FOTO(SHOPPER)

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op FOTO(SHOPPER)

 1. Huh Ik zit even te kijken naar onze heldhaftige piloten die in Syrie en Irak onze belangen verdedigd hebben.
  Leuk proggie maar er word even vergeten wat de invloed was van de ,mooie nieuwe Toyota”s die door onze o zo toffe regering via ons belasting geld naar die smerige apen gestuurd werden.
  Maar ja wat moet je denken van proggie’s die met belasting geld betaald worden,

  Geliked door 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  Een marionet van extreem links met hetzelfde gedachtengoed als Frans Timmermans (o.a. 2000 miljard voor het klimaat) die ervoor zal zorgen dat voortaan alle toekomstige verkiezingen gewonnen zullen worden door de Democratische partij. We leven immers in de tijd van The New World Order, George Soros, de Verenigde Nazies (Naties) en de WHO (eigenaar Bill Gates) die ons verneuken waar we bij staan en wij niets terug kunnen doen. En onze verkiezingen in Maart ? Van hetzelfde laken een pak, stembusfraude en een Rutte 4 kabinet ! Bill Gates kocht de WHO die het RIVM instrueert (Corona) die op haar beurt Rutte aanstuurt. Dus wie trekken er nu aan de touwtjes in Nederland ? Bill Gates en The New World order met zijn sympathisant Brussel. Daar kunnen helaas onze verkiezingen niet meer tegen op !

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Het zag er uit als een drugsdeal in het holst van de nacht toen honderd duizenden stembiljetten voor Biden werden gebracht

  “This Felt Like a Drug Deal!” – Asian-American Ballot Observer in Detroit Describes Mysterious Van Dropping Off 61 Boxes of Ballots at 4 AM (VIDEO)

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Jeanine Pirro’s Show direct geschrapt omdat zij de gigafraude wilde aankaarten, Fox wilde alleen haat tegen Trump uitzenden

  Like

 5. Jan zegt:

  Ondertekende verklaring van Erie, Pennsylvania USPS-klokkenluider Richard Hopkins nu in handen van senaatsvoorzitter van rechterlijke macht Lindsey Graham

  Pennsylvania USPS-klokkenluider Richard Hopkins zei donderdag dat federale onderzoekers met hem hebben gesproken over het bevel van postbeambte Rob Weisenbach om de stembiljetten terug te laten antedateren naar 3 november 2020.

  Richard Hopkins was de TWEEDE klokkenluider van Pennsylvania USPS die donderdag naar Project Veritas kwam en beweerde dat de postbeambte opdracht had gegeven om late stembiljetten op te halen en te scheiden om de datum te vervalsen. Opkins vertelde James O’Keefe: “Als we stembiljetten vinden … moesten we ze verzamelen. Wij wisten dat vervolgens met de datum geknoeid zou worden”

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/breaking-signed-affidavit-erie-pennsylvania-usps-whistleblower-richard-hopkins-now-hands-senate-judiciary-chairman-lindsey-graham/

  #ExposeUSPS pic.twitter.com/wdO8vUx2Vj

  — James O’Keefe (@JamesOKeefeIII) November 8, 2020

  BREAKING: Here is the signed affidavit from Erie, Pennsylvania @USPS Whistleblower Richard Hopkins that is now in the hands of Sen. Lindsey Graham and the Senate Judiciary Committee. #ExposeUSPS pic.twitter.com/mi993k9CAJ

  — James O’Keefe (@JamesOKeefeIII) November 8, 2020

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Compleet dementerende Biden tijdens zijn ‘overwinningstoespraak’

  “230 Million Thousand Americans” Have Lost a Loved One to the Coronavirus (Video)

  Joe Biden says “230 million thousand Americans” have lost a loved one to the coronavirus.

  👀👀 pic.twitter.com/TNz0MAYquD

  — Steve Guest (@SteveGuest) November 8, 2020

  Schreeuwende gek, lamstraal, dief, 47 jaar met zijn luie reet in de senaatszetel en 0,0 bereikt behalve eigen zakken vullen en staatgeheimen doorverkopen aan China

  230 miljoen duizend zijn dus 230 miljard, meer dan op de hele planeet wonen

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Beschamende voorstelling (en 1 man en een paardenkop zijn aanwezig)

  Like

 8. Jan zegt:

  Project Veritas: Bucks County, Pennsylvania Directeur van de Raad van Verkiezingen bevestigt dat “verwongeldige” stembiljetten fout werden behandeld en vernietigd (VIDEO)

  BREAKING: Bucks County, Pennsylvania Board of Elections Director Tom Freitag CONFIRMS Spoiled Ballots Were Illegally Handled And Destroyed

  “The poll worker should not have thrown it in the garbage”

  “Whoever was the judge of elections, didn’t do it correctly.” #SpoiledBallots pic.twitter.com/1CJ0WU99SU

  — James O’Keefe (@JamesOKeefeIII) November 7, 2020

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Joe Biden president is een nederlaag voor de mensheid.

  Like

 10. vangie1206j zegt:

  Ok. Helaas Biden heeft zo goed als zeker gewonnen.
  Maar wat Laat Trump zich kennen als een verwend drammerig kind bah.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   vangie1206 Liever een drammerig kind die weet waar hij voor staat dan een seniele oude man die voor het land niet veel kan en zal betekenen dan alleen een enorme tweedeling. Biden is een klap voor de economie van de VS en een voorstander voor links geweld. Beter is om alles maar eens even af te wachten wat Biden Amerika zogenoemd voor goeds zal gaan brengen maar mijn vrees is niet veel goeds.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   vangie1206j.Jij begrijpt het denk ik niet,er is keihard gefraudeerd,joe biden en zijn zoon zijn pedofielen en corrupt.Er is genoeg bewijs voor hun corruptie en dat vader en zoon pedofielen zijn,dit bewijs wordt tegengehouden door de coorupte M.S.M.

   Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    ronjaspers Het is bekend en bewezen dat binnen de hoogste elite kopstukken fraude, corruptie en pedofilie niet vreemd is. Het stikt binnen deze kringen van de schandalen over seksueel misbruik waaronder ook vele minderjarigen. De machtswellust gaat heel erg ver en vaak de boeken te buiten.

    Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   vangie1206j; Jij weet niet waar je over praat, je hebt je eigen slecht geinformeerd. Zelfs de meest simpele ziel heeft nog in de gaten dat hier sprake is van een enorme stembusfraude. Zo’n reactie als van u had ik niet verwacht, deze verwacht je alleen maar van gelovigen die de linkse kerk aanhangen.

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Klopt,,,, las hier op dit forum meer zat dus fout.
    Schreef wel HELAAS Biden heeft gewonnen.

    Like

 11. Bas zegt:

  Like

 12. Heer M zegt:

  Er lopen nog rechtmaken en pas daarna kan de officiële winnaar worden uitgeroepen. Het is dus afwachten hoe die rechtszaken aflopen.

  Like

 13. Bas zegt:

  11 miljoen illegalen…

  Like

 14. Monalisa zegt:

  Dan de vraag hoe gaan we verder, de jank komt er wel achter, zag die moslim Biden zoenen 💋 daar word je toch zeer misselijk van

  Like

 15. Julia zegt:

  De wereld kan zich nu wel voorbereiden op een derde wereldoorlog. In de VS zal vooral eerst een burgeroorlog hieraan vooraf gaan. Het is bekend dat de wapens in Amerika als broodjes over de toonbank zijn gegaan en zijn uitverkocht. Door de enorme tweedeling in de VS zal het proces voor wat betreft een burgeroorlog zich snel ontwikkelen. Wat te verwachten van Biden deze man heeft alleen de meeste stemmen verworven vanwege het feit namelijk de Corona hysterie maar hoe gaat deze man die toch al enigszins een seniele indruk maakt verder? Wereldwijd zullen wij ondervinden wat ons te wachten staat door deze zeer desastreuze verkiezingsuitslag. https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/donald-trump-is-de-laatste-president-van-de-verenigde-staten-voorspelde-burgeroorlog/ Links voert graag oorlog en zaait enorme tweedeling onder de bevolking ook binnen de EU en ons land is dit al sterk merkbaar.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Wacht 17 maart 2021 maar af bij u in Nederland gebeurt het zelfde ook fraude met stemmen

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Monalisa.Dit gebeurt al decennialang,voor de verkiezingen zijn de politieke marionetpoppen al geselecteerd door de (nazi) bilderberg groep.Mensen hadden dit zelf ook kunnen onderzoeken door op de leden/bezoekerslijst van de bilderberg groep te kijken.

    Like

 16. Geronimo zegt:

  Al wie wat video’s wil bekijken die een en ander in verband met de verkiezingsfraude in Amerika duidelijk maken, zie onderstaande link. Verhelderend!

  https://www.tscheldt.be/voterfraud-de-videos-die-wijzen-op-verkiezingsfraude-in-amerika/

  Like

  • Konkie zegt:

   Inderdaad niet de officiële tellingen heeft uitgemaakt wie de winnaar is maar de media die schrijven dat Biden de winnaar is. De race is nog steeds niet gelopen want Trump geeft zich niet zo gauw gewonnen er volgen diverse rechtszaken i.v.m. fraude.

   Like

 17. Gienekehado St. zegt:

  Covid 19 heeft Trump gesloopt! Eigen schuld, Dikke EXIT!!
  “Trump lost not to Biden but to covid-19. What really made all the difference was his incredibly absurd denial of the seriousness of covid-19 and many, especially older voters, took notice. Of the most important issues for voters coronavirus topped the list with 41 percent. After all, on Friday the US had 132 979 new cases at the time Trump kept repeating how the US was “rounding the corner”.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Biden neemt de Corona over van Trump of is het straks over onder Biden ????

   Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   St. Gienekehado; Covid is geen virus, Covid is politiek en de MSM media is het virus. Covid is een plandemie van linkse krachten in de wereld die jaren moet gaan duren, net zo lang tot dat The New World Order gerealiseerd is. Eigen schuld, Dikke EXIT!! Wil je deze uitlating tegen Trump eens achterwege laten maar wel tegen Biden ventileren ? Biden is een marionet van die voornoemde linkse krachten die onze vrije wereld naar de verdoemenis willen helpen.

   Like

 18. Bas zegt:

  Even de feiten

  Like

 19. Boike zegt:

  Joe Biden is president-elect !?!?!?

  De main stream media doen voorkomen alsof Joe Biden de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft gewonnen. Maar heeft hij ook echt gewonnen ??? Er wordt misschien toch een beetje te vroeg gejuicht. De zittende president, Donald Trump, heeft zich nog niet gewonnen gegeven. Zijn advocaten hebben rechtzaken, die de uitslag aanvechten. De rechter moet nog spreken. Tot de rechter gesproken heeft, is de de uitslag niet bevestigd. Het kan dus nog alle kanten op gaan.

  Er zijn aanwijzingen dat er op ongekende wijze gefraudeerd is. O wee, als dat waar blijkt te zijn. Dat is een doodzonde in Amerika. Dat is hoogverraad. Dan zou ik niet graag in de schoenen van Joe Biden en zijn kornuiten staan. In plaats van het Witte Huis, zou een gevangenis wel eens zijn nieuwe woning kunnen worden.

  Donald Trump was als president misschien een beetje onhandig en lomp, maar hij kwam wel zijn beloftes na. Hij was ferm in zijn besluitvorming. Onder zijn bewind geraakte Amerika niet opnieuw in oorlog. Hij heeft vrede tussen Israël en een aantal Arabische landen bewerkstelligd. Hij heeft de werkeloosheid in Amerika enorm teruggedrongen. Hij heeft het migrantenprobleem aangepakt. Voorwaar grote prestaties. Telkenmale heeft hij aangegeven met welke grote problemen de Europese bevolking te kampen heeft. De door de Democraten voorgewende corruptie en Russia-gate bleken niet waar te zijn.

  Mocht Joe Biden uiteindelijk toch als winnaar van de verkiezingen uit de bus komen, dan is dat een ramp voor Amerika en de hele wereld. We weten wie en wat Joe Biden is. Hij is een nietsnut. Als senator heeft hij in 47 jaar eigenlijk helemaal niets gepresteerd. Hij is corrupt. Onder Obama heeft hij zijn funktie misbruikt voor privédoeleinden. Hij chanteerde de president van Oekraïne. ten behoeve van zijn zoon Hunter, die daar dubieuze handel bedrijft. Het heeft er alle schijn van dat Joe Biden reeds aan het dementeren is. Hij ”vergist” zich wel erg vaak, als hij feiten noemt en hij heeft aan heel veel zaken geen herinnering. Hoe kan hij als president functioneren ???

  Waar de Democraten, de partij van Joe Biden, voor staat weten we maar al te goed. Die hebben een extreem linkse agenda. Ze zijn de geïllumineerde marionetten van de duivels van de Deep State. Met hun communistische Nieuwe WereldOrde gaan ze in tegen alles en iedereen, waar Amerika altijd voor gestaan heeft. Dat betekent bittere ellende voor de Amerikaanse bevolking. En dat zal ongetwijfeld uitstralen over de gehele wereld. De economische zelfvernietiging zal leiden tot honger, armoede, werkeloosheid, oorlog en revolutie. Slavernij en reductie van de bevolking zullen het gevolg zijn. En dat is dan het einde van de democratie, onze vrijheid en onze beschaving..

  We mogen blij zijn, dat Donald Trump de verkiezingsuitslag bij de rechter aanvecht. Laten we hopen, dat de strohalm, waaraan hij zich vastklampt, stand houdt. De toekomst van de wereld ligt nu in de handen van de rechter. De rechter moet nu bepalen of de aarde een hemel of een hel gaat worden. Laten we hopen, dat Donald Trump alsnog als de winnaar van de verkiezingen wordt aangewezen.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s