Bizar: Bill Gates maakt Westen warm voor kinderarbeid

(Door: “9ForNews”)

Er is ophef ontstaan over een artikel in de Britse krant The Guardian dat kinderarbeid goedpraat. Het artikel is gefinancierd door de stichting van Bill Gates. Elizabeth Sibale schrijft in de krant over haar kindertijd in Malawi, toen ze hard moest werken voor haar familie. Ze moest koken, water dragen en op haar broertjes en zusjes passen.

Ze vraagt zich hardop af waar je de grens moet trekken tussen iets wat gezien wordt als een misdaad en een natuurlijk proces waarbij vaardigheden worden overgedragen. Volgens Sibale worden de meeste kinderen, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, aan het werk gezet door hun ouders in plaats van in een fabriek.

Kort samengevat: het doen van huishoudelijke klusjes is een vorm van kinderarbeid, dus niet alle kinderarbeid is slecht. Een westerse miljardair die een krant betaalt om de uitbuiting van Afrikaanse landen goed te praten? Dat viel bij veel lezers niet in goede aarde.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bizar: Bill Gates maakt Westen warm voor kinderarbeid

 1. pepo Copyright zegt:

  Dit willen ze met onze kinderen :

  En dit is het schrikbarende gevolg 😱

  Ps : De boeken worden gefinancierd door Soros in Europa.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   pepo Copyright 9 november 2020 om 18:04

   Er valt niks meer te lachen, maar bij die eerste video lag ik haast dubbel.
   OMG, wat een dirty mind!

   Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Dit is inderdaad nieuwe verplichte lesstof.
   Had er al meer over gelezen.
   Valt onder diversiteit/kinderen met homosexuele ouders etc.
   Schandalig!!
   En het is inderdaad de bedoeling dat ze het ook in praktijk brengen,de leerkracht moet daarbij helpen…….
   @pepo heb jij een link?

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Tineke.
    Tineke toch !!!!!
    Wat vertel je me nu ? De kindertjes moeten dit in praktijk brengen met hulp van de leerkracht ? ’t Is toch te gek voor woorden. Ik verwacht binnen enige tijd zéér aanschouwelijk biologie-onderwijs waarbij de leraar vóór de klas een wip maakt met de juf van groep 8. Hierna mogen de kindertjes vragen stellen en de gebruikte onderdelen van zowel de leraar als de juf van nabij bekijken en betasten.
    Les II bestaat uit het op elkaar leggen van een leerling bóven op een leerlinge waarna zij moeten demonstreren of ze les I wel hebben begrepen !!
    Ik kan op deze manier pagina’s vol onzin plempen , maar dat is zinloos.
    Het onderwijs in NL is op sterven ná morsdood !!!!

    Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Maar waar hebben die kinderen van het tweede filmpje dit geleerd?
   Dit is toch te erg voor woorden?
   Kinderen moeten op die leeftijd spelen met auto’s en poppen en niet met geslachtsdelen.
   Bij mij rijst de vraag of ze niet seksueel misbruikt zijn en denken dat dit normaal gedrag is, want dit gedrag zie je vaker bij kinderen dit dat aangedaan word.
   Het zegt mij genoeg dat de ouders er van op de hoogte zijn gebracht en er niets mee hebben gedaan.
   Dei vinden het waarschijnlijk prima zo.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ pepo Copyrigh.
   In de tweede video wordt pas goed duidelijk in welke deerniswekkende staat ons onderwijs verkeert ! Maar de Haagse Bende blijft roepen dat NL op onderwijsgebied , voorop loopt in de wereld. In gedachten stel ik me Pineukio Rutte voor, liggend op z’n knieën en loerend onder de deur van een kindertoilet ! Of Ollonkreng , die het poesje van opoe Ankie af stoft.
   Je wordt er kotsmisselijk van !!
   Gaaf landje, hè Rutte ????

   Like

 2. R Thomasson zegt:

  Bill Gates is een psychopaat. Een man die door diefstal is groot geworden (de Windows OS van Appel). Vreemd genoeg neemt hij geen genoegen met wat hij heeft bereikt …Hij wil meer. Iedereen die te veel wil, valt op gegeven moment op zijn bek.

  Geliked door 1 persoon

  • Ziejewel zegt:

   Heeft zeker zelf geen kinderen. Kan zijn eigen zaakie niet vinden. (LOL)

   Like

  • Yvonne zegt:

   Ach de stink rijken hebben nooit genoeg hoe krijg je miljarden opgemaakt in 1 mensen leven? Hij wil de wereld bevolking aanzienlijk verminderen terwijl hij zelf 3 kinderen heeft
   Had hij zelf geen kinderen moeten nemen misselijk mannetje

   Geliked door 2 people

   • pepo Copyright zegt:

    Én zijn 3 kinderen worden vaccinatie vrij grootgebracht.
    Dit zijn zijn eigen woorden!

    Like

   • R Thomasson zegt:

    @Yvonne. De mensen van het soort Bill Gates, Steve Jobbs, Soros, Epstein enz. hebben met iedere 100 X miljoen dollars die zij verdienen een groot deel van hun menselijkheid verloren. Zij hebben geen contact met de mensenwereld en menselijkheid. Net als junks die verslaafd zijn aan drugs, zijn deze heren geld- en perversie verslaafd. Waarschijnlijk vindt Bill Gates het jammer dat hij niet tijdens de Tweede-Wereldoorlog had geleefd. Hij kon samen met Dr. Mengele medische experimenten op mensen in concentratiekampen voeren; dat zonder zich als een “filantroop” te geven. Maar werkzaamheden met Mengele hadden echter een nadeel: zij zouden hem geen stuiver opleveren. Hij zou niet in staat zijn vele miljarden te verdienen aan aandelen in alle pharmabedrijven. Dus, nu probeert hij hobby met business te combineren. De “filantropie” geeft hem toegang tot experimenteren met mensen en kinderen uit de Derde Wereld. Overal waar hij met zijn injectienaalden verschijnt, kan hij dood en verderf te zaaien.

    Like

 3. Julia zegt:

  Bill Gates, Soros en de rest van de elitaire misdadigers de NAZI’s van de NWO. Nimmer genoeg, mensenlevens kapot maken om eigen banksaldo aanzienlijk met miljarden aan te vullen. Misschien één troost o.a. Gates en Soros zijn al ver over de houdbaarheidsdatum dus als er rechtvaardiging is zal het verheerlijken van hun miljardensaldo hopelijk nog van korte duur zijn. Zij hebben zich zwaar schuldig gemaakt aan de misdaad tegen de menselijkheid die al vele levens heeft verwoest en van velen zal gaan verwoesten. Ongehoord dat deze elitaire misdadigers nog vrij kunnen rond lopen en tot op heden nog niet zijn vervolgd en veroordeeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s