Frankrijk verscherpt grenscontroles wegens “islamistisch” aanslaggevaar

(Vertaling: E.J. Bron)

Na meerdere “islamistische” aanslagen binnen enkele weken verscherpt Frankrijk de grenscontroles. President Emmanuel Macron kondigde daarvoor vandaag tijdens een bezoek aan het grensgebied met Spanje een verdubbeling van het aantal politieagenten van op dit moment 2400 naar 4800 aan. Hij motiveerde dit met de “grotere bedreiging”.

Tegelijkertijd sprak de Franse president zich uit voor een “ingrijpende” hervorming van de Europese Schengen-ruimte zonder grenscontroles. Hij eiste een “reorganisatie van Schengen en meer controles”. Macron wil de staats- en regeringschefs van de EU daarover naar eigen zeggen bij de topontmoeting in december eerste voorstellen mededelen.

Frankrijk had verleden week na de mesaanval van Nice met drie doden het hoogste alarmniveau uitgeroepen. Daarvoor had een vermeende “islamist” een geschiedenisleraar bij Parijs vermoord, die in zijn les Mohammed-karikaturen had laten zien.

Eind september had een Pakistaan bovendien twee mensen voor de voormalige Parijse vestiging van het Franse satirische tijdschrift “Charlie Hebdo” zwaar verwond met een hakmes. De bekennende dader motiveerde dit met de hernieuwde publicatie van de karikaturen in het blad.

Bron:
epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Frankrijk verscherpt grenscontroles wegens “islamistisch” aanslaggevaar

 1. Yvonne zegt:

  Puur eigenbelang, het volk interesseert hem niets, hij is bang dat zijn hoofd binnenkort op straat ligt
  De landen hadden al lang hun grenzen moeten sluiten
  Nu opeens stoer doen, hoeveel mensen in Frankrijk zijn al overleden ? Bataclan, Joodse supermarkt,
  Charlie Hebdo ,Nice vrachtwagen Boulevard stel doden en vele anderen
  Ik zal de dag zegenen dat Europa weer leefbaar is maar ik denk dat zoiets niet gaat gebeuren

  Like

 2. Gienekehado St. zegt:

  ‘Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken heeft in het centrum van Wenen bloemen gelegd op de plek waar eerder deze week een aanslag werd gepleegd door een moslimterrorist. Hij wilde daarmee zijn solidariteit betonen met het Oostenrijkse volk’.
  Stef Blok heeft net zo goed HYPOCRIETE VUILE HANDEN en VERROTTE hersenspinsels over VERRIJKING en Moelti-Koelti!!

  Like

 3. Julia zegt:

  Hoogste tijd dit moet zo snel mogelijk in gaan voor alle landen binnen de EU. Grenzen dicht en alle poorten sluiten om de massale invasie tegen te houden en per direct terug naar waar ze vandaan komen. Het is mooi geweest. Als dit wordt tegengewerkt zijn al diegenen en hier niet mee akkoord gaan mede schuldig aan moord.

  Like

 4. Laura van der Storm zegt:

  Had hij 30 jaar geleden moeten doen. De vijand is al binnen!

  Geliked door 2 people

 5. Kees zegt:

  Hadden wij maar zo’n president!

  Like

 6. Eppo zegt:

  Als het zo door gaat in Frankrijk is het snel een Libanon daar .
  Zelfs daar beginnen al in te zien dat er een beetje TE VEEL moslims zijn in het Land .
  Hier in Nederstan blijft de import onverdroten door gaan .
  Van kom maar binnen met je knecht

  Geliked door 1 persoon

 7. scherpschutter1943 zegt:

  terroristen hebben wapens gekregen van o.a. nederland. Burgers mogen zich niet verdedigen tegen de onthoofders. Het staat wel stoer al die soldaten en politiemensen de straat op als mosterd na de maaltijd. Wat echt helpt is de burgers bewapenen zoals in amerika en de terroristen met hun hele familie uitzette.n Als dat niet lukt moeten we ze interneren in een concentratiekamp of doden.

  Like

 8. saddy zegt:

  Ze komen Frankrijk via Italie, Duitsland en vliegveld de Gaulle binnen. Logisch dat je dan als
  pro-omvolker de politie naar de Spaanse grens verplaatst.

  Schengen wil hij alleen maar aanpassen om de Covid-pas rechtsgeldig te maken. Als u of ik straks niet alle vaccins hebben gehad komen we de grens niet meer over.
  Dit is gewoon de volgende inperking van je rechten onder het mom van veiligheid danwel corona.

  Like

 9. Willem zegt:

  Met hun hele familie uitzetten, prima asap. Interneren in een concentratiekamp of doden, geen prettige gedachte, maar daar zou het best eens op uit kunnen draaien, vrees ik.

  Like

 10. Jackholland zegt:

  Nou nou macron heb je zo maar een beetje het licht gezien? De moslim moet een niet-moslim niet. Dat is de kern van moslims . Als ze met weinig zijn weten ze dat ze niet veel kunnen beginnen tegen niet moslims. Maar dat is snel aan het veranderen door import en baarmoeders. Ze krijgen een steeds grotere smoel , eisen steeds meer . De mossels in politieke partijen gaan steeds meer breken met die partijen maar eisen wel hun zetels op om zelfstandig door te gaan. Ze willen in Europa steeds meer islamproof wetten regels en privileges. Vanwege hun stijgende aantallen krijgen ze met behulp van ons democratische stelsel steeds meer macht. Straks komen er echte mossel/ islampartijen . De cda GroenLinks vvd D66 en pvda mossels gaan straks massaal op de mosselpartij stemmen die straks zomaar ineens de grootste partij van nl zal zijn . Maakt niet uit wat hun programma is . Want de slechtste mossel is volgens mossels altijd nog beter dan een niet-mossel hoe sociaal en intelligent deze niet mossel dan ook mag zijn. En ook de huidige mosseljeugd bestaat anno 2020 nog steeds uit een volk dat in principe een aangeboren pesthekel heeft aan niet mossels. Kijk maar hoe ze nu leraren bedreigen vanwege het bespreken van eeN tekening van mo de pedo. Maar beste nl-ers u wilt het bovenstaande gewoon niet inzien en gaat straks zeker geen fvd of Wilders stemmen . U BENT GEWAARSCHUWD

  Like

  • Laura van der Storm zegt:

   En de geschiedenis leraar, of was het onderwijzer? (verklaart een hoop!!) wil het dáár niet over hebben! De minister President van Nederland!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s