VS: Antifa-onlusten met vlagverbranding en “Down with the USA”

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

“Geen grenzen, geen muren, geen VS”

Antifa-relschoppers namen eergisteren de Amerikaanse presidentsverkiezingen tot aanleiding en marcheerden, zoals gebruikelijk gewelddadig en verwoestend, door de steden Denver (Colorado) en Portland (Oregon). Ze richtten enorme schade aan, staken de Amerikaanse vlag in brand, gooiden met molotovcocktails en flessen en brulden anti-Amerikaanse leuzen. In beide steden werden meerdere personen gearresteerd.

Portland vraagt versterking van de Nationale Garde

Woensdag vormden zich twee protestmarsen die Portland binnenmarcheerden en het verkeer blokkeerden. Op video´s is te zien hoe de relschoppers met molotovcocktails en flessen gooien en een Amerikaanse vlag verbranden. Eén gearresteerde persoon had een geweer bij zich.

De politie postte foto´s van voorwerpen die men in beslag genomen had: waaronder vuurwerk, hamers en verfspray. De linkse regeringscheffin van Oregon, Kate Brown, heeft in ieder geval geleerd van de brute BLM-onlusten van afgelopen zomer en uit voorzorg om de Nationale Garde verzocht. Ze bevestigde in een persuitzending het recht op vrije meningsuiting, men zou echter geen intimidatie van de kiezers en politiek geweld tolereren. Niet van links, niet van rechts en niet van het midden.

Denver: “Down with the USA”

In Denver marcheerde de Antifa op de gebruikelijke gewelddadige manier. Ze stichtte brand op een van de belangrijkste invalswegen naar Denver. Op haar spandoek stond: “Dood voor fascisme en liberalisme, dat dit mogelijk maakt”. In spreekkoren riepen ze: “Geen grenzen, geen muren. Geen VS”. De politie reageerde met peperkogels. Volgens mediaberichten vonden er ook enkele arrestaties plaats. In beide staten, Colorado en Oregon, heeft de Democratische presidentskandidaat Joe Biden zijn Republikeinse uitdager en huidige president Donald Trump met een duidelijke voorsprong verslagen.

Verkiezingsslag gaat verder

Wie van de beide uiteindelijk wint, hangt nu vooral af van de resultaten in de staten North Carolina en Pennsylvania. Beide staten hebben de termijn betreffende het aannemen van stembiljetten verlengd, in Pennsylvania tot vrijdag. In North Carolina zelfs tot 12 november. Het kiesrecht in de VS in een zaak van de staten. Trump waarschuwt er al maandenlang voor dat via de briefverkiezing het gevaar van massale verkiezingsmanipulatie zou bestaan. Hij kondigde aanklachten tegen Pennsylvania, Michigan en Georgia aan en eiste een hertelling van de stemmen in Wisconsin. Tot de definitieve uitslag bekend is, zou dus nog wel even kunnen duren.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op VS: Antifa-onlusten met vlagverbranding en “Down with the USA”

 1. Republikein zegt:

  Ze hebben geleerd van 2016, het moet radicaler.

  Like

 2. J.C. zegt:

  Antifa heeft verloren, de terroristen staan op het punt om opgepakt te worden.
  Helaas is film in het Engels, maar geeft heel veel informatie!!!

  https://godskingdom.org/blog/2020/11/dr-steve-pieczenik-confirms-the-watermarked-ballots-in-the-big-sting-operation

  Geliked door 2 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Gewoon gelijk de DOODSTRAF geven niet wachten laten zien aan die andere schoften dat hun tijd voorbij is, openlijk ophangen of gelijk als wild dier neerknallen.

   Like

 3. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade hield er namelijk geen rekening mee dat Sloppy Joe ”de kindervriend” zou kunnen winnen, en de afspraken voor rellen en plunderingen stonden al op de linkse agenda’s,……de draaiboeken liggen klaar….iedereen op z’n plaats, camera’s klaar….actie
  De fascisten die zich antifascisten noemen hebben namelijk geen boodschap aan de boodschappen van Trump of Biden, de communisten zijn uit op een Nieuwe Wereld Orde, het socialisme = communisme 2.0, de afbraak is begonnen, de domme antifa en media zijn ten dienste van het grootkapitaal…….maar begrijpt niet waarom men hen ongemoeid hun gang laat gaan….

  Geliked door 2 people

 4. Htsk day zegt:

  Intelligence Insider: President Trump Setup Democrats In “Sting Operation” To Catch Them Stealing Election!

  Dr. Steve Pieczenick drops a huge bombshell exclusively on The War Room. Dr. Pieczenick claims that election ballots across America have been watermarked and the Democrats will be exposed when they attempt to cheat!

  “TRUMP STING w CIA Director Steve Pieczenik The Biggest Election Story in History, QFS-BLOCKCHAIN” on YouTube

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  Het is aan te nemen dat Amerika is zeer gevoelig geworden voor een burgeroorlog. Persoonlijk, denk ik dat de argwaan van Donald Trump m.b.t. massale verkiezingsfraude is rechtvaardigt. Stemmen per post is zeer gevoelig voor knoeiwerk. B) Het gaat niet over wie is beter: de Republikeinen of de Democraten in het algemeen. Het gaat meer over de kandidatenkeuze van de Democraten. Gedurende hele race naar de presidentschap werd het steeds duidelijker dat Joe Biden is de meest ongeschikte kandidaat. Dat zag men in de interviews op de TV, en in de bijeenkomsten over het hele land. Zijn toespraken waren zeer kort en vooral niets zeggend (niet meer dan 20 minuten) omdat zijn gezondheid (de mentale) het niet toelaat. Kamala Harris is voor de meeste doorsnee Amerikaanse Archie Bunkers (uit de serie All in the Family) niet Amerikaans genoeg. Zij is een dochter van een Indiase moeder en een Jamaicaanse vader. Was zij een vrouw die net zo briljant is als Condoleezza Rice (regering George Bush) dan was haar nominatie 100% acceptabel. Maar zij is dat niet! Zij is een giechelende Miepje die zich vooral beroept op haar huidskleur. Dat is niet genoeg voor zo’n hoge functie. Zeker niet als de kans immens groot is dat Joe Biden zal zijn presidentschap niet volledig uitzitten (als hij wordt gekozen). De ongeregeldheden in Denver en Colorado zijn nu al een voorproefje voor wat zal komen. Amerika is een land vol wapens en iedere ondergrondse militie zal dood en verderf zaaien.

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte is al ruim 3 maanden bezig met amerikaanse steden te slopen,plunderen,brandstichtichtingen,moorden.Het zijn de facisten (antifa) en de racisten van BLM allemaal in opdracht en gefinancierd door george soros.

  Geliked door 2 people

 7. Bob zegt:

  Met verbranden plundereingen moorden
  en verkrachten is de sociale revolutie en WOIII
  begonnen. De tendens is al heel sterk in de
  EU. Ook nu komen er alleen slappe en niets zeggende
  verklaringen van de regeringen.
  Het volk slaapt rustig verder.

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Antifa…..De beste oplossing is een .50 erop……probleem opgelost en ongedierte uitgeroeid !

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Antifa slaat partijkantoor van Dems in Portland kort en klein. Zijn over de uitkomst ‘ontevreden’.

  No Presidents” – Portland protesters tonight move from Laurelhurst Park to the Multnomah County Democrats building. Multiple windows were damaged. #PortlandProtests #Portland #Protest #Elections2020 pic.twitter.com/kz7jNLz8pT

  — Independent Media PDX (@NDpendentPDX) November 9, 2020

  #Portland #PDX
  “EMPOWERING PEOPLE”

  Atleast 10 broken windows with additional “BLM” and “ACAB” graffiti; with more on other side of the building such as: “f*ck Biden” and “No Presidents.” pic.twitter.com/3dHzMak7M2

  — Shane B. Murphy (@shanermurph) November 9, 2020

  Like

 10. Jan zegt:

  Antifa is nu de SA van de Biden-maffia

  video’s

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s