Strengere coronamaatregelen in de maak: groepsgrootte kleiner en musea dicht

Dinsdag persconferentie

Het kabinet wil strengere maatregelen nemen in de strijd tegen het coronavirus, melden bronnen aan onze politieke redactie. Het gaat bijvoorbeeld om het beperken van de groepsgrootte en het tijdelijk sluiten van musea, bioscopen en theaters.

Met deze maatregelen wordt de huidige gedeeltelijke lockdown aangescherpt. De maatregelen zijn vanmiddag tijdens informeel overleg tussen de meest betrokken ministers op het Catshuis afgesproken. Maandag worden de maatregelen uitgewerkt; dinsdag volgen het officiële besluit en een persconferentie.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Strengere coronamaatregelen in de maak: groepsgrootte kleiner en musea dicht

 1. Dat zat er aal maanden aan te komen.
  Als je even terugkijkt zie je dat hier de hele zomer lang naartoe gewerkt is.
  Kijk rond in Europa.
  Overal dezelfde maatregelen en dat dan omdat er een griep rond waart want het is voor mij nog steeds een agressieve vorm van griep want het zogenaamde corona virus is nog steeds niet aangetoond te bestaan.

  Geliked door 3 people

 2. Zoals vooraf al door meerderen hier is gezegd.
  Onze nationale junk begint naast zijn delfts blauwe schoenen te lopen nu hij meer macht heeft gekregen.

  Kabinet na “knetterende discussie” verdeeld in “twee kampen”: De Jonge wil extreem vergaande lockdown

  Ingewijden hebben verteld aan De Telegraaf dat het kabinet overweegt om “de coronamaatregelen verder aan te scherpen.” Dit omdat de druk op de zorg hoegenaamd voorlopig niet zal afnemen. Daarom wil het kabinet wéér in actie komen…

  De krant voor wakker Nederland bericht dat de top van het kabinet zondagmiddag met Jaap van Dissel overlegde in het Catshuis. Het enige ietwat goede nieuws is dat het overleg resulteerde in een “knetterende discussie.”

  “Het was een taaie sessie, neigend naar ruzie, zondagmiddag in het Catshuis, waar de top van het kabinet informeel overlegde met deskundigen als RIVM-directeur Jaap van Dissel,” aldus De Telegraaf. “In de officiële premierswoning scheidde het kabinet zich in twee kampen: met als rekkelijken minister Grapperhaus (Justitie) en het economisch blok van ’de drie W’s’ (Wopke Hoekstra, Wouter Koolmees en Eric Wiebes) en aan de andere kant zorgministers Hugo de Jonge en Tamara van Ark. Ook premier Rutte zou naar het voorzichtige kamp nijgen.”

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/11/geschift-kabinet-na-knetterende-discussie-verdeeld-in-twee-kampen/

  Like

 3. hannah zegt:

  de musea kunnen rustig dicht, er komt geen mens omdat de entreeprijzen zo hoog zijn, met een uitkering kun je dat niet betalen …..

  Geliked door 2 people

 4. Harrie Vaes zegt:

  Wees gerust…..en slaap verder.

  Like

  • fleckie zegt:

   Ja, en hoeft men zich verder nergens druk om te maken, immers. anderen ‘lossen de boel wel op’, en dan is men. wel opeens. ‘klaarwakker, om mee te genieten van het door anderen bevochten en gewonnen. resultaat!! …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 5. Bob zegt:

  De WHO profeten hebben de volgende
  pandemie aangekondigd.
  Wordt gratis vervolgt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Ik blijf het zeggen: dit komt NOOIT meer goed.
  Moet je ‘voor de lol’ eens een rondje Twitter doen: een en al corona-gekte!
  Het kuddevee pikt alles en haat degenen met gezond verstand.

  Wij zullen vóór eind 2021 in ‘heropvoedingskampen’ belanden.
  We zúllen en móéten geloven in ‘corona’, in ‘global warming’ en in andere linkse, kwaadaardige opzet.

  Like

 7. Julia zegt:

  Dit was toch allang duidelijk dat ook Kerstmis zou worden verstierd door een totale lock down. Allemaal al dik van te voren in de planning opgenomen en bekonkeld in Brussel dus zullen uiteraard de trekpoppen van Brussel dit spel uitvoeren. Kijk ook de landen om ons heen daar wordt precies hetzelfde smerige politieke schaakspel gespeeld. Wie gelooft er nog in.

  Geliked door 2 people

 8. Julia zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/11/bioloog-en-auteur-matt-ridley-lockdowns-zijn-dodelijk/
  De Jonge slaat door is blijkbaar zo vermoeid dat hij vanaf heden zo vermoeid raakt, verplicht in quarantaine moet worden gezet en overgenomen moet worden door iemand met volle verstand.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/non-valeur-hugo-de-jonge-mag-ministeriele-taken-afdragen-aan-anderen-want-meneer-is-zo-ongelofelijk-vermoeid/ Een kat in het nauw maakt rare sprongen en is dus een gevaar voor onze samenleving.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Ik zou graag een extreem lange eenzame opsluiting (noem het lock down) wensen voor Hugo de Jonge, zodat hij diep kan nadenken over wat hij ons volk aandoet.
  En verder vind ik het super-schijnheilig dat de regels aangescherpt moeten worden ‘omdat de druk op de zorg voorlopig niet zal afnemen’….. Zijn ze nu opeens begaan met ‘de zorg’? Eerst zeer veel zorgverleners ontslaan, ziekenhuizen sluiten, en ic-bedden met 50% verminderen…., en nu zouden ze opkomen voor de zorgverleners? Allemaal misleiding! Wie kan voorspellen hoe wij er rond de jaarwisseling voorstaan? Niemand. Deze ‘voorspelling’ kan alleen gedaan worden als je als regering duistere plannen uitbroedt, waarvan wij het slachtoffer zullen worden.

  Wat zou het een prachtig gebaar zijn als bijvoorbeeld 10 miljoen landgenoten op een afgesproken tijd massaal de straat op gaan om ons ongenoegen kenbaar te maken.
  Wie zou ons tegen kunnen houden?

  Geliked door 1 persoon

 10. verwardeman zegt:

  Rutte is een Bilderberg-trekpop , een uitvoerend apparaat .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s