Eerste ontslag van een ondergeschikte: Chef van de binnenlandse veiligheidsdienst Wenen moet opstappen

De binnenlandse veiligheidsdienst is er niet verantwoordleijk voor dat mensen door een islamitische dader in Wenen vermoord werden, maar de politici, die zulke mensen het land binnenlieten.

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de verwoestende terreuraanval en de oproepen aan minister van Binnenlandse Zaken Karl Nehammer (ÖVP) om af te treden, gooit de Oostenrijkse ÖVP/Groenen-regering nu de eerste ondergeschikte voor de voeten van het volk. De chef van de binnenlandse veiligheidsdienst Wenen, Erich Zwettler, moet vertrekken; net zoals in de DDR, “op eigen verzoek”.

“Niet te tolereren fouten”

Nehammer verklaarde gisteren dat de islamitische dader afgelopen zomer omging met personen, die in opdracht van de Oostenrijkse geheime dienst door de binnenlandse veiligheidsdienst van Wenen (LVT) geobserveerd werden. Het gevaar was dus bekend, toch werd er niets ondernomen. De minister van Binnenlandse Zaken noemde dit “duidelijke en vanuit ons oogpunt niet te tolereren fouten”.

Maar in plaats van zelf de verantwoordelijkheid op zich te nemen, wordt de ondergeschikte geofferd. Men zou “onmiddellijk personele consequenties” getrokken hebben. Eigen verantwoordelijkheid ziet Nehammer niet:

“Vanuit mijn oogpunt gezien draag ik als minister van Binnenlandse Zaken de politieke verantwoording voor de veiligheid in dit land. Het is mijn taak om er alles aan te doen dat deze weer hersteld wordt.”

Zo kun je stilletjes uit de affaire sluipen.

Politieke verantwoording wordt verzwegen

Zwettler was sinds 2010 officieel chef van het Weense kantoor voor grondwetbescherming en terrorismebestrijding (LVT). Tot dat moment interim chef. Daarvoor was hij werkzaam bij de federale recherche. Hij beschikt dus over een grote vakkundige competentie.

Als je kijkt naar de namen en de leeftijden van de 15 verdachten die na de aanslag in Wenen gearresteerd werden – Kjutim K. (16), Burak K. (22), Ali K. (25), Ismail B. (20), Aleksandar R. (22), Uzeir A. (19), Ercan B. (28), Argjend G. (22), Arsun M. (23), Istaique A. (18), Arijanit F. (21), Mert C. (23) – dan zie je dat de terreur een geïmporteerd probleem is – en een probleem van de toekomst. De verantwoording daarvoor dragen de politici van de SPÖ, de ÖVP, de Groenen en de Neos, die immigratie begroeten. Daar heeft de bevolking onder te lijden – en de opgeofferde ondergeschikte Zwettler.

Bron:
unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Eerste ontslag van een ondergeschikte: Chef van de binnenlandse veiligheidsdienst Wenen moet opstappen

 1. Gienekehado St. zegt:

  Theatergebouw in Utrecht afgefikt, laat mij raden!! Vier “JONGEREN” aangehouden!! Zou BABBELKOUS wel weten wat ‘zijn JONGEREN’ allemaal uitvreten???
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/vier-minderjarigen-opgepakt-in-verband-met-brand-in-utrechts-theatergebouw/ar-BB1aMwgM?ocid=msedgntp

  Like

 2. Pingback: Eerste ontslag van een ondergeschikte: Chef van de binnenlandse veiligheidsdienst Wenen moet opstappen! | eunmask

 3. Pingback: Eerste ontslag van een ondergeschikte: Chef van de binnenlandse veiligheidsdienst Wenen moet opstappen! | eunmask

 4. koddebeier zegt:

  Zo werkt het (ook in Nederland) de ondergeschikte krijgt een trap na en ontslag en zoals altijd de werkelijke verantwoordelijke de ‘dames’ en ‘heren’ politici blijven op het pluche plakken en ontspringen de dans en weten zogenaamd van niets !!

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  NEE HE !! Reactie weer eens verdwenen !!!!!

  Like

 6. Harry Willemse zegt:

  Natuurlijk moet die chef ontslagen worden. Maar diegene die de Resolutie van Straatsburg ( Oil for Immigration) en het Pact van Marrakesh hebben getekend zijn de ware schuldigen en dus diegene die men moet veroordelen tot de doodstraf want zij hebben werkelijk bloed aan hun handen. Aan de arrestanten kan je opmaken dat de MSM niet liegt. Het zijn bijna allemaal “” jongeren, jeugdigen””.

  Geliked door 1 persoon

 7. Eppo zegt:

  Hier stemmen Ze ook steeds op de zelfde clubs die Ze met nog meer geimporteerde Murkenmeuk opscheept en opzadelt .
  En de AIVD kan ze echt niet allemaal in de gaten houden hun kijken wel de koe achteraf in zijn gat.
  De tyfuszooi van Ze is voor je Zelf want dan ziet je er geen 1 .

  Like

 8. Pingback: De Balkan als wapendepot voor fanatieke jihadisten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s