BREAKING!: Terreuraanslag in Wenen – Meerdere daders – Eén dode politieagent

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens mediaberichten zijn er in Wenen in de buurt van de synagoge schoten gevallen. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zou er sprake zijn van één dode, meerdere personen zouden gewond zijn. Het zou gaan om meerdere daders. Deze zijn op de vlucht. De politieactie is in volle gang.

De hoofdredacteur van de Oostenrijkse krant “Falter”, Florian Klenk, bericht op Twitter onder verwijzing naar het ministerie van Binnenlandse Zaken dat er een aanval zou hebben plaatsgevonden op de synagoge in de Seitenstettengasse.

De directie van de politie Wenen verzocht op Twitter om alle openbare plekken in het stadsgebied te mijden.

Volgens de “Kronen Zeitung” zou er bij de synagoge een bewakende politieagent neergeschoten zijn en in levensgevaar verkeren. Er zouden meerdere schoten zijn gevallen en meerdere doden zijn, onder wie een vermoedelijke dader evenals een politieagent.

Een van de daders zou zichzelf met een bomvest hebben opgeblazen. De politie is druk bezig het hele gebied af te sluiten.

Bron:
epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op BREAKING!: Terreuraanslag in Wenen – Meerdere daders – Eén dode politieagent

 1. Yvonne zegt:

  #€@%&* snot verdomme hoeveel doden moeten er nog vallen voordat er eindelijk iets gebeurt om de Europese burgers te beschermen

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Interesseert socialisten geen zier, zijn allemaal ‘Einzelfälle’.

   “Je kunt moslims niet verantwoordelijk stellen voor wat 1 enkel persoon doet, daartegen verzet ik mij”. Einde citaat. En hierachter kunnen de namen van alle socialisten in de Kamer zetten.
   Dergelijke woorden kwamen uit de smoelen van o.a Asscher, Klaver en andersoortig schoelje

   Geliked door 3 people

   • Julia zegt:

    Jan We kunnen het wel opgeven het interesseert totaal niet. Zelfs het grootste deel van ons volk staat nog steeds achter die ellendige slopende linkse partijen waar een stel falende en zeer domme partijleiders de scepter zwaaien en zwaar medeschuldig zijn aan deze ongekende terreur. Daar kan men ook geen enkele daadkracht van verwachten het is een laffe onderdanige bende en zijn al jaren de slopers van ons eens zo mooie Nederland. Ben benieuwd hoe die linkse slopers en linkse aanhang ze zullen reageren als één van hun naaste door een terreurdaad wordt getroffen.

    Like

 2. Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Dit is óók in Nederland aanstaande als er in maart 2021 door het niet-denkend gedeelte der NL’ers op de kartelpartijen blijft stemmen ,

  Like

 4. Hadden we het over de religie van de vrede.
  Of roep Ik maar iets

  Like

 5. Yvonne zegt:

  Waarom willen onze regeringen ons uit de wereld hebben
  Er zullen hoop gebedshuizen zijn waar een hoop gitaar hoezen liggen, wat een k.t wereld is het aan het worden

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  De EU en de VN hebben hun zin waarschijlijk
  weer een tal joden minder.
  Kaag en Blok zullen vanavond wel ergens
  snoep gaan uitdelen om het vieren.
  De linkse partijen gaan vieren samen BDS en antifa
  met BLM a;ls eregast.

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado St. zegt:

   Die DEBIELE ZOOI op Het Binnenhof heeft het ook al D E C E N N I A over eenlingen, een kleine groep. Dat deze “enkele” EENLING 100.000en sympathisanten heeft, dat komt niet in hun DEBIELE koppen op!! Nog te dom om op z’n mohammedaans te poepen!! DESASTREUS!!!

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Laten we ons maar gelukkig prijzen dat het zulke godvergeten slechte schutters zijn.
   Voor zover nu bekend waren het vijf schutters volgehangen met automatische geweren en handvuurwapens dus dan is een “oogst” van drie doden en 17 gewonden erbarmelijk.
   Een beetje geoefende schutter had dat ook in zijn eentje kunnen doen.
   Schieten op ongewapende mensen, hoe simpel (en laf) kan het zijn?

   Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik snap het niet, als we nou gewoon heel Europa islamitisch maken zijn we toch van die terroristische aanslagen af? Hoe simpel kan het zijn?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • karton zegt:

   Potverpielekes , nou hebben ze in Wenen óók al last van getraumatiseerde en/of verwarde mannen. Maar wél weer heel erg fijn dat Rutte meteen twitterde dat hij achter of naast, (dat weet hij zélf ook niet) Kunz en de Oostenrijkers staat; dat geeft de slechtoffers héél véél troost, Rutte.
   Kereltje kereltje toch, gedraag je toch eens een keer als een échte vent en zeg dat het door dat stelletje idioten komt, idioten die geloven in een sprookjesboek dat zij koran noemen, maar hen beveelt om andersdenkenden te doden nadat ze zijn verkracht. Als de gore moed zou hebben om dát een keer te zeggen, ja…..dan toonde je een héél klein beetje ruggengraat , nu kom je steeds opnieuw over als een weekdier met de intelligentie van een paardenbloem.
   Als échte Nederlander schaam ik mij kapot voor zó’n nietsnut die zich ook nog eens “m.p. voor álle NL’ers” noemde, schaamteloze gozer !!!!

   Geliked door 1 persoon

 8. klaas zegt:

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Heeft niets met islam van doen, MOTIEF ONBEKEND;

  Volgens de federatie van Mosketen in Brussel heeft de aanslag door een moslim geen enkele relatie tot de islam of de moslims.

  Selon la Fédération des Mosquées de Bruxelles, l’attentat christianophobe commis par un musulman à Nice “ne pourra aucunement être lié à l’Islam et aux musulmans”

  De echte slachtoffers van de moord op Samuel Paty zijn de………..moslims
  Les vraies victimes de l’assassinat de Samuel Paty, ce sont… les musulmans

  Toulouse, Zuid Frankrijk: Imams en hun gezinnen zijn bij een kerkdienst op de islam van schuld te vrijwaren 1
  er wordt een gebed in het arabierisch uitgesproken en er wordt opnieuw bevestigd dat de voornaamste slachtoffers van Terrorisme, moslims zijn.
  Toulouse : des imams et leurs familles présents dans une église pour disculper l’islam, prononcer une prière en arabe et réaffirmer que les premières victimes du terrorisme sont les musulmans

  Erdogan laat op een scherm zijn betoog zien en verklaart dat moslims in Europa ayatgematisch het slachtgoffer zijn van discriminatie, hun rechten en vrijheden worden geschonden.
  Erdogan fait monter d’un cran son discours et déclare que « Les musulmans européens sont systématiquement victimes de discrimination, leurs droits et libertés leur sont enlevés »

  Geliked door 1 persoon

 10. Gienekehado St. zegt:

  Het was al lang duidelijk hetgeen de KINDERLIJK WERLEDVREEMDE “l e i d e r s” hadden aangericht, maar het kan / wordt altijd nog erger!! Markje-op-Gele Gympen heeft ok al een duit in het zakje gedaan!! Wen er maar DEBIEL die je bent!! Misschien kunnen Madeleine van Toorenburg en Attje Kuiken je (nep)tranen drogen!! Of Opoe Ankie…… Hoe een ooit goed leefbaar landje naar de FILISTIJNEN werd geholpen door een DEBIEL op Gele Gympen!!!

  Like

 11. bert zegt:

  Ik snap d’r niks meer van. Wij gooien de grenzen helemaal open, wij laten iedere gek in -en uitlopen en ontvangen iedereen openhartig. Wij geven iedereen een nieuw bestaan en een uitkering, wij geven iedereen onderwijs en de kans op scholing, wij geven iedereen een woning met inboedel,
  wij betalen het onderhoud en wat krijgen wij terug?
  Onthoofdingen, beledigingen, grof gedrag, moord -en doodslag, stank voor dank, verkrachtingen,
  schietpartijen, een tweede maatschappij binnen de onze.
  Wanneer worden die slapjanussen en kontenkruipers, geldverslinders, baantjesgeile nietsnutten in
  Brussel en in Den Haag nu eindelijk eens wakker en ondernemen ze eindelijk eens iets tegen al
  dit geweld dat binnen Europa aan de hand is?
  Frankrijk, Duitsland, België, Oostenrijk en er zullen nog veel meer landen volgen waar deze aanvallen gebeuren en waar de gewone burger het slachtoffer van is.
  Die idiote ongevoelige mee delingen van “wij betreuren dit zeer en wij leven mee met de nabestaande van de slachtoffers” daar heeft niemand iets aan en zeker de slachtoffers niet.
  Er moeten daden komen, de hoge heren moeten eindelijk hier eens iets tegen ondernemen want
  iedereen begrijpt toch dat dit zo blijft door gaan en er nog enorm veel dode burgers gaan vallen!
  Rutten loopt veel te veel aan de leiband van de EU en ook de andere z.g. “leiders” van Europa.
  Maar ja, hun gebeurt niets want ze worden beschermd door lijfwachten en politie en ze wonen en leven in beschermde wijken, maar wij de gewone burgers, wij zijn het slachtoffer!
  Er zit maar een ding op, NIET stemmen op de VVD, dit zal de enige oplossing zijn tegen dit grof geweld en stemmen op een van de twee partijen die hier wel iets tegen zullen ondernemen en die hier al lang voor waarschuwen dat dit gebeuren zal, ook in Nederland. Al is het maar voor vier jaar, misschien zijn wij wel daarna beter af als nu en wordt dit geweld buiten onze deuren gehouden!!!!!
  VOLGEND JAAR MAART IS VOOR DE GEWONE BURGER VAN LEVENSBELANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 12. andre zegt:

  Nou daar gaan we weer met een overgevaren LUL uit de zandbak. Kurz bedankte nog de EU voor hun medeleven en steun??? steun voor wat?

  EU+Kurz= aanslag door moslims EU+Macron=aanslag door moslims

  Like

 13. Gienekehado St. zegt:

  Overal waar dit Rutte-Kuiken-Jetten-SEGERS-Volk zit (ligt), gebeurt dit op een dag!! Ik hoor nu dat er 3 doden zijn. Benieuwd waar en hoe de DOODESKADERS weer zullen toeslaan!!

  Like

 14. Jan zegt:

  Zier er ernstiger uit

  Terrorist attack in #Vienna with 7 dead confirmed and several injured. Attack took place in several locations around #Austria’s capital. The city synagogue was also targeted. Comprehensive anti-terror operation taking undergoing.#terrorism pic.twitter.com/smmlYmHnNf

  — Alexandre Krauss (@AlexandreKrausz) November 2, 2020

  Like

 15. antiislamnu zegt:

  Regeringsleiders betuigen weer hun innige medeleven naar de slachtoffers en uiteraard geen een die het woordje islam durft te gebruiken.
  De rabbijn van de cynagoog maakte zich wel meteen zorgen dat het geen moslims zijn want in Wenen gebeurt nooit iets crimineels
  Hoe lang gaat het nog duren voor men openlijk op zijn minst de islam durft aan te wijzen als schuldige met hun boek van haat.

  Geliked door 1 persoon

 16. Eppo zegt:

  Degene die ontsnapt is halen Ze (PvdA-VVD) wel weer binnen en naar Nederstan toe.
  De tyfuszooi van die Haagse Hippies is toch voor een ander .

  Like

 17. Sinyo zegt:

  Jaren geleden kon je al voorspellen wat ons te wachten staat. Die waarschuwingen werden eenvoudig in de Wind geslagen. Het was geen Zuiden-, Oosten – , Noorden- of Westenwind. maar DE Linkse wind, die steeds in sterkte aan het toenemen is.
  Nu de voorspellingen aan het uitkomen zijn kan je niet naar de ISIS wijzen. Daar werd al jaren voor gewaarschuwd. Die kregen de vrije hand te doen waarvoor ze kwamen. Die “leiders”, die dat toelieten en daarmee verdomden hun volk te beschermen, zijn de hoofdschuldigen.
  Waak u voor de desinformatie, die in de komende tijd over u heen komt waaien via de media, om de huidige situatie pRUTTElend te houden.

  Like

  • antiislamnu zegt:

   Hans Janmaat zwaar gedemoniseert en weg getreitert zijn secretaresse invalide gemaakt.
   Pim fortuin vermoord door links Wilders gedemoniseert door links en on democratisch buiten gesloten Baudet wacht het zelfde lot als Wilders.
   Nederland een democratisch land ?? Ik denk het niet om te kotsen hoe het hier gaat🤮🤮🤮🤮🤮

   Like

 18. Julia zegt:

  Dan nog van die walgelijke uitzendingen o.a. gisteravond SBS6 https://www.waterkant.net/suriname/2020/11/02/tv-sylvana-simons-op-roadtrip-met-johnny-de-mol/ Weer een haatzaaiende en oproerkraaister in het voetlicht. Terwijl het de hoogste tijd is om het woord racisme maar eens even flink in het daglicht te stellen en de realiteit via beelden laten zien wat een verrijking die import is voor Europa. Nee belangrijkste tijd voor uitzending is dit soort bagger te propageren. Links is een ziekelijke en gevaarlijke virus voor onze samenleving. Het geïmporteerde geweld en terrorisme zegt meer dan genoeg en is een keihard gegeven.

  Geliked door 2 people

 19. leeuw7 zegt:

  Het faciliteren van de Islam moet als een misdaad tegen de menselijkheid worden gezien !Islam en rechts-extremisme zijn samen een dodelijke mix voor de toekomst!Het huidige Europese establishment die de Islam ruimhartig gefaciliteerd heeft zou vanwege hun destructieve asielbeleid per direct verplicht in quarantaine moeten ,zolang als het virus van destructie door Europa waard!Ook het met voorbedachte rade verzonnen afsluiten van de Europese samenlevingen vanwege COVID-19 moet per direct gestopt worden ,en de verantwoordelijken zoals de satanist Mark Rutte met zijn halfslachtige volgelingen per direct opgesloten worden ,om erger leed te voorkomen in Nederland!De verantwoordelijken van de buitenproportionele lockdowns moeten financieel persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor hun wandaden !! Stop de sprookjes van de duivel en z’n trawanten!

  Like

 20. Ravian zegt:

  Rechts-extremisme bestaat niet…

  Extremisme is altijd links.

  Geliked door 2 people

 21. Jules Vismale zegt:

  Godzijdank hebben ze in Wenen dat stuk ISIS-tuig ook kapotgeschoten voor hij nog veel meer slachtoffers kon maken! Het lijkt er op dat veel mensen in Europa nou eindelijk de ogen worden geopend en inzien dat de islam en de EU het allergrootste gevaar vormen voor Europa en niet de zogenaamde “populisten”!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s