Islamitische scholieren in Berlijn eens met onthoofding van leraar: het zaad van Merkel komt op

(Vertaling: E.J. Bron)

De huidige mix van totale integratiemislukking en de gelijktijdige overstroming van het land met achtergebleven, vrome en deels ultraconservatieve moslims uit middeleeuwse samenlevingen werpt vruchten af. Terwijl multiculti narren en sociale romantici nog steeds hun droom van de integratie en diversiteit dromen, komt het islamfascisme ondertussen overal in Duitsland bovendrijven.

In Berlijn, waar op veel scholen sprake is van een migrantenaandeel van meer dan 90% (waarvan de meerderheid islamitische scholieren zijn), is onder de loep te bestuderen wat Duitsland de komende 15-20 jaar overal te wachten staat – inclusief de wereldbeschouwing en fundamentele overtuiging van de mensen die Duitsland in beslag nemen als nieuw thuis. Daar kwam he tin het kader van een minuut stilte voor de Franse leraar Samuel Paty ( die openlijk op straat onthoofd werd door een Tsjetsjeens “islamistisch” monster, omdat hij in zijn les de Mohammed-karikaturen had behandeld) op de Gustav-Freyrag-school tot een schandaal, dat desondanks weinig verrassend was.

Het herdenkingsgebaar (een minuut stilte), dat volgens de “Tagesspiegel” op meerdere scholen in de hoofdstad plaatsvond, werd op de geïntegreerde mavoschool in Reinickendorf door een islamitische leerling uit de achtste groep verstoord, die verklaarde dat Paty “datgene heeft gekregen wat hij verdiend heeft. Die zou geëxecuteerd moeten worden. Hij heeft de profeet beledigd.” Naar aanleiding van het incident, dat in de lerarenvergadering onmiddellijk besproken werd, meldden zich direct vier andere leraren, die volgens uitspraken van de directeur in teneur hetzelfde meldden: “Islamitische leerlingen zeiden dat deze daad juist geweest zou zijn, absoluut geen minuut stilte voor zo iemand.”

De “Tagesspiegel” citeert de directeur, die ook plaatsvervangend voorzitter van de belangengemeenschap Berlijnse schoolleidingen is, met de woorden: “We moeten dit verwerken, zo kan het niet verdergaan.” Het is een relatief groot probleem in Berlijn. Men zou “erover moeten nadenken” hoe de “meelopers, die zoiets alleen maar nazeggen”, bereikt kunnen worden. Het nazeggen is hier echter niet het probleem – maar de al plaatsgevonden verinnerlijking. Veel Berlijnse leraren zijn er van overtuigd dat de hier aan het licht gekomen “islamistische” overtuiging wijdverbreid is onder de moslims in de hoofdstad. Een andere Berlijnse schooldirecteur verklaarde: “Veel islamitische leerlingen zijn zo verstard in hun denken, dat zij geen andere opvattingen meer toelaten.”

Leraren maken zich steeds meer zorgen

De krant bericht over zorgen en klachten van leraren bij de politiek; sinds de aanval van Parijs voelen ook in Duitsland pedagogen zich steeds minder veilig – en betwijfelen min of meer openlijk of de doctrine van de integratie wellicht niet toch een dodelijke vergissing was. Ook bij de vakbond Opvoeding en Wetenschap (GEW) melden zich onzeker geworden en opgewonden leraren, die bezorgd zouden zijn dat “hen iets dergelijks zoals in Frankrijk dreigt”. Zelfs schooldirecteuren zeggen openlijk dat ze bang zouden zijn. Het onderwijzend personeel zou over het algemeen “een onbehaaglijk gevoel” hebben.

Dienovereenkomstige onthullende uitlatingen door dominerende islamitische leerlingen, die steeds meer het dagelijks leven op school bepalen, die een diepe blik werpen op hun opvoeding en familiaire socialisatie, zijn in toenemende mate ook bij andere onderwerpen te vinden, bijvoorbeeld bij het Midden-Oostenconflict of de Duitse geschiedenis. De “Tagesspiegel” citeert een pedagoog: “Als je in de geschiedenisles het Derde Rijk behandelt, dan zeggen islamitische leerlingen: hé, het is toch goed dat de Joden uitgeroeid werden.” En een collega uit Berlin-Schöneberg meldde dat een islamitische leerling de les quasi “tot ontploffing” gebracht zou hebben, alleen maar omdat hij het woord “Israël” gebuikt zou hebben.

Dit alles is, ook in het facet van het “bonte samenleven”, pas het begin. Dit gedachtegoed is in heel West-Europa niet meer tegen te houden, daarvoor is de bevolkingsvervanging al te ver voortgeschreden – en de zich op de terugweg bevindende Duitse rechtsstaat is, net zoals de principes van de Verlichting, steeds verder op de terugtocht en bereikt de aanhangers van een in toenemende mate politiek wordende islam sowieso niet meer.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Islamitische scholieren in Berlijn eens met onthoofding van leraar: het zaad van Merkel komt op

 1. G Kaminski zegt:

  We zijn al te laat en toch doen de EU landen niks en halen meer moslims binnen.
  Wij het volk moeten opstaan en FvD met Wilders samen aan de macht brengen.
  Anders loopt ook jouw kleindochter met een kopdoek binnenkort.

  Geliked door 5 people

 2. Rensk. zegt:

  Leraren maken zich steeds meer zorgen. Veel leraren die zo links als de neten zijn en vóór de multiculturele samenleving.Zij krijgen nu de kous op hun hoofd. Waarbij ik vermeld dat er wel leraren zijn, die Niet achter de hysterische massa aanliepen, maar die zijn met een lantaarn te zoeken. Ik heb leraressen gezien en gesproken waarbij ik hoofdschuddend afstand heb genomen. Te dom om een gesprek mee te voeren. En dat moet kinderen wijs maken?
  Na ja het voorbeeld Den Haag zit allang in alle hoeken en gaten van de samenleving. Hoe dommer hoe beter. Op middelbare leeftijd mag je me dunkt toch wel wat meer verwachten van mensen. Die verwachting heb ik zelf allang bijgesteld.

  Over zwabberend beleid gesproken. Buiten is de besmetting vele malen minder en mag je met niet meer dan 2 mensen lopen. Binnenn is de besmetting volgens Den Haag vele malen hoger en mag je met 3 mensen binnen, die niet tot dezelfde huishouding behoren. Heel logisch allemaal. Is nog maar 1 voorbeeld dat ze maar wat doen zonder te weten wat ze doen. Andersom zou in deze nog wat logischer zijj, Maar logish denken in Den Haag?

  Geliked door 2 people

 3. Gienekehado St. zegt:

  Uiteindelijk hebben de Moffen, net zo goed als de Kaaskoppen, de SLOOP van hun vaderland ZELF gewild!! Wil er nooit meer naar toe, sehr unheimisch!

  Geliked door 2 people

 4. Willem zegt:

  Tsja, dat krijg je als divers en inclusief tegenwoordig betekent : meer islam. En het wordt steeds meer divers en inclusief, zo divers en inclusief dat er straks alleen nog maar islam is, dat is pas divers en je bent alleen inclusief als je ook moslim wordt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Monalisa zegt:

  Ik lees veel artikelen hier en bij anderen er komt vanzelf wel weer een krieg, maar dan niet zeggen Wir haben es nicht gewußt (Nederlandse vertaling: “Wij hebben het niet geweten”) we wisten het, wat er dan komen gaat, terug naar de tijd van 1940/1945.

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   We zijn hard onderweg……SPERTIJD……komt er al aan !

   Like

  • Julia zegt:

   Monalisa Wij hebben het allemaal geweten dat dit fout zou aflopen maar hebben ons vrijwillig overgeleverd en zonder verzet en Islam terreur aan staatsterreur. Het resultaat zien wij nu moord en geweld zullen in Europa en ons land hand over hand toenemen. De staat beschermt ons hier niet tegen sterker nog er worden dagelijks meer vijanden welkom geheten. Het domme volk heeft niets van de geschiedenis geleerd en zullen een ongekende oorlog WOIII gaan meemaken. Maar het is te laat de staatsvijand heeft het o.a. buiten al de dictatuur nu over een avondklok en de Islam verenigd zich meer en meer en zullen niet schromen barbaars geweld te gebruiken. Kortom een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht. We kunnen er niet meer omheen de tirannie viert al hoogtij door onze politieke verraders en dictators. Het verschil met WOII toen werd er daadwerkelijk gevochten en hadden we moedige verzetsstrijders nu heeft het volk zich zonder meer vrijwillig overgeleverd zonder enig verzet maar het resultaat zal niet minder zijn dan in WOII.

   Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Taakstrafjes of een tijdje de gevangenis in hebben een aanzienlijk aantal jongeren schijt aan en heeft dan ook geen enkel effect. Stop geen energie meer in ellenlange rapporten schrijven en stop met de omslachtige juridische vervolging.
  Agressie regulatietherapie is naar mijn mening vele malen effectiever en kan bij elk politiebureau uitgevoerd worden in een z.g. opvoedkamertje. Daarvoor dienen de ouderwetse strafbankjes in ere hersteld te worden. Een brutale mond tegen een docent of politie is al voldoende om je op te pakken en mee te nemen. Vervolgens word je ontkleed en worden de voeten verankerd. Vervolgens buig je voorover waarna je rug vastgebonden wordt. Vier agenten zorgen middels een swaffelsessie met een gedroogde stierenlul (bullepees) voor een regen aan paedagogische klapjes en stoppen ermee als er op je rug of kont geen vel meer is, deze volledig blauw is, of als het wit van je ogen voor je kontgat verschijnt.
  Vroeger noemde men dit, slecht gedrag paedagogisch omvormen tot sociaal aanvaardbaar gedrag. Ik verwacht dat de resultaten meer dan bemoedigend zullen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. Marc zegt:

  Vertel die Turkse jongeren in Berlijn dat de Asjkenazische joden die door de nazi’s vermoord zijn etnisch Turken waren, dan zingen ze wel anders!

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Hadden ze in Duitsland nog maar echte beulen (scherprechters) zoals Carl Gröpler (1868-1945), Johann Reichhart (1893-1972), Friedrich Hehr (1879-1952), Wilhelm Röttger (1894-1946) enz. daar zij meesters waren in het ophangen en onthoofden van talloze Duitsers! Alleen hadden deze builen juist islamitische moslimterroristen moeten executeren met een handbijl, de guillotine of anders moeten ophangen aan vleeshaken met stroppen van pianosnaren om hun nekken heen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s