De successen van Donald Trump zijn onomkeerbaar

(Door: Uri van As)

Droom links-liberale wereldorde is voorbij

In het artikel de hysterische haatoorlog tegen president Donald Trump komt het monsterverbond tussen onze links-liberale elites, de main stream media en Big Tech aan bod en hun strijd tegen Trump en zijn achterban. In Macabere manipulatietechnieken in de Trump-verslaggeving van de NOS wordt zichtbaar gemaakt hoe de grootste nieuwsorganisatie van ons land het nieuws over Trump en zijn kiezers volledig vervormt, vervalst en manipuleert. De werkelijkheid is dat Amerikanen uit alle lagen en groepen van de bevolking het beleid van president Trump steunen. 

Deel 3: Hoe succesvol verloopt de haatoorlog tegen Donald Trump in de rest van de wereld? En hoe wordt daar het buitenlandbeleid van deze president beoordeeld?

Lees verder>>>
(h/t “Htskday”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op De successen van Donald Trump zijn onomkeerbaar

 1. duinsnip zegt:

  Ja, Trump gaat gewoon weer winnen. De wereld is niet wat de NOS of RTL predikt, dat is een illusie.

  Like

 2. saddy zegt:

  Het gaat niet zozeer om Trump, maar meer om het feit dat er iemand in het witte huis zit die niet corrupt is en zelf kan nadenken.
  In Davos heeft Trump een prima rede gehouden over het feit dat de nieuwe wereld orde nooit zal werken. Inhoudelijk was daar niets op af te dingen maar als alle andere aanwezigen lakeien zijn van Soros c.s. dan maak je geen vrienden.

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  Je hebt de vlammen aangewakkerd voor chaos, rellen en vandalisme. Je hebt de meest vicieuze, negatieve en politieke aanvallen op de president geleid.
  Je hebt het Amerikaanse volk vier jaar lang een Russische leugen gegeven.
  Stop met doen alsof je nu geschokt bent

  Ik had nooit gedacht dat ik hier in de hoofdstad van het land zoveel gebouwen zou zien dichtgetimmerd aan de vooravond van presidentsverkiezingen in afwachting van mogelijke onrust. En het is niet alleen in DC. Het gebeurt in New York, Los Angeles en elders in het land. Zo jammer!

  Geliked door 1 persoon

 4. Lost Johnny zegt:

  Zoals de NOS en de Nederlandse pers Donald Trump afschilderen gaat iedere grens ver voorbij.
  Mijn dochtertje die niet bij mij woont gaat in een soort agressie verafschuw modus als de naam Trump word genoemd, puur door wat de pers en NOS en internet presenteren. Als kind in Nederland kun je niet openlijk pro Trump zijn want je word door je mede scholieren afgeslacht.
  Openlijke steun voor BLM en al dat soort zieke troepen is verplicht, anders ben je blijkbaar vijandig gezind…

  Dit kudde gedrag waarbij een zwart schaap word benoemd en vervolgens iedereen ongestraft mag losgaan op hem of haar die het zwarte schaap niet schopt en verketterd is primitieve groeps waanzin.

  In mijn optiek zijn de Nederlandse pers en de NOS misdadigers door hun verslaggeving, welke feitelijk pure propaganda is. Hersenspoel organisaties. De politici lopen erachteraan, het is niet andersom.
  Het zijn deze lieden die onze vrijheid naar het graf hebben gedragen, die het democratische principe met hun heksenjachten op anders denkenden hebben kapotgemaakt. Er is geen weg terug meer tot een normale wereld. Herdenk hen die alles kapot hebben gemaakt door ze aan te wijzen en te markeren waar ze ook gaan.

  Dat over honderd jaar nog bekend is wie verantwoordelijk waren voor het verval en de haat.

  …en mijn dochtertje….probeer maar eens een puber iets in te laten zien. Je kunt met logica geen pubers bereiken, de harde werkelijkheid zal het moeten doen.

  Geliked door 3 people

  • Wilma Grunn. zegt:

   Beste Lost Johnny, mijn dochter is bijna 17. Het heeft wat tijd gekost, we zijn vele gesprekken verder, maar ondertussen ontwikkeld ze zich als een jonge dame die steeds meer voor haarzelf gaat denken. Het komt er eigenlijk op neer dat ik het gedachtengoed wat haar op school is en wordt aangeleerd, keer op keer moet rechtzetten. We komen er wel!

   Like

  • Bob zegt:

   De nederlandse pers zijn op mensen lijkende
   robots van de heersende politici.

   Like

 5. Hovawart zegt:

  Dat de Linksche Looney Brigade in de Pays-Bah de media zó diep in hun zak hebben doet mij nóg meer beseffen dat ook de toekomst van de Pays-Bah onomkeerbaar is, namelijk bergafwaarts onderweg in een doodlopende straat……. richting een EU-dictatuur.

  Geliked door 2 people

 6. koddebeier zegt:

  Ongelofelijke NOS smeerlappen, links tuig !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Rutte is vergeleken met Trump een visieloze ouwehoer, een miezerig ventje en leugenaar die zich al verraad als hij spreekt. Alles komt aarzelend en gaat met horten en stoten waarbij hij zijn kop steeds als een duif beweegt. Rutte doet exact hetzelfde als de bolsjewieken in de Kamer, onverdroten Nederland economisch en maatschappelijk ontwrichten en ruïneren, iedere gelegenheid wordt aangegrepen, maar Rutte is te stupide om dit ook maar 1 seconde te beseffen, overtuigd als hij is van zijn gelijk, immers, hij heeft zich laten omringen door ja-knikkers, zoals geestelijk ‘zwaargewicht’ Hugo De Jonge. Wie Ruttes ballonnetjes stuk prikte zoals Berckmoes werd op een zijspoor gezet, getreiterd en uiteindelijk uit de Kamer geschopt. Nu meent Rutte dat zijn vernielende coronaterreurmaatregelen Nederland straks als een feniks uit de as kan zal rijzen.

  Like

 8. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/politics/2020/11/01/kamala-harris-promotes-socialism-two-days-ahead-of-election-equitable-treatment-means-we-all-end-up-at-the-same-place/

  Kamala Harris promoot socialisme twee dagen vóór de verkiezingen: ‘Een eerlijke behandeling betekent dat we allemaal op dezelfde plek eindigen’

  Sen. Kamala Harris (D-CA) hield een laatste pitch voor socialistische ideologie twee dagen voor de presidentsverkiezingen, plaatste een video waarin hij het verschil uitlegt tussen “equality” and “equity” en concludeerde dat ‘een eerlijke behandeling betekent dat we allemaal eindigen bij de dezelfde plaats.”

  “Er is dus een groot verschil tussen gelijkheid en rechtvaardigheid”, zei Harris zondag in een video op haar Twitter-account. De video bevatte een illustratie van twee individuen die op het punt staan ​​een berg te beklimmen. Elk kreeg twee touwen, waarmee een blanke man begon te klimmen. De andere man, die zwart leek, kon het touw niet bereiken, aangezien hij een paar meter lager stond dan de andere man.

  Like

 9. Bas zegt:

  Ruwe beelden van de postkamer op het postkantoor hier in Miami Dade. De bron onthulde dat “post in stembiljetten erin is opgestapeld in bakken op de vloer. Post staat al meer dan een week stil! “

  Like

 10. Bas zegt:

  Like

 11. Bas zegt:

  Deze advertentie is verboden door Mark Zuckerberg, nog een reden om ervan te genieten. #Rasputin heeft het blijkbaar nog niet opgemerkt en heeft het nog niet verboden op Twitter, dus hier is het …

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Hier is een democraat die hoopt dat de kinderen van politieagenten worden “verkracht en vermoord”.

  Like

 13. Jean zegt:

  Ik steun Donald Trump over de hele lijn, jammer dat wij niet mogen stemmen voor hem.
  Ik heb er een goede kijk op dat Donald Trump gaat winnen want als die andere linkse zou winnen wordt het een drama voor de Amerikaanse burgers en m.i. ook voor de rest van de wereld.

  Like

 14. Corrie Bruin zegt:

  De Nederlandse staatsomroep is het verrotte goed van deze maatschappij, zo lang hun een miljard per jaar krijgen van de belastingbetaler dus geschonken door Rutte, en uit naam van de belasting.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s