Steeds meer links geweld en linkse terreur: In Sachsen in twee jaar ruimschoots verdubbeld

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoezo “rechts gevaar”: in de Duitse deelstaat Sachsen is het aantal links-extremistisch gemotiveerde misdaden vorig jaar ruimschoots verdubbeld. Vorig jaar werden er volgens het nu gepresenteerde bericht van de binnenlandse veiligheidsdienst van Sachsen 1286 desbetreffende daden geregistreerd, twee jaar eerder zou dit aantal nog 628 hebben bedragen.

De bereidheid tot het gebruiken van geweld onder links-extremisten zou zorgwekkend zijn toegenomen, waarschuwde de chef van de binnenlandse veiligheidsdienst van Sachsen, Dirk-Martin Christian. De aanhangers van de scene zouden niet alleen zaakschade, maar in toenemende mate ook persoonlijk letsel op de koop toe nemen. Het doelwit van gewelddadige links-extremisten zouden o.a. onroerend goed bedrijven en bouwfirma´s zijn. De meeste aanvallen worden geregistreerd in Leipzig en Dresden.

Als voorbeeld noemde de binnenlandse veiligheidsdienst een vermoedelijk links-extremistische brandaanslag op een bouwterrein van de firma “CG-Groep” in Leipzig, waarbij een miljoenenschade werd veroorzaakt en buurtbewoners in gevaar zouden zijn gekomen. Daarmee zou een nieuw niveau van escalatie van links-extremistisch gemotiveerd geweld bereikt zijn, die zich al jarenlang afgetekend zou hebben, staat er in het rapport.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Steeds meer links geweld en linkse terreur: In Sachsen in twee jaar ruimschoots verdubbeld

 1. Monalisa zegt:

  Het is een rotzooi in de hele wereld Biden is gekozen kan de man oorlog gaan voeren ik wens u een mooi zondag morgen.

  Like

 2. Eppo zegt:

  Links is de nieuwe Nazi,s en dat wordt wel duidelijk met hun heul en Islam .
  Grootste gevaar voor de toekomst van ons aller Links en Islam

  Geliked door 1 persoon

 3. klaas zegt:

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  Zolang links terreur onder het vloerkleed wordt gepoetst en rechts overal de schuld van krijgt zullen die linkse ratten zich heer en meester voelen.
  Ze lachen zich een deuk omdat dat linkse tuig uitvreet rechts de schuld van krijgt.
  Maarja de overheid is met het zelfde linkse sop overgoten.
  Zie die judas A. Merkel overtreffende trap van de satan.

  Like

 5. Julia zegt:

  Biden al president nou dat zal de hele wereld gaan merken. Links heeft niets anders gedaan dan oorlog voeren. Die democraten denken dat ze er zijn met een trieste jankende kleuring op de zenders, daar komen ze wel achter hoe het daadwerkelijk in de zwarte wijken aan toe gaat oproer brand en vernielingen zijn dagelijkse kost als er niet geknikt wordt of naar ze geluisterd, links is er grotendeels voor minderheden en voornamelijk verraders van eigen ras. Kortom links heeft al jaren niets goed gebracht. Zie ook de chaos en criminaliteit in de probleemwijken en in AZC’s in ons land waar linkse partijen mede schuldig aan zijn om nog meer en meer migranten ongecontroleerd hier naar toe te halen, links staat achter demonstraties van terroristische groeperingen zoals BLM. Kortom ik hoop die miljoenen Amerikanen niet bedrogen uitkomen uiteindelijk worden tijdens verkiezingen de mooiste beloften gedaan waar niets van terecht komt of niet worden nagekomen en gaat de chaos alleen maar verder. De verdeeldheid met name in Amerika is te groot en dat kan niet worden opgelost met een paar mooie woorden zeker niet met name dat een ieder weet dat het linkse gedachtegoed de tweedeling alleen maar bevordert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s