Brusselse politie dekt allochtone agressie: ‘nique ta mère’

(Door: Johan Sanctorum)

De Brusselse politie heeft een slechte reputatie op gebied van klachtenbehandeling. Daarenboven laat de demografische evolutie van de stad zich ook gevoelen in het etnisch profiel van de agenten. Dat zou op zich geen probleem mogen zijn, ware het niet dat daar blijkbaar ook een verschuiving inzake cultuur en mentaliteit mee gepaard gaat. Je zal maar als Vlaamse studente een fietstochtje doen in dit franco-Arabische machonest.

Lees verder>>>
(h/t Marc V.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Brusselse politie dekt allochtone agressie: ‘nique ta mère’

 1. Julia zegt:

  Dit vindt in geheel Europa plaats ook in ons land kijk naar onze eigen D66 corrupte rechtstaat. Men mag zich nu echt wel diep zorgen gaan maken Trump weg gestemd dus een burgeroorlog zal in de VS niet lang meer uitblijven, Europa heeft zich overgeleverd aan dictator Erdogan die de Islam verder zal voeden om in Europa te overheersen. De Russen zullen zich ditmaal niet inzetten voor Europa omdat zij zich absoluut niet meer in de Europese chaos willen mengen. Europa is grotendeels ten prooi gevallen aan links gif en overgeleverd. |Europa heeft een zwaar verarmd leger dus staat machteloos.

  Geliked door 2 people

 2. koosv8 zegt:

  En kijk eens hoe hedenavond 18.00u, het zo gewaardeerde staats journaal zich weer wentelde in volksverlakkerij dat het een lieve lust was. Dit gelieg begint me aardig de strot uit te hangen. Trump wordt weggezet als een COMPLOT DENKER, terwijl ze al vier jaar van de linkse kant niet anders gedaan hebben, OOK IN NEDERLAND. Even later is al het Pool ijs weer helemaal weg. Maar het zal de zeespiegel niet doen stijgen, nee, want het ligt er nog. Op Groenland is het -40 op sommige plaatsen.
  U kan het allemaal zelf opzoeken. KLIMAAT, VERKIEZINGEN, MEDIA. ER IS NIET EEN BEETJE MIS….. ALLES IS MIS EN LEUGENS OOK DIE HELE CORONA SHIT !!!!
  Wat kunnen we EN MOETEN WE DOEN!!!
  WAAR EEN WIL IS . SAMEN TEGEN LINKS IN ALLE LAGEN EN IN ALLE LANDEN….
  WAAROM? VOOR EERLIJK

  Like

  • Julia zegt:

   Koos Europa is boos op Trump omdat hij zich terecht heeft terug getrokken uit de NAVO. Dictator Merkel is nog heel veel centjes schuldig https://www.nu.nl/buitenland/6058220/trump-trekt-deel-amerikaanse-troepen-terug-uit-duitsland.html Trump laat zich niet gek maken door de klimaathysterie waar miljarden aan worden verspild en de economie ten gronde brengt https://nos.nl/artikel/2176207-trump-vs-trekt-zich-terug-uit-klimaatakkoord-parijs.html Wij dom volk huppelen aan een Timmermans aan die als inzet de links geïndoctrineerde tiener Greta Thunberg voor zijn karretjes spant en in ons land naar onbenullen zonder enige ervaring zoals Klaver en Jetten geloven. Trump trekt zich terug uit de corrupte WHO en terecht ttps://www.nd.nl/nieuws/buitenland/981643/trump-trekt-de-vs-officieel-terug-uit-de-who-of-dat-hem-helpt-in- Dit zijn dus drie items die het links gedachtegoed van de EU en binnen onze linkse regering totaal niet bevalt vandaar het dagelijks bashen op NPO en in onze linkse media van Trump. Hadden wij binnen de EU überhaupt maar een man als Trump. We kunnen ons nu toch wel afvragen wat de EU ons heeft gebracht totaal niets dan alleen miljardenverspilling en nog steeds geen up to date daadkrachtig leger. Biden vangt alleen meer stemmen door zijn voortdurend gezever over corona dat is zijn verkiezingsstrijd maar hoe gaat Biden daarna verder daar hoort men niets over. Kortom Biden zal voor zowel VS en de wereld niet veel kunnen betekenen maar dat zal de tijd leren.

   Like

 3. Jules Vismale zegt:

  De Brusselse politie doet me precies denken aan de politie in Duckstad waar agenten blijkbaar ook liever bekeuringen uitdelen dan dat ze op boeven jagen! Vaak lijken die agenten nog leuk te vinden ook en als ze al schurken zoals de Zware Jongens, Boris Boef, Zwarte Schim, Venijn Mc Snekkie, Gluiper Mc.Schobbejak, Zwarte Magica, Govert Goudglans, John Rockerduck enz. arresteren dan lopen die in andere verhalen weer gewoon vrij rond! Feitelijk zijn dit draaideurcriminelen die ook door de linkse justitie en bestuurders als kansarme personen worden gezien of anders door hen worden omgekocht!
  Niettemin heb ik geen greintje medelijden met dat soort politieagenten en hun linkse bazen als zij dadelijk een keer met hele zware voorwerpen worden bekogeld door dat allochtoonse tuig die hen beslist NIET als hun vrienden beschouwen!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Het racaille wordt ook steeds brutaler, onbeschaamder………..

  Een tienermeisje van 16 zou het slachtoffer zijn van een gsngbsng verkrachting en dit werd op de
  sociale media gevideoot verspreid.
  Reactie van een van de daders “we grijpen ze bij de ballen WALLAH”…………..
  Die gozers hebben een meid gedrogueerd en verkrachten haar om beurt……….

  Like

 5. John zegt:

  Leuk ook om lezen dat mevrouwtje “diversiteitsconsultant” is bij Chiro Vlaanderen. Na eens letterlijk in de bek te zijn gespuwd door het allochtone duivelsgebroed , zal ze intussen wel een ander beeld hebben van “diversiteit”…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s