De sporen van de islamterreur van Wenen leiden naar Duitsland

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland bevinden zich op dit moment meer dan 600 “islamistische” bedreigers. De vluchtelingenpolitiek van de Duitse regering verhoogt duidelijk het terreurrisico in Duitsland!

Volgens informatie van de ARD-Hoofdstadstudio worden op dit moment bij meerdere vermeende “islamisten” in Duitsland woningen en zakenpanden doorzocht. Achtergrond is onderzoek van de advocatuur van het hoogste federale gerechtshof in Duitsland naar aanleiding van de “islamistisch” gemotiveerde terreuraanslag in Wenen op maandagavond.

Er worden huiszoekingen gedaan bij contactpersonen van de 20-jarige dader van Wenen in de “islamistische” scene in Duitsland. Zoals de advocatuur meedeelde, gaat het om in totaal vier niet verdachte personen in Pinneberg, Kassel en Osnabrück. Twee van hen zou de dader in juli 2020 in Wenen ontmoet hebben, met een derde persoon vond er contact via internet plaats. Met de vierde persoon was er geen direct, maar slechts indirect contact via internet.

Bij de aanslag op maandagavond in de binnenstad van Wenen werden vier mensen vermoord en raakten meer dan 20 deels zwaargewond. De dader zelf werd door de politie doodgeschoten. De 20-jarige Kujtim F. met een Oostenrijks en Noord-Macedonisch paspoort, had in 2018 geprobeerd om zich aan te sluiten bij de “Islamitische Staat” in Syrië en Irak. Deze poging mislukte echter. Hij werd in Turkije gearresteerd en na zijn overdracht aan Oostenrijk veroordeeld.

Zoals meerdere media berichten, zou hij tijdens de tussenstop in Turkije meerdere dagen onder één dak hebben gewoond met Duitse “islamisten”, die eveneens naar ISIS wilden. Of deze contacten op de een of andere manier relevant waren, is onduidelijk. In ieder geval zou het bij de personen bij wie vandaag huiszoeking wordt gedaan om andere contacten handelen, kreeg de ARD-Hoofdstadstudio uit veiligheidskringen te horen.

Bron:
politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op De sporen van de islamterreur van Wenen leiden naar Duitsland

 1. Gienekehado St. zegt:

  600 terroristen, 10 miljoen sympathisanten of nog meer!! Die Heimat is 75 jaar na WO2 alsnog verslagen! Met dank aan Die Hexe!!

  Like

 2. Blaffertje zegt:

  Ja ja.
  Dat domme wijf, multi Merkel, hat es geschaft.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Duitsland is een warm en sociaal nest voor ontheemden, die bevuilen het nest van Mutti niet, maar dat schept dan wel een grote zorg van de omliggende lidstaten waar de haakneuzen wel op de stoep schijten…….

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Hopelijk maken de rechtsextremisten hierna de moslimextremisten, de linksextremisten en al het linkse tuig daar maar af en andersom omdat die nog niet eens elkaar kunnen luchten of zien!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s