Trump´s advocaten bereiden mega-aanklacht voor het Hooggerechtshof voor

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

“Media beslissen geen verkiezingen, rechtbanken wel”

Enkele uren geleden werd Joe Biden door meerdere media uitgeroepen tot “president elect”. Achter elkaar feliciteerden Obama, Clinton & Merkel de vermeende nieuwe president. Maar is hij dat überhaupt?

Meerdere Amerikaanse staten, zoals Georgia, kondigden al hertellingen aan. Ook in de belangrijke “Swing State” Pennsylvania is een hertelling van de stemmen voorgeschreven wanneer het verschil tussen de kandidaten 0,5% of minder is.

Ondertussen bereiden Trump´s advocaten een mega-aanklacht voor het Hooggerechtshof voor aanstaande maandag voor. Dat bevestigde Trump´s topadvocaat Rudy Giuliani tijdens een persconferentie in Philadelphia. Achter hem stonden 25 verkiezingswaarnemers, die wetsovertredingen bij het tellen van de stemmen kunnen bevestigen.

Over de absurditeit om te geloven dat “networks” (media) de president zouden kunnen benoemen, vond Giuliani duidelijke woorden: “Maak jezelf niet belachelijk. Media beslissen geen verkiezingen. Rechtbanken wel.”

Bron:
politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Trump´s advocaten bereiden mega-aanklacht voor het Hooggerechtshof voor

 1. Pingback: Trump´s advocaten bereiden Mega-aanklacht voor het Hooggerechtshof voor! | eunmask

 2. droevige mof zegt:

  Op juridisch vlak heeft hij goede kansen, want het bewijs is talrijk en verifieerbaar.
  Aan de andere kant is er een spervuur van misinformatie in de officiële media en de stemming die daardoor in de bevolking ontstaat. Je kunt een lawine van verkeerde informatie en regelrechte leugens niet duurzaam bestrijden. Dit is wat de geschiedenis van het Derde Rijk ons leert.
  Trump moet ervoor zorgen dat het bewijs snel wordt verspreid, anders is het te laat.

  Geliked door 6 people

  • Geronimo zegt:

   Correct, wat u aanhaalt. Trump is gelukkig hoogbegaafd, en maandag gaat hij hiermee al van start. Daaraan zal het dus niet liggen. De fraude werd dusdanig brutaal gepleegd, de gekende feiten zijn wat ze zijn, dat het voor iedereen die nog een greintje eerlijkheid bezit, zonneklaar is dat de Democraten deze verkiezingen noch min noch meer van Trump hebben gestolen.

   In een democratie die naam waardig, kan dat niet anders dan leiden tot minstens hertellingen in de Staten waar al zeker fraude werd gepleegd, ja zelfs tot nieuwe verkiezingen want wat we nu al weten, is nog maar het topje van de kolossale fraude-ijsberg. Daar kan je gif op nemen.

   Enkel in bananenrepublieken leidt dit niet tot zware gevolgen voor de Democraten en hun half seniele marionet “sleepy Joe”.

   Er is evenwel een volkswijsheid die zegt: “Wie laatst lacht, best lacht”. Zou wel eens opnieuw hier de uitkomst kunnen zijn.
   Benieuwd hoe dat uiteindelijk gaat aflopen.

   Geliked door 3 people

 3. Rients Hofstra zegt:

  Een eventuele overwinning van Biden is een pedo-pikzwarte dag voor de hele wereld, nu pedo-Biden de nieuwe marionet van de elite is.
  /Users/gebruiker/Desktop/124173024_2807697546172641_2543216071211738711_n.jpg

  Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  Gisterenavond heeft Mark Rutte via twitter namens Rutte III (VVD, CDA, D66 en CU) Joe Biden en Kamal Harris van harte gefeliciteerd met hun overwinning bij de spannende Amerikaanse presidentsverkiezingen. Zou de minister president van Nederland niet weten, dat de overwinning nu nog geen vaststaand feit is, maar pas een feit is als de officiële instanties dit publiekelijk verklaard hebben?

  Overigens heeft minister Kaag van D66 ook via twitter al vast de felicitaties laten uitgaan naar Biden.

  Je vraagt je af vanuit welk belang deze voorbarige felicitaties zijn gedaan. En of dat staatsrechtelijk al wel had gemogen……….

  Geliked door 4 people

  • BigLJohn zegt:

   N.E. Derlander; ….Je vraagt je af vanuit welk belang deze voorbarige felicitaties zijn gedaan….Welk belang ? Ze zijn blij dat ze een machtige ultra-linkse medestander aan hun zijde gevonden hebben, de nieuwe president van de Verenigde Staten. En nu maar hopen dat Trump de rechtbanken mee krijgt, anders zit de wereld opgescheept met een vreselijke en invloedrijke Marxist.

   Geliked door 1 persoon

 5. De Paus zegt:

  In Wisconsin, waar de opkomst met meer dan 100 procent wel heel erg aan de hoge kant lag, waren de regels voor het stemmen juist vlak voor deze verkiezingen veranderd. Ambtenaren mochten de ontbrekende gegevens bij stembiljetten, die anders ongeldig zouden zijn, zelf aanvullen. Grote aantallen stemmers kregen ontheffing van de legitimatieplicht. En mensen die niet meer in de deelstaat woonden of die overleden waren, werden niet uit de kiezersbestanden gehaald.
  https://justthenews.com/politics-policy/elections/many-200000-wisconsin-residents-may-have-voted-absentee-without-having

  Geliked door 1 persoon

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Je had dat Kaag-wijf vanmorgen eens moeten zien en horen bij WNL. En dat moet dan “een rechts georiënteerde ochtendshow” zijn. Lamenielache… Het was een levensgrote koekoek-éénzang in volkomen adoratie van Joe Biden. Zelfs Jort Kelder viel me tegen. Van hem had ik nog wat rechts tegengeluid verwacht. Journalisten hebben DE PLICHT om te onderzoeken en HET RECHT om te publiceren. En Rick Nieman is een zak, omdat hij het onderzoeken achterwege heeft gelaten. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen. Ik zeg het gewoon.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 7. aquarius4422 zegt:

  Als je bij democratische verkiezingen verliest kan je dat accepteren.
  Als je verkiezingen verliest door fraude kan en mag je dat nooit accepteren.
  Dus achtervolg die linkse fraudeurs maar tot in de krochten van de hel president Trump.
  #TeamTrump

  Geliked door 1 persoon

 8. Qvic zegt:

  Het begint op te vallen, dat vele (corrupte) landen de nieuwe president van Amerika volgens de reguliere Amerikaanse media Biden al feliciteren. Voordat de officiële uitslag bekent wordt gemaakt. Dan zou je al gauw de gedachte krijgen, dat al die landen min of meer wisten dat er met behulp van een mega verkiezingsfraude. Dat de gewenste uitkomst al gegarandeerd was op voorhand. Net zo als wat hier in de EU gangbaar is met behulp van de zogenaamde exitpolls.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hans van Meijgaard zegt:

  Wat juffrouw Kaag naar de wereld twittert is politiek irrelevant maar
  wat Rutte heeft gedaan als Premier van de Nederlandse Staat is absoluut LANDVERRAAD !!!!!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Natuurlijk staat Merkel voorop dan hoeft Europa de schuld niet in te lossen door te weinig bijdrage aan de NAVO waar Trump terecht is uitgestapt de miljarden verspillende klimaathysterie voort kan zetten. Merkel, Rutte en de rest van de hypocriete regeringleiders geloven heilig in de seniele Biden die denkt alle vrede met de hele wereld te kunnen tekenen en wereldwijd het linkse gedachtegoed kan verkopen. Een ieder weldenkend mens weet nu al dat hier totaal niets van terecht komt en links meer kapot heeft gemaakt dan ons lief is. Daarbij is de VS zo intens verdeeld dat Biden daar alleen al een hele zware periode tegemoet kan zien. Enfin we zullen het over een klein jaar zien wat Biden gaat presteren. Te voorbarig zijn is de grootste fout.

  Like

 11. Mary zegt:

  Hoe kinderachtig doorzichtig en voorspelbaar van een Obama, Clinton, Merkel en Rutte om Biden die, zoals de voornoemde gewoon zijn, door fraude die werkelijk alle grenzen overschrijd feliciteren met een “overwinning”……..ook zo typerend voor dit leugenachtige gajes, wat ze hier de Europese bevolking kunnen flikken/doen geloven gaat in Amerika onder Trump niet op, ze vrezen het moment dat zal blijken dat Trump de winnaar is een grote klap voor hun satanische NWO club………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s