“Afscheid” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “rené“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Afscheid” . . .

 1. Monalisa zegt:

  Nou Trump word het niet. Nu kijken hoe Biden het Corona aan pakt in USA 🇺🇸
  Er waren wat doden ⚰️⚰️ die voor Biden zijn op gestaan, om te stemmen. Wel een wonder vind ik dat. 😂😂

  Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   Ja dat die dooien zich aangetrokken ‘voelden’ tot presidentskandidaat JB kan ik me voorstellen, ook zo’n zombie!
   Trump laat het er (hoogst waarschijnlijk tegen beter weten in) niet bij zitten, respect voor zijn felheid, that’s the spirit!

   Like

  • Monalisa zegt:

   Ook waren er steden waar voor 125% gestemd is tja das is dan fraude

   Like

  • Franco zegt:

   Hahaha, dat is echt geweldig! De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Kennelijk wordt er heel veel verwacht van Biden! Demente oude Joe die de doden tot leven kan opwekken. In hoeveel staten zijn de reeds lang overledenen niet uit hun graf gekomen om op hem te stemmen? Hij beschikt wellicht over magische kwaliteiten die zijn overwinning veilig hebben gesteld.

   Geliked door 1 persoon

 2. LUCIA zegt:

  Daar heeft die teflon-robot toch nooit iets mee gehad, de bladzijde waar empathie op had moeten staan was men vergeten in te programmeren, de zielloze blik verraadt dat… maar dat vereist enige mensenkennis om dat te zien!!!

  Geliked door 2 people

 3. Gienekehado St. zegt:

  Alleen een Gestoorde Gek (KWEBBELKOUS) lukt het om (ong.) 130 ‘vibrerende mondhoeken’ in totale verwarring achter te laten! Dat is Rutte zijn sterke kant!! Al kwebbelend zijn toehoorders half in coma krijgen, zodat hij geen tegenspraak krijgt!

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Was dat maar waar; de VVD importeert miljoenen uitkeringstrekkers.

  Like

 5. hennieschwarz zegt:

  Vraag mij toch werkelijk af of dit soort regeringsleiders wel psychisch getest en gekeurd worden.
  Als dat niet zo is en ze ondergaan de testen, dan denk ik dat bij publiekelijk openbaar maken van de resultaten heel veel burgers erg schrikken.
  Voor de burgers zal dit ook veel duidelijkheid geven vanwege de ongelofelijke en ondoorgrondelijke beslissingen welke met regelmatig worden genomen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Rutte is geen knip meer voor zijn neus waard. Heeft lijf en goed aan de EU verkocht en alles kapot bezuinigd. Maar dat schijnt zijn aanhangers totaal niet te interesseren. Afwachten als ze zelf of hun naasten worden afgedankt en bedelend bij de voedselbank kunnen aankloppen. Uiteindelijk verdient men waar men op stemt door blindheid, onderdanigheid en lafheid. Rutte wrijft ondertussen in zijn handen en heeft weer een aantal targets bereikt zoals deze hem zijn opgedragen.

  Geliked door 1 persoon

 7. koosv8 zegt:

  Om even terug te komen op het prentje, en HCQ in een vroeg stadium BIJ DE HUIS ARTS
  dat gaan we niet doen. Dat is te GOEDKOOP!!
  En mocht u het toch overleven, zijn uw longen een mooi stukje achteruit gegaan. Nou dat is dan mooi mee genomen. U HOEFT NIET BANG TE ZIJN VOOR HET VIRUS, MAAR VOOR DE PROTOCOLLEN DIE ER VOOR STAAN.

  Like

 8. Julia zegt:

  Binnenkort nog veel verkeersdoden. Die dodelijke smetlappen zijn een gevaar op de weg. De hele dag gemuilkorfd rond lopen gevolg gebrek aan zuurstof zal vele gaan opbreken. Zet die nutteloze smetlap a.u.b.af tijdens rijden. Beslagen brillenglazen achter het stuur levensgevaarlijk, versuft door zuurstof gebrek levensgevaarlijk. Ervaar nu al in het verkeer velen zien de middenstreep al niet meer, vertraagd optrekken bij verkeerslichten zijn al een enorm gevaar voor vooral medeweggebruikers en de voorrangsregels niet meer kennen is super gevaarlijk zelfs de concentratie wordt teniet gedaan. Allemaal tekenen dat dit levensgevaarlijk is voor het deelnemen aan het verkeer. Het dragen van een mondkapje door een bestuurder dient per direct verboden te worden. Het is net als rijden onder invloed. https://www.xandernieuws.net/algemeen/hoogleraar-capel-zet-je-angst-bij-de-vuilnisbak/ Welke angstige onderdaan laat zich nog langer de o zo belangrijke lucht ontnemen. Maar ja een groot aantal verkeersslachtoffers kan bij onze afgeschaalde gezondheidszorg er blijkbaar nog wel bij alhoewel veel spoedposten zijn of worden gesloten. Hoe bezeten kan een mens nog meer worden door allen maar angst vanwege corona maar ondertussen worden de hersencellen wel aangetast door gebrek aan zuurstof. .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s