Door alle blinde, domme, corrupte multiculturele partijen en hun kiezers zitten West-Europeanen al jaren in de jihad-ellende

(Door: “Balkanske priče”)

Met dank aan multiculturele politieke landverraders en de kiezers die op deze politici hebben gestemd, hebben wij de laatste 30 jaar jihad-terreur in West-Europa! Het is een oorlog – al 1400 jaar – van uitroeiing van alles wat onislamitisch is! Wij worden al jaren geconfronteerd met jihadgangers in Europa, die kunnen gedijen omdat de islam alle ruimte krijgt om tot wasdom te komen. Steeds vaker slaat de gesel van de islam toe op ons continent: aanslagen met bommen, vrachtwagens, semiautomatische geweren, bijlen, messen, molotovcocktails. Dankzij de islam raken wij steeds meer vrijheden kwijt en voelen de burgers zich niet meer veilig op straat. Islamterrorisme kan alleen geëlimineerd worden als de islam zelf uitgeschakeld wordt. Terrorisme is slechts een modus operandi, een actiemiddel om in functie van een ideologie een doel te bereiken, die openlijk wordt gerechtvaardigd door de Jihad, de kernideologie van de islam. De kern van het terrorisme is de Sharia. En IS en andere terroristische groeperingen brengen de sharia in praktijk. Zij hebben de opdracht gekregen van Allah om de mensheid te bevrijden – met jihad-terreur – van ongeloof, van een afgodsbeeld…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Door alle blinde, domme, corrupte multiculturele partijen en hun kiezers zitten West-Europeanen al jaren in de jihad-ellende

 1. Pingback: Door alle blinde, domme, corrupte multiculturele partijen en hun kiezers zitten West-Europeanen al jaren in de jihad-ellende! | eunmask

 2. Jan zegt:

  Ook koppensnellen moet geleerd worden

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het verhaal van Balkanske priče klopt van A tot Z, en ik heb me vaak afgevraagd hoe dit in Europa kon ontstaan.
  Voor waar het Nederland betreft moeten we dan terug in de tijd.
  Na de oorlog tijdens de wederopbouw heeft de toen nog socialistische PvdA een aantal socialistische wet en regelgevingen doorgevoerd, een aantal daarvan waren in feite voortzetting van onder de bezetting ingevoerde wetten en regelingen, denk daarbij bv aan doorbetaalde vakantiedagen en vakantiegeld.
  In het begin van de zestiger jaren beweerden een aantal grote bedrijven dat ze geen personeel konden vinden voor vies, zwaar en/of eentonig werk, dat was een halve waarheid ze wilden alleen geen volwaardig loon daarvoor betalen.
  Hun oplossing was gastarbeiders uit Spanje en Italië, we hadden er niet heel veel problemen mee, ze werkten en na verloop van tijd gingen ze weer terug, als er al een wanklank was dan was dat vaak omdat ze ‘onze meisjes’ inpikten. (denk maar terug aan het liedje van Henk Elsink; Hij had een snor, een grote snor).
  Na enkele jaren nam de animo af en moest er een alternatief komen.
  Dit werd gevonden door met name in de kustgebieden van Turkije en Marokko te ronselen, in eerste instantie leverden die ook niet veel problemen, het waren veelal moslims maar we merkten daar weinig van. Er zal er best weleens eentje tussen gezeten hebben met een gehaakt petje op maar we zagen dat nog niet als een religieus teken. Fransen stonden toch ook bekend om hun kalotjes?
  Moskeeën waren een onbekend fenomeen en als er al eens een werd opgericht dan was het vaak in voormalige buurthuizen.
  Wat wisten wij nou van de islam ? Minder dan niks !
  Achteraf wel grappig was dat het eerste verzet kwam van arbeiders in Rotterdam die kwaad waren omdat hun banen werden ingepikt en goedkope huizen werden gebruikt als pension.
  Na deze golf van geronselde en geselecteerde arbeiders, die overigens wel degelijk weer terugkeerden naar hun vaderzand kwam er een tweede golf van mensen die op eigen houtje kwamen.
  Dit waren veelal mensen uit het verarmde en achtergebleven agrarische achterland, en gaande weg ontstonden er problemen mede doordat het Kabinet van den Uyl ‘gezinshereniging’ toestond en daarmee de noodzaak van terugkeer wegnam.
  Nu kwam ook een fout uit het verleden aan het licht, men had deze mensen ook sociale lasten in rekening gebracht. Dan kun je ze moeilijk kwalijk nemen dat ze daar ook gebruik van gingen maken.
  In eerste instantie de ziektewet, dat was lekker! Als je verkouden was kon je gewoon thuisblijven kreeg je toch 90% van je loon en al snel kregen ze door dat als je het deed voorkomen dat je niet meer kon werken was er de WAO waar niet moeilijk over gedaan werd.
  (Ook Nederlanders maakten daar overigens flink misbruik van)
  En zachtjes aan werden ze een onderdeel van de samenleving met als resultaat dat ze mondiger werden, er moest een moskee komen, liefst met subsidie, en zo rolden we bijna ongemerkt in de huidige situatie, stapje bij stapje.
  De schuldige ? Die valt niet aan te wijzen, ze zaten in alle geledingen van de maatschappij, van de tuinder die goedkope werknemers wilden tot de fabrikanten die goedkope krachten aan de lopende band wilden. Eén ding hadden ze gemeen, ze wilde wel de lusten maar niet de lasten, ze mochten wel bij ze werken maar wonen dat moesten ze maar in achterstandswijken, ver weg van hun eigen woning. Voor de socialistische partijen waren ze zielige minimumloners, voor de kapitalistische partijen goedkope werknemers.
  Langzaam maar zeker verloren de socialistische partijen een fors deel van hun aanhang maar dat werd naadloos aangevuld met allochtonen en dus behielden ze het pluche.
  Dat ze zich daardoor genoodzaakt zagen de ene na de andere knieval voor hun achterban moesten doen dat was hooguit een noodzakelijk kwaad waar ze zelf nauwelijks de tol voor betaalden.
  Maar ja, hoe lang kun je doorgaan met het maken van knievallen ?
  Nou niet zo lang dus merken we nu!

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Ondertussen

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Al-Aqsa-moskee Les door Sheikh Issam Amira: de onthoofding van de Franse leraar Paty is een grote eer voor alle moslims

  Like

 8. Bas zegt:

  Iets anders

  Like

 9. Bas zegt:

  Geert Wilders

  Het OM is corrupt. Mensen die mij met de dood bedreigen uit alle windhoeken vd wereld, van fatwa’s uit Pakistan tot de rest van de islamitische wereld, komen er gewoon mee weg. Want de PVV en Wilders interesseert het @Het_OM helemaal niks

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1840482497/het-om-verzaakt-bij-bedreiging-richting-wilders-dat-lijkt-klassenjustitie

  Het OM verzaakt bij bedreiging richting Wilders, dat lijkt klassenjustitie
  De bedreiging van leraren die spotprenten over de islam toonden, is alarmerend. De intolerantie groeit op in Nederlandse schoolbanken, opgestookt door koranlessen. De neiging om dergelijke voorvallen…
  telegraaf.nl

  Like

 10. Bas zegt:

  Domheid, onwetendheid, laconiek

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  We zitten alweer een maand op het door de EU-opgelegde aantal van 500 migranten per week. Want we moeten natuurlijk wel de jaarlijkse 25.000 tot 30.000 ‘gelukzoekers’ blijven halen v.d. EU. Wss weer flink wat kansloze Noord-Afrikanen. Met dank aan Marrakesh.

  https://mobile.twitter.com/Mirjam152/status/1325068258089824259/photo/1

  Like

 12. Bas zegt:

  Ondertussen in GB

  Priti Patel zegt dat bezoekers uit Denemarken het VK niet mogen binnenkomen.
  Terwijl islamitische illegale immigranten aan de overkant van het Kanaal vanuit Frankrijk enorm welkom zijn en gratis accommodatie en levenslange voordelen krijgen!

  Priti Patel
  @pritipatel
  In order to respond quickly and decisively to the latest coronavirus developments, visitors from Denmark arriving into the UK will not be permitted entry

  Om snel en daadkrachtig te kunnen reageren op de laatste ontwikkelingen op het gebied van coronavirus, krijgen bezoekers uit Denemarken die het VK binnenkomen geen toegang

  Like

 13. Bas zegt:

  https://www.vpro.nl/argos/lees/nieuws/2020/nederlands-geld-voor-voormalig-gezicht-terroristische-organisatie.html

  Nederlands geld voor voormalig gezicht van terroristische organisatie

  Een voormalig kopstuk van een als terroristisch aangemerkte Syrische strijdgroep krijgt al jaren geld van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat blijkt uit vertrouwelijke documenten in handen van Argos.

  Het gaat om de Syrisch-Spaanse Labib al-Nahhas (46), tot begin 2017 woordvoerder en ‘buitenlandchef’ van de jihadistische groepering Ahrar al-Sham. De Nederlandse rechter heeft deze organisatie vorig jaar gekwalificeerd als terroristisch. Twee Nederlandse Syriëgangers werden toen veroordeeld op basis van hun lidmaatschap van de groepering.

  Uit de documenten blijkt dat Buitenlandse Zaken in de periode 2018-2021 meer dan twee miljoen euro subsidie heeft toegekend aan het European Institute of Peace (EIP) – een non-profit organisatie in Brussel – voor het project ERV (​Empowering Refugee and Internally Displaced Persons Voices​).

  Een groot deel van dit geld gaat naar een burgerrechtenbeweging met de naam SACD (Syrian Association for Citizen’s Dignity) waarvan Labib al Nahhas de programmadirecteur is. Naast de subsidie die Nahhas ontvangt voor zijn project krijgt hij ook een vergoeding van 700 euro per dag, gemiddeld meer dan 10 dagen per maand, als senior adviseur van EIP.

  Like

 14. Bas zegt:

  Gelezen op twitter
  Schandalig! Afgelopen 2,5 jaar zijn er in Zoetermeer 112 sociale huurwoningen gebouwd, maar in dezelfde periode 109 bemiddeld aan statushouders!
  Per saldo in 2,5 jaar slechts 3 woningen aan voorraad toegevoegd voor onze eigen burgers! #PVV stelt vragen:

  https://zoetermeer.pvv.nl/algemeen-nieuws/274-schriftelijke-vervolgvragen-stop-oneerlijke-verdeling-sociale-huur

  Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s