Trump wint nog in de ondergang

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Hertelling van de stemmen in Georgia

Terwijl FoxNews op dit moment meldt dat Georgia afstevent op een hertelling, willen we nog een keer aan de open woorden van Steve Bannon, de politieke strateeg aan de zijde van Donald Trump, herinneren. Na de verkiezing van Trump tot Amerikaans president in 2016 stelde hij diens agenda voor: “We zullen de bureaucratische staat vernietigen.” Het zou er om gaan niet alleen het marxistisch kosmopolitisme te neutraliseren, maar juist ook om de linkse economische globalisten van de wereld op hun nummer te zetten.

Sindsdien vocht Trump tegen alles en iedereen: tegen links, dat haar oude socialistische agenda weer wilde oppakken. Tegen een miljardenzwaar Amerikaans establishment, dat geen naties kent, alleen maar marktplaatsen. En tegen de massamedia, die ook in de VS deels door Wall Street gekocht zijn en deels door Marxisten ondermijnd. En die hem met leugens gebombardeerd hebben.

Een van de hele grote leugens luidde dat Trump bij de presidentsverkiezing van 2020 absoluut kansloos zou zijn, zijn herverkiezing uitgesloten. De krappe verkiezingsuitslag zet de opinieonderzoekers slechts korte tijd onder druk. Ze hebben geleverd wat er besteld werd. De mensen vergeten snel. Ze kijken niet naar de tv om zich door saaie nieuwsberichten en vervelende politiek te laten beïnvloeden. Ze willen sport en amusement zien, misdaadfilms en soapopera´s. Brood en spelen.

Joe Biden zou, mocht het daadwerkelijk tot zijn ambtsinwijding komen, geen Amerikaanse president zijn, maar eerder iemand die een plaats bezet houdt voor lobbyisten en marxistische ideologen. Achter de dunne, broze façade van zijn presidentschap zouden de globalisten zich nog een keer krachtig kunnen uitleven, voordat de valuta en de economie in elkaar storten. Als dan de werkloosheid explodeert en de armoede brood en spelen vreet, zullen miljoenen Amerikanen aan Trump denken als aan een Messias.

Het was Trump´s doel om het oude politieke systeem van de VS te vernietigen. Hoe het ook verder gaat, wat er daarna ook komt: niemand kan van hem zeggen dat hij dit doel niet hardnekkig genoeg gevolgd zou zijn. Trump wint nog in de ondergang. En legt daarmee wellicht de basis van een politieke vernieuwing van de VS en grote delen van de wereld buiten de VS, die anderen waarschijnlijk moeten voltooien.

Bron:
pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op Trump wint nog in de ondergang

 1. Helena zegt:

  “Als dan de werkloosheid explodeert en de armoede brood en spelen vreet, zullen miljoenen Amerikanen aan Trump denken als aan een Messias.” inderdaad, eigen schuld!

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  WOW! They Want You to Believe This! — Biden Gained Over 1 Million Votes in Pennsylvania SINCE THE MORNING AFTER THE ELECTION!
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/wow-want-believe-biden-gained-1-million-votes-pennsylvania-since-morning-election/

  Nancy Pelosi Calls President Donald Trump a Domestic Enemy and Refers to Biden as ‘President Elect’

  JUST IN: Speaker Pelosi slams Trump for post-election “mischief”: “Our enemies foreign and domestic are making assault on our elections. Well, we have one domestic.” pic.twitter.com/jQFomLGdos

  — The Hill (@thehill) November 6, 2020
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/watch-nancy-pelosi-calls-president-donald-trump-domestic-enemy-refers-biden-president-elect/

  Geliked door 1 persoon

 3. bobzelf zegt:

  ja, ik vind / vond hem eigenlijk geweldig
  JA, BLUFFERTTT, MAAR OOK DAT DEED HIJ UITSTEKEND
  EN DE WAARHEID ROEPEN ..

  MAG OOK NIET IN NEDERLAND, DAT BEN JE EEN RARE MAN , ZIE GEERT !!

  niks niet dat ,,,pappen en nathouden “” gelul ,,
  je kon vanaf dag 1 al zien , dat hij uit een heel andere wereld komt ….
  waar je dus moet vechten voor je eigen vreten ..

  4 JAAR GEEN OORLOGEN GESTART , LANDEN SAMEN GEBRACHT, ONGELOFELIJK

  ze hebben werkelijk alles ,maar dan ook alles uitgehaald om deze man te laten struikelen

  corruptie van bidden en zoon weggewuifd, nee trump had het gedaan …

  dus als alle stront nog boven water komt , wint hij gewoon alsnog

  kom op, 120 jaar oude mensen hebben gestemd
  dooien hebben gestemd
  bussen vol met stembiljetten worden gevonden

  een staat waar 125 % van de inwoners hebben gestemd ??
  en nog een staat of 6 a 7 die boven de 100 % zaten

  KOM OP MENSEN .

  ZEGT U , IK ZEI 125 % ?????????????????????????????????????????

  EN JA HOOR ALLES IS NORMAAL GEGAAN .

  MAAR GOED HIER ZIET U DUS HOE VERROT DIT LAND IS,

  ZEG MAAR UW “”BEVRIJDERS “”” WAHAHAHAHAHAHA

  IK BEN ZO BLIJ , DAT IK MET DAT GAJUS, EN OOK DAT GAJUS IN ISLAMRADAMRIFGEBERGTE AAN DE NOORDZEE , NIETS MEER TE MAKEN HEB ..

  IK DENK DAT HET OPRICHTEN VAN EEN GEZELLIGE R.A.F. ,GROEP .. MET EEN GEUZENNAAM WEL EEN OPLOSSING IS,

  WHAHAHAHAHAHA

  MAAR JA, VANAVOND BOER NEUKT VROUW OP TV .
  EN “”DE SNOR “” VAN JOHAN ,

  VRESELIJK , WAT EEN ZOOITJE HEBBEN WE ER VAN GEMAAKT , VAN DEZE AARDKLOOT
  HOEWEL IKKE NIET .
  U WEL ??

  OOM BOBZELLUF

  Geliked door 3 people

 4. boorzalf zegt:

  Hier is een video die is gemaakt in de provincie PENNSYLVANIA in Delaware met camera nummer 7. Deze vrouw vult stembiljetten in voor Biden.
  https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2020/11/Voter-Fraud.mp4?_=1

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Na vier jaar van linkse intriges moet Trump een gewaarschuwd mens zijn geworden, dat hoop ik tenminste. Hij kondigt rechtszaken aan tegen de frauderende Democraten. Hopelijk heeft hij echt bewijs voor handen, want via de media heeft hij het er niet over. Mogelijk speelt hij zijn troeven uit voor de rechtbank. Medewerking door de rechtbanken en of het Hoog gerechtshof is een eerste vereiste. Anders is het over en uit voor Trump, terwijl in de toekomst de Democraten (door hun frauderend gedrag) iedere 4 jaar de presidentsverkiezing zullen gaan winnen !

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Rusland zat er achter maar het is een feit dat de telmachines voor de stembiljetten vol zitten met Chinese hardware en dat Biden zich heeft laten omkopen door CHina, net als de gehele Bidense maffiaclan

   Geliked door 2 people

 6. Pingback: Trump wint nog in de ondergang! | eunmask

 7. Bas zegt:

  Dit is groot. De software die werd gebruikt om de stemmen in één provincie te tabelleren, stuurde ten minste 6.000 Trump-stemmen naar Biden. 47 provincies gebruikten de software. Andere staten kunnen dat ook hebben. Was het een storing of een “kenmerk”?

  Like

 8. koosv8 zegt:

  Ik hoop eigenlijk dat er nog iets naar buiten komt waardoor er enorm veel koppen gaan rollen. Je kan je toch niet neer blijven leggen bij zoveel onwaarheden. HET IS NET ZON ZIEKE UITSLAG ALS HIER. ALLEEN HIER PIKT HET GROS HET. BROOD EN SPELEN INDERAAD. Maar u en mijn vrijheid wordt de nek omgedraaid, en dat lijken vele niet te begrijpen, of in ieder geval TE LAAT!!!!

  Geliked door 1 persoon

 9. antiislamnu zegt:

  Wat Trump aan valse beschuldigingen verdachtmakingen leugens achterbakse grapjes en het jaren lang 24/7 belagelijk maken van zijn persoon heeft moeten doorstaan is ongekend mensonterend.
  Trump verdient groot respect voor wat hij tot nu toe voor Amerika gedaan heeft het is een diepe schande hoe deze president behandeld is.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   antiislamnu Ook hier op de propagandazender NPO links o.a. Op en de linkse media doen met plezier mee om Trump te bashen dag in dag uit. Kijken hoe deze linkse leeghoofden over nog geen jaar tegen de wereld aankijken en aan de lijve ondervinden waar al dat linkse gedachtegoed toe heeft geleid. Uiteindelijk verdienen ze dan keihard de ondergang waaraan zij met hart en ziel aan mee hebben gewerkt. Eén ding is zeker Trump staat voor zijn land maar het dringt niet tot de onderdanige leeghoofden door dat Rutte al jaren alles kapot bezuinigd en ons land sloopt. Want oh wat doe die misdadiger tegen de menselijkheid en de verrader van volk en land het toch goed. Kortom links heeft meer kapot gemaakt dan dat ons lief is.

   Geliked door 1 persoon

 10. Groene Leeuw zegt:

  Het is hier net zo’n corrupte bende met de verkiezingen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Aanslag?

  Something big going on near the White House in Washington DC
  Video: https://t.co/vPDqrk7Yu2 pic.twitter.com/5HRc2ZfPe1

  — Kitty Shackleford (@KittyLists) November 7, 2020

  #BREAKING: Secret Service and DC Fire are investigating a suspicious vehicle on 15th Street near Pennsylvania Ave. News4 crews saw at least one man in what appeared to be Secret Service custody. Fire crews examining a car now @nbcwashington pic.twitter.com/vG3QsbfGXW

  — Tom Lynch (@TomLynch_) November 7, 2020

  Like

 12. Jan zegt:

  De nepoverwinning van Biden gaat maar door.

  Nepbijeenkomst van ‘automobilisten’ voor Biden om overwinning te vieren. 2 problemen, alle auto’s zijn leeg en Biden zelf schittert door afwezigheid. Alleen ‘de pers’ is aanwezig.

  ….
  Biden did not appear on stage, instead, blasting his disingenuous speech onto the screens of this “rally” that was filled with perfectly placed red, white and blue Jeeps.
  ….

  Umm…wtf is going on here?? You can see he’s not live and that he’s clearly at a different podium! pic.twitter.com/56MOohM9Jj

  — nobody (@nopenope_jpg) November 7, 2020

  Empty cars and a staged feeling before Biden gets on stage to make his speech live just moments ago!!!! #fakenews #trump2020 #stopthesteal pic.twitter.com/XXoa7PAcl2

  — Brock Martin (@brockemartin) November 7, 2020

  Can you say staged?

  These same 2020 Jeep vehicles have been sitting here empty at a Biden rally for over 3 days#CCP #China https://t.co/kVw6IiaOoe

  — HINDLE (@HindlesKitchen) November 7, 2020

  First picture I just took. Second picture is from 2 days ago. Practically the same cars lol. pic.twitter.com/jX2uAlGhAz

  — Cacti (@SCCacti) November 7, 2020

  video

  Like

 13. Jan zegt:

  Compleet gestoorde serveerster AOC maakt lijst op van Trump-stemmers en pro Trump rechters die weggezuiverd, geliquideerd dienen te worden nu de overwinning is behaald

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/just-like-stalins-great-purge-democrats-creating-trump-accountability-project-hit-list-pay-back-trump-supporters/

  Like

 14. Julia zegt:

  Al die democraten het linkse goed dus heeft voor een seniele oude man Biden gekozen om hun oorlog verder te voeren. Let op wat er gaat gebeuren in de VS linkse democraten eisen o.a. minder politie zodat zij flinke rellen kunnen gaan voeren om het linkse gedachtegoed door ieders strot te duwen. Ik vermoed dat in de VS veel burgers haar wapen gereed houden omdat te voorspellen is dat de VS net zoals veel landen in een enorme chaos zal belanden. Links eist geen tegenspraak, links veroorzaakt oorlogen, links verkoopt zelfs eigen ras. Dit kan nooit goed aflopen.
  Voorbeelden in ons eigen land en binnen Europa dat inmiddels in een complete chaos is beland. Stemmen stelt niets voor en speelt corruptie hierbij in elk land een grote rol ook hier. Wie zegt dat tellingen nauwkeurig gaan, wie bewijst dat er niet mee gesjoemeld wordt. Geen enkel kiessysteem is waterdicht en blijft fraude gevoelig.

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  USPS stemfraude

  Like

 16. Bas zegt:

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/huge-corrupted-software-used-michigan-county-stole-6000-votes-trump-also-used-swing-states-pa-ga-nv-mi-wi-az-mn/?utm_source=Twitter&utm_campaign=websitesharingbuttons

  HUGE! Corrupted Software Used in Michigan County that Stole 6,000 Votes from Trump — Is Also Used in ALL SWING STATES — PA, GA, NV, MI, WI, AZ, MN!

  A so-called computer ‘glitch’ fix in one of Michigan’s counties has led to 6,000 votes switching from Joe Biden to President Trump. The Head of the Republican Party has asked for an additional 47 counties be recounted after the fix since these 47 counties also use the same Dominion software.
  A so-called computer glitch has been uncovered in Michigan today and it resulted in swapping 6,000 votes from Joe Biden to President Trump

  Dominion Software is used in 28 US states including ALL OF THE BATTLEGROUND STATES

  REUSACHTIG! CORRUPTE software gebruikt in Michigan County die 6000 stemmen van Trump heeft gestolen – wordt ook gebruikt in ALLE SWING-STATEN – PA, GA, NV, MI, WI, AZ, MN!

  Een zogenaamde computer ‘glitch’ fix in een van de graafschappen van Michigan heeft geleid tot 6000 stemmen die zijn overgestapt van Joe Biden naar president Trump. Het hoofd van de Republikeinse Partij heeft gevraagd om na de reparatie nog eens 47 graafschappen opnieuw te tellen, aangezien deze 47 graafschappen ook dezelfde Dominion-software gebruiken.
  Een zogenaamde computerstoring is vandaag ontdekt in Michigan en heeft geresulteerd in het uitwisselen van 6000 stemmen van Joe Biden naar president Trump

  Dominion Software wordt gebruikt in 28 Amerikaanse staten, inclusief ALLE BATTLEGROUND STATEN

  De “glitch” van de Dominion-software stal ALLEEN stemmen van president Trump en Republikeinen.

  Dominion wordt gebruikt in 30 verschillende staten

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1324867717808050176%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thegatewaypundit.com%2F2020%2F11%2Fhuge-corrupted-software-used-michigan-county-stole-6000-votes-trump-also-used-swing-states-pa-ga-nv-mi-wi-az-mn%2F

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Software “glitch”…
  https://justthenews.com/politics-policy/elections/following-repair-technical-glitch-michigan-county-flips-back-trump?amp&__twitter_impression=true

  Michigan County keert terug naar Trump, na reparatie van de storing in de stemsoftware
  Het betrouwbare GOP-district was oorspronkelijk naar Biden gegaan.

  Een fout in de verkiezingssoftware in Antrim County in Michigan die de democratische stemmen ten onrechte had gericht op presidentskandidaat Joe Biden, werd vrijdag verholpen, waardoor duizenden stemmen correct in de totalen van president Trump werden omgezet.

  De software had naar verluidt ervoor gezorgd dat een aanzienlijk aantal stemmen werd toegewezen aan Biden in een provincie die al jaren betrouwbaar rood is. In de veronderstelde laatste telling had Biden oorspronkelijk in de provincie met ongeveer 3.000 stemmen geleid. Herziene totalen laten zien dat Trump de provincie met ongeveer 2.500 heeft gewonnen.

  Om de vermeende softwareprobleem aan te pakken, zei Laura Cox, voorzitter van de GOP van Michigan, vrijdag tijdens een persconferentie dat “47 provincies [in Michigan] dezelfde software in dezelfde hoedanigheid gebruiken”.

  Like

 18. Bas zegt:

  Stembiljetten voor Trump verbranden

  Like

 19. Bas zegt:

  Het aantal stembiljetten dat op 4 november rond 4 uur ’s ochtends werd gedumpt in Michigan en Wisconsin was enorm. Een teken van kiezersfraude

  Like

 20. Bas zegt:

  Mensen die bij een stembureau werken, gooien stembiljetten weg terwijl het nieuws wordt uitgezonden op 11/3

  Like

 21. Bas zegt:

  130.000 Biden-stembiljetten afgeleverd op het telkantoor om 4 uur ’s ochtends op 4/11 in Detroit

  Like

 22. Bas zegt:

  De Michigan Secretary of State Website heeft Trump aan de leiding, terwijl Fox News Biden tot winnaar heeft uitgeroepen

  Like

 23. Bas zegt:

  Antidateren

  Stembiljetten die binnenkomen in 11/4, 11/5, 11/6, enzovoort … moeten allemaal een poststempel krijgen van 11/3. Het is illegaal antidateren van stembiljetten.

  Like

 24. Bas zegt:

  Trump-stembiljetten worden achter in deze vrachtwagen gegooid…

  Like

 25. Bas zegt:

  Stemformulieren uit de brievenbussen gejat en trots hierop…
  https://pbs.twimg.com/media/EmLiRF5W4AAHNOo?format=jpg&name=large

  Like

 26. Bas zegt:

  Illegaal
  Nog een video van mensen die stembiljetten verzamelen in Californië op 4/11

  Like

 27. Bas zegt:

  De democratische senator Jerry Nadler geeft toe dat papieren stembiljetten / post-stembiljetten gemakkelijk te manipuleren zijn
  “Ik kan je ervaringen laten zien die je hoofd laten tollen….”

  Like

 28. Bas zegt:

  Sidney Powell en Tom Fitton leggen uit hoe de dems de verkiezingen proberen te stelen met het Scorecard- en Hammer-programma

  Like

 29. Jan zegt:

  Protrump stembiljetten verbrand. Lul zet dit zelf op het net

  Burning ballots

  Like

 30. Jan zegt:

  Geschifte Keith Olbermann will dat Trump en Tucker Carlson direct worden gearresteerd

  TRUMP HAS LOST HIS MIND AND MUST BE REMOVED, TONIGHT. The coup attempt, we can survive. A mentally incompetent president, we may not. Instead, he will stay, and when he concedes he will simultaneously begin a campaign for 2024.

  Full video: https://t.co/pCaCgZdkbr
  Brief version: pic.twitter.com/dMD49byfZn

  — Keith Olbermann (@KeithOlbermann) November 6, 2020

  https://dailycaller.com/2020/11/05/keith-olbermann-arrest-twitter-donald-trump-tucker-carlson/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s