CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Jacqueline“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op CARTOON

 1. Bas zegt:

  “Je kunt 3x een stembiljet mailen en er één stemmen bij de stembus …

  Like

 2. Bas zegt:

  Boom! As many as 6,000 illegal votes identified in Nevada —

  Letter to the Clark County, NV District Attorney alleging voter fraud by people who were not legal residents of Clark County.

  https://pbs.twimg.com/media/EmGaWWqXIAAOM8J?format=jpg&name=large

  Boom! Maar liefst 6.000 illegale stemmen geïdentificeerd in Nevada –

  Brief aan de officier van justitie van Clark County, NV, waarin wordt beweerd dat kiezersfraude is gepleegd door mensen die geen legale inwoners van Clark County waren.

  Like

 3. Bas zegt:

  https://www.foxnews.com/media/mark-levin-biden-sanders-unity-platform-1936-soviet-constitution.amp?__twitter_impression=true

  Mark Levin beschrijft hoe het eenheidsplatform van Biden-Sanders de Sovjetgrondwet van 1936 nabootst

  De grondwet van Joseph Stalin lijkt opmerkelijk veel op het belangrijkste Biden-document, zegt de gastheer van ‘Life, Liberty & Levin’

  Amerikaanse kiezers zouden zich grote zorgen moeten maken over hoe nauw het 110 pagina’s tellende democratische “eenheidsplatform” lijkt op de grondwet van 1936 van de Sovjet-Unie, vertelt Mark Levin de kijkers op een speciale zaterdageditie van “Life, Liberty & Levin”.

  De gastheer van de gesyndiceerde “Mark Levin Show” op de radio merkt op dat de Sovjetgrondwet is geschreven door en voor de regering van Joseph Stalin, en waarschuwt dat de gemakkelijk te trekken parallellen iedereen bang moeten maken.

  “De Democraten houden ervan om door te gaan met beleid dat onpraktisch en onmogelijk is, maar het klinkt geweldig. Waar halen ze dit idee vandaan? Ik kijk naar de grondwet van 1936 van de Sovjet-Unie; aangenomen in december van dat jaar,” Levin begint voor het voorlezen van verschillende documenten meer dan 100 “artikelen”, waaronder een die het recht op een baan voor elke Sovjetburger verzekert.

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Als Joe de demente wint is het gedaan met de vrijheid en democratie. Want wat ze vandaag demonstranten noemen, heten morgen de opstandelingen tegen de nieuwe orde.

  Like

 5. Gerrit zegt:

  Hoorde Biden zeggen tegen publiek (voor de stemming): Ik heb jullie stemmen niet nodig om President te worden! Begreep daar niets van. Wat bedoelt hij hiermee? Nu weten we het.
  Hij wist al van te voren dat het “geregeld” was!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s