Franse geheime diensten waarschuwen voor islamterreur: “We staan tegenover massa´s, die ons willen vernietigen”

(Vertaling: E.J. Bron)

De Franse inlichtingendiensten zijn uiterlijk na de “islamistische” aanslagen van Parijs en Nice in staat van alarm. Volgens inschatting van de geheime diensten tekent zich nu een meervoudige islambedreiging af.

Een hoge deskundige van de geheime dienst liet deze dagen doorschemeren dat men op dit moment vooral drie bevolkingsgroepen zou observeren, waarvan de structuur “gevaarlijker dan ooit” zou zijn: de zogenaamde “gematigde” moslims, fundamentalisten en “islamisten”, die bereid zou den zijn gewelddadige maatregelen te nemen. Volgens de bron zijn veel “gematigde” moslims inmiddels fundamentalisten geworden. En een belangrijk aantal fundamentalisten, dat enkele weken geleden nog niet bereid was om terroristische maatregelen te nemen, zijn nu overgestapt naar de “islamisten”.

“We staan nu niet meer tegenover enkele personen die we moeten observeren. Vanaf nu staan we tegenover de massa´s die ons willen vernietigen”, verklaart een andere specialist, die er aan toevoegt: “Erdoğan´s oproepen tegen Frankrijk, dat hij als islamvijandig en racistisch beschouwt, hebben aanzienlijke uitwerkingen op het Franse territorium gehad.”

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Franse geheime diensten waarschuwen voor islamterreur: “We staan tegenover massa´s, die ons willen vernietigen”

 1. Tineke zegt:

  En al die lidstaten wisten niet dat dit zou kunnen gebeuren met dat opengrenzenbeleid.
  Dat maak je mij niet wijs.
  Ze zijn allemaal moedwillig binnengehaald.
  En worden daar riant voor beloond.
  Alles gratizzzzzzz

  Geliked door 3 people

  • Boike zegt:

   @ Tineke 7 november 2020 om 08:58

   Het is allemaal onderdeel van het grote duivelse plan, ”ordo ab chao” (orde door chaos). En omdat ze de duivel trouw, onderdanigheid, gehoorzaamheid en adoratie gezworen hebben, voeren ze het plan gewoon rücksichtlos uit. Ze laten de hogere belangen van de duivel prevaleren boven de belangen van het volk, dat zij beweren te vertegenwoordigen. De duivel wil met de Nieuwe WereldOrde zijn absolute heerschappij op aarde bevestigen. Hij denkt daardoor God te zijn.

   Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Er bestaat geen gematigde islam. Dat is een politiek correcte wensgedachte van de Westerse samenleving. Slechts enkele moslims starten met geweld om onze samenleving te ontwrichten. Vervolgens gaat iedereen mee doen. Ook die vriendelijke buurman en die altijd lachende Turkse groenteboer. Het staat namelijk in de koran dat dit zo moet. En daarom doen ze mee. En als ze niet mee doen ziet de rest hen als verrader en worden ze door hun soortgenoten vermoord.

  Geliked door 4 people

 3. Hovawart zegt:

  De terreur word u aangeboden door de raadsleden van de Europese Unie, de ondergang van Europa.

  Geliked door 3 people

 4. Frits zegt:

  Dat zei Wilders 1400jaar geleden al

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Geschokt door dodelijke aanvallen, beschermen Franse muzelmannen de kerk, stelen zij de harten van de bevolking
  https://tinyurl.com/yy7y447w

  Er is zo veel veel dom/dimmie-volk dat ieder land in Europa ten onder gaat

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Buuhuhuhu, ik voel mij niet thuis in Frankrijk, ik ben slachtoffer van een hetze

  Geliked door 1 persoon

 7. Lost Johnny zegt:

  Het is niets nieuws. Tien radicale moslims, twintig twijfelaars die worden meegesleurd en honderd andere niet echt verder actieve moslims moeten meedoen of ze zijn afvallig en gaan eraan. Overal waar organisaties zitten is druk en dwang op anderen. Alleen in dit geval is het moord en plundering wat erbij komt, plus nog een hoop ellende.

  In Nederland word door de pers letterlijk alles wat Trump zegt, doet of denkt negatief doorgegeven, en alle smerigheid van de Clintons, Obama en Bidens verzwegen. Dat is ook een vorm van geweld/ terreur en dan nog tegen de eigen bevolking ook nog…en ieder niet meelopend word verketterd, en als het even kan fysiek dan wel psychisch afgemaakt….eigenlijk precies hetzelfde wat moslims doen met hun sekteleden…..

  Wat doe je eraan?

  In het geval van ons eigen soort is een neutrale pers of een balans tussen voor en tegen een noodzaak net als leren nadenken over wat echt telt in het leven. Education dus….iets wat in dit land met paardensprongen achteruit word gestuurd, pure vernietiging van het kennis potentieel door politieke sabotage van deze samenleving. Dat
  Os je niet op met redelijkheid want alle middelen tot discussie zijn vernietigd, we leven in propaganda….wij zijn gefuckt.

  Moslims? De enige oplossing is alles eruit gooien, Europa uit. Enkel hen die afstand nemen van Islam mogen blijven. Dit kan als Islam tot een gewelddadige sekte word verklaard. De politiek die direct en indirect vreet uit de hand van de olie en ondertussen multinationals in Arabische en andere moslim handen zal het nooit doen. Blijft enkel oorlog over waarbij de Europese bevolking als eerste de eigen leiders zou moeten opruimen om een kans te maken het eigen leefgebied terug te winnen.
  Dat is namelijk waar de sleutel zit tot de groeiende macht van Islam in Europa, door collaborateurs en verraders. Het zijn niet de corpulente figuren die moskeeën bevolken maar onze eigen corpulente verraders die Islam laten groeien. Als er ooit een overlevings strijd zou komen voor de Europeaan dan is eigen boezem de eerste plek waar de melk moet worden afgekolfd.

  Tot dat moment is iedere dag een verloren dag en een stukje meer richting de genocide van de Europese volkeren door de eigen politici. moslims zijn de opdrachtgevers en moslims zijn de fruit plukkers. Het kweken is van eigen bodem.

  Geliked door 2 people

 8. Republikein zegt:

  Als het bij observeren blijft komt het vast goed.
  Een hoge deskundige zegt het tenminste, zo, daar hebben we niet van terug.
  Wat een blamage!

  Like

 9. Jan zegt:

  Marion Maréchal-Le Pen over de islamitische terreur

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Moslims in Frankrijk sluiten wegen af, proberen op te stijgen met tapijtjes

  Geliked door 2 people

 11. Harrie Vaes zegt:

  Nu is het huilie huilie……eigen schuld dikke bult.
  Dank u wel onbenullige zogenaamde regeringsleiders.
  Demoniseer de boodschappers maar . Maar geef hen vooral geen gelijk. Liever de kop eraf bij onschuldige burgers……dan Wilders en Le Pen gelijk te geven.

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Zijn ze lekker op tijd mee, met die waarschuwing. Afgelopen 20 jaar niks gemerkt natuurlijk.😴😴🙉🙈🙊

  Geliked door 2 people

 13. Boike zegt:

  In het ondermaanse is er niets nieuws onder de zon. De geschiedenis herhaalt zich keer op keer, maar telkens net iets anders weer. Zal de mensheid ooit de lessen van de geschiedenis leren ??? Kijk met de kennis van het verleden naar het heden !!!

  In de 30er jaren stuurde Hitler zijn 5e colonne vooruit, o.a. Duitse dienstbodes. Die waren erg populair in de lage landen. Iedereen, die zich wat verbeelde, wilde maar al te graag z’on Duitse dienstbode. Dat gaf status. Feitelijk waren die Duitse dienstbodes spionnen.

  In het heden sturen de imammen van de religie van de vrede hun hoog ongeschoolde en geïndoctrineerde kansparels. naar het Europa van belofte. Dat is hun 5e colonne. Het zijn nu niet zo zeer spionnen, maar terroristen, die in naam van de profeet en zijn godheid overal met terroristische acties dood, verderf en rotzooi moeten zaaien. Het gebeurt nu nog relatief kleinschalig. Ik verwacht echter, dat de terreuraanslagen binnenkort opgeschaald zullen gaan worden. En net als destijds de statuszoekers deden, staan nu de politiek correcten de 5e colonne met open armen te verwelkomen.

  Open uw ogen en wordt wakker !!! Ken en leer van de geschiedenis !!!

  Like

 14. Bas zegt:

  Erg laat…
  https://www.thescottishsun.co.uk/news/6248482/macron-europe-terrorists-schengen-area/amp/?__twitter_impression=true

  TERROR ANGST EU-liefhebber Macron geeft nu toe dat het grenzeloze Europa terroristen vrij laat ronddwalen terwijl hij oproept tot heroverweging van het Schengengebied

  EMMANUEL Macron heeft opgeroepen tot een heroverweging van de overeenkomst inzake vrij verkeer in Europa na een golf van islamitische aanvallen in Frankrijk en Oostenrijk.

  De Franse president riep op tot een “grondige herziening” van het Schengen-akkoord om “de strijd tegen illegale immigratie te versterken” en een einde te maken aan terroristen die vrijelijk over de grenzen zwerven.

  In een verschuiving naar rechts gaf Macron toe dat strengere controles nodig zijn om te voorkomen dat criminele bendes illegaal migranten naar Europa smokkelen, waarvan hij zei dat ze vaak verbonden zijn met terreurgroepen.

  “Strijden tegen dit islamitische terrorisme betekent vechten tegen de mensenhandelnetwerken die banden hebben met terroristen en die soms zelf terroristen zijn”, zei Macron, een centristische, tijdens een bezoek aan Le Perthus, aan de grens met Spanje.

  Macron kondigde aan dat Frankrijk het aantal politiemensen aan de grenzen zou verdubbelen, van 2.400 naar 4.800.

  “We moeten onze strijd tegen illegale immigratie en mensenhandelaars, die steeds vaker banden hebben met terrorisme, versterken”, zei de president.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Helaas zijn het enkel woorden waar daden gevraagd worden, het is vergelijkbaar met de verkiezingspraatjes van de VVD, ook nu weer komen ze met stoere praatjes die direct na de verkiezingen linea recta in de prullenmand verdwijnen.

   Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ Bas 7 november 2020 om 12:46

   Niet langer soebatten. Het is nu tijd om te handelen en om op te treden. Toon karakter en daadkracht. Niet langer discussiëren over goeie, slechte en gematigde moslims. Die smoesjes kennen we inmiddels. Dimmen met de politieke correctheid. Ze zijn niet zielig. Scheer hen allen maar over één kam. We hebben al veel te lang zoete broodjes gebakken. Een multiculturele samenleving is niet mogelijk. Geen halfzacht gedoe meer. Stuur hen allen, zonder aanzien des persoons, terug naar waar ze vandaan kwamen. Ze komen hier immers brengen, waarvoor ze thuis zijn weggelopen. Ze gedragen zich als terroristen. Ze weigeren zich aan te passen. Ze verzieken de hele maatschappij. Het is meer dan genoeg geweest. Het gedonder moet over wezen. De maat is vol. Ons geduld is op. Inleveren, dat Nederlandse paspoort. Wegwezen, oprotten, oppleuren en graag een beetje snel. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks !!! Dit is ONS land. WIJ bepalen. WIJ maken hier de dienst uit. Hier gelden ONZE wetten, waarden en normen. Opgeruimd staat netjes.

   Like

 15. Julia zegt:

  Nou dan kunnen die Fransen Macron in staat van beschuldiging stellen hij was samen met Merkel de grootste voorstander voor het binnenhalen van de massa migratie. Die hele EU is een vernietigend bolwerk voor Europa alsmede de linkse regering hier die velen hebben mede toegelaten. Ongekende misdaad is gepleegd door de grondleggers en voorstanders van de massale import alleen is het trieste dat burgers de dupe zijn en door gebrek aan daadkracht overgeleverd. Leger inzetten ho maar, grenzen sluiten ho maar, grenzen tot op vandaag de dag wagenwijd open toe maar er kan nog meer terreur worden geïmporteerd. Het Europese volk had allang met de misdadige politiek keihard moeten afrekenen. Europa kent geen democratie meer met al haar censuur en dictatuur. Die algehele import is een groot smerig bewust politiek spel vandaar dat alles deugdzaam afgehandeld wordt en vaak het terrorisme niet wordt benoemd.

  Like

 16. Eppo zegt:

  Die tyfuszooi halen die Hippies uit t Haagje elke mand met duizenden hier heen en binnen .
  Stem op PVV of FvD op 17 Maart voor dat je stad of dorp in een kalifaat veranderd .
  Gouda is al gevallen een Murkenghetto is het .

  Like

 17. Cleo zegt:

  Merkel, Macron, Rutte, Johnson, Conte, Sanchez voeren allen rücksichtlos de in het geheim overeengekomen instructies uit om de oorspronkelijke eenheid en samenhang binnen iedere nationaliteit te ONTWRICHTEN door massale import van met haat vervuld islam-schorem: kortweg VERDEEL EN HEERS zoals Jozef Stalin ook veelvuldig toepaste.
  Dit is geenszins toevallig, maar juist calculerend machtsmisbruik door de corrupte globalistische politici. Soros levert het geld en de laffe politici voeren de orders uit! 🤬

  Like

 18. willie zegt:

  Cleo, niet zo zeer LAFFE politiekers dan wel een bende narcistische PSYCHOPATEN , wat doen ze dit toch zo graag en nog vet betaald erbij
  google op KALERGIPLAN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s