Bekentenis van een zojuist gelande Tunesiër: “We zijn allemaal ex-gevangenen”

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds de Italiaanse havens weer open zijn, beleven ze een enorme bestorming door immigranten uit Afrika. Onder hen bevinden zich talrijke criminelen, vooral uit Tunesië, waar men genereus de gevangenissen heeft geopend voor emigranten.

“Escalatie van het geweld in Ventimiglia. De Tunesische ex-gevangenen, die daarvoor in Sicilië door Italiaanse politieagenten op de trein werden gezet, zijn in de Italiaans-Franse grensstad aangekomen. Waar ze rellen schopten en meermaals overvallen op autochtonen pleegden, wat tot resolute burgerprotesten leidde”, schrijft de site “Unser Mitteleuropa” onder verwijzing naar “VoxNews”.

Dader van Nice kwam ook via Italië naar Frankrijk

En verder: “Wie zijn deze Tunesiërs die naar Italië gaan? Het gaat daarbij om islamitische terroristen, zoals we in Nice te weten zijn gekomen, maar ook om ´gewone criminelen´ zoals drugshandelaars.”

Het was Salvini in zijn korte ambtsperiode gelukt een einde te maken aan de illegale binnenkomsten uit Tunesië en Libië via de Middellandse Zee in Italiaanse havens. Sinds – na het afdanken van Salvini als minister van Binnenlandse Zaken – de havens weer open zijn, is de bestorming weer begonnen.

De immigranten uit Noord-Afrika betalen ongeveer € 1000,- aan de smokkelaars en hun handlangers voor de overtocht naar Italië.

Tunesische gevangenissen geopend voor emigranten

Een tv-bericht laat een illegale immigrant uit Tunesië zien, die door een Engels schip naar Messina werd gebracht en er op wacht om vanuit Ventimiglia naar Frankrijk door te reizen:

“Op de vraag of het verhaal van de amnestie, die in Tunesië gevangenissen opent en het voor vele criminelen mogelijk maakt om naar Italië te komen, waar is, antwoordde hij met ´Ja´.”

Ook in Duitsland: Tunesië wil zware criminelen niet terug

Ook voor Duitsland is het probleem niet nieuw: uit een interpellatie van de AfD-fractie in de deelstaat Sachsen in het jaar 2015 bleek dat zich 499 meermaals veroordeelde veelplegers onder de asielzoekers in Sachsen bevinden.

Deze konden volgens minister van Binnenlandse Zaken Ulbig niet uitgezet worden, omdat hun asielprocedure nog niet afgesloten was respectievelijk hun landen van herkomst, zoals Tunesië, waar 193 criminelen vandaan komen, hen niet terug wil nemen.

Met deze tactiek staat Tunesië niet alleen. Ook in Turkije is het gebruikelijk om criminelen voor hun uitzetting uit Duitsland het staatsburgerschap te ontnemen, zodat deze in Duitsland moeten blijven.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bekentenis van een zojuist gelande Tunesiër: “We zijn allemaal ex-gevangenen”

 1. koosv8 zegt:

  En hier staan ze onschuldige chimpansees dood te schieten. Ja, kan gevaarlijk worden ivm adrenaline bla bla bla. Je kan het maar beter voor zijn………toch?

  Like

 2. karton zegt:

  Dat stelletje criminelen zal toch zeker niet naar de EUSSR “vluchten” omdat de meeste EUSSR-staten worden geleid door mensen van hetzelfde criminele allooi ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Sinyo zegt:

  Dit schreef ik hier al eerder:
  Sinyo zegt:
  2 november 2020 om 07:19
  Jimmy Carter, moeders kindje, gaf Cuba groen licht om families te herenigen vanuit Cuba naar USA. Wat deed de Fidele? Hij maakte zijn gevangenissen leeg en zette de voormalige bewoners op de boot. Navolging een eiland uit het Caribisch gebied stuurde kwaadwillige jongeren weg, die werden wijs gemaakt in het paradijs terecht te komen. Die coños dachten een scooter en geld te krijgen . . voor nop. Goed voorbeeld doet goed volgen. Niet te geloven allemaal. Het “vrije westen” financiert haar eigen ondergang. Voor velen onder ons ongewild, maar de “leiders” zijn ordinaire pinautomaten gevuld met belastingopbrengsten van die – in hun ogen – domme inwoners.

  Geliked door 1 persoon

 4. verwardeman zegt:

  Kent u die Toyota pickuptrucks met die machinegeweren erop ?
  het wachten is op een klein vissersbootje waarop zo’n paffer is gemonteerd.
  Wedden dat er geen meer komen , nadat er een paar aan gort zijn geschoten ?
  Reken maar dat dat als een lopend vuurtje rondgaat , ze hebben immers geen
  paspoort , maar wel een smartphone .
  Natuurlijk moet je voor zo’n actie even ” afscheid ” nemen van Westerse waarden ,
  helaas , maar mij lijkt dit een zeer efficiente oplossing om Europa voor ons te
  behouden .
  N.B. we hebben immers IS toch ook kapotgebombardeerd , nou dan ?

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   whahahha ,schitterend plan , , heerlijk plan ,,,
   ben alleen bang dat de protesten van onze “” linkse vrienden “”
   ons om de oren zullen vliegen ,,

   en nog effe wat……, kleinigheid misschien hoor …..

   we ??? hebben immers IS toch ook kapot gebombardeerd ??

   helaas, hebben de usa met wat nederlandse hulp met die altijd kapotte F16 rampen
   de nodige vluchten uitgevooerd , in SYRIE e.o. ..

   ALLEEN WERD DOOR ISLAMBOMBAMA DAN EERST EFFE EEN BELLETJE GEGEVEN AAN ZIJN ISIS VRIENDEN
   ZODAT DUS ZEG MAAR “”NOG GEEN SCHUURDEUR IS GERAAKT IN 4 JAAR , DAGELIJKS BOMBARDEREN ..

   TOEN ASSAD , HAAST OVERLOPEN WERD, DOOR DE NIET GERAAKTE ISIS BENDES EN HULP VROEG, AAN ZIJN JARENLANGE RUSSISCHE VRIEND MIJN OOM VLADIMIR

   KWAM DIE EVEN HELPEN, EN WERD ISIS GEDECIMEERD EN VOLLEDIG KAPOT GEGOOID IN 6 MAANDEN RUSSISCH VUURWERK

   ERE WIE ERE TOE KOMT, EN WEER WARE DAT NIET “”ONZE BEVRIJDERS “”

   DIE LULLEN ER ALLEEN ALTIJD OVER.

   HUGGIE

   OOME BOBZELLUF

   Geliked door 1 persoon

 5. Harry zegt:

  Denk niet dat het kwartje bij die achterlijke D66-ers zal vallen .
  In navolging van die blanke kroeskop in het Europese parlement , Sofietje , zullen ze er wel bij blijven , dat het allemaal losstaande incidentjes zijn die NIKS , MAAR DAN OOK NIKS met de islam te maken hebben , ook al zijn het ALTIJD moslims , die zulke debiele dingen overhoop halen .
  Dan moet je toch wel kortsluiting in je hoofd hebben om dat verband niet te snappen .
  Óf zóveel smeergeld toegestopt krijgen , buiten haar salaris om , dat je het er voor over hebt om voortaan schaamteloos als aardsleugenaar door het leven te gaan .

  Geliked door 1 persoon

 6. Boike zegt:

  Guttegut, wat zijn ze in Europa toch weer lekker bezig met de slinkse rood-groene politieke correctheid. Ze verwelkomen het geteisem met open armen, terwijl ze maar al te goed weten, wat het tuig zinnes is. Dit is toch je reinste kolder !!! De politieke elite, het satanisch gespuis, die dit allemaal bekokstooft, wil kennelijk niet beseffen, dat ze willens en wetens de vijfde colonne binnenhalen. Europa zal binnen de kortste keren een hel worden. Een genocide van de oorspronkelijke blanke Europeaan ligt in het verschiet !!! Voor ons rest slechts de schrale troost, dat de duivelaanbidders uiteindelijk zelf ook slachtoffer zullen worden van de criminele kansparels van de vredelievende religie van de perverse profeet. Het is de hoogste tijd, om een stok tussen de spaken van EU-wiel te steken en de Brusselse toten van Babel af te breken.

  http://www.ministrando.org/het-landverraad-van-de-eu/de-eu-bouwt-een-toren-van.html

  https://www.rd.nl/kerk-religie/gebouw-europees-parlement-lijkt-op-toren-van-babel-van-pieter-bruegel-1.317700
  (klik op het icoontje met fotocamera 2)

  Geliked door 1 persoon

 7. Lot zegt:

  Sorry hoor maar dit is een onzin verhaal. Ontwerp een boot die een langwerpige bak is en maak daar een schuifbare tussenschot in. Boot wordt geladen met islamieten en aangekomen bij noordafrika gaat de achterklep schuin naar beneden open. Het tussenschot gaat bewegen naar achteren, en wordt de nieuwe achterkant en alle inzittenden worden er zo uitgeschoven. Dit heb ik al jaren geschreven en is prima te ontwerpen. De inzittenden moeten wat zwemmen maar zijn een 10 meter van de kust. De boot vaart de middellandse zee weer op met de schuin naar beneden klap die later weer naar boven wordt gehaald en het tussenschot iets naar binnen. De buitenwanden van de bak van het schip zijn hoog en de islamieten kunnen niet weer naar binnen kruipen.
  De schepen, zoals de engelse en duitse schepen die ze opnieuw halen, worden getorpedeerd en bye bye met de hoogverraders. Het is dan ook pure politiek dat die schepen het mogen doen. En het kan ze niets schelen dat duitse vrouwen al sinds 1982 en daarvoor massaal worden verkracht. Zelf getuige van geweest. In Hamburg en ook in andere steden. Politie doet niets. En dat is al decennia aan de gang. Hun vrouwen en kinderen zullen eerst worden doodgeschoten want dat neemt hen de kans zich hier te blijven vestigen.

  Like

  • karton zegt:

   @ Lot op 4-11-2020 om 13.05 uur.
   Uw voorstel lijkt mij zéér sympathiek ! Echter , je zult de passagiers eerst moeten laten wennen aan dat soort boten, dus hen naar binnen lokken, zoals bij dieren in een dierentuin gebeurt : eerst laten wennen aan dat soort boten voordat zij er vrijwillig in klimmen , dat duurt véél te lang @ Lot !
   Mij persoonlijk zou het nóg sympathieker lijken om élk schip of bootje van rubber, hout of plastic , eerst volgeladen met “vluchtelingen” de haven in Noord-Afrika te laten uitvaren om hen vervolgens, na een pleziertochtje van plm. 1 uur, dus in ’t midden van de Middellandse zee, lek te schieten, je biedt de opvarenden in dat geval nog de mogelijkheid om terug te zwemmen naar de haven van vertrek , want zwemmen naar de EUSSR is véél te ver.

   Like

   • Lot zegt:

    Ze worden gewoon de boten in geslagen, hup erin. Of ze krijgen een pilletje in hun eten, ze moeten toch een keer eten, en dan gaan ze slapen en op de kruiwagen worden ze in de boot gelegd, hup erin. Er zijn toch zeker vaker mensen uitgezet met boot of vliegtuig tegen hun wil.
    En als je bang bent dat ze de diepe bootbak weer uitkruipen dan worden ze met een draadlift erin gehesen, die bij het ophijsen onder stroom wordt gezet. Zo er is altijd een oplossing.
    Je kunt ze ook in zee dumpen, in ieder geval ben je van ze af. Voor sommigen is het humaner ze terug te sturen. En dat moet kunnen met dwang in een boot, de klep is alleen om ze er makkelijker eruit te krijgen.
    Een vliegtuig lijkt mij gezien de verhalen nogal een gedoe met hoog in de lucht en ruzie. Boot heeft meer capaciteit in grootte.

    Het andere probleem voor mij is de hollandse bevolking, wij zijn geen hollanders zeggen ze in het oosten van het land. zij zijn van slavische communistische afkomst, daarom is duitsland de 100 jaar zo socialistisch en communistisch, de twee vrouwen bij Merkel. De ene helft van diep rusland woont hier en de ander helft in amerika. En hebben te veel macht. Van mij mag er een atoombom op. Turken of slaven of arabieren zijn min of meer hetzelfde van aziatisch afkomst. Willen graag de ander vertellen wat die mag zeggen en wat die moet doen als een klein meestertje.

    Like

   • Lot zegt:

    Wij zijn goede ontwerpers, zo een laadklepboot met hoge wanden om uit en inklimmen te voorkomen moet te maken zijn.

    Like

   • Ravian zegt:

    Het hangt ook een beetje van het vliegtuig af: https://www.defensie.nl/onderwerpen/materieel/vliegtuigen-en-helikopters/c-130-hercules-transportvliegtuig

    Met dit model heb je geeneens een vliegveld nodig: https://www.youtube.com/watch?v=VUMHj4CReU8

    Na het landen laat je de laadklep zakken, en als de passagiers geen zin hebben om uit te stappen dan motiveer je ze hiermee: https://www.bol.com/nl/p/kerbl-veedrijver-magic-shock-pro-mod-150/9200000011204398/

    Gewoon een beetje de fantasie gebruiken dus…

    Like

 8. Ravian zegt:

  Het zijn gewoon allemaal smoezen om dit tuig vooral maar niet terug te hoeven sturen.
  Men doet net of dat men toestemming nodig heeft van een land om de eigen burgers van dat land naar dit land terug te kunnen sturen.
  Er komen jaarlijks honderdduizenden Nederlanders, aan het einde van hun vakantie, uit landen als Tunesië, Marokko, en Turkije terug.
  Dacht u dat de Nederlandse regering gevraagd werd of dat ze deze burgers wel terug willen hebben voordat ze ter plekke in het vliegtuig stappen?
  Je hoeft een land niet te vertellen dat je haar burgers naar haar terug gaat sturen, je zet ze gewoon op het vliegtuig en schopt ze er ter plekke uit.
  En wat ze er dan verder mee doen dat zoeken ze zichzelf maar uit.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s