D66: “Verbinden” doe je zo . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op D66: “Verbinden” doe je zo . . .

 1. Waar Sigrid Kaag en met haar heel D66 en met hen alle partijelites niet aan moeten denken is een echt verbindend staatsbestel https://alternatiefstaatsbestel.nl/doelstelling. Dit werkt zonder carrièrepolitici, zonder gedraai en zonder de kiezers te bedriegen. Het is volledig transparant, echt deskundig en nog eens veel democratisch dan het huidige particratische bestel, immers referenda zijn ingebakken die geen D66’er het volk dan nog af kan pakken.

  Geliked door 2 people

 2. Gienekehado St. zegt:

  VERBINDEN??? Doen ze vooral op de 1e Hulp!! Slachtoffers van door Juf Kaag gefacilieerde “JONGEREN”!! Mij is geleerd om respect te hebben voor anderen, hun mening etc. Voor volk als Kaag kan ik dat niet opbrengen!! Vies Stuk discrimiNAZI, opRutten!

  Geliked door 3 people

 3. Harry zegt:

  Waarom hebben al die doortrapte overheidsdieven een uiterlijk alsof het gereanimeerde mummies zijn ? Een mummie met een valse hoeren-smile , in dit geval .
  Is het omdat die enorme corruptie toch aan je innerlijk vreet ?
  En dat baant zich dan een weg naar buiten .
  Of zijn ze allemaal aan Soros verwant ?

  Geliked door 5 people

  • R Thomasson zegt:

   @Harry. Waarom hebben al die doortrapte overheidsdieven een uiterlijk alsof het gereanimeerd mummies zijn? Het antwoord is te vinden in het klassieker van Oscar Wilde, The Picture of Dorian Gray (1893). Toen de schilderij af was, was Dorian Gray een jonge knappe jongen met een engelen gezicht. Zijn geschilderde portret verouderde met de tijd. Het liet, behalve ouderdom, ook zien de invloed die zijn vele misdaden hadden op zijn uiterlijk. Op gegeven moment had het gezicht van Dorian Gray iets monsterachtig. De gereanimeerd mummies van de overheidsdieven krijgen een valse hoeren smile. Het is best mogelijk, net als bij Dorian Gray, dat de corruptie toch aan hen innerlijk vreet, en baant zich dan een weg naar buiten. Bij Soros hebben deze karaktertrekje veel invloed op zijn uiterlijk.

   Like

 4. karton zegt:

  De foto van Eucalypta , boven dit artikel , ontneemt mij elke lust tot reageren.
  Ik word kotsmisselijk van deze terror-lover.

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   Kaag is inderdaad nog lelijker dan een heks uit een sprookje en gewoon een smerig EU-kreng die in werkelijkheid helemaal NIEMAND kan verbinden in Europa! Heeft de Europese namelijk ook voor vrede gezorgd, de economie doen opbloeien en ervoor gezorgd dat er een warme eenheid zou komen, iets wat een aantal van de EU-klootzakken ons in 2002 hadden beloofd?
   Daar is maar een antwoord op: NIETS EN NOPPES! En hopelijk schoppen ze die Kaag en al haar soortgenoten zo ver Den Haag uit richting het Midden-Oosten waar de moslims haar graag willen gaan verkrachten! Wat een goor kutwijf is dat mens toch!

   Geliked door 3 people

 5. Bob zegt:

  Als op christelijke en joodse tradities
  leven zijn de 10 geboden de leidraad.
  U zult niet stelen.
  Heb uw naaste lief( dus hun mening moet
  gerespecteerd worden).
  Gij zult niet doden (in dit geval verwijder
  allee moordenaars uit onze samenleving)
  Respecteer uw ouders, de ouderen niet
  beliegen, enz.enz.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ klaas.
   Die figuur in ’t midden van de foto, die Paulus de Boskabouter, met een stofdoek op z’n kop en met ál die kroonkurken op z’n carnavals-jasje , is dát haar minnaar en/of persoonlijke “beveiliger” ; de man die haar heeft beloofd : “Zodra er een luchtaanval aanstaande is, zal ik uw lichaam beschermen door mij met mijn hele lijf(je) bóven op u te storten !”? (Twee maal daags volgde er een luchtaanval, natuurlijk !!)
   Je zou je toch kapot moeten schamen als je op een foto staat met zo’n minne man ?
   Wie durft zich nog vertonen , staande op een foto , náást Adolf H. te D. ?

   Like

 6. koddebeier zegt:

  D66-ers zijn linkse landverraders !!

  Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  Soms gaat de telefoon over met mensen die een verkeerd nummer gedraaid hebben. Ik ben verkeerd verbonden zeggen ze dan. Dan zeg ik; als u verkeerd verbonden bent moet u terug naar de dokter toe. Dat moeten die figuren van D66 ook. In hun geval moeten ze naar de psychiater toe om hun geestelijke gesteldheid te laten onderzoeken !

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Links is puur gif en een stel verraders. Kaag wat moeten we met deze hypocriete volksverraadster. Zo snel richting Palestina sturen is de enige optie.

  Geliked door 2 people

 9. Ravian zegt:

  In het voorjaar van 1945 werden dit soort wijven kaal geschoren.
  En landverraders werden gefusilleerd.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Ondertussen, schandalig!!!
  https://tpo.nl/2020/11/04/doodgetrapte-man-in-arnhem-niet-het-eerste-bejaarde-slachtoffer-van-minderjarige-verdachte/

  Doodgetrapte man in Arnhem niet het eerste bejaarde slachtoffer van minderjarige verdachte

  Ondanks twee blauwe ogen, een gebroken neus en een hersenschudding zag het OM geen reden tot vervolging

  Een van de jongens die wordt verdacht van de dodelijke mishandeling in Arnhem heeft eerder een bejaarde man in elkaar geslagen. Dit vertelt oud-dominee Henk de Bruijn vandaag tegen De Gelderlander. Het verhaal maakt ook duidelijk waarom de jongeren zo open en bloot geweld plegen: ze komen er gewoon mee weg.

  De Bruijn werd op 1 juni 2019 in elkaar geslagen door de minderjarige verdachte nadat hij een opmerking maakte over rotzooi op straat. De man hield hier twee blauwe ogen, een gebroken neus en een hersenschudding aan over.

  Volgens de gepensioneerde dominee duurde het een week voordat er op het politiebureau tijd was voor zijn aangifte. Hierna moest hij nog eens zeven weken wachten tot een politieman de verdachte ging opzoeken. Vervolgens vertelde de jongeman de agent doodleuk dat hij de 68-jarige De Bruijn inderdaad had geslagen, maar dat dit volkomen terecht was geweest:

  “Ik zou hem bij de keel hebben gegrepen. En hij zou slechts hebben gereageerd uit zelfverdediging. Als ik de aangifte niet zou intrekken, zou hij aangifte gaan doen van bedreiging. Een paar jongens die erbij stonden bevestigden zijn verhaal. Dus de officier van justitie geloofde die jongens en vond dat ik loog. Daarmee was de zaak afgedaan.”

  Like

  • Bas zegt:

   Schunnig!
   https://www.gelderlander.nl/arnhem/verdachte-fatale-mishandeling-jan-73-uit-arnhem-sloeg-ook-oud-dominee-68-in-elkaar-hij-haalde-vol-uit~abb6e4ba/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

   Verdachte fatale mishandeling Jan (73) uit Arnhem sloeg ook oud-dominee (68) in elkaar: ‘Hij haalde vol uit’

   ARNHEM – ,,Ik kreeg het er koud van toen ik hoorde dat de jongen die mij mishandelde nu betrokken zou zijn bij het geweld in het Spijkerkwartier.” Aan het woord is de 68-jarige emeritus dominee Henk de Bruijn.

   Pas na zeven weken is er een agent naar die jongen gegaan. En die bevestigde doodleuk dat ie het had gedaan

   Na een week kon De Bruijn aangifte van mishandeling doen. Dat liep uit op een teleurstelling. ,,Pas na zeven weken is er een agent naar die jongen gegaan. En die bevestigde doodleuk dat ie het had gedaan, maar draaide de hele zaak om. Ik zou hem bij de keel hebben gegrepen. En hij zou slechts hebben gereageerd uit zelfverdediging. Als ik de aangifte niet zou intrekken, zou hij aangifte gaan doen van bedreiging. Een paar jongens die erbij stonden bevestigden zijn verhaal. Dus de officier van justitie geloofde die jongens en vond dat ik loog. Daarmee was de zaak afgedaan.”

   Uiteindelijk heeft het Openbaar Ministerie de zaak geseponeerd.
   ,,De officier van justitie is van mening dat aan de verdachte terecht een gebruik heeft gemaakt van noodweer. Waar zij dat op baseert, weet ik niet. Dat staat in het dossier en dat heb ik niet.”

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Bas.
   Als ex-politie/justitie ambtenaar heb ik al vaker gereageerd op deze site met :
   Dit komt mij héél bekend voor en is zéker geen uitzondering !!!!!!!!!

   Dit gebeurt dagelijks in veel plaatsen in dit “democratische, gave én rijke landje”;
   laat u niks wijsmaken, dit landje is totaal geruïneerd door charlatan Rutte en z’n kontlikkers.
   Denk óók hieraan bij de a.s. verkiezingen in maart 2021 en geef uw stem aan een partij die door het linkse Haagse gepeupel in een cordon sanitair is geplaatst omdat “Den Haag” het in z’n broek doet uit angst dat de échte waarheid bekend wordt.
   LATEN WE HET SAMEN DOEN !!!!!!!!!!!

   Like

 11. Gienekehado St. zegt:

  We weten toch al lang waar de ALLERGROOTSTE criminelen zitten!! Kan mij er van alles bij voorstellen als mensen wraaknemen als ze zich GEKRENKT en geestelijk MISHANDELD voelen door de zgn. Rechtsspraak!! Mijn zegen hebben ze!!

  Geliked door 2 people

 12. Hovawart zegt:

  De vraag hangt boven de markt, gaan we, ongeacht wat het kabinet adviseert, dit jaar weer naar Lech of word het een wintersportvakantie in Patagonia, ver weg van de media en de bemoeizucht van het klootjesvolk……ver weg van de Brusselse Caroladictatuur.

  Like

 13. verwardeman zegt:

  Moet je die Kaag niet eerst in elkaar rammen , voordat je haar kunt verbinden ?

  Like

 14. Miranda zegt:

  Hoe zo verbinden? Ik woonde in een land waar ik vrij uit kon praten. Waarin ik gewoon over straat kon lopen. Waar we respect hadden voor elkaar! Dat heeft D66 en de rest van zijn ‘vriendjes” mooi vertrapt. Ik wordt nu bedreigd als ik iets zegt. Ik wordt overvallen en in elkaar getrapt omdat ze denken dat ik geld heb. En respect is iets wat men in sommige culturen niet leert. Dankje EU en mensen zoals Kaag.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s