NEDERLANDERS WILLEN OOK EEN HUIS…

(Door: “Driek”)

Nu wil ik op deze site van meneer Bron niet de kniesoor zijn, maar het is toch niet normaal dat hele karavanen uit shitlanden hier zo maar neerstrijken zonder ook maar één cent bij te dragen aan huisvesting, voedsel, medische verzorging en zakgeld? We zijn voor die knevelbaarden en kleedjeskloppers werkelijk een gaaf land. Die vileine lieden in Den Haag smijten met geld alsof er geen Nederlandse burgers zijn die in behoeftige omstandigheden verkeren. Over het feit dat ook vele Nederlanders bitter moeten lijden door het nijpend woningtekort wordt niet gerept. Het zijn steeds maar weer die zielenpoten uit Afrika waar we medelijden  mee moeten hebben. Mijn machteloze woede over dit onrecht komt me bijwijlen de strot uit.

Wijl de droeve ellende van de woningnood voor de Nederlandse burgers alsmaar verergert, gaat Mark Rutte gewoon maar door met het binnenhalen van vreemde volken die knielen voor Mohammed. Rutte heeft werkelijk overal maling aan. Dagelijks lees ik over aanslagen op onschuldige burgers die slachtoffer zijn van moord en doodslag, stenigen, verminken, onderdrukken en afslachten. Dat heeft toch niks meer van doen met religie? Het is gewoon moordlustig tuig dat zich te buiten gaat aan puur sadisme.     

Zojuist lees ik in één onzer Couranten dat er een tekort is aan opvangplekken voor gelukszoekers. Ten einde raad gaat het (COA) op korte termijn deze mensen onderbrengen in hotels, vakantieparken en ander commercieel vastgoed. (ik ben blij dat ik mijn stacaravan heb verkocht). Ook roept het kabinet gemeenten en provincies op om meer woonruimte voor vergunninghouders te vinden.

Welnu, lezer, is Nederland nog niet genoeg verkwanseld en geruïneerd door die potsenmakers in Den Haag? En het wordt nog veel erger. De verwachting is dat gemeenten in 2021 voor 27.000 asielzoekers een woning moeten vinden. De locaties van het COA raken vol. Het aantal vergunninghouders dat wacht op een woning wordt met den dag groter. Hoewel provincies en gemeenten zich inspannen om meer opvangplekken te vinden lukt dat nog onvoldoende.

Verder gaat het COA opnieuw kijken hoe in asielzoekerscentra extra plaats kan worden gecreëerd. Zo wordt gekeken of er tijdens een verbouwing toch extra plekken kunnen komen. Als ‘uiterste redmiddel’ wordt crisisnoodopvang gezien. Dan worden asielzoekers voor een korte periode ondergebracht in bijvoorbeeld een sporthal.

Maar waarom in hemelsnaam laten we ons die ellende toch aandoen? Wij leven momenteel in een geladen atmosfeer die ons allemaal doodongelukkig maakt. De verschrikkelijke gevolgen van die vreemde aanwas uit donker Afrika doet Nederland straks de das om. Worden de ogen van het Nederlandse volk dan nooit geopend? Hebben die brave Nederlanders dan nog steeds niet door dat hen een vreselijk groot onrecht wordt aangedaan? We zijn gestadig bezig ons eigen graf te delven. Ik vind die verdraagzaamheid en lijdzaamheid van de Nederlander werkelijk buiten alle proporties.

Ik wens al die verdraagzame Nederlanders een grote Afrikaanse familie als buur.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2020. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op NEDERLANDERS WILLEN OOK EEN HUIS…

 1. Monalisa zegt:

  Nou dat zie ik somber in, ze wonen straks nog met 40/50 jaar bij pappa en mamma dan kan de aow gekort worden het mes snijd aan twee kanten, alles voor de vluchtelingen?? Maar blijf op de vvd met zijn vrienden stemmen maar stem AUB niet op de pvda

  Geliked door 4 people

  • Sinyo zegt:

   Dat meen je toch niet Moon blijf op de VVD met zijn vrienden stemmen.
   Dat heb je 3 jaar geleden gezien met die turkse minister. Daar kreeg Rutte (VVD-er) van de slinkse media wind in de rug, waardoor zijn winst verzekerd werd.
   Kon hij de flinke jongen uithangen. Ik WAS VVD-stemmer. Maar toen ik zag wat voor onbenullen daar de VVD vertegenwoordigden, was ik er klaar mee.
   Dat was al in de vorige eeuw . . . . .
   L’histoire noire est sur le point de se répéter avec mesjeu rute .
   Ce pays s’enfonce encore plus dans l’abîme.

   Geliked door 5 people

   • Monalisa zegt:

    Dat meen je toch niet Moon, Nee dit was blijf op de VVD met zijn vrienden stemmen. sarcastisch bedoeld.

    Like

 2. antiislamnu zegt:

  Het probleem is dat het overgrote deel van de Nederlanders niet eens weet dat er elke week honderden asielparasieten binnen komen.
  En dat zij voorrang hebben bij een sociale huurwoning weten de meeste ook niet een paar jaar geleden was daar veel ophef over.
  Waarna de regering het het verplicht voorrang geven heeft afgeschaft de Nederlandse gemeenten hoeven dit dus niet meer te doen .
  Maar wat blijkt 99 % van alle gemeente zet doodleuk het voorrang beleid gewoon door en daar wordt natuurlijk geen ruchtbaarheid aan gegeven.
  Dit land is door en door verrot.

  Geliked door 13 people

  • Bas zegt:

   Ca 400 per week

   Geliked door 3 people

   • Claudia Millenaar zegt:

    Klopt, ik weet niet of ik reclame mag maken, maar GeenStijl geeft regelmatig updates over deze aantallen. Het is waarlijk te zot voor woorden wat hier allemaal gebeurt, zoveel kostgangers kunnen we niet aan, dit moet stoppen.

    Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   antiislamnu Dit is het hele linkse smerige politieke spel en de ongekende door en door linkse media dat het volk dom houdt door de aandacht van de realiteit af houden en de zieligheidsindustrie continu door onze strot duwt. Geef dat domme volk spelletjes en voetbal dan is alles om zich heen vergeten en laten zij zich onbewust door domheid meesleuren in de ellende die de massale toestroom binnen onze samenleving teweeg heeft gebracht en verder veroorzaakt. Dat vrouwen en meisjes lastig gevallen worden, homo’s of andersdenkenden worden verafschuwd, hun tradities zijn vermoord en het suikerfeest vooral bij de linkse media volop aandacht heeft, eigen kinderen niet meer in aanmerking komen voor een woning en het Islam terreur dagelijks toeneemt blijkt die domoren niets te interesseren. De dag is niet meer ver weg dat zij wakker worden geschud uit hun dromen en beseffen waar zij door hun domheid en linkse gedachtegoed mede schuldig zijn aan de chaos die nu al binnen Europa en ons land heerst.

   Like

 3. Yvonne zegt:

  Op 1 sociale huurwoning reageren ongeveer 2000 mensen niet normaal geloofd u het niet?
  Kijk op woonnet Rijnmond hun site, ik kijk elke dag schandalig is het een paar duizend inschrijvingen voor 1 huis
  Ik gun mijn verdraagzame buren een grote Afrikaanse familie of Nederlanders en hoop dat die een rot herrie maken nadat ik bijna 13 jaar naar hun herrie heb moeten luisteren ik zal de dag zegenen dat ik hier weg ben ik heb nog nooit zulke rot buren gehad

  Geliked door 8 people

  • Claudia Millenaar zegt:

   Hoe herkenbaar! Ik heb vijf jaar lang een ware terror meegemaakt en kreeg als klap op de vuurpijl nog de schuld ook… Ik ben er zo klaar mee!

   Hier komt ook absoluut nooit geen volgende keer meer…, dan kan ik niet langer voor mezelf instaan. Trouwens het geld is ook op ook!

   Geliked door 6 people

   • Yvonne zegt:

    Claudia de halve gemeente is hier al geweest en zeggen mevrouw we gaan u helpen,dus niet
    Ik maak geen lawaai niets die bullebak staat sinds ik hier woon te timmeren boren enz al bijna 13 jaar
    In maart was hij 8 weken thuis door de Corona en pas weer 6 weken hij werkt nog maar als hij thuis is is het elke dag raak de woningbouwvereniging zegt ja overdag mag het !
    Hij smijt om te treiteren met zijn deuren dan hoor je bij mij een harde dreun
    Ik zit met oordopjes in is te gek voor woorden maar hij gaat op zondag 2 x per dag naar de kerk vieze rot schijnheil ik ga maar elders in het land zoeken ik wil rust na jaren stress

    Geliked door 5 people

   • Claudia Millenaar zegt:

    Yvonne, ik heb twee dossiers, de ene is bijna 10 cm dik en bij de tweede heb ik niet eens meer zolang afgewacht. Ik ben verhuisd. Heb het absolute geluk gehad nog niet iets te kunnen kopen. Eindelijk rust. Als ik nu een keer een ‘boink’ hoor, ben ik heel blij en denk; oh, gelukkig de buurvrouw leeft nog.

    Like

   • Lot zegt:

    Yvonne, als je het genoeg zat was, dan werd je creatief. Zelf jarenlang in de ellende gezeten. Gewoon af en toe een ruitje inslaan als je weet dat hij aan de voorkant zit van de flat fo huis. Auto bekrassen. Je kunt zijn leven ook heel zuur maken. En als zij zat te kloppen met de hamer (juah leijstje ophangen, buitenlander) dan klopten wij gewoon terug. Je kunt namelijk niet een lijstje ophangen in stenen muur met hamer, moet met boor. En dan kwam zij bij mij aan de deur of ik wilde stoppen met kloppen, Ik deed niet meer open voor haar, totaal empathieloos mens. Je kunt echt goed terugtreiteren. Ga maar bij de plint zitten, flinke muziek op en hameren maar tegen die muur. Er van uitgaand, dat jij niet gemeen bent. Dan stopt het hopelijk.
    Claudia, ik kreeg ook de schuld in de flat van het timmeren de hele dag. totdat zij erachter kwamen dat als ik wegging het timmeren gewoon doorging.

    Like

 4. 12gauge zegt:

  Ik denk er precies zo over. 20 jaar geleden verhuist uit Groningen naar Gelderland, vanwege werk.
  Er was geen huurwoning voor mij, ook op recreatie parken mocht ik niet tijdelijk wonen.
  Werken mocht ik wel heel veel. “Je moet zolang maar in je auto slapen ” was het advies.
  Ik reed motor ipv auto, ik had geen autorijbewijs…
  Nu jaren later, zie ik dat bedrijfspanden ( dus zonder woonbestemming) omgebouwd worden om immigranten te huisvesten, alles betaald van, de door mij afgedragen, sociale premies.
  Moet je je eens voorstellen dat Nederlanders, bedrijfspanden gaan bewonen.
  Na vele jaren zie ik nu(sinds 5 jaar ofzo) pas in wat voor een zak stront ik ben voor de overheid.
  Mijn kinderen worden blootgesteld aan gevaren op straat, die er in mijn jeugd niet waren.
  Ik heb niet gekozen om die foezels naar hier te halen. En alle kuttigheid die ze meebrengen.
  Ik kan beloven dat als hier franse toestanden komen, dat ik eigenhandig ga beginnen met opruimen van ongewenste individuen. Martin Bosma for president.

  Geliked door 4 people

  • Lot zegt:

   Heb je al een geweer? En kinderen en vrouwen eerst opruimen graag, zodat het allemaal verdwijnt en wij niet met de vijanden hoeven te neuken in de toekomst. Wat ik nooit begrepen heb, zoals de spanjaarden, fransen, turken etc. Wij winnen de oorlog en krijgen ze alsnog als plaatsvervangers, en flink leeggeroofd, komen als rijken terug als vluchtelingen uit spanje met van ons geroofd belastinggeld, terwijl ze dat via oorlog niet gelukt was. Dat belastinggeld was gegeven door broeders uit hetzelfde volk die of via oosten of via zuidoosten bosporus/spanje, hier kwamen, zelfde volk, die gesetteld was in den haag,’wij zijn geen hollanders’, en die hun eigen volk bevoordeelden en onze zak met geld afdroegen, zoveel hadden die spanjaarden hier niet, was vrij vrijwillig gegeven, om wat oorlog te voorkomen, achter de ellebogen is geld weggegeven. Het probleem is er al 1500 jaar. Wij wordden uiteindelijk hen, door neukerij, en wij wilden hen zo graag kwijt! En vooral liegen liegen liegen door de kleinkinderen die nog wel te zien is, maar gewoon doen alsof zij germaan zijn, zoals de duitsers in woii. himmler goebels niet echt germaans meer met hoog voorhoofd. En Martin Bosma, waarom is hij eigenlijk niet getrouwd, hij moet toch wat meer ballen hebben hoor en kinderen maken. En bedenken dat ooit hij ook gemaakt is en met moeite gevoed is.

   Like

   • 12gauge zegt:

    Dag Lot, bedankt voor je wat vage reactie.
    Inderdaad diegenen die hun bloedlijn verloochenen, verdienen ook 40 moslim prinsen in het hiernamaals.
    Ik heb wat nodig is, om te doen wat ik zeg. En als noorderling voeg ik ook altijd de daad bij het woord.
    Bosma is de enige in den haag, die zijn kennis op orde heeft. Hij moet zelf weten hoe hij door het leven gaat, en of hij zich wenst voort te planten. Daar gaan wij niet over. En een vrouw?….hij komt zo heel gelukkig op mij over, laten zo, zou ik zeggen😂
    Tevens ben ik niet bekend met het feit, of het zijn ouders veel moeite kostte om eten voor hem te kopen…

    Like

 5. Harry Willemse zegt:

  Wat een onzin. Die arme ploflims moeten toch ergens hun moordaanslagen kunnen voorbereiden. Moeten zij dat in de open lucht doen of zo? En de oorlog die zij zeggen te zijn ontvlucht, hoe kunnen zij die nu hier brengen als zij niet eens een plek hebben die droog en warm is. Nee hoor u moet nog maar een jaar of 30 wachten op een woning.

  Geliked door 2 people

 6. Rini Stegeman zegt:

  Hier in de straat is ook een huisje vrijgekomen .Wordt even opgeknapt door de verhuurder en dan…………? er naast is een koopwoning en de hoek wordt bewoond door azielige zoekers sinds november 1993 ! Ik weet niet of er in 1 blok nog azielige zoekers bij mogen komen. Medelijden heb ik al vooraf bij de naaste buren.Weet ook niet of het verkoop of huur wordt…….ik hoop voor de buren dat het geen azielige zoekers zijn. Hier achter aan de Fokkingshof was ook een huis vrijgekomen en daar zitten nu Polen in. Verhuurd!

  Like

 7. Lekke Fietsband zegt:

  Geen wonder dat alle azc’s vol zitten.
  Meer, meer, meer, meer, meer, veel meerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr veilige landers

  https://www.destentor.nl/zwolle/pvv-overijssel-wil-lastposten-de-trein-zwolle-emmen-uitknuppelen~a1d81b58/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.startpage.com%2F

  Like

 8. scherpschutter1943 zegt:

  je kan beter polen hebben als buren dan moslims

  Geliked door 1 persoon

 9. David zegt:

  Voor elk die binnenkomt krijgen ze betaald. Ze krijgen ook geld om de hele (covid) agenda 21 over ons uit te rollen, ordinaire geldwolven zijn ze. Wie betaalt? Denk aan Soros bijv. en de EU

  Like

 10. verwardeman zegt:

  Het is allemaal onderdeel van de OMVOLKING.
  Als je geen woning hebt , is het stichten van een gezin niet mogelijk…………………
  Weg met ons !
  ZIE OOK : het Coudenhove Kalergi-plan , geliefd door de EU…………………………..

  Geliked door 2 people

 11. Republikein zegt:

  Was dit weekend in Mierlo, vakantiepark ’t Wolfsven, van Roompot, in een chalet.
  Het was er vies en klein, ouwe troep, voertaal Pools.
  Feestje tot 4 uur in de nacht.
  Gelukkig kwam ik er voor de omgeving, de indeling van de nederzetting boeide me niet zo, wel dat het er smerig was.
  Hier is sprake van uitbuiting en oplichting, schering en inslag hier te lande!
  Mijn borg heb ik nog niet terug, denk dat dat niet gaat gebeuren.
  We leven in een chaos.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s