Gemeente Amsterdam adviseert ouders: geef kind spruitjes met Sint Maarten

AMSTERDAM – Geen zakken vol snoepgoed en de deuren langs, maar zingen voor je eigen ouders en gezonde snacks zoals spruitjes als beloning. Zo luidt het advies van de gemeente Amsterdam aan ouders om dit jaar vanwege het coronavirus een andere draai te geven aan Sint Maarten.

Op sociale media zorgt het advies van de gemeente voor verbazing. „Is dit geen parodie?”, vraagt iemand zich af. „Dus je zit warm binnen, je moet naar buiten, je moet zingen, dan krijg je een spruitje van je ouders, en dan smijten ze de deur weer dicht?”, schrijft een ander.

Lees verder>>>
(h/t Edwin L.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Gemeente Amsterdam adviseert ouders: geef kind spruitjes met Sint Maarten

 1. 12gauge zegt:

  Yeah right…en dan met suikerfeest pakken we lekker uitbundig uit.

  Like

 2. En dat wordt dan uitgedokterd door die nutteloze overbetaalden die zich ambtenaar noemen.

  Like

 3. Bob zegt:

  De gemeente Amsterdam heeft als
  gemeente raad een stel te hoog gewaardeerd
  komieken.
  Pedagogisch specialisten zouden zeggen
  geeft de kinderen vergift dan komen volgende
  keer niet meer zeuren.

  Like

 4. Boike zegt:

  Gutte gutte gut, in Amsterdam hebben de idioten weer eens wat bedacht. Voor de zoveelste keer wordt ONZE Nederlandse cultuur verkracht. Hoe durven ze !!! Sint Maarten is net als Sinterklaas en Zwarte Piet een kinderfeest. Daar blijf je met je fikken van af !!! Zeker weer een bedenksel van dat slinkse inclusiviteitsgender Halsema. En dat allemaal onder het voorwendsel van de coronaleugens. Beste mensen, wordt wakker en doe uzelf een plezier; geloof niet langer meer in de ruttige streken van de notoire leugenaar en zijn adviseurs, de geitenwollensok en bloemschoen. Het hele corona-gedoe is duivelsgespuis van de zogenaamde elite, bedoeld om ons, het gepeupel, te koeioneren. Laat de kinderen in godsnaam gewoon Sint Maarten vieren.

  Like

 5. Bas zegt:

  Ziek in hun hoofd?
  Lekker hè, rauwe spruiten, kinderen houden sowieso erg van spruitjes, dat is algemeen bekend…NIET DUS!
  Pogingen om wéér een Christelijk feest kapot te maken en kinderen te ontmoedigen om mee te doen.

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Man man, wat een stel idioten. Zijn weer gender neutrale Amsterdamse gemeente ambtenaren die zo iets verzinnen, hebben zelf geen kinderen natuurlijk. Walgelijk volk.

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  Amsterdam is een spruitjesrepubliek😂
  Dit kan je toch niet serieus nemen?
  Gooi een hek om die stad en sluit ze af van Nederland, ze vinden zich zelf zo geweldig dat ze zich een status aparte toedichten.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Ik heb zo het idee dat veel kinderen helemaal niet erg dol op spruitjes zijn en om dit nou met Sint Maarten te gaan aanbieden bij kinderen is werkelijk van den zotte! Die kinderen zullen hierdoor alleen maar zwaar teleurgesteld gaan worden en al die spruitjes gewoon afwijzen daar je spruitjes ook gewoon bij de groenteboer kunt kopen!
   In 2004 hadden een aantal bestuurders in de gemeente van Arnhem, gelijk aan die van Amsterdam, zelfs nog het idiote idee geopperd om daar smulbossen aan te leggen voor allochtonen waarin deze groep mensen dan gratis fruit, noten, paddestoelen enz. uit dit soort bossen konden gaan plukken!
   Werkelijk niemand onder de inwoners van Arnhem wist hier iets van af en toen dit uitlekte stonden in talloze kranten opgestuurde brieven van mensen die hier werkelijk woedend over waren daar dit ook van hun belastingsgeld zou worden gefinancierd! Zelfs sommige allochtonen voelden zich gewoon behandeld als holbewoners omdat aan hun evenmin was gevraagd of zij die smulbossen wilden!

   Geliked door 2 people

 8. karton zegt:

  Vraag : wat is de meest idiote stad van Nederland ?
  Vraag : wie is de meest idiote burgemeester van Nederland ?
  Vraag : welke stad behoort niet meer tot Nederland ?
  Vraag : in welke stad loopt de zoon v.d. burgemeester met een vuurwapen op straat ?

  Zingen voor één spruitje ? de gemeente A’dam wordt per dag gekker.
  Géén zakken met snoepgoed tijdens deze NL-cultuur beleving !!
  Zakken met snoepgoed alléén tijdens het zg. suikerfeest !!!!!!

  Like

 9. Julia zegt:

  We weldenkend mens is er inmiddels achter dat de gemeenteraad in Amsterdam doorgeslagen links is en Amsterdam vol gepakt zit met multi culti, bakfiets Groen Links en D66 yuppen en heel veel linkse licht gestoorden. Voorstel: Tijdens het suikerfeest delen we een varkens coteletje uit. Het is niet verwonderlijk dat veel gezond denkende ouders met hun kinderen deze stad massaal ontvluchten.

  Like

 10. Yvonne zegt:

  Sint Maarten naar de klo… Sinterklaas naar de klo… Kerstmis naar de klo…
  Cafés dicht, restaurants dicht, theaters dicht, zwembaden dicht alles wat normaal is gaat naar de KLOTEN

  Like

  • Julia zegt:

   Yvonne Allemaal bewust maar we moeten wel onder ogen zien dat een massa onder onze bevolking de goedgelovige en de laffe linkse onderdanen hier hebben achter gestaan en zonder verzet alle tradities door hun neus hebben laten boren en zelfs door alle desastreuze maatregelen alles van zich laten afpakken en een vrije keuze hebben gemaakt om onder dictatuur en censuur verder te leven. Vergeet niet een volk dat zwicht voor tirannie zal lijf en goed verliezen. Dit zal nu en in de toekomst voor velen van toepassing zijn maar helaas dan is de klok niet meer terug te draaien en heeft men zelf getekend voor eigen ondergang en die van hun kinderen. Een ieder weldenkend mens die de daadwerkelijk realiteit ziet en niet meer gelooft dat het om de volksgezondheid gaat en vooral kwetsbare ouderen te beschermen worden door deze goedgelovige schaapjes weggezet als complotdenkers.

   Like

 11. D vd Pol zegt:

  Het nederlandse volk is toch wel dom dat zij dat niet zelf heeft kunnen bedenken hè! En op je kinderverjaardag macrobiotische, veganistische, EU verantwoorde, coronavrije bietentaart met een glas water met papieren rietjes! Gemeente Amsterdam is zum kotsen! En Halsema zag dat het kut was en ging vrolijk fluitend verder met het poetsen van haar corrupte veren….op een dag kaakklemmetje…op een dag zal gerechtigheid aan jouw voordeur kloppen (pardon, ónze voordeur want wij betalen!) en jouw levenslange menu wordt dan spruitjes, bieten, worteltjes en vooruit…radijsjes! Voorraad papieren rieten mee en een hennepdekentje voor op je betonnen bed. Wat een huichelachtig sujet ben je toch. Bah!
  Enne, wat ik aan de kinderen geef met Sintmaarten GAAT JE GEEN KLAP AAN! BEMOEI JE MET JE EIGEN ZAKEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s