Moslimmeisjes eisen dat docent cartoon verwijdert, docent zit nu ondergedoken


Wanneer leren we nu dat islam en vrijheid niet samengaan? Wanneer leren we dat blijven bukken niets oplost?

Welkom in Saoedi-Arabië Libanon Syrië Turkije Iran Hamasland Marokko Tunesië Jemen Algerije Albanië Afghanistan Irak Pakistan Libië Sudan de Franse banlieues Nederland, waar hypervrome en ultragevoelige moslimmeisjes het leven van een docent in gevaar brengen omdat zij vinden dat een docent door een cartoon (zie boven) die hij in de klas heeft opgehangen, hun profeet (teab) beledigt.

Het is een godswonder, maar D66-courant NRC brengt het nieuws:

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

43 reacties op Moslimmeisjes eisen dat docent cartoon verwijdert, docent zit nu ondergedoken

 1. karton zegt:

  Moslimmeisjes die éisen ??
  Stuur óók dat vrouwelijke gajes terug naar hun zandbak in ’t Rifgebergte.
  Ze leven gvd in Nederland !!! En ten gevolge van wat dat zootje éist , zit een docent ondergedoken ? En dát in Nederland ?? Het gave én rijke landje, volgens Pinokkio Rutte.
  Ben benieuwd of die strontkever HIER iets over zal zeggen !

  Geliked door 5 people

 2. Gienekehado St. zegt:

  Onder Mark Rutte zijn de scholen tot ‘Open Inrichtingen’ geworden!! Waar wapens en zwaar vuurwerk (bommen!) in de kluisjes liggen!! Met dank aan Mark Rutte en ZIJN Kontelikkers valt het ene na het andere VLAGSCHIP om!! De MILJARDEN zijn niet aan te slepen!!

  Geliked door 2 people

 3. 12gauge zegt:

  Haha, hypervroom en ultragevoelig! Mooi! Moet je eens nagaan als je je keiharde ledikantbuks erin steekt…
  Maar goed dat terzijde.
  Ik vind het merkwaardig dat , de school, en minister van onderwijs, hier geen uitspraak over doen.
  De prent hing al tijden in het lokaal, het had een prijs gewonnen.
  Door het afsnijden van een hoofd, kreeg het ineens aandacht.
  Het klaslokaal is niet van de leraar. Hoezo wordt de leraar in persoon, bedreigd?
  Je kunt toch even contact opnemen met de school dat er een onaangenaam plaatje in het klaslokaal hangt, en of dat verwijderd mag worden?
  Dat is de te bewandelen weg( in dit land).
  Dus de school is aanspreekpunt, het hing in de school, niet bij de leraar thuis.
  Slob vindt er vast ook wel wat van…
  Ook mooi om te zien is dat ze direct gaan bedreigen, terwijl ze zelf altijd zeggen te willen discussieren. Hun ware aard is zo transparant.
  Ik vind dat de aanstichters van de hetze, verplicht 300uur maatschappij leer, en 300 uur geschiedenis en 300 uur cultuurles moeten krijgen.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Er valt met dat islamitische tuig niet te praten !
   Wie denkt dat het ooit nog goed gaat komen zolang die lui nog in ons midden zijn , is wel héél onnozel of stapelgek .
   De enige optie is , dat we ons van die lui ontdoen , niet goedschiks , dan maar kwaadschiks !
   Ze hebben een of ander defect in hun hersenen , een soort blokkade of een chronisch tekort aan verstandelijke vermogens , je kunt niet doordringen in die irritante schedels .
   Bij het minste geringste krijgen ze kortsluiting in hun bovenkamer , maken ze een foto van je en trommelen dan dertig van die inteeltproducten op om je bestaan en je bezittingen te vernielen , of je verrot te slaan , te steken of te onthoofden .
   Dat vinden ZIJ normaal !

   300 uur maatschappijleer ?
   30 minuten met hun kop onder water houden .
   Je hebt het toch gezien in Oostenrijk ?
   Ze zijn stapelgek , maar zijn nog wel in staat om psychiaters voor de gek te houden .
   Ze worden losgelaten en gaan gewoon weer verder met hun praktijken !
   Er is geen oplossing voor dat soort waanzinnigen , behalve zorgen dat je ze nooit meer tegenkomt .

   Geliked door 5 people

  • Inderdaad Harry Op een moment zal het nikkeltje wel vallen maar hopen dat het niet te laat is

   Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   @12gauge.
   “Mooi! Moet je eens nagaan als je je keiharde ledikantbuks erin steekt…”

   Like

 4. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/627957782/ook-incident-op-school-in-den-bosch-na-les-over-vrijheid-van-meningsuiting?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  Ook incident op school in Den Bosch na les over vrijheid van meningsuiting

  Los van de rel op het Rotterdamse Emmauscollege, waar een docent is ondergedoken vanwege een cartoon die hij in de klas had hangen, heeft zich ook op een school in Den Bosch een soortgelijk incident…

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Die school ken ik, ik stond een keer voor de stoplichten daar toen de school uit ging
   Bijna geen 1 blank Hollandse scholier te zien
   Leraren moeten ook gaan protesteren dit wordt te gek dat je moet onder duiken

   Geliked door 1 persoon

 5. Harry Willemse zegt:

  De eerste bedreiger op pakken en naar het land van andere paspoort sturen, inclusief ouders. Eens zien of zij nog zo bedeigerig zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry Willemse zegt:

  Moslimmeisjes moeten dat kopvod voor hun bek binden en hun kop houden. Alleen iets zeggen als jou iets gevraagd wordt want anders opvoedkundige knal voor je bek. Ik denk dat zij dit wel begrijpen. De rest van hun opleiding is waarschijnlijk langs hen heen gegaan.

  Geliked door 4 people

 7. Boike zegt:

  Tja, tja, tjaaa, dat was te verwachten. Het rood groen linkse politiek correcte deugtuig heeft ons mooie veilige land uitgeleverd aan de haat van de vredelievende ongeschoolde kansparels. Het gajes riep ”welkom” naar het geteisem. Nu hebben we de poppen aan het dansen. De vijfde colonne is het land binnen geloodst en en voert de satanische opdrachten van de dienaren van hun profeet uit. Dankzij de landverraders zijn wij niet meer veilig in eigen land en geen baas meer in eigen huis. En dan te bedenken, dat dit pas het begin is. Het zal binnenkort nog veel en veel erger worden. Dit vraagt om drastische maatregelen, waarbij korte metten worden gemaakt. De aanhangers van de ideologie van de profeet dienen het land uitgesmeten te worden. En het deugschorem dient door een volkstribunaal te worden berecht.

  Geliked door 3 people

 8. Bas zegt:

  Eva Vlaardingerbroek
  @EvaVlaar
  Kunnen alle mensen die roepen dat het om “radicale eenlingen” gaat en dat we “in dialoog moeten”, nu eindelijk hun levensgevaarlijke oogkleppen af doen? Dit is de realiteit. Ook hier. Kijk maar naar de 100k moslims die een wettelijk verbod willen op het afbeelden van hun profeet.

  Geliked door 2 people

 9. Bas zegt:

  Reacties:
  Misschien dat de overwegend extreem links -dus pro massaimmigratie- stemmende leraren ook eens gaan bedenken dat dat toch niet zo’n goed idee was. Dat de “rijkdom en kracht” uit diversiteit toch niet zo aantrekkelijk is, als TimmermansEU deed voorkomen….

  De luidste reactie uit de moslimgemeenschap op de onthoofding van Paty is dat er een verbod moet komen op het tonen van een afbeelding van de profeet – de exacte reden waarom Paty is onthoofd. En wij hier het maar hebben over “gekwetste gevoelens” en “dialogen”.

  Wat me verbaasd is hoe het in de petitie alleen om de profeet Mohammed gaat. Profeten van Christenen en Joden zijn dus ineens minder belangrijk? Die mogen wel belachelijk gemaakt worden? Gaat nergens over.

  Dit is nog maar de initiële fase van de hijra, jihad door migratie. Als dit zo doorgaat, mede gefaciliteerd door de mainstream media en het politieke kartel, dan is het wel duidelijk welke kant dit op gaat, een kant die er niet heel rooskleurig uit zal zien voor niet-moslims

  Ja kan daar toch geen wettelijk verbod op zetten? lijkt me…. het is niet DE profeet, het is EEN Profeet, 1 van velen… dan zou je een wettelijk verbod op alle Goden en profeten moeten zetten en dat zijn er veel en ik geloof niet dat het gaat gebeuren

  Samuel Paty probeerde in gesprek te gaan en de dialoog op te zoeken. Inmiddels is duidelijk hoe dat is afgelopen.
  Deze groep wil helemaal geen dialoog. Deze groep eist van iedereen aanpassing aan de Religieuze Regelgeving. Agressie en (dodelijk) geweld zijn daarbij toegestaan.

  Mag ik even vermelden dat @THiddema het enige Kamerlid is dat gereageerd heeft op de tweet van Mohammednazi @tunahankuzu waarin hij op de toestand na de moord op Paty alleen maar jankt over ‘wij moslims voelen ons zo beledigd door een cartoon’.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   Ik had verwacht dat mensen met ook maar een greintje gezond verstand, nou toch wel zouden inzien dat praten en dialogen voeren met dit soort heidenen/wilden/inboorlingen, totaal nutteloos is.
   Maar nee hoor, hoorde vanmiddag nog zo’n idiote extreem-linkse figuur zeggen “dat er gepraat moet gaan worden”.
   Iedere keer als ik zo’n vies extreem-links figuurtje hoor lullen raak ik steeds meer overtuigd van het feit dat ik mij nog steviger “vastbijt” in de problemen met dat buitenlandse schorem.
   Het wakkert mijn “strijdlust” juist aan.
   Zijn ze nou gvd helemaal besodemieterd daar in “Den Haag”, eerst onze voorouders, totaal voor niks , laten sneuvelen op de diverse slachtvelden voor “koning & vaderland”, vervolgens hetzelfde “vaderland” verkwanselen en óns met de rotzooi opzadelen.
   Wát een gluiperige rotzooi.

   Geliked door 2 people

   • Sinyo zegt:

    Had het al meer hier gebracht. Met de islam valt gewoon niet te praten of te onderhandelen. Dat is in hun ogen al een onderwerping. Om Lowieke de Vos te citeren: Hier in Nederland thee drinken en praten is voor hen een “giller, een dijenkletser”.
    Hard optreden past in hun cultuur.
    Voorbeeld. Politie kwam aan de deur om bij de moslim vader beklag te doen over het gedrag van zoonlief. Kijk zei de vader tegen de agenten “zie je dat eind hout daar. Dat gebruik ik en daarom gebeurt dat hier niet bij mij in huis. Maar daar buiten is jullie territorium. Pak ook maar een eind hout en corrigeer daarmee. Antwoorden de agenten ” zulk geweld past niet in onze cultuur”. Tja was het antwoord “dat is dan jullie probleem”.

    Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Bas.
   MohammedSSnazi@tunehankutzu is niet serieus te nemen.
   Hij zit als buitenlander in ónze Kamer alleen vanwege het feit dat hij in staat is om zelfstandig te telefoneren, de andere buitenlanders in ónze Kamer kunnen niet telefoneren maar wél hun naam foutloos schrijven.

   Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Nieuwe film met Borat
  Franse bussen verwijderen affiches van Borat nadat moslims problemen maakten rond de bijna naakte komiek die een ring draagt waarop ‘Allah’ staat. islamisering

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8912621/amp/French-Muslims-demand-removal-Borat-poster-buses-near-naked-character-wears-Allah-ring.html?__twitter_impression=true

  French buses remove Borat posters after outcry from Muslims over the near-naked comedy character wearing a ring that reads ‘Allah’

  A poster for the latest Borat film on Paris buses has caused anger among some French Muslims for featuring a nearly-naked Sacha Baron Cohen wearing a ring bearing the word ‘Allah’ in Arabic script.

  Incensed locals have taken to social media, accusing the city’s authorities of insulting Islam.

  Foto:

  Like

 11. Bas zegt:

  Oostenrijk
  https://www.breitbart.com/europe/2020/11/05/report-76-year-old-nun-assaulted-austria-afghan-migrant-arrested/

  Rapport: 76-jarige non aangevallen, Afghaanse migrant gearresteerd

  Volgens rapporten werd een 76-jarige non aangevallen in een bus in de multiculturele stad Graz, Oostenrijk. Een Afghaanse migrant is gearresteerd.

  De bejaarde zuster werd zo hard in haar hoofd geslagen dat haar gehoorapparaat op de grond werd geslagen en de aanvaller kort daarna de bus ontvluchtte.

  De aanval vond plaats rond dezelfde tijd als een ander antikatholiek incident waarbij een Afghaanse migrant werd gearresteerd omdat hij de Stephansdom in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen binnenstormde terwijl hij ‘islamitische slogans’ riep, wat op zijn beurt volgde op een incident waarbij ongeveer 50 Turkse jongeren extractie stroomde de Sint-Antonius van Padua-kerk binnen terwijl ze “Allahu Akbar” zongen en biechtstoelen en kerkbanken schopten.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Zo snel mogelijk deze ‘vrome’ moslimmeisjes en hun ouders uitwijzen zij passen niet in een westers land !!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Frankrijk
  https://www.breitbart.com/europe/2020/11/05/man-arrested-threatening-french-teachers-avenge-prophet/

  Man gearresteerd nadat hij Franse leraren had bedreigd om ‘de profeet te wreken’

  De Franse politie in Essonne heeft een man gearresteerd die op een school leraren dreigde te bedreigen en verklaarde dat hij de islamitische profeet Mohammed wilde “wreken”.

  Het incident vond woensdag plaats buiten een basisschool in de gemeente Athis-Mons, zo’n 22 kilometer buiten Parijs.

  Een politiebron verklaarde dat “een leraar twee keer bedreigingen hoorde toen ze een pauze nam buiten de school”, meldt de krant Le Figaro.

  “De man zei tegen de aanwezigen:‘ Bij Allah, de profeet, ik zal je wreken, deze smerige leraren zullen ervoor betalen ’,” zei de politiebron. Een algemeen secretaris van een lokale politiebond bevestigde dat de arrestatie van de verdachte dezelfde dag plaatsvond.

  Like

 14. Bas zegt:

  Dom, dommer, domst…
  https://www.breitbart.com/europe/2020/11/05/vienna-terrorist-fooled-prison-deradicalisation-programme-into-thinking-he-was-reformed/

  De Wenen-terrorist hield deradicaliseringsprogramma voor terroristen voor de gek in het idee dat hij gereformeerd was

  De islamistische terrorist Kujtim Fejzulai had Oostenrijkse functionarissen voor de gek gehouden die een deradicaliseringsprogramma uitvoerden dat hij bijwoonde vóór zijn vervroegde vrijlating in de gevangenis, dat hij hervormd was – vergelijkbaar met de London Bridge-terrorist Usman Khan.

  De twintigjarige Fejzulai, die maandag vier doden en 22 verwondde tijdens een schietpartij in Wenen, werd later bevestigd dat hij in april 2019 was veroordeeld voor terroristische misdrijven nadat hij had geprobeerd naar Syrië te reizen om zich bij de Islamitische Staat aan te sluiten.

  In 2018 reisde hij naar Turkije, een doorgangsstaat naar Syrië, maar twee dagen later arresteerde de Turkse politie hem in een jihadistisch onderduikadres. De etnisch Albanees zat vier maanden vast in Turkije voordat hij naar Oostenrijk werd gedeporteerd.

  Nog steeds beschouwd als een “jonge volwassene”, was hij alleen onderworpen aan de Oostenrijkse jeugdrechtbanken en werd hij slechts 14 maanden na zijn straf van 22 maanden voorwaardelijk vrijgelaten. Ambtenaren hebben nu onthuld dat hij in de gevangenis een deradicaliseringsprogramma volgde en erin slaagden zijn reclasseringsambtenaar te misleiden door te besluiten dat hij niet langer een terroristische dreiging was.

  Geliked door 1 persoon

 15. klaas zegt:

  +++
  De God van je tante
  +++

  Like

 16. Ton Ruygrok zegt:

  Het is toch opmerkelijk….zelfs simpele burgers moeten het gelag betalen van bedreiging door dat moslim gedrocht…. maar die mp of koning e.a. bobo’s kunnen nog vrij en frank over straat.. teken dat ze het moslim gedrocht stroop om de bek smeren om maar geen Target te worden … mussert enzo hadden 80 jaar terug ook niets van de nazi’s tevrezen….
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 17. Bob zegt:

  Es war eenmaal.
  Es kommt nie wieder.
  Es ist schon da.
  De slogan van na WOII, nooit meer oorlog
  nooit meer onderdrukking maar de huidige
  meanstream zegt het normaal.

  Geliked door 1 persoon

 18. Eppo zegt:

  De Lui die hier die tyfuszooi hebben binnen gehaald hier zoals Paul Rosenmöller zitten nu in het Onderwijs .
  Die leraar heeft natuurlijk Zelf daar ook op en voor gestemd .
  Dus veel succes met Ze .
  Oh en reken niet op die Hippies o.l.v. PvdA /VVD en Groen-Links en hun Diensten de tyfuszooi van Ze is voor je Zelf .
  veel succes er mee .

  Like

  • 12gauge zegt:

   Yes Eppo inderdaad.
   Ze roepen maar” met elkaar” en ” de samenleving”.
   Er is geen samenleving, er is langs elkaar leving. Een beetje beroep doen op je volk om het tere vaasje heel te houden. Flikker op.
   Ook opsporing verzocht, dankzij de verklikkers worden de kleurlingen gearresteerd, zonder dat, gebeurt er helemaal niets!
   Ik heb zoiets van ; jullie gasten, jullie probleem!
   Degene die ze binnenhaalt draagt ook de verantwoording voor de lasten. Good luck with it. En op het moment dat mijn gezin er last van ondervindt, neem Ik mijn verantwoordelijkheid als man des huizes.

   Geliked door 1 persoon

 19. saddy zegt:

  Beetje stil rond Aboutaleb opeens, of is hij gewoon trots op zijn meisjes?

  Like

 20. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/dossier-ophef-over-spotprent-op-school/cameraploeg-powned-belaagd-door-leerling-emmauscollege-in-rotterdam~abfa1353/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  Cameraploeg PowNed belaagd door leerling Emmauscollege in Rotterdam

  Een cameraploeg van PowNed is vandaag belaagd tijdens opnames bij het Emmauscollege in Rotterdam. De journalisten waren daar nadat een docent bedreigd werd omdat hij een spotprent in de klas had hangen. Leden van de Tweede Kamer reageren woedend op het voorval.

  De cameraman maande hem rustig te blijven en gaf aan dat de jongen niet gefilmd werd en dat beelden waarop hij te zien was, gewist konden worden. Volgens PowNed liep de jongen vervolgens weg, maar kwam hij weer terug en gaf hij de journalist van PowNed een klap tegen zijn gezicht. Hij zou rondjes om hem heen hebben gelopen en geprobeerd hebben hem een schop te geven. De cameraman stak zijn hand uit om de schop te weren. De schop was zo hard dat het even leek alsof hij botjes in zijn hand had gebroken

  Like

 21. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/11/06/18-jarige-vrouw-aangehouden-in-onderzoek-naar-bedreiging-ondergedoken-docent/

  18-jarige vrouw aangehouden in onderzoek naar bedreiging ondergedoken docent
  Moslima’s wilden van Nederlandse docent een soort Samuel Paty maken

  Moslima’s hadden bezwaar tegen een cartoon en hebben bloeddorstigen via social media zitten opruien waardoor de docent moest onderduiken. Derhalve zit een ”’jongere”’ (v) nu dus vast voor opruiing.

  Ondertussen werd een cameraman van PowNed in elkaar getrapt door leerlingen die vonden dat PowNed geen vragen mocht stellen over de kwestie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s