De onmenselijke routine

(Door: Dieter Stein – Vertaling: E.J. Bron)

“Islamistische” terreurserie

Het bloedspoor van de “islamistische” terreur zet zich verder voort. In de avond van 2 november mondde het in Wenen uit in de jongste aanval, waarbij een “islamist” vier mensen vermoordde en talrijke anderen verwondde. Van de kant van de politiek verantwoordelijken heeft zich een onmenselijke routine ingesteld, waarmee op zulke moorden gereageerd wordt. Bijna gelijkluidende tweets en persmededelingen worden afgedraaid, waarin kond gedaan wordt van “droefenis en onthutsing”.

Typerend de Duitse voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, die zei dat Europa “in volledige solidariteit aan de kant van Oostenrijk staat – we zijn sterker dan haat en terreur”, zonder daarbij de “islamistische” motieven ook maar met één woord te noemen.

Politiek gaat lijdzaam over tot de orde van de dag

Zelfs wanneer zich inmiddels meer politici verwaardigen om het “islamisme”, de “politieke islam”, als tegenstander bij de naam te noemen, bijvoorbeeld bondskanselier Merkel na de terreuraanval in Wenen – dan blijft het toch bij woorden en intentieverklaringen.

Daarna gaat de politiek lijdzaam over tot de orde van de dag. Zelfs de brutaliteiten van de Turkse president Erdoğan, die de Franse president Macron vanwege diens oorlogsaanzegging aan het “islamisme” quasi voor gek verklaarde en daarmee geweldplegers aangemoedigd heeft, kregen geen robuust antwoord.

De slachtoffers van het “islamisme” in Europa worden cynisch als nevenschade afgeboekt van een politiek, waaraan men vooral in Berlijn onverbiddelijk wil vasthouden: het bepleiten van open grenzen, het absurde idee om gegroeide natiestaten te vervangen door multiculturele samenlevingen, de ongebreidelde illegale migratie vooral uit het islamitisch gebied van Noord-Afrika en het Arabisch schiereiland.

De druk moet toenemen

Om consequenties te trekken en de terreur van zijn fundament te beroven, zou een fundamentele remedie betekenen om te breken met de politiek van de afgelopen decennia en afscheid te nemen van de levensleugen van een multiculturele utopie. Dat willen onze politieke elites op dit moment niet – tenzij ze hiertoe massaal door de realiteit gedwongen zouden worden.

In Duitsland is het op dit moment volledig denkbeeldig dat er een koerswijziging komt, want CDU/Groenen, waar we dankzij Merkel en Söder, gesouffleerd door toonaangevende media, naartoe gaan, heeft een solide meerderheid.

Als men de grenzen zou willen sluiten, afgewezen, tot vertrek verplichte asielzoekers in arrest zou willen nemen en hun terugname door tot nu toe niet samenwerkende landen van herkomst d.m.v. economische druk zou willen afdwingen, dan zou men tegelijkertijd bereid moeten zijn het aan te leggen met een overmachtige asiellobby, waaronder de kerken, die smokkelschepen in de Middellandse Zee financieren – via welke bijvoorbeeld de moordenaar van Nice naar Frankrijk geraakte. Tot deze cultuurstrijd is het laffe goede milieu niet bereid. Dus moet de druk nog meer toenemen.

Bron:
jungefreiheit.de
Door: Dieter Stein

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op De onmenselijke routine

 1. Rensk. zegt:

  Direct na de onthoofding een petitie om de vrijheid ven meningsuiting in te perken komt vanuit de Islamitische hoek. De onthoofding was terecht in hun ogen. Tot zover heb ik het zelf althans allang begrepen. Maar gelukkig zijn ze niet allemaal zo aldus onze zeer slimme en intelligente politici en aanverwante media. Hebben volgens mij nog nooit 1 boek gelezen over MIdden-Oosten en de ideologie Islam geheten. Komen enkel dineren met de corrupte leiders van die landen en weten nul komma nul hoe het daar aan toe gaat. Er staat ons een enorme hel te wachten

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Frankrijk
  https://www.fdesouche.com/2020/10/31/renseignement-de-nombreux-musulmans-moderes-ont-glisse-chez-les-fondamentalistes-desormais-on-affronte-des-masses-qui-veulent-nous-detruire/

  Inlichtingen: “Veel gematigde moslims zijn bij de fundamentalisten terechtgekomen”, “Nu worden we geconfronteerd met de massa die ons wil vernietigen”

  De Franse inlichtingendienst is vooral geïnteresseerd in drie groepen, waarvan de porositeit “belangrijker dan ooit” is , aldus een hooggeplaatste bron. Het zijn zowel gematigde moslims, fundamentalisten (de salafisten en de moslimbroederschap) als islamisten, klaar om gewelddadige actie te ondernemen. Volgens deze bron zijn veel gematigde moslims in fundamentalisme terechtgekomen . En een aanzienlijk aantal fundamentalisten, die een paar weken geleden niet klaar waren om terroristische actie te ondernemen, zijn overgestapt op islamisten.

  “Daar hebben we niet langer te maken met een paar mensen om naar te kijken. Vanaf nu worden we geconfronteerd met de massa die ons wil vernietigen ” , verduidelijkt een andere specialist, die eraan toevoegt: ” Erdogans protesten tegen Frankrijk, dat hij als islamofoob en racistisch beschouwt, hebben een aanzienlijke impact gehad op Frans grondgebied. ” […]

  Like

 3. Rensk. zegt:

  En de achtienjarige die de boel opgehitst heeft waardoor een leraar onder moet duiken krijgt een hele zware straf. Namelijk dat ze haar exuus moet aanbieden en zo is alles weer oké lijkt het.

  Zeg maar net als bij Akwasie. Ze zal uiteraard geen zware straf krijgen. Nee veiligheid van de Overheid verwachten is een utopie. Een Overheid die hard optreedt tegen dit tuig? Vergeet het maar.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s