Arib: Kamer steunt Wilders bij aangifte na bedreiging

DEN HAAG (ANP) – De beelden van een man die in een video op een foto van het gezicht van PVV-leider Geert Wilders schiet, laten zien “hoe heftig de bedreigingen zijn” aan het adres van de politicus. Dat zegt Kamervoorzitter Khadija Arib (foto) in een reactie op de video. “Wilders heeft aangegeven zelf aangifte tegen Sait Cinar te willen doen; de Tweede Kamer steunt hem daarin”, zegt Arib.

De voorzitter van de Tweede Kamer benadrukt dat parlementariërs “hun werk in vrijheid moeten kunnen doen, en daar op geen enkele manier in worden belemmerd. Het is afschuwelijk dat Geert Wilders, een gekozen volksvertegenwoordiger, al jaren een onvrij leven leeft door alle doodsbedreigingen”, schrijft Arib. Wilders wordt sinds 2004, enkele dagen na de moord op Theo van Gogh, beveiligd.

Lees verder>>>
(h/t “Gienekehado St.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Arib: Kamer steunt Wilders bij aangifte na bedreiging

 1. Monalisa zegt:

  Tja nu het OM nog

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Ja ja, ‘ze’ staan nu achter Wilders.
  Voor de Bühne.
  Nu het te laat is.
  De rotzakken hebben Wilders altijd gedwarsboomd, terwijl hij constant heeft gewaarschuwd voor agressief, ‘godsdienst’waanzinnig mohammedaans tuig.

  Geliked door 4 people

 3. Gienekehado St. zegt:

  Tuurlijk is alle sympathie en betrokkenheid om Geert zijn situatie welkom! Maar dat neemt niet weg dat er TIG REDENEN zijn waarom het zo ver heeft moeten komen!! De 100.000en VIJANDEN van Geert en van ONS konden hier ONGSTOORD binnenkomen, ja er stonden zelfs ZANGKOORTJES klaar!! Ook zijn de KLOKKENLUIDERS sinds 1975 WEGGEHOOND en MONDDOOD gemaakt! De ÉCHTE schuldigen van de huidige DESASTREUZE situatie hebben liepen in en uit op 2513 AA Den Haag!! Worden de bedreigingen naar Geert toe, nu voor eigen gewin ingezet???????????
  Ik plaats ‘m nog maar weer eens, HYPOCRIETE, laffe Plucheplakkers van weleer. Nieuwe, van hetzelfde allooi hebben hun plaatsen reeds lang ingenomen!! Lange Leve Geert Wilders en zijn PVV!!

  Geliked door 2 people

 4. Dat is allemaal voor de Buhne.
  Deze klootzak zit in Turkije de Nederlander uit te lachen en hier geven ze opdracht om een onderzoek te starten.
  NAAR EEN TURK IN TURKIJE.
  Zie je het belachelijke ook.
  Het is allemaal een grote farce en allemaal voor de Buhne en de gemiddelde Nederlandse boerenlul loopt nou te denken dat Justitie binnen niet al te lange tijd deze zak voor het bankje brengt.
  Als je het niet wilt weten beste Nederlander val dan hardstikke kapot.
  Ik heb echt zo genoeg van het domme volk hier die maar niet in willen zien dat ze dagelijks genaaid worden, maar wel elke dag braaf de telegraaf lezen

  Geliked door 4 people

 5. Lise zegt:

  De verkiezingen zijn in zicht …

  Geliked door 2 people

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Als die gast in Turkije zit kun je vrij weinig. Met een beetje geluk geniet hij net als veel van zijn soortgenoten een WAO uitkering. Per direct stop zetten en tot persona non grata verklaren. Opgebouwde AOW kan dan ook vervallen.

  Geliked door 5 people

 7. Julia zegt:

  Wat een stel hypocriete plucheplakkers jarenlang hebben zij Wilders het leven zuur gemaakt, geknoeid met verkiezingsuitslagen om Wilders uit te sluiten, politiek proces al jaren doorgang laten vinden en nu tegen de verkiezingen steunen die huichelende plucheplakkers Wilders. Gelooft u het nou ze kunnen mij van alles wijsmaken (wat ze uiteraard continu doen) voor mij blijven het een stel liegende ongeloofwaardige plucheplakkers. Jarenlang Wilders van alle kanten dwars zitten, met een Iphone zitten spelen tijdens debatten als Wilders aan het woord was en vervolgens trommelen op de desk ban je zomaar met deze hypocriete streek niet uit. Mijn keuze is allang bepaald en daar breng die hypocriete bende in Den Haag mij niet van af.

  Like

 8. karton zegt:

  Als de Haagse Bende , o.l.v. Khadija Arib, eens zou hebben geluisterd naar wat de heer Wilders in de Kamer betoogt, dan was dit allemaal niet nodig geweest. Dan had de schutter op dit moment, zonder te weten wáár NL ligt, in de woestijn gelopen/gezeten of gelegen, met alleen een geit of schaap als metgezel om zich aan te warmen !
  Als een motie van dhr. Wilders wordt aangenomen door de volksvertegenwoordiging, wordt dat eenvoudig NIET uitgevoerd, als hij vraagt om salarisverhoging voor de verpleegkundigen rent dat hele zootje de Kamer uit, dan laten ze dhr. Wilders vallen als een baksteen.
  Maar nu het, door hen zélf binnen geloodste schorem wat tè nadrukkelijk de politiek nadert , staat de hele Kamer, incl. Arib, achter deze échte Nederlandse politicus !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s