Hongaarse minister van Defensie: Afwijzing van een “wereld, waarin men bang moet zijn”

(Vertaling: E.J. Bron)

Met het oog op de jongste terreuraanslagen in Frankrijk en Wenen ziet de Hongaarse regering zichzelf erin bevestigd om de hoogste prioriteit te geven aan de nationale veiligheid. De Hongaarse minister van Defensie, Tibor Benkö (foto), verklaarde nu na gesprekken met zijn Sloveense collega Matej Tonin in Boedapest dat de gebeurtenissen in Frankrijk en Oostenrijk aangetoond zouden hebben dat er voorbereidingen zouden moeten worden getroffen om de vrede, de veiligheid en de stabiliteit te handhaven.

Hongarije zou al zijn begonnen zijn strijdkrachten te moderniseren om het leven in Hongarije tegen het “overschaduwen door dreigende terreuraanslagen” te beschermen. Benkö zei letterlijk: “We kunnen niet toestaan dat onze kinderen en kleinkinderen opgroeien in een wereld, waarin je bang moet zijn.”

De Sloveense minister van Defensie, Matej Tonin, feliciteerde “de minister en zijn team” met hun prestaties op het gebied van de militaire ontwikkeling.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hongaarse minister van Defensie: Afwijzing van een “wereld, waarin men bang moet zijn”

 1. Pingback: Hongaarse minister van Defensie: Afwijzing van een “wereld, waarin men bang moet zijn”! | eunmask

 2. Bas zegt:

  Like

 3. geen immigratie beschermt natuur en bevolking effectief

  Like

 4. Julia zegt:

  Krachtige taal een man naar mijn hart die voor eigen volk en land op komt. De EU misdadigers en de regering in ons land kunnen hier eens wat van leren maar daar heb ik echter een zeer hard hoofd in sterker nog zij verraden eigen volk en land en leveren ons vrijwillig over aan Islam terreur vandaar de dagelijkse invasie van nog meer woestijnratten. Puur bewust om een burgeroorlog te veroorzaken omdat de EU lafbekken en regeringleiders geen enkele uitweg meer zien in de enorme chaos die door hun waanzin en wanbeleid is gecreëerd en geen enkele macht meer over hebben. Het zijn pure misdadigers die willens en wetens Europa naar de afgrond hebben geholpen. Ze zouden gedaagd moeten worden voor een oorlogstribunaal om vervolgens zwaar te worden gestraft. Die misdadigers hebben miljoenen mensen blootgesteld aan een ongekende barbaarse terreur. Dat hun geweten het nog toe laat dat zij rustig slapen en zakken blijven vullen zegt hoe gewetenloos zij zijn.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  De islam en de EU twee handen op een buik, mensen wat zijn we diep gezonken terwijl we wakker hadden moet zijn, mijn moeder zei altijd “als hadden komt is hebben geweest” wat was zij wijs en alleen lagere school niet afgemaakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s