De Amerikaanse beslissing

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Donald Trump of “sleepy” Joe Biden?

Aan het begin van de presidentverkiezing in de VS vandaag weten we in ieder geval al twee dingen zeker: de door de politiek en media opgehitste Duitsers mogen niet meestemmen; en de hoogste volksopvoedster in de bondskanselarij kan ook de wat haar betreft “meest onvergeeflijke” verkiezingsbeslissing niet ongedaan maken.

Want over het feit of Donald Trump in het Witte Huis zijn nationale vredespolitiek kan voortzetten of dat hij door een marionet van de “Deep State” en van de globalistische krachten vervangen wordt, stemmen alleen de kiesgerechtigde Amerikanen.

Daarbij is duidelijk: zonder het virus zou Trump op grond van zijn voor de meeste Amerikanen positieve balans een zekere overwinning kunnen vieren. Maar met gewetenloze demagogie hebben zijn vijanden de epidemie net zo voor hun eigen belangen politiek geïnstrumentaliseerd als hier in het land gebeurt.

Alleen deze situatie, waarin Trump niet alles, maar veel dingen juist gedaan heeft, maakt het mogelijk dat de grijze en aan voortschrijdende debiliteit lijdende Democratische kandidaat Joe Biden überhaupt een kans maakt, in ieder geval tot aan zijn al geplande aflossing ten gunste van de linkse Kamala Harris, om president te worden.  

Biden kon niet het geringste enthousiasme bij de kiezers oproepen, zijn enige openbare optredens waren spookachtige shows op lege parkeerterreinen. Spectaculairder zou het contrast tegenover de vele enorme manifestaties van Trump in de afgelopen weken niet hebben kunnen zijn. Er bestaat geen staatschef van een machtig land, die ook maar bij benadering op zo´n massale sympathie zou kunnen rekenen als Trump.

De allermeeste Duitsers weten daar niets van, ze zijn bijna bezeten door het vijandbeeld van een zogenaamd racistische, vrouwenvijandige, chaotische opscheppende miljardair, die de VS de afgrond indrijft en ook nog een hekel heeft aan het Duitse broekpak (vert.: Merkel).

Voor miljoenen Amerikanen echter is Trump de man voor de arbeidersklasse, de politieke strijder voor de door de globalistische elites geminachte “Somewheres”, dus diegenen die niet in het licht staan.

Het komt paradoxaal over om deze rol bezet te zien door iemand die rijk geboren en daarna nog veel rijker geworden is. Maar juist en alleen daarom kon hij zich handhaven tegen het moeras in Washington, alhoewel dat gepaard gaat met grote vijandigheid en moeilijkheden.

Of hij zich nu kan handhaven tegen de virusangst en –demagogie, daar hangt de verkiezingsuitslag van af, die – afhankelijk van de ontwikkelingen – vannacht, de komende dagen of zelfs pas over enkele weken zal vaststaan. Verliest de zittende president, dan is dat geen verkiezingsbeslissing voor de marionet Biden, maar een niet-herverkiezing van Trump.

Deze niet-herverkiezing zou echter alleen maar een negatieve beslissing zijn en daarom levensgevaarlijk. Want de vele miljoenen die Trump bejubelen en vertrouwen, kunnen niet niet-herkozen worden. Zij zullen vast en zeker het woord nemen. Net zo zeker zullen radicale linkse krachten na een overwinning van Trump de straat opgaan in de grote steden. De Amerikaanse beslissing kan het Amerikaanse drama worden. Laten we hopen dat het anders loopt – het liefst met Donald Trump!

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op De Amerikaanse beslissing

 1. Jan zegt:

  Studenten en werknemers in Seattle krijgen een ‘flexdag’ om verdrietig te zijn als Trump wint

  Geliked door 1 persoon

 2. Yvonne zegt:

  Even over onze beperkingen Rutte heeft weer regels reis niet naar buitenland, musea dicht dierentuinen dicht en buiten met maximaal 2 personen lopen het wordt met de dag gekker

  Like

  • Leo 1 zegt:

   De corona deskundigen Rutte en De Jonge hebben in samenwerking met het IVRM besloten dat ca. half december ook de ramen verplicht moeten worden verduisterd
   Ze zijn er namelijk achter gekomen dat licht , s nachts het virus aantrekt !!

   Allemaal doen , hoor !!

   Sic.

   Like

 3. Blaffertje zegt:

  Ze gaan uit hun dak van plezier omdat Trump voor staat.

  En een gezellig feest zonder muilkorf en Social distancing.

  Like

 4. Blaffertje zegt:

  Ach wat sneu.
  De linkse ballen kunnen niet tegen hun verlies en mogen en dagje uithuilen bij mammie.😂

  Like

 5. fredjohan zegt:

  Op gevaar af een complot te veronderstellen denk ik dat de hele Corona hype opgezet is als anti Trump middel.

  Like

 6. Jan zegt:

  Geert Mak vorige verkiezingen. Man, man, wat een gek is het

  Geert Mak over Donald Trump in College Tour: stem niet op Trump! Vanavond om 21:10 op NPO 2

  video

  Like

 7. klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s