Wetenschap van een leek

(Door: Rients Hofstra)

Vaak hadden wetenschappelijke onderzoekers hun gelijk heel goedkoop gewoon bij logisch denkende leken kunnen halen.

Hier een citaat uit De Volkskrant: “Nederlandse basisschoolleerlingen hebben ’weinig tot geen progressie’ geboekt in de maanden dat de scholen dicht waren vanwege corona. Kinderen van laag opgeleide ouders scoorden het slechtst.” Einde citaat. Dit is een conclusie van onderzoekers van Oxford University na wat analyses. Tsjonge jonge, wat een verblindende eye-opener. Voor een kratje Corona-bier had ik dit zinnetje ook wel naar de msm, inclusief het mediapark van John de Mol, kunnen sturen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Wetenschap van een leek

 1. Rini Stegeman zegt:

  kan de schrijver dezes dit niet aan Mark Rutte en de schoenen man De jonge sturen? Heerlijk om te lezen. Bravo.

  Like

 2. Gienekehado St. zegt:

  De 1 na de andere school komt hoger in de lijstjes van De ACHTERLIJKHEID!! In de schoolkluisjes liggen messen en zwaar vuurwerk!! 1 Grote DEBIELENZOOI is het geworden!

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Geld en aanzien, en dom dus stapelgek😁
  Had hier een linkje over geplakt, ging over debiliteit, enfin….

  Like

 4. Julia zegt:

  Ik begrijp niet welke provocerende leek die tijdens een debat over de corona maatregelen in de Tweede Kamer onderuitgezakt zit met een big smile daar is Mark Rutte het boegbeeld van. Hoe haalt hij het in zijn ziekelijk hoofd als het om zo een zeer belangrijk debat gaat in landsbelang als een dictator deze houding überhaupt durft aan te nemen. De lach straalt uit zo Hugo we hebben we het weer voor elkaar het volk nog meer tirannie en dictatuur op te leggen. Wat een valse hypocriet en huichelaar is deze MP. Met deze zelfde valse lach heeft hij Nederland verkocht aan Islam terreur en de EU en miljarden weggesmeten aan de bodemloze putten. Dit is werkelijk om kotsmisselijk van te worden. Voor zorg geen cent en dat durft nog te spreken in belang van de volksgezondheid terwijl hij de zorg totaal kapot heeft bezuinigd met als gevolg dat dit nog heel veel levens zal gaan kosten. De trekpop is van de EU en niet te vergeten van de machtige Bilderberg clan (vandaar zijn jaarlijkse miljoenen roof uit de belastingpot aan die Oranje kliek mede leden van de Bilderberg clan) waar hij over de daadwerkelijke kostenpost geen transparantie wil geven. Als hij geschiedenis heeft gestudeerd zal hij er op een dag achter komen dat in het verleden zeer veel van dergelijke dictators zijn afgerekend. Het is te triest voor woorden wat voor minachting hij toont ten opzichte van eigen bevolking en alles zonder meer denkt weg te lachen. Onvergefelijk is wat deze zogenoemde MP voor ons land heeft betekend niets anders dan valse beloften, leugens en bedrog. Zorgmedewerkers zet hij glashard in de kou, alleen politie wordt beloond met 300 euro en BOA’s die mede het kapot bezuinigde politiekorps moeten ondersteunen kunnen het nafluiten krijgen. Weer tweedeling zoals in de zorg maar nu binnen handhaving dat schuift dit corrupt kabinet af op de gemeenten terwijl ze weten dat zij de gemeenten naar het faillissement hebben gedoemd. Laf en afschuiven is de kracht van dit kabinet. Nederland is verloren en verkocht, volks is onterecht angst ingezaaid en vrijheden zijn ontnemen vooral plezier en vakanties zijn niet meer gegund. Ik heb geen goed woord meer over voor dit soort doortrapte volks- en landverraders en hoop dat er een dag komt dat het recht zal zegevieren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  Mogelijke winnaars van grote wielerrondes moesten naar huis wegens positief, waarna enige dagen later deze negatief werden getest.

  Geschiedenis van Europa toonde aan dat kerken weelden, wat een weelde, in pracht en praal, vooral de rk-optrekjes, terwijl de trouwe dienaar vaak nog geen nagel bezat om aan de kont te krabben.
  We spreken dan meest van Zuid-Europa, dat spreekt voor zich.
  De massale toeristenindustrie vanaf de jaren ’60 bracht dit duidelijk naar voren.
  Kortom, we worden vernaggeld.

  Zomaar wat mijmeringen.

  In God we trust, others must pay.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s