De VVD/Rutte en de waarheid . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op De VVD/Rutte en de waarheid . . .

 1. Gienekehado St. zegt:

  Mark Rutte heeft, in spijkerbroek en op gele gympen, ONS LANDJE naar de FILISTIJNEN geholpen, overgedragen aan Satan!! Voor altijd V E R W O E S T!!

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  En honderdduizenden PCR testen aangeschaft om zoveel als mogelijk “besmettingen” te genereren die ons foute covid 19 beleid kunnen onderbouwen. Jammer dat er nog maar weinig doden vallen maar ook daar zullen we ons best doen doen elke overledene te testen met een PCR die 45 cycli hanteert in plaats van de voorgeschreven 25 cycli. Je slim of je bent het niet.

  Like

 3. Bas zegt:

  Nu rutte nog….

  “Wij geloven in de Verlichting, en vrouwen hebben dezelfde rechten als mannen … Mensen die anders denken, laten ze het ergens anders doen, niet op Franse bodem.”

  Krachtige opmerkingen van de Franse president Macron

  Like

  • Monalisa zegt:

   Macron is al aan het inbinden: op Al Jazeera zegt hij nu “Ik kan me voorstellen dat mensen geschokt kunnen raken door een cartoon”… daar gaat de door hem twee weken lang geuite vrijheid van meningsuiting.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Bas. Wat stellen die krachtige opmerkingen van Macron voor (kijk naar de enorme puinhoop met name in de grote steden waar de multi culti is gevestigd en al heel lang speelt in Frankrijk) daarbij speelde hij toch zelf mee in de hoofdrol samen met satan Merkel en heeft ten volste meegewerkt om heel Europa over te leveren aan de Islam door zij aan zij mee te gaan in de waanzin van Merkel om duizenden Islam migranten toe te laten. Of zie ik het verkeerd? Uiteindelijk zijn Merkel, Macron en de rest van de volgzame regeringleiders mede schuldig aan de enorme chaos rondom migratie. Kortom ik hecht totaal geen enkele waarde aan zijn zogenoemde krachtige opmerking. Alle regeringleiders en politici die hieraan hebben meegewerkt en hebben gefaciliteerd en zelfs dagelijks nog duizenden migranten ongecontroleerd laten binnen stromen zijn in mijn ogen een stel volksverlakkers, laf en vol van valse schijn. Het enorme wanbeleid en lafheid is niet meer te vergeven.

   Geliked door 3 people

 4. Ook het CDA en Dom66 deden dat

  Geliked door 1 persoon

 5. Monalisa zegt:

  Ze deden het samen, maar er komen nog meer. En ze blijven op deze club stemmen

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Aantal asielzoekers begint weer toe te nemen
  30 okt. 2020 in BINNENLAND
  DEN HAAG – Het aantal asielaanvragen is in het derde kwartaal weer gaan stijgen, maar ligt nog steeds lager dan voor de uitbraak van het coronavirus. Vooral Syriërs vroegen hier asiel aan. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Like

 7. Monalisa zegt:

  PvdA kiest voor klassieke koers

  HEERENVEEN – Alsof de liberalisering onder premier Kok nooit heeft plaatsgevonden. Alsof de sociaaldemocraten opzichtig spijt hebben van hun regeringsdeelname aan Rutte-II. Zo zeer ademt het voorlopige verkiezingsprogramma van de PvdA de klassieke sociaaldemocratie van Den Uyl.
  De partij pleit voor gratis kinderopvang, betere salarissen in zorg en onderwijs en hogere uitkeringen. Het minimumloon moet naar 14 euro. Het eigen risico in de zorg wordt afgeschaft, de zorgpremie verlaagd en zorgverzekeraars mogen geen winst meer uitkeren aan aandeelhouders.
  Mooi woorden die ze NOOIT na zullen komen het is nog steeds nivellering bij de pvda.

  Belasting
  Omdat dit alles niet gratis kan, moeten huisjesmelkers en beleggers meer belasting betalen. Er komt, zoals de partij het noemt: een ’prins Bernard-belasting voor pandjesbazen’. Ook bedrijven die het milieu belasten, moeten meer belasting gaan betalen. Voor techbedrijven als Google en Facebook komt er een digi-taks. Vliegmaatschappijen gaan kerosinebelasting betalen
  De belastingen op vermogens gaat omhoog. Tegelijkertijd mag het begrotingstekort verder oplopen. Het plafond voor de staatsschuld kan wat partijleider Lodewijk Asscher betreft van 60 naar 80 procent van het Bruto Binnenlands Product.
  Daartoe moet Nederland afwijken van de Europese begrotingsregels.

  Verheffingsideaal
  De PvdA is weer helemaal terug bij zijn verheffingsideaal, met een ’groot offensief om kinderen meer aan het lezen te krijgen’, het veranderen van crèche in (gratis) voorschool en meer geld om arme kinderen te laten sporten. De basisbeurs voor studenten komt terug. Wetgeving dwingt beursgenoteerde bedrijven werknemers te laten delen in dividend. De verhuurdersheffing, ingevoerd in het kabinet van VVD-PvdA, moet volgens de huidige PvdA worden afgeschaft.
  Om de personeelstekorten in de zorg, het onderwijs en bij gemeenten in te vullen te bestrijden, wil de PvdA ’crisisbanen’. ( Melkert-banen) Bovendien grijpt de partij weer naar een middel dat in het verleden, onder minister Melkert, zo wisselend succes had: de gesubsidieerde arbeid. Er moeten 100.000 ’basisbanen’ komen om werklozen aan een baan of bezigheid te helpen, als wijkhulp of speeltuinmedewerker.
  De heer Asscher heeft in Rutte 2 u pensioen vergokt, en alle uitzendkrachten een vaste baan door hun neus geboord, hier hoor ik de man niet over.
  „Wij doorbreken het oude patroon met een optimistisch en ambitieus plan”, schrijft Asscher in het voorwoord van het verkiezingsprogramma. „Wij kiezen uit overtuiging voor een sterke overheid en een breuk met het dogma van het privatiseren.”

  Like

 8. Yvonne zegt:

  Nee alsjeblieft niet nog jaren lang tegen dat hoofd aan kijken
  Waarom willen die kiezers zo graag aan hun eigen ondergang mee werken,onvoorstelbaar

  Geliked door 2 people

 9. martin zegt:

  Nederland verkracht en bestolen daarom kan ik niet begrijpen dat er gekken zijn die op hem stemmen wij kennen iedergeval niemand dus wat ze melden is list en bedrog

  Geliked door 1 persoon

 10. Scarface zegt:

  In een interview zou hem eens gevraagd moeten worden: wat betekent uw partijnaam VVD ook alweer? En dan een gepaste stilte na het antwoord, gevolgd door een welgemeend: gecondoleerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s