Domheid troef!

(Door: “bozeoudeman”)

De kiezers van de Verenigde Staten van Noord-Amerika hebben gesproken en daarmee gestemd over het lot van de wereld. De fraude schijnt gigantisch te zijn en zelfs zo extreem dat de fraudeurs zonder blikken of blozen fraudeerden waar iedereen bij stond. Maar goed, het was te verwachten.

Geweldig, blinde volgers van nep linkse schreeuwers, geweldig leger van dombo’s: dit is het einde van democratie. De vele linkse dombo’s zullen straks te maken krijgen met de wurggreep van het Stalinisme van ooit en de onmenselijkheid van de SS uit dezelfde tijdsperiode. Het nep communisme uit de eens Sovjet-Unie zal tijdelijk herrijzen als DDR 2.0, tot de islam er voorgoed mee afrekent. 

Tot dan zullen de zich tot super deugmensen opgeroepen heiligen als Timmermans, Biden, Merkel, Ascher en noem de hele neplinkse elite maar op als nieuwe zonnekoningen worden gefêteerd door de vele dombo’s die echt denken dat er een glorieuze tijd van vrijheid, gelijkheid en broederschap zal heersen, terwijl in realiteit een onmenselijke dictatuur op punt staat zich te manifesteren. 

Tot die dag zal de bestuurselite zichzelf premies toekennen die gigantisch zijn, de extraatjes idem dito en hun ‘broodnodige vakantiehuisjes’ zijn villa’s en kastelen, terwijl het volk, dat hen ooit in het zadel heeft gehesen, zal worden afgebeuld, geknecht en afgeknepen, en als werkmieren wonen in tochtige gore kazernes in buurten waar aan neplinks gelieerde islambondgenoten de scepter mogen zwaaien tot de dag van de lange messen een einde zal maken aan het feestje van overmoed, hebzucht en decadentie van neplinks. 

In een nacht tijd zullen alle Timmermansen, Merkels, Bidens, Aschers en de rest van de neplinkse Stalinistische bende van hun bedden worden gelicht en afgevoerd naar islamitische staatskampen, die in het geheim met geld uit Mekka zijn opgericht. Daar zal dan een nieuwe “Endlösung” plaatsvinden. 

Eindelijk zal hierna de glorieuze islam heilstaat van imams de scepter zwaaien over alles en iedereen. Niet enkel in gettobuurten, maar in heel Europa en heel Amerika, in de hele wereld en Mekka zal de hoofdstad van de nieuwe wereld zijn. “Wordt mooi, geloof mij maar”, zal dan vast en zeker een Diederik Samsom kloon met een domme glimlach op zijn gezicht tegen alle critici beweren.  

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Domheid troef!

 1. Je tirade is helaas een verkeerde.
  Dat VS voor Biden stemt is idd een ramp, maar heeft weinig met links/rechts te maken.
  Wel met een overheersende elite, met zeer machtige pedo’s en hun netwerken, met de overheersing van de farmamaffia en met militaire interventies.
  Trump had nog 4 jaar nodig schoon schip te maken op al deze terreinen. Biden is een ‘hoge’ pedo, oorlogszuchtig en een marionet van de farma.

  Geliked door 5 people

  • andre zegt:

   Trump gaat zn 4 jaar krijgen om schoon schip te maken.

   Geliked door 1 persoon

   • De linkse media bepaald niet wie er president wordt.Pas als alle stemmen geteld zijn,in sommige gevallen herteld zijn en pas als de rechtszaken zijn afgehandeld kun je stellen wie tot president verkozen is.In veel Staten ligt het zo dicht bij elkaar dat het nog steeds om kan slaan.

    Geliked door 1 persoon

  • Ik ben het hier helemaal met Rients eens.
   Het was voor de Democraten namelijk al een reusachtig drama dat Trump indertijd Hillary Clinton van de macht hiel maar het werd nog een paar tandjes erger toen Trump begon met een aantal onderzoeken tegen de Democraten.
   Vanaf Dat moment ging ook het demoniseren van Trump een paar versnellingen hoger.
   Dan wordt er door de Democraten een slappe lul naar voren geschoven om president te worden zo eentje die dus duidelijk dement aan het worden is en die zelfs enkele weken geleden nog wist te vertellen dat ze een geweldige gemene zaak zouden gaan maken ten aanzien van de verkiezingen.
   Ook het geintje wat hij uithaalde met die hoofdofficier in de Oekraine kon hij zijn mond niet over dicht houden, dus kun je gelijk zien hoe ver Biden van het padje af is.
   Ondertussen maken de Dames en heren achter de schermen zich op om alle maccht naar zich toe te trekken en dus als Trump er niet in slaagt om duidelijk aan te tonen dat er een gigantische fraude is gepleegd met deze verkiezingen is de USA naar de kloten en Europa glijdt dan mee de afgrond in.
   Hou even mee in de gaten dat deze Corona shit dus ook precies op het juiste moment kwam
   Corona is namelijk een pracht van een politiek virus gebleken..

   Geliked door 6 people

   • M. zegt:

    Hij had de stemmers ook niet nodig volgens zijn eigen woorden zonder hen ging hij het ook wel redden.

    Like

 2. 12gauge zegt:

  Over my dead body! Ain’t gonna allow that.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  https://www.frontnieuws.com/trump-kan-winnen-via-het-hooggerechtshof-zoals-george-bush-in-2000-de-overwinning-behaalde-op-al-gore/ Laten we hopen voor de VS en de rest van de wereld dat het recht zegeviert. Trump verdient de nobelprijs voor de vrede en heeft veel voor eigen land gedaan en bezit geen oorlogszucht zoals veel van zijn voorgangers.

  Geliked door 1 persoon

 4. Even nog ter aanvulling.
  Gisteren kon Ik nog geen vinger achter het nieuws krijgen maar ondertussen wordt een en ander duidelijker.

  BREAKING: “Operation Scorecard” CIA-run software voor stemdiefstal draaide in ELKE swing-status … “glitches” schakelden stemmen over van Trump naar Biden

  Vijf dagen geleden publiceerden we een baanbrekend verhaal dat oorspronkelijk werd onthuld door Dave Janda ( DaveJanda.com ), waarin het gebruik van door de CIA ontwikkelde software werd beschreven om stemmen te stelen door stemmachines te onderscheppen en Trump-stemmen om te zetten in Biden-stemmen. Dat verhaal heeft de titel: ” RED ALERT: Dems werken samen met de CIA om een ​​inlichtingenoperatie te lanceren die ALTERS stemmachine resulteert in Pennsylvania en andere swing-staten .” (Zie het volledige video-interview hieronder, dat werd verboden door YouTube.)

  Eerder vandaag werd ontdekt dat een softwareprobleem in Michigan 6000 stemmen had overgeschakeld van Trump naar Biden. De fout werd ontdekt toen een poging werd gedaan om de stembiljetten handmatig te herzien, waaruit bleek dat duizenden stemmen door de software werden omgewisseld. Dit werd aangekondigd door staat GOP-voorzitter Laura Cox, die verklaarde:

  https://www.sgtreport.com/2020/11/breaking-operation-scorecard-cia-run-vote-theft-software-was-running-in-every-swing-state-glitches-switched-votes-from-trump-to-biden/

  Like

 5. Fran zegt:

  Verbazingwekkend, dat geen enkele misdadiger is omgelegd door typen als Johannes van de Lubbe.

  Like

 6. Groene Leeuw zegt:

  Let maar op mijn woorden: Trump gaat nog 4 jaar door…..

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Trump is in hetzelfde gat gevallen als bij ons Geert Wilders. Stembusfraude ! Geert Wilders had bij de vorige verkiezingen de beste papieren. Maar na de verkiezingen werd de VVD ineens de grootste met maar liefst 45 zetels terwijl de PVV daarbij ver achter bleef. En natuurlijk word de PVV eeuwig gebasht door de rest !

   Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Ervaringen van een toezichthouder

  Patty Of 100 Percent Fed Up Tells About Her Challenges At TCF Center

  Like

 8. Jan zegt:

  De ‘winnaar’

  video

  De NOS durfde te beweren dat Biden de nieuwe president is en dat er geen ‘onregelmatigheden’ waren geconstateerd.
  Wat een ziekelijke omroep. En dan te bedenken dat dit bericht van AP was overgenomen. Men is in diverse provincies gaan hertellen en nu er zogigantisch is gefraudeerd eist Trump hertelling in zo ongeveer de helft van de staten

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Bizar
  Kijk eens naar de volgers….hier klopt iets niet met de uitslag

  https://pbs.twimg.com/media/EmOhJx4XIAIXfEG?format=jpg&name=large

  Like

  • Jan zegt:

   Op 1 bijeenkomst kwam niemand opdagen en op een ander waren alleen de beveiligers en de hoernalisten

   In 2016 had Trump in een staat ruim 60% en Hillary iets meer dan 20%. Nu had Trump in dezelfde staat het aantal van Hillary en Biden de hoeveelheid van Trump.

   Die communisten zijn zo stupide dat zij menen dat iemand deze oplichterij zal accepteren.

   Like

 10. Bas zegt:

  Trump Verantwoordingsproject….
  Voor de mensen die denken dat het wel meevalt met het lijsten ‘ voor de toekomst’ : ‘ everyone’

  https://pbs.twimg.com/media/EmLJ6EkXEAMsB2W?format=jpg&name=medium

  Like

  • Bas zegt:

   Alexandria Ocasio-Cortez
   @AOC
   US House candidate, NY-14
   · 22 u
   Is anyone archiving these Trump sycophants for when they try to downplay or deny their complicity in the future? I foresee decent probability of many deleted Tweets, writings, photos in the future

   Archiveert iemand deze Trump-sycofanten voor wanneer ze proberen hun medeplichtigheid in de toekomst te bagatelliseren of te ontkennen? Ik voorzie een behoorlijke kans op veel verwijderde Tweets, geschriften en foto’s in de toekomst

   Like

 11. Tistochwat zegt:

  Ik voorzie dat Trump verliest.
  Hopelijk heb ik het mis.

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Links racisme
  https://theleoterrell.com/i-will-never-ever-forgive-them-maxine-waters-rejects-black-americans-who-vote-for-president-trump/?utm_source=socialflow

  ‘IK ZAL HEN NOOIT VERGEVEN’: Maxine Waters verwerpt zwarte Amerikanen die op president Trump stemmen

  “Ze zullen de geschiedenis ingaan alsof ze het meest verachtelijke hebben gedaan voor hun families en hun gemeenschappen en voor hun moeders en hun grootmoeders.”

  Congreslid Maxine Waters deelde een huiveringwekkende boodschap aan elke zwarte Amerikaan die op president Donald Trump stemt

  “Als ze allemaal hun gezicht laten zien, zal ik het ze nooit vergeven dat ze de mogelijkheid hebben ondermijnd om hun eigen mensen en hun eigen gemeenschappen te helpen,” zei Waters.
  “Het is absoluut gewetenloos,” vervolgde ze.

  Tijdens een interview met SiriusXM-presentator Joe Madison, zei ze dat het haar pijn doet om zwarte mensen de president te zien steunen.

  “Ik weet niet waarom ze het zouden doen. Ik weet niet wat hen bezighoudt, maar als we deze stemming niet uitpakken en het groots uitpakken, kan deze man uiteindelijk weer winnen, ” zei ze.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Nou, gefeliciteerd, hè? Het is klaar.

  Like

 14. Leo 1 zegt:

  Amerika wordt niet geregeerd door een president maar door de schaduwregering Deep-State

  Geliked door 4 people

 15. saddy zegt:

  Yuri Bezmenov heeft ons geleerd dat ruttes, macrons, merkels, journalisten, ambtenaren etc de “useful idiots” zijn in deze strategie.
  Samen zijn die heel machtig.

  Het enige wat positief is aan deze huidige strategie is dat deze useful idiots als eerste worden afgeknald (Yuri’s woorden) als ze hun vuile werk hebben verricht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s