CITAAT Kamala Harris (18-06-2020)

“En als Trump eenmaal weg is en wij onze rechtmatige plek in het Witte Huis heroverd hebben, kijk dan uit als je hem en zijn acties ondersteund hebt, omdat we daarna achter jou aankomen. Je zult de vergelding van de natie voelen. Er zal geen steen op de andere gelaten worden als we je opsporen – in elke hoek van deze geweldige natie. Want jij bent het die ons verraden heeft.”

(Webmaster: Biden en Harris hebben zojuist te kennen gegeven te willen “verbinden”…)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op CITAAT Kamala Harris (18-06-2020)

 1. Monalisa zegt:

  Een citaat om deze ook even op de Nederlandse kranten te plaatsen. Gr een mooie werk week Bert op naar de kerst.

  Like

 2. Pingback: Gaat Trump de fraude van de Democraten nog ontmaskeren? | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 3. Klinkt inderdaad nogal verbindend Bert Whahahaha

  Like

 4. Peter zegt:

  Dat ze uiteindelijk zelf in de bajes belanden hebben ze nog geen moment aan gedacht,kon nog wel eens raar gaan draaien daar ,dit is niet de eerste keer dat de media er volledig naast zit .

  Geliked door 1 persoon

 5. Boike zegt:

  Deze boodschap is duidelijk. Haat, haat en nog eens haat. Het is de taal van de duivel. Bepaaldelijk niet constructief, waar zeer destructief. Wat een toonbeeld van beschaving bij de progressieve Democraten.

  Geliked door 3 people

  • hennieschwarz zegt:

   Dit geeft al de arrogantie, van deze zichzelf noemende democraten aan.
   Als je niet voor hun bent dan ben je tegen ze. Kijk naar de bedreigingen van Harris.
   Ook de kreet hun rechtmatige plek. Juist verkregen door list en bedrog, zoals we van de zgn democraten gewend zijn.
   Hier in ons land doen ze dit meer openlijk, met het uitsluiten van partijen.
   Wat ze cordon sanitaire noemen.

   Geliked door 1 persoon

 6. J.C. zegt:

  (Webmaster: Biden en Harris hebben zojuist te kennen gegeven te willen “verbinden”…)
  Hele grote overeenkomsten met DDR666, het zit gewoon in de naam demoNcraten.

  Geliked door 1 persoon

 7. hennieschwarz zegt:

  Hun rechtmatige plek in het witte huis?
  Ongelofelijk, dit laat zien hoe arrogant ze zijn en denken.
  Het is een puur communistisch gebeuren, die hele nep democratie, net als hier met hun cordon sanitaire oplossing, valser kan het niet.
  Ze praten in de VS over verbroedering, nou vergeet het maar.
  Ze zitten straks in het witte huis, door vermoedelijke fraude en daardoor criminele activiteiten bij het tellen van de stemmen, tijdens de verkiezingen.
  Ik hoop dat Trump het boven water kan krijgen.
  Wedden dat ze bij de ontmaskering van de democraten, volledig op tilt slaan.
  Verbroedering? Vergeet het maar met o.a black lives matter, hun de ocratischevtroepenmacht.
  Communisten zijn verstokte links denkende burgers in een democratisch jasje.

  Geliked door 3 people

 8. Bas zegt:

  Alexandria Ocasio-Cortez
  @AOC

  US House candidate, NY-14
  · 6 nov.
  Is anyone archiving these Trump sycophants for when they try to downplay or deny their complicity in the future? I foresee decent probability of many deleted Tweets, writings, photos in the future

  Archiveert iemand deze Trump-sycofanten voor wanneer ze proberen hun medeplichtigheid in de toekomst te bagatelliseren of te ontkennen? Ik voorzie een behoorlijke kans op veel verwijderde Tweets, geschriften en foto’s in de toekomst

  Geliked door 2 people

 9. Rini Stegeman zegt:

  ik las net op MEWE dat het een man zou zijn Die Kamala = dus Kamal…..Het werkt zekers ‘VERBINDEND ………..die Kamal(a) bedoeld zeker de wonden………….

  Geliked door 1 persoon

 10. Rini Stegeman zegt:

  heb de foto opgeslagen, maar weet niet hoe hier te plaatsen……..

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Kamala Harris spreekt met twee monden en is dus niet te vertrouwen. Eerst bedreigen en dan gaan slijmen. Bedoeld om het protest aangaande de verkiezingsfraude te doen verstommen, om in een later stadium ons allen alsnog te grazen te nemen. Hoe kan het nu zijn dat de overgrote meerderheid van de Amerikanen de o zo populaire Trump plotseling gedumpt hebben en met zijn allen gingen voor de Communist Joe Biden en zijn rechterarm Harris. Amerikanen zijn niet omgeturnd tot Communist, maar hun stemmen op Trump werden door de Democratische partij omgezet in stemmen voor Joe Biden. Als Trump, ondanks alle bewijzen die hij zal meenemen naar de rechtbanken, het pleit niet gewonnen gaat krijgen is dat een bewijs dat ook de rechterlijke macht zo rot is als een mispel. Net als bij ons overigens !

  Geliked door 3 people

 12. Baksteen zegt:

  Waar en via welk medium heeft zij deze uitspraak gedaan, belangrijk voor het argument in een discussie.

  Geliked door 1 persoon

 13. Rini Stegeman zegt:

  https://www.bing.com/images/search?view=detailV2&insightstoken=bcid_RPhzPE8irQMCQGajA9cvGtCNkuy3…..yk*ccid_%2BHM8TyKt&form=ANCMS1&iss=SBIUPLOADGET&selectedindex=0&id=-1979998421&ccid=%2BHM8TyKt&exph=586&expw=600&vt=2&sim=11

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Wat een arrogante, linkse tiran!
  Ze bedreigt andersdenkende mensen!

  Geliked door 2 people

 15. ronjaspers zegt:

  Ik waarschuw al decennia lang voor het extreem linkse nageboorte.Ze zijn levensgevaarlijk en worden achter de schermen gesteund door de satanische globalistische elite.Het zijn nuttige idioten gesteund en gefinancierd door george soros,lid van de (nazi) bilderberg groep.Waar ons koningshuis vuistdiep in zit,dit alles voor een N.W.O.

  Geliked door 1 persoon

 16. Pingback: “Mensen verbinden”? . . . | E.J. Bron

 17. JUlia zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/11/ollongren-bedrijft-weer-lekker-identiteitspolitiek-speech-kamala-harris-heeft-veel-betekenis-voor-vrouwen-en-meisjes/ Dit soort duivels zijn het toonbeeld van de ziekelijke democraten. Kijk de massale linkse kleuterklas staan voor het Witte Huis en al dagenlang Trump beledigen. Dan heeft die zogenoemde licht dementerende Biden waar de mond van overstroomt over corona nu al gefaald niemand houdt zich aan welke regel dan ook. Deze man wordt een groot fiasco en zal binnen no time het veld ruimen omdat hij dit mentaal niet aan kan en het stokje overhevelen naar Kamala Harris. Daarnaast is Harris een vrouw en heeft ze een kleurtje. Dat schijnt tegenwoordig ook zwaar mee te tellen en de weg vrij te maken voor dergelijke zeer cruciale posities. Ik vrees dat miljoenen vooral blanke Amerikanen over een paar jaar zeer teleurgesteld zullen zijn en zwaar spijt zullen krijgen van hun keuze.

  Geliked door 2 people

 18. Bas zegt:

  Haat voor Boris Johnson…
  “Als je denkt dat Joe hem haat, moet je Kamala horen.”

  https://www.thelondoneconomic.com/politics/biden-ally-lashes-out-at-shapeshifting-creep-johnsons-racist-comments/08/11/

  Biden bondgenoot haalt uit naar ‘shapeshifting griezel’ Johnson’s ‘racistische opmerkingen’
  “We zullen je racistische opmerkingen over Obama en slaafse toewijding aan Trump nooit vergeten.”

  Boris Johnson staat voor een moeilijke taak om een ​​‘speciale relatie’ op te bouwen met de verkozen president Joe Biden, waarbij de geschiedenis van de premier van controversiële opmerkingen terug zal komen om hem te bijten.

  Gisteravond tweette Johnson zijn felicitaties aan Biden en Kamala Harris, de vice-president-elect, voor het nemen van de teugels van “onze belangrijkste bondgenoot”, waarbij hij hen aanspoorde “nauw samen te werken” op het gebied van klimaatverandering en “handel en veiligheid”.

  Maar de opmerkingen van de premier kwamen niet overeen met de zegevierende Biden-campagne, waarbij een van zijn team Johnson beschuldigde van ‘racistische opmerkingen’ in het verleden – hem vergeleek met Donald Trump.

  ‘Geen bondgenoot’
  “Ze denken niet dat Boris Johnson een bondgenoot is”, vertelde een democratische bron aan de Sunday Times. ‘Ze denken dat Groot-Brittannië een bondgenoot is. Maar er zal geen speciale relatie zijn met Boris Johnson. ”

  De krant citeert ook een hoge Amerikaanse politicus die naar verwachting een baan bij Biden’s regering zal aannemen, die zegt:

  Like

 19. verwardeman zegt:

  Mevrouwtje Harris , ik zou toch maar uitkijken met die grote smoel……………..
  Er zijn duizenden Republikeinen die forse vuurwapens in huis hebben , wedden
  dat ze jouw zwarte Sturm Abteilung aan gort schieten , walgelijke piskut !

  Geliked door 3 people

 20. Julia zegt:

  De licht dementerende oude man Biden is de clown die de weg moest vrij maken voor de American dream van de democraten namelijk om na zijn officiële benoeming een paar maanden de scepter te zwaaien en vervolgens snel het stokje zal overdragen aan een gekleurde vrouw. Zij zal en moet als eerste gekleurde vrouw de president van Amerika worden. We weten dat hier nu al niet veel van terecht komt het gaat om voorkeur en in wezen om pure discriminatie .Kijk ook eens naar de oorlogszucht van een gekleurde president Obama https://www.bnr.nl/opinie/bernard-hammelburg/10306601/oorlogspresident-obama Dit kan Trump niet worden verweten. Zelfs in ons kleine landje krijgen we al met een kleine kopie van Harris te maken namelijk Sylvana Simons die een gooi gaat doen naar een plaats binnen de tweede kamer maar wel bekend staat als een eerste klas oproerkraaister en haatzaaier en blanke mensen haat. Van dit soort opgedrongen figuren komt niets terecht en zijn een gevaar voor een land.

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s