WENEN: Hoe het begon, en hoe het verder gaat . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Razat_25“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op WENEN: Hoe het begon, en hoe het verder gaat . . .

 1. verwardeman zegt:

  Hoe het verder gaat ?
  Er staat een man met een snor op , die gaat voor de ” eindoplossing ” zorgen , toch ?

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Hoe het begon is klink en klaar namelijk door het enorme wanbeleid van Merkel WIR SCHAFFEN DASS waar alle Europese regeringleiders het mee eens waren en hoe het eindigt is duidelijk in een enorme chaos om dat diezelfde EU en regeringleiders door hun eigen desastreuze wanbeleid hebben gefaald en zelfs hier miljarden aan belastinggeld hebben weggegooid aan de omvangrijke invasie migranten die de Europese grenzen tot op heden dagelijks ongecontroleerd binnen dringen. Door het enorme falen staan zij nu machteloos zijn niet in staat daadkracht te tonen om deze vernietigende terreur keihard en drastisch aan te pakken. Ze dienen wel te beseffen dat zij door hun wanbeleid en niet daadkrachtig optreden medeschuldig zijn aan de dood van de mensen die door dit barbaarse terreur zijn omgekomen of gewond zijn geraakt. Ik vrees dat wij Europeanen lang kunnen wachten voordat de EU daadwerkelijk ingrijpt omdat zij de zieltjes van de Moslims niet willen raken. Het is een laf bolwerk dat strooit met geld om de vrede te bewaren dat blijkt al hoe die EU onbenullen een deal hebben gesloten voor de vluchtelingen met dictator Erdogan iet hij nu als chantage middel gebruikt om zijn zin door te drammen

  Geliked door 3 people

  • vangie1206j zegt:

   De EU onbenullen zijn nu boos omdat ze de dag vergoeding a. 323 euro niet meer krijgen.
   Dat is belangrijker dan die smerige moordende moslim zwijnen.

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Hoe het af moet lopen ………?

   Like

  • ronjaspers zegt:

   julia.Dat van stasi/nazi zwijn merkel is geen wanbeleid,maar kwade opzet.Stasi/nazi zwijn merkel heeft onder alle belangrijke steden in duitsland bunkers laten bouwen die nog luxer zijn dan 5 sterren hotels.Ze hebben genoeg water en voedsel voor jaren.Deze aanstaande oorlog genocide is al 50 jaar gepland.Hitler en de nazi,s hadden soortgelijke plannen.

   Like

 3. droevige mof zegt:

  De islamitische geloofsgemeenschap in Oostenrijk (IGGÖ) heeft zich “diep bezorgd en verbijsterd” getoond.
  “Onze gedachten gaan uit naar de betrokkenen, hun families en de hulpdiensten. Mogen zij de missie in goede gezondheid overleven (überstehen).”
  Dat was alles. Dus het zijn betrokkenen, geen slachtoffers. Net zo dubbelzinnig als de laatste zin.
  https://www.news.at/a/anschlag-wien-reaktionen-11731523

  Like

 4. Blaffertje zegt:

  Deze afbeelding zegt alles.
  Zo is het exact gegaan.

  Like

 5. Wim zegt:

  I.t.t. grote delen van Oostenrijk is Wenen altijd al de aanjager van de immigratie geweest en de dwarsligger bij het voorstellen van realistische maatregelen. Wie wind zaait zal storm oogsten. Wie islam knuffelt wordt flirt met de dood.

  Geliked door 2 people

 6. koddebeier zegt:

  Foto 1, De linkse debieltjes en goedmensjes die dat doortrapte islamitisch tuig met vlag en wimpel binnenhaalden, hee bedankt eikels !!
  Trap links/liberaal en christelijk de politiek uit !! Weg met de oude kartelpartijen, de veroorzakers van deze ellende !

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  De islam poogt de stad waar ze ooit hun nederlaag vonden te heroveren……..de rest van Europa is al ingenomen….de vijandelijke annexatie is al een feit, gesteund door het Linksche Asielbeleid voor islamietjes.
  Rutte is een tweede Neville Chamberlain die ook de geschiedenis ingaat als de man die dacht de wereldvrede te hebben gered (“Peace for our time”) en nu dan (”De Europese Unie brengt Vrede”).
  We zullen wel nooit kunnen achterhalen of de kwade genius een politiek spelletje speelt of dat hij echt een onverbeterlijke PvdA-socialist in hart en nieren is….

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Wat we nu zien gebeuren is een gevolg van grenzeloze naïviteit. Honderden, duizenden vreemdelingen verwelkomen, terwijl je niet wilt geloven dat er tal van IS-aanhangers tussen de zogenaamde vluchtelingen zitten.
  Velen zijn inmiddels het slachtoffer geworden van terreur, door het domme gedrag van diegenen die zo graag uit wilden blinken in ‘goedheid’.
  Jullie zouden je diep moeten schamen!

  Like

 9. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/ElpuIuLWkAAi6RJ?format=jpg&name=large

  Katholieke Arena
  @CatholicArena

  50 jonge Turkse moslims hebben de Sint-Antonius Padua-kerk in Wenen aangevallen en geplunderd.

  De Oostenrijkse politie probeerde de gebeurtenis te bagatelliseren als een ‘grap’ totdat banden met Turkse extremisten aan het licht kwamen.

  De Oostenrijkse bondskanselier heeft de aanval veroordeeld.

  Geliked door 1 persoon

 10. Harry Willemse zegt:

  Straks komen de reacties van de “”gematigde moslims”” en de dam staat vanavond vol met verontwaardigde moslims. Heeft Elforkani al gezegd dat het eigenlijk wel een beetje die Oostenrijkers hun eigen schuld is want bla bla bla.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Florian Klenk
  @florianklenk
  Ich habe nun ein paar Details zum Terroristen recherchiert. Er heisst Kurtin S., geboren 2000, wurde 20 Jahre alt und ist in Wien geboren und aufgewachsen und hat albanische Wurzeln. Seine Eltern stammen aus Nordmazedonien und sind in Sachen Islamismus unauffällig.

  Er war am Radar des Verfassungsschutzes, weil er einer von rund 90 österreichischen Islamisten war, die nach Syrien ausreisen wollten. Im Juli wurde er daran gehindert. Dass er in Wien einen Terroranschlag plant, hatte ihm die Polizei nicht zugetraut.

  Vertaling
  Ik heb nu een paar details over de terrorist onderzocht. Zijn naam is Kurtin S., geboren in 2000, was 20 jaar oud, geboren en getogen in Wenen en heeft Albanese roots. Zijn ouders komen uit Noord-Macedonië en zijn onopvallend als het om islamisme gaat.

  Hij stond op de radar van de geheime dienst omdat hij een van de ongeveer 90 Oostenrijkse islamisten was die naar Syrië wilden reizen. In juli werd hij hiertoe verhinderd. De politie vertrouwde hem niet om een ​​terroristische aanslag in Wenen te plannen.

  Like

 12. Bas zegt:

  De dader:

  https://pbs.twimg.com/media/El4nfxcW0AELHyY?format=jpg&name=medium

  Kurtin S., geboren en getogen in #Wenen. De 20-jarige S. zou Albanese wortels hebben, zijn ouders komen uit Noord-Macedonië.

  S. was bekend bij de veiligheidsdiensten omdat hij 1 van zeker 90 Oostenrijkse islamisten was die naar Syrië wilde reizen. In juli werd hij tegengehouden.

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Like

 14. Bas zegt:

  Dreigement:

  https://pbs.twimg.com/media/El2R1XBWoAULQYY?format=jpg&name=900×900

  “Ik zweer op lallah…..je hebt nog niks van ons gezien…..”

  Like

 15. Bas zegt:

  “Momenteel meldt de politie dat er in totaal zes plaatsen delict zijn.”

  De hoofdredacteur van Puls 24, Stefan Kaltenbrunner, vertelt Sky News dat “meerdere daders” verantwoordelijk zijn voor een aanslag in Wenen

  Geliked door 1 persoon

 16. Ravian zegt:

  Laten we alvast afspreken dat we ditmaal, na de komende oorlog, die verraders op de linkse foto, en alle anderen van dit soort, er niet mee laten wegkomen.

  Like

 17. Bob zegt:

  Hoe het begon :”joden eruit”.
  Hoe het verder gaat :”moslims er in.

  Like

 18. saddy zegt:

  Hoe het verder gaat? Moeilijke vraag want komt dit nu door Trump, door climate-change of door ons slavernij-verleden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s