CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op CARTOON

 1. Blaffertje zegt:

  Ik mis het zuurstofapparaat.

  Like

 2. Jan zegt:

  Hoort Biden in het Witte Huis of in een gekkenhuis?

  In 1990 zei senator Joe Biden tegen een C-SPAN- interviewer: “Ik heb fouten gemaakt en ik heb ze duidelijk gezegd, maar ik heb nooit een aantal dingen gedaan die beweerd werden. Ik heb nooit plagiaat gepleegd op de rechtenstudie. ”

  Biden’s rechtenstudenten vertellen een ander verhaal. Uit de gegevens blijkt dat hij 5 1/2 pagina’s uit een artikel in de Fordham Law Review heeft gestolen en deze als zijn eigen werk heeft ingediend. Hij heeft zelfs de numerieke volgorde van de voetnoten aangepast aan zijn eigen nummeringssysteem. Toen zijn professoren het plagiaat ontdekten, gaven ze hem een ​​F in de cursus, maar Biden stond erop dat hij niet bewust vals speelde.

  Zoals David Greenberg, hoogleraar geschiedenis en mediastudies aan de Rutgers University, onlangs in de Washington Post verklaarde: “Weinigen herinneren zich de details rond de vele incidenten van woorddiefstal, daterend uit de rechtenstudie, die hem diskwalificeerden voor de presidentiële race van 1988. Biden hief woorden op van Bobby Kennedy, Hubert Humphrey en de Britse politicus Neil Kinnock; in laatste instantie stal Biden autobiografisch materiaal, waarmee hij in feite valse beweringen over zijn eigen leven deed. Dat suggereert iets pathologisch aan Biden, want grootschalige misleidingen zijn niet gemakkelijk weg te redeneren. De media kozen ervoor om die incidenten niet te heropenen toen Biden dit jaar president werd, maar dat hadden ze moeten doen. Karakter verandert niet gemakkelijk; er kan nog steeds iets verontrustends op de loer liggen onder de glimlach en de logorroe. ”

  Is Joe Biden een pathologische leugenaar? Als hij een hartslag verwijderd is van het presidentschap, is het een vraag die de moeite waard is om te stellen. Onderzoek heeft aangetoond dat pathologische leugenaars hun leugens vaak zo geloven dat ze kunnen slagen voor een polygraaf-examen.

  Het maakt misschien niet uit dat Biden delen van zijn autobiografie plagiaat pleegde, of dat hij vals speelde op de rechtenstudie en erover loog. Maar het maakt wel uit dat hij liegt over kwesties van buitenlands beleid. Robert Gibbs, senior adviseur van de Obama-campagne, legde uit dat Biden werd gekozen als de running mate van Obama vanwege zijn “ongeëvenaarde ervaring op het gebied van buitenlands beleid”.

  Biden heeft de reputatie van liegen over kwesties van buitenlands beleid. Tijdens het conflict in Kosovo zei Biden: “Mensen noemen dit een burgeroorlog. Weet je, dat is een beetje alsof je de nazi-zuivering van Joden een burgeroorlog noemt. Waar hebben we het hier in godsnaam over? We hebben het over een man die betrokken is bij genocide. ”
  ….
  https://tinyurl.com/yxj9at4h
  (computervertaling)

  Meer plagiaat, ofwel diefstal
  Plagiarism in Joe Biden’s 1988 presidential campaign

  Joe Biden’s Stolen Speech
  https://www.theyeshivaworld.com/news/headlines-breaking-stories/1894648/joe-bidens-stolen-speech.html

  ‘Joe Biden is a pathological liar’
  Biden claims he took part in the civil rights movement of the 1960s, and not a word is true
  https://www.washingtontimes.com/news/2020/oct/30/joe-biden-is-a-pathological-liar/

  Like

 3. Jan zegt:

  Merkel, Maar en de rest van de kliek willen dat Trump zijn mond houdt over fraude, Maas noemt het ‘olie op het vuur gooien’.

  ….
  “Dit is het moment om het hoofd koel te houden totdat een onafhankelijk bepaald resultaat beschikbaar is”, zei Maas in het Duitse media-interview. Hij voegde eraan toe dat “fatsoenlijke verliezers belangrijker zijn voor het functioneren van een democratie dan stralende winnaars.”

  Maar Maas heeft natuurlijk geen manier om de werkelijke stand van de verkiezingen te kennen, en zeker niet de winnaar in dit stadium. Hij riep alle partijen op om “terughoudendheid” te betrachten en te wachten op de uitgeroepen winnaar.

  Indirect verwijzend naar de wankele en gespannen relatie van Duitsland met Trump, die onlangs op alles is getest, van de defensie-uitgaven van de NAVO tot de Russische Nord Stream 2-gaspijpleiding naar Duitsland, drong hij aan op de uitkomst die het “Westen weer als team speelt.”

  De nieuwe verklaringen uit Duitsland komen een dag nadat de topbondgenoten van bondskanselier Angela Merkel het gedrag van Trump als “vreselijk” hadden afgewezen . De Duitse minister van Defensie Annegret Kramp-Karrenbauer waarschuwde donderdag dat het ” zou kunnen leiden tot een constitutionele crisis” in de VS.
  ….
  https://tinyurl.com/y245gexf

  Like

 4. Jan zegt:

  Software die stemmen stal van Trump en Biden toekende afkomstig van tot op bot verrotte CIA

  BREAKING: “Operation Scorecard” CIA-run vote theft software switched votes from President Trump to Biden in HUGE Numbers
  https://adarapress.com/2020/11/07/breaking-operation-scorecard-cia-run-vote-theft-software-switched-votes-from-president-trump-to-biden-in-huge-numbers/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s