programma staat en te zorgen dat alle middelen klaar liggen.

  Joost

  Geliked door 5 people

  • Blaffertje zegt:

   @Joost.

   Keep your’e friends close, keep your’e ennimy’s closer.

   Die bezem hadden ze er al lang door moeten halen, ze zijn nu te laat want wij westerlingen zijn niet meer gewend om te knokken, we zijn veel te soft zijn geworden.
   Die gebroken geweertjes mentaliteit die hier heerst, zeker in dit land, gaat ons de kop kosten.

   Geliked door 5 people

  • G.F. zegt:

   Tegen de tijd dat het “bedoelde moment van de bezem” voor de deur staat zijn er al zoveel van die misdadigers hier dat wij geen poot meer aan de grond krijgen.

   Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Onze westelijke leiders in Europa zijn een zooitje corrupte , infantiele , gedegenereerde slapjanussen .
  Zie de attitude van die moslims , ze lopen rond met een kop van : “ wie maakt me wat “ en als het ze te dol wordt gaan ze thuis of in de moskee een kalashnikov ophalen en lossen “ het probleem “ dan zélf op .
  Ze nemen klakkeloos het risico om kapot geschoten of gearresteerd te worden .
  Zo ver denken ze helemaal niet voordat ze de trekker overhalen .
  En daarna waarschijnlijk ook niet , dan is het de wil van allah .
  Of een andere gek .

  Geliked door 7 people

 3. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/ElrMU0MW0AMQBtA?format=jpg&name=900×900

  Ongeveer een uur na dadat de priester is neergeschoten delen aanhangers van Islamitische Staat onderstaande poster met dreigement aan Christenen in een besloten online IS groep

  Geliked door 4 people

  • Yvonne zegt:

   Bas, wat ik me af vraag hoe pakken ze een kaal hoofd als ze die eraf willen snijden ik heb je link gekeken
   Gelukkig heeft Macron zijn haar nog daarmee wil ik niet zeggen dat hij een kopje kleiner gemaakt moet worden maar dat deze toestand in Frankrijk gaat escaleren moge duidelijk zijn

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Mensen zouden zich eerst eens moeten afvragen hoe ze iemands hoofd eraf snijden, het wordt zo vaak gezegd maar zo eenvoudig als het klinkt is dat zeker niet, er moet dan toch de ruggengraat of de atlas gescheiden te worden van de rest, en reken er maar op dat dit écht niet vanzelf gaat.
    Vraag het voor de aardigheid maar eens aan een slager.
    Een bloedbad ? Dat is een understatement !

    Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Een vlijmscherp. ‘kromzwaard’’ soms??

    Like

  • Blaffertje zegt:

   Zo’n poster zouden ze eens in de landelijke dagbladen moeten tonen, maar daar wagen de dames en heren linkse kontkruipers zich niet aan, want stel je voor dat iemand ze dan islamofoob zou noemen.

   Geliked door 2 people

   • antiislamnu zegt:

    Ze hadden in elke Europese krant meteen een maand lang die cartoons op de voorpagina moeten plaatsen.
    En wat Duitsland betref die heeft het paard van troije binnen gehaald ze weten dat bij het minste geringste de pleuris uit gaat breken

    Geliked door 3 people

 4. Gienekehado St. zegt:

  Kom over 15 jaar mee ’s weer kijken in West-Europa! Zelf ben ik dan ws al vertrokken naar ‘achter de horizon’….. De West-Europese mens heft zichzelf op!! Macron, Rutte, Merkeltje en hun soortgenoten gaan de boeken in als Dé SLOPERS van ONZE CULTUUR!! De (loze) woorden van Macron en zijn vriendje Mark R. zijn niet meer als ‘voor de bühne’!! Als blaadjes in de herfstwind….

  Geliked door 8 people

 5. Bas zegt:

  https://dissident.one/2020/11/01/bekentenis-van-net-aangekomen-tunesier-we-zijn-allemaal-ex-gevangenen/

  Bekentenis van net aangekomen Tunesiër: “We zijn allemaal ex-gevangenen”

  Escalatie van geweld in Ventimiglia. De Tunesische ex-gevangenen, die eerder door de Italiaanse politie op Sicilië in treinen werden geladen, zijn in de Italiaans-Franse grensstad aangekomen. Waar ze rellen uitlokken en de plaatselijke bevolking herhaaldelijk aanvallen, wat leidde tot resolute protesten van de burgers.

  Tunesische gevangenen betalen 1.000 euro om naar Italië te reizen. Dit werd verteld door een jonge illegale immigrant die wachtte om Ventimiglia te verlaten voor Frankrijk.
  Hij liet de tv-correspondent de video’s zien van zijn reis op een Engels schip dat hem naar Messina had gebracht.
  Op de vraag of het verhaal van de gratieverlening, die gevangenissen in Tunesië opent en veel criminelen naar Italië laat gaan, waar is, antwoordt hij bevestigend.

  Geliked door 4 people

 6. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/middle-east/2020/11/01/pro-turkish-slogans-used-to-deface-armenian-memorial-centre-in-france/

  Pro-Turkse slogans gebruikt om het Armeense Herdenkingscentrum in Frankrijk te besmeuren

  Lyon (AFP) – Een Armeense vereniging in Frankrijk heeft zondag zijn verontwaardiging geuit nadat een herdenkingscentrum voor de massamoorden op Armeniërs in het Ottomaanse rijk was beklad met pro-Turkse slogans.

  Het incident in de stad Decines-Charpieu buiten Lyon stuit op een achtergrond van intense gemeenschappelijke spanningen in Frankrijk tussen de Armeense minderheid en de Turkse gemeenschap over het conflict in Nagorno-Karabach.

  Turkije heeft zijn bondgenoot Azerbeidzjan krachtig gesteund in het conflict van de afgelopen weken over Nagorno-Karabach, een deel van Azerbeidzjan maar gecontroleerd door Armeense separatisten sinds een oorlog in de jaren negentig toen de Sovjet-Unie uiteenviel.

  Het Nationale Armeense Herinneringscentrum was beklad met de gigantische letters “RTE” in gele verf, verwijzend naar de Turkse president Recep Tayyip Erdogan en de woorden “Grijze wolven”, een prominente Turkse nationalistische beweging, in het Frans.

  Een nabijgelegen gedenkteken voor de moorden werd ook besmeurd met een krachtterm tegen Armenië.

  Geliked door 2 people

 7. Boike zegt:

  Ja Macron, wie ”A” zegt, moet ook ”B” zeggen. We zijn benieuwd hoe je verder gaat.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Morgen zijn de schoolvakanties afgelopen en wordt op alle Franse scholen een “clip” vertoond waarin Franse voetballers hun eer betonen aan de vermoorde leraar Samuel Paty.
  De clip zal wel verbazing wekken morgen in de schoolklassen.
  Men kan er enkele van oorsprong Fransen zien uit ’t team ( Griezmann, Giroud, Lloris, Dubois, Pavard, Lenglet) en enkele van gemengd bloed zoals Raphaël Varanne, Corentin Tolisso ou Steven Nzonzi.

  MAAR GEEN ENKELE INTERNATIONAL die als moslim bekend staat, zoals: N’golo Kante, Paul Pogba, Ousmane Dembélé, Djibril Sidibé, Nabil Fékir, Adil Rami et Benjamin Mendy.

  Maar het is nog erger. Presnel Kimpembe gaf, net als Benzema, op social media de tweet door van een islamistische bokser die opriep tot een aanval op Frankrijk en Charlie Hebdo.

  Ministérie van Onderwijs en……………..

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   https://pbs.twimg.com/media/ElrDELCWkAM0mb3?format=jpg&name=medium
   / / /
   Khabib-nurmagomedev.
   Vandaag, onder ’t voorwendsel om te striujden voor de vrijheid van meningsuiting, proberen de vijand van de islam de gevoelens van 100-den miljoenen

   moslims van diverse afkomstoveral ter wereld, te beledigen door cartoons te tekenen van de BESTE MENS TER WERELD [ hij bedoelt Mo ! ]
   Denken zij echt dat ze op deze manier het licht van allah kunnen doven ?, dat hij heeft beloofd af te maken in zijn mooie boek.

   etc, etc, etc………………….

   Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Bas zegt:

  Like

 11. Bas zegt:

  https://gefira.org/en/2018/05/04/the-turks-are-gaining-a-foothold-in-europe-by-its-state-religious-organisations/

  Turkije bouwt via zijn religieuze organisaties een parallelle staat in Europa op

  De toenemende invloed en macht van Turkije over de Turken en de moslims in Europa is de meest onmiddellijke bedreiging voor de Europese veiligheid

  Het Europese establishment kijkt de andere kant op, terwijl de Turken langzaamaan hun voet aan de grond krijgen in Europa. de EU maakt liever de spot met Poetin dan met Tayyip Erdoğan en de AKP. Ondertussen gebruikt de Turkse staat en vooral zijn ministerie van religieuze zaken de Turkse diaspora in Europa om politieke macht op het continent te verwerven. Er is geen scheiding tussen staat en religie in Turkije. De religieuze organisatie Diyanet die opereert onder het Turkse ministerie van religieuze zaken heeft ongeveer 2000 buitenposten in Europa. Het Gefira-team vond er ongeveer 1300 van, voornamelijk moskeeën. Er is geen andere politieke of religieuze organisatie in Europa met leiders van buitenaf die zo’n wijdverbreid netwerk heeft in de hele Europese Unie en wiens ideologie vreemd is aan de autochtone Europeanen.

  Diyanet, het directoraat voor religieuze zaken, werd in 1924 opgericht om de controle over de religieuze gemeenschappen in Turkije te behouden. De kemalisten creëerden Diyanet ter vervanging van de Shaykh al-Islam, de belangrijkste spirituele organisatie binnen het Ottomaanse rijk. Sinds de opkomst van de AKP is de rol van religie hersteld in het Turkse binnen- en buitenlandse beleid. President Tayyip Erdoğan ziet de Turken als erfgenamen van Osman Gazim, de grondlegger van het Ottomaanse rijk. Diyanet is de religieuze organisatie die de rol van Shayk al-Islam heeft overgenomen. Westerse politieke strategen mogen de kracht van de islam en nationalisme in combinatie met neo-Ottomaanse ambities niet onderschatten. Het hoofd van de Turkse religieuze organisatie, professor dr. Ali Erbaş, twitterde op 6 april: “Het fundamentele doel van ons bestaan ​​is om de wereld te domineren”.

  Geliked door 1 persoon

 12. John van antwerpen zegt:

  Vergeet nooit dat 80 jaar geleden de Amerikanen uiteindelijk toch kwamen om ons te
  bevrijden. Want als Europa geheel islamitisch wordt gaan ze gegarandeerd Amerika aanvallen
  en dan zou het weleens in hun nadeel uit kunnen pakken. En Rusland zullen ze ook aan
  gaan vallen. Dit is misschien wishfull thinking maar toch.

  Like

  • Htsk day zegt:

   @verwarde man,

   “”Vergeet nooit dat 80 jaar geleden de Amerikanen uiteindelijk toch kwamen om ons te bevrijden.”” ?????

   “”En Rusland zullen ze ook aan gaan vallen. Dit is misschien wishfull thinking maar toch.””

   “”wishfull thinking”” ?????
   Weet u wel wat dat betekent?
   Een cursusje engels zou ook geen kwaad kunnen, of bent u écht een verwarde man natuurlijk..

   Like

  • Htsk day zegt:

   @verwarde man,

   “”Vergeet nooit dat 80 jaar geleden de Amerikanen uiteindelijk toch kwamen om ons te bevrijden.”” ?????

   “”En Rusland zullen ze ook aan gaan vallen. Dit is misschien wishfull thinking maar toch.””

   “”wishfull thinking”” ?????
   Weet u wel wat dat betekent?
   Een cursusje engels zou ook geen kwaad kunnen, of bent u écht een verwarde man natuurlijk..

   Like

   • fleckie zegt:

    Houd S.v.p. op. met. muggenzifterij, er wordt achter de schermen. de kool klaargestoomd!!! ( Nieuwe. Wereld Orde) , en de focus gehouden op. Coronacrisis!

    Like

   • Htsk day zegt:

    Ja Fleckie, je hebt gelijk.

    De NWO, the big reset en corona bullshit e.d. is inderdaad het belangrijkste waar wij ons op moeten focussen, en dat doe ik ook zoals je misschien weet als je de laatste maanden mijn posts hebt gevolgd.

    Maar ik was nogal geïrriteerd door bovenstaande post.
    Wat betreft de oorlog en de amerikanen snap ik nog wel, want daar zijn wij vroeger allemaal over voorgelogen, maar dat:
    “”En Rusland zullen ze ook aan gaan vallen. Dit is misschien wishfull thinking maar toch.””
    (Wil hij dat zo graag, of hoopt hij daarop?)
    Vind ik toch wel heel erg raar.

    Like

 13. Bas zegt:

  Ondertussen
  Poging tot brandstichting van het nieuwe kamp in Montenegro.
  Dagen geleden werden bij een willekeurige zoektocht ngo-leden gearresteerd met messen en drugs.
  K. Mitsotakis is verantwoordelijk voor de straffeloosheid na de vernietiging van Moria, de beloning met promotie in het achterland & de immuniteit van de ngo’s

  Like

 14. Sinyo zegt:

  Jimmy Carter, moeders kindje, gaf Cuba groen licht om families te herenigen vanuit Cuba naar USA. Wat deed de Fidele? Hij maakte zijn gevangenissen leeg en zette de voormalige bewoners op de boot. Navolging een eiland uit het Caribisch gebied stuurde kwaadwillige jongeren weg, die werden wijs gemaakt in het paradijs terecht te komen. Die coños dachten een scooter en geld te krijgen . . voor nop. Voorbeeld doet goed volgen. Niet te geloven allemaal. Het “vrije westen” financiert haar eigen ondergang. Voor velen onder ons ongewild, maar de “leiders” zijn ordinaire pinautomaten gevuld met des inwoners belastinginkomsten.

  Geliked door 4 people

 15. Julia zegt:

  Heel Europa zal de oorlog niet winnen zo langzaamaan gaat het staatsterreur van onderdrukking en ontnemen van vrijheden verder De staat heeft in veel Europese landen het volk de oorlog verklaard en puur bewust. Zolang een volk dit nog langer pikt zijn we niet ver weg meer van voedseltekorten, geen banen en inkomen meer en voedselbonnen worden nu al uitgereikt aan mensen die geen inkomen meer hebben om voedsel te kopen. https://www.ad.nl/binnenland/rode-kruis-vraag-naar-voedselhulp-en-vrijwilligers-stijgt-explosief~a556dba5/ Hoogste tijd voor een oorlog tegen het ongekende staatsterreur is blijkbaar nog de enige optie. Hoever gaan we nog nu duurt de dictatuur zeker al tot Pasen nou zij bedoelen geheel 2021. Al die smerige censuur en smerige politieke regeringleiders hebben echt de grenzen bereikt en dienen omver te worden geworpen. Hoe laat een volk zich zo in de afgrond drijven door een stel smerige elitaire politieke machtswellustelingen. Maar lef en daadkracht ten opzichte van het Islam terreur ontbreekt in geheel Europa ook die ellende krijgt de burger nog op zijn bordje. Ik ben nu echt klaar met die elitaire kopstukken die zelf genoeg te vreten hebben. Men moet toch nu wel heel dom zijn die überhaupt nog geloof te hechten aan de zogenoemde corona besmettingen. De enorme economische en maatschappelijke schade weegt veel zwaarder dan de zogenoemde voorgelogen besmettingen door corona. De idioten tellen mensen mee die positief zijn getest maar geen ziekteverschijnselen hebben. Dit is duidelijk de grootste leugen van de eeuw en men werkt nu volop aan de agenda 21/30 NWO verder af te werken. Het ontnemen van vrijheden en onderdrukken van een heel volk is puur om een opstand uit de weg te gaan. We moeten massaal nu gewoon naar buiten gaan door onze vrijheid terug te pakken en laten zien wie de baas zijn. Massa maakt macht.

  Geliked door 1 persoon

 16. saddy zegt:

  Sinds wanneer is het een oorlog als je de vijand binnenhaalt , geld geeft, de wetgeving in zijn voordeel aanpast en hem overal mee helpt?
  Dat valt onder landverraad.

  Geliked door 4 people

 17. Bas zegt:

  Terrorisme-expert: we kunnen nog veel meer aanslagen verwachten…het begint nog maar net

  Geliked door 1 persoon

 18. Bas zegt:

  Montpellier

  Deze oorlogsscènes spelen zich niet af in Bagdad, maar in #Montpellier.
  De veiligheidssituatie blijft uit de hand zolang de regering de buitenwijken niet ontwapent en de mensenhandel stopt.

  Like

 19. oprechtegeus zegt:

  De enige reactie die we bij de westerse politici zien, is dat zij hun afschuw uitspreken en hun oprechte deelneming betuigen aan de familie van de slachtoffers. Vervolgens worden er bloemen gelegd en kaarsjes aangestoken op of nabij de plaats delict en opgeroepen om vooral ‘gepast’ te reageren; lees: doe niets en betuig de islamisten onze liefde (de paus), opdat ze dit op termijn ook met liefde zullen beantwoorden. Wie zichzelf maakt tot een lam wordt door de wolven gegeten.
  Het wachten is op de eerste islamterrorist die een door hem afgesneden hoofd triomfantelijk op het hek rondom de kathedraal spietst.

  Like

 20. fleckie zegt:

  Een of andere moslem- voortrekker heeft een plan geopperd om Frankrijk te trakteren op een atoombom,! alleen maar al vanwege de spot prentjes van Charlie…….- vergetend.?? dat Frankrijk een atoom mogendheid is, bewijs van hun atoom tests in 0.A Polynesie……..<~<~<~<~<~<~<

  Like

 21. Jan zegt:

  Intussen weer in Frankrijk

  video
  Fusillade à #Montpellier !

  Like

 22. Jan zegt:

  Huilie, huilie, moslims in opstand omdat zij zich aan de Franse wet dienen te houden

  Like

 23. Jan zegt:

  Generaals waarschuwen voor burgeroorlog als links zijn houding tegenover de islam niet veranderd. Macron laat de generaals wegens deze waarschuwing vervolgen

  French generals who called for military rule if President Macron cannot stop ‘Islamists’ from ‘disintegrating society’ will be punished, government declares
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9514863/Twenty-retired-French-generals-call-MILITARY-RULE-country.html

  Like

 24. Jules Vismale zegt:

  Nou heeft diezelfde Emmanuel Macron nog het gore lef om tijdens de verkiezingen met miljarden te gaan strooien in de hoop dat de Fransen hem hierna zullen herkiezen! Voor degenen die daar in Frankrijk nog intrappen ook zijn al die uitgaven een sigaar uit eigen doos omdat alles van hun eigen belastingsgeld wordt betaald!
  De Fransen kunnen zowel Macron als de radicale islam liever kwijt dan rijk zijn en dan ook voorgoed!

  Like

 25. Jan zegt:

  Franse journaliste, 34, krijgt politiebewaking vanwege haar reportage over de radicale islam in een stad waar winkels poppen zonder gezicht verkopen, restaurants vrouwenhokjes hebben om te eten en moslim die zich hierover uitliet met onthoofding werd bedreigd
  Ophélie Meunier presenteerde de Franse documentaire die deze maand werd uitgezonden en waarin de invloed van de radicale islam op een stad in het noorden van het land aan het licht kwam.
  Meunier en Amine Elbahi, een plaatselijke moslim die zich uitsprak tegen radicalisme, onthulden speelgoedwinkels die poppen zonder gezicht verkochten om te voldoen aan de strenge visie op de islam
  Ze ontdekten ook een restaurant met hokjes waar vrouwen apart van mannen konden eten en een vereniging die 53.000 pond subsidie kreeg om de islamitische leer te verspreiden
  Het tweetal is inmiddels met de dood bedreigd en staat nu onder politiebescherming

  ….
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10459219/French-journalist-police-protection-documentary-radical-Islam.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s