VIDEO – Voormalig gouverneur en zelf Democraat lucht zijn gemoed: “De Democraten vervalsen al tientallen jaren lang verkiezingen!”

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

(Door: “FlinkFeed” – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de voormalige gouverneur van de staat Illinois, Rod Blagojevich, is verkiezingsbedrog voor de Democraten in door hen gecontroleerde steden een “eerbiedwaardige traditie”. In het verleden hebben de Democraten voor verborgen camera´s hun bedriegerijen al toegegeven.

Verkiezingsbedrog uit “traditie”

“Is de paus katholiek?”. Voor Blagojevich, die van 2003 tot 2009 gouverneur van Illinois was, ligt het antwoord op de vraag of de Democraten verkiezingen vervalsen voor de hand.

“Het is een eerbiedwaardige traditie in grote steden die door de Democraten gecontroleerd worden, zoals Chicago – mijn geboortestad –, Philadelphia, dat Democraten daar exact datgene doen wat ze nu doen”, zei Blagojevich vrijdag tegen de kabelzender “Newsmax”. “In deze orde van grootte heb ik dat nog nooit gezien”, voegde de 63-jarige er met het oog op de wonderbaarlijke inhaalrace van Joe Biden in staten zoals Pennsylvania en Michigan er aan toe.

Blagojevich heeft in zijn partij niets meer te verliezen. Hijzelf was crimineel en werd in 2011 wegens corruptie veroordeeld, omdat hij de vrijgekomen zetel in de Senaat van Barack Obama zou hebben willen verkopen. Daarvoor zat hij tot 2018 in de gevangenis.

Waar Democraten heersen, wordt bedrogen

“Nogmaals, omdat ik uit het Democratisch politiek apparaat van Chicago kom, zegt mijn instinct me dat dit ook in Atlanta gebeurt, in Detroit, in Milwaukee en in Las Vegas”, aldus Blagojevich, volgens wie de Democraten in deze steden de complete verkiezingsgang controleren.

“Ik kom uit het establishment van de Democraten in Chicago. Ik weet hoe die te werk gaan. Ze controleren de stembureaus, ze stoppen wanneer hun kandidaat achter staat en daarna, in de vroege ochtenduren, nog in het holst van de nacht, begint het stelen.”

Blagojevich verder: “Bij deze verkiezing hebben we dat in een groot aantal, in een uniek aantal in Michigan en Philadelphia gezien. Het is ongelooflijk.”

Media dekken de vervalsing

Het voormalige zwaargewicht van de Democraten gelooft dat zijn partijcollega´s nu zo brutaal zijn bij het vervalsen, omdat ze zouden weten dat de media hen ondersteunen. “Ze hebben hun corrupte mainstream media, die het niet interesseert onze grondwet of de rechtsstaat te beschermen. Die willen gewoon tot iedere prijs winnen van Donald Trump. Maar ze stelen niet alleen maar van Donald Trump, het is veel erger. Ze stelen van ons, het Amerikaanse volk.”

Verkiezingsgevolmachtigde gaf standaardmatig bedrog in 2016 toe

Vier jaar geleden baarde een video van “Project Veritas” opzien, waarin de Democratische verkiezingsgevolmachtigde van de staat New York, Alan Schulkin, openlijk over verkiezingsbedrog vertelt.  

In New York, waar men zonder identiteitsbewijs mag stemmen, zouden de Democraten minderheden in meerdere stembureaus op hun kandidaten laten stemmen. “Ze zorgen voor bussen en rijden met hen rond”, aldus Schulkin.

Daarom zouden de Democraten strikt tegen identiteitsregels bij verkiezingen zijn. In 18 Amerikaanse staten mag je helemaal zonder identiteitsbewijs je kruisje zetten, waaronder andere Democratische bolwerken zoals Californië, Washington D.C., Maryland, Massachusets, maar ook de sleutelstaat Pennsylvania.

Schulkin geeft ook gebruikelijk bedrog met briefstemmen toe: “Oh, er zijn duizenden briefstemmen. Geen idee waar die vandaan komen.”

Bron:
flinkfeed.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO – Voormalig gouverneur en zelf Democraat lucht zijn gemoed: “De Democraten vervalsen al tientallen jaren lang verkiezingen!”

 1. karton zegt:

  Als alle berichten over verkiezingsfraude waar zouden zijn dan is ‘t voor mij niet te geloven dat er geen rechter iets aan zal gaan doen. Dus ik wacht al die rechtszaken wel af.

  Geliked door 1 persoon

 2. Eppo zegt:

  Trump is werkelijk de gekozen President.
  ben benieuwd of het in Nederstan anders is .

  Like

 3. vangie1206j zegt:

  Dus links is tot op het bot verrot.
  Ik wist niet dat dit zo erg was.
  Nu kan ik begrijpen dat Trump constant herhaald dat er gefraudeerd wordt met de uitgebrachte stemmen.
  Als dit waar is dat ik perplex in het Amerika wat ik hoogachte.
  De wereld leidende natie.

  Geliked door 1 persoon

 4. Marc zegt:

  De ene na de andere West-Europese regering valt over de andere om Biden te feliciteren, zij aan zij met de fascisten in Teheran. Niet alleen weet ik nu zeker dat mijn pensioen gestolen wordt, ik weet ook dat dit geld besteed zal worden aan een Europees leger, dat samen met de NAVO van Biden Oost-Europese landen zal onderwerpen. Harris, Merkel en Kaag zullen de recente vredespacten tussen Israël met VAE, Soedan en Saoedi-Arabië vernietigen ten gunste van een nooit realiseerbare Palestijnse staat. Most of all zal de islam zich nu definitief vestigen in West-Europa en de VS.

  De weg naar zelfvernietiging is nog korter dan ik al dacht dat die was.

  Geliked door 2 people

  • Ton Ruygrok zegt:

   Schrijf het wel eens vaker… vertel mij wie je vrienden zijn , dan vertel ik wie jij ben …. als al deze .. schooiers zo blij met b. zijn… de b. die laatst ook nog eens met die lady gaga optrad …. dan weet ik wel het loosers gehalte van b. … Oneindig.
   Ton Ruygrok.

   Geliked door 1 persoon

  • Willem zegt:

   Idd Marc, goed gezien. De deur wordt nu weer wagenwijd open gezet voor de islam. De weg naar zelfvernietiging, d.w.z. burgeroorlog in verschillende delen van Europa, duurt geen 10 jaar meer.

   Geliked door 1 persoon

 5. Monalisa zegt:

  Nou Trump word het niet. Nu kijken hoe Biden het Corona aan pakt in USA 🇺🇸
  Er waren wat doden ⚰️⚰️ die voor Biden zijn op gestaan, om te stemmen. Wel een wonder vind ik dat. 😂😂
  Zelf katten 🐈 konden op Biden stemmen wat een wonder. 😂😂

  Like

 6. Bas zegt:

  De corona-gekte is plotsklaps voorbij….

  https://www.breitbart.com/politics/2020/11/07/nolte-biden-fails-first-leadership-test-silent-as-supporters-refuse-to-social-distance/

  Nolte: Biden slaagt niet in de eerste leiderschapstest, stil als supporters weigeren sociale afstand te nemen

  Hoewel Joe Biden voortijdig de overwinning claimde bij de presidentsverkiezingen van 2020, slaagde hij niet voor zijn eerste leiderschapstest door te weigeren in te gaan op het verontrustende feit dat zijn aanhangers zich openlijk verzamelen in grote groepen door het hele land en de regels voor sociale afstandelijkheid schenden.

  Wat het meest opviel aan de voortijdige overwinningstoespraak van zaterdag in Wilmington, Delaware, is wat Biden niet zei, namelijk zijn supporters oproepen om onmiddellijk op te houden met deze potentiële superspreader-evenementen.

  Biden maakte het onder controle krijgen van het coronavirus het middelpunt van zijn keldercampagne. Bovendien schold hij en zijn campagne president Trump en zijn aanhangers regelmatig uit omdat ze de bijeenkomsten van de president bijwoonden.

  Biden heeft ook vaak opgeschept over hoe hij naar de wetenschappers zal luisteren, een landelijk maskermandaat zal instellen en is bereid om het hele land indien nodig weer te sluiten.

  En toch, op deze avond, terwijl duizenden, misschien wel miljoenen van zijn aanhangers zich verzamelen in enorme groepen, ook tijdens zijn voortijdige overwinningstoespraak, zegt Biden niets om een ​​einde te maken aan wat volgens hem een ​​ernstig risico voor de volksgezondheid is.

  Like

 7. Gienekehado St. zegt:

  Als er 1 was in het TrumpTeam waar ik wél vertrouwen in had, dan was het wel Jared Kushner. Tuurlijk kun je respect hebben voor iemand die zich niet 12 3 bij een nederlaag neerlegt, maar Trump vertoont gedrag dat in de geschiedenisboeken terug te vinden is. Een flinke smet op zijn 4 jaar als POTUS!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/jared-kushner-benaderde-trump-over-erkennen-nederlaag/ar-BB1aNrkF?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

 8. Bas zegt:

  Leuk

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado St. zegt:

   Praatjes vullen geen presidentele gaatjes, BEWIJZEN! FACTCHECKING!! (persoonlijk heb ik er vertrouwen in dat het, mensen maken nu eenmaal ook fouten, ordentelijk verlopen is)

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    HA, WHAHAHAHA GOED HE GRAPJAS /JURK
    TOEN IK ZAG EN LAS DAT WAT DODEN GESTEMD HADDEN
    ER EEN AANTAL 120 JARIGEN GESTEMD HADDEN
    EN ??
    DAT ER MINIMAAL 1 STAAT WAS, WAAR MEER STEMMEN GETELD WAREN , DAN INWONERS ,

    SOMS MOET IK WEL EFFE OM JE LACHEN , MAAR GOEDHET WAS PERSOONLIJK ,
    MAAR WEL DOM HOOR ,WHAHAHAHA

    ORDENTELIJK VERLOPEN ??? JA VIND JE ,WHAHAHAHA

    OOM RUTTE

    Like

 9. Ravian zegt:

  Er is aantoonbaar massaal gefraudeerd door de demoratten, en Trump is nog een week of acht president, dit is dus nog niet voorbij, hoe graag de MSM ook willen dat het voorbij is.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Net Buitenhof gezien met die weerzinwekkende nul Twan Huys. Gelukkig snoerde Diane Atkins die grootbek goed de mond.
  Totale nul Anthony Scaramucci, door Trump ontslagen, mocht zijn mond open doen en Trump door het slijk halen zodat Huys Atkins enige tijd op non actief kon zetten.

  Man, die arrogante, verrotte kop van Huys. Deed alsof Biden beëdigd was.

  Die andere twee geekken daarna kon ik niet meer aanhoren en al helemaal niet dat ziekelijk ventje Buruma, die zei dat overal in de straten weer vrolijke gezichten waren.
  Dan heeft die eikel niet goed geluisterd naar Biden want die heeft gezegd direct de belstingen te zullen verhogen.
  Julius Krein blijkt dus een RINO te zijn die een ander het mes in de rug zet.

  Ik heb naar die twee malloten niet meer kunnen luisteren. Geen zin braaksel te moeten opruimen

  Geliked door 2 people

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Belangrijk is ook je te realiseren hoe het scenario voor de nabije toekomst er waarschijnlijk uitziet; Biden gaat het nog geen jaar redden en moet dan om gezondheidsperikelen terugtreden.
  Gevolg; Kamala Harris wordt dan beëdigd tot president en wijst als haar vicepresident Hillary Clinton aan…………
  Als je dan je fantasie even de vrije loop laat zie je voor je geestesoog al een aanslag op Harris voor je en de installatie van Hillary als president is een feit.
  Onmogelijk ? Laten we het hopen !

  Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   Biden, Biden, Biden, zoveel domheid had ik jou niet toebedacht !!!
   Alleen een duivelaanbidder gaat prat op zijn misdaden. Biden geeft hier zijn grote fraude publiekelijk toe. Kennelijk is hij zodanig gehersenspoeld met obsessies en zijn zijn gevoelens en emoties en zijn gezonde naprakkedenkizeerverstand zodanig bewerkt, dat hij niet eens meer in de gaten heeft, dat zo dom is, dat hij zelf zijn kop in de strop[ steekt.

   Like

 12. Jan zegt:

  China-griep is ineens over

  Like

 13. Julia zegt:

  Fraude met verkiezingen gebeurt ook in Nederland. Dat hebben wij de vorige verkiezingen gezien. Democraten zijn een gevaarlijk fenomeen links zal er alles aan doen om aan de macht te blijven maar we moeten niet vergeten dat de democratie al jaren is vermoord en de linkse media is omgekocht en publiceert wat is opgedragen en de wensen van kiezers mooi worden beloofd tijdens de verkiezingsstrijd en daarna niet meer naar de kiezer wordt geluisterd . Journalisten die daadwerkelijk de waarheid boven tafel halen door terdege onderzoek worden de laan uitgestuurd. De algehele politiek hangt van linkse smeerlapperij aan elkaar. Stemmen is gewoon een schijn democratie en meer niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s