Islam = onderwerping

(Door: H. Numan)

Het woord islam betekent onderwerping. Zij aan hun god, wij aan hen. U heeft drie keuzes: 1) U kunt zich bekeren, en mohammedaan worden. 2) U kunt zich onderwerpen, dan mag u – zeer beperkt en met zo veel mogelijk vernederingen – uw eigen geloof belijden. Of, als u de twee eerste keuzes afwijst, 3) de dood. Andere mogelijkheden zijn er niet. Islam is onderwerping.

Begrijpt u nu waarom ik de PVV als enige partij zie die er wat aan wil en kan doen? Alle andere partijen willen het nog steeds niet inzien. Ondanks 1400 jaar onafgebroken bewijs. Trap niet in de bekende smoesjes: “9-11 gebeurde, omdat mohammedanen onderdrukt worden” of “als wij ons iets gematigder opstellen, dan …” Dan gebeurt het nog steeds. Om andere redenen. Onze vrouwen zijn niet halal gekleed, honden zijn haram. Ze verzinnen wel wat. Maar jihad zouden ze nog steeds voeren. Want islam betekent onderwerping. U moet zich aan hen onderwerpen. Of dood.

Op dit moment is de grootste slag tegen onze democratie gaande, en nog steeds heeft niemand het door. Erger nog: men wil het niet begrijpen. U dacht toch zeker niet dat als we stoppen met ‘het lasteren van de profeet (VSOP)’ het dan ophoudt, wel? Enig idee wat ‘het lasteren van de profeet’ precies inhoudt? U denkt dan alleen maar aan spotprenten. Een mohammedaan ziet dat zo breed mogelijk.

Wat is iemand die met een 6-jarig meisje trouwt en haar op 9 jarige leeftijd ontmaagdt? Dat noemen wij een pedofiel. Voor een mohammedaan is dat ‘het lasteren van de profeet’. Hoe noemen wij een jongeman die met een oudere rijke vrouw trouwt? Een gigolo. Maar dat is toevallig wel wat de profeet deed. Dus dat mag u niet meer zeggen. Iemand die zijn dagelijks brood verdient met het beroven van karavanen? Wij zeggen: héé, ouwe Mo is aan de jat! Een mohammedaan is dan dodelijk beledigd. Want ook dat is het belasteren van de profeet. Dat is – letterlijk – het begin van het einde. Voor ons.

Waarom zijn bijna alle partijen niet faliekant tegen een godslasteringverbod? Moeten we begrip hebben voor ‘sentimenten en gevoelens’? Omdat zij daar goed garen bij spinnen? Zodra u de mond moet houden over Mo is het heel eenvoudig om dat uit te breiden naar klimaat, economie en nog veel meer. Niets wordt verboden. U mag het enkel niet meer zeggen. Uit respect voor anderen. Die anderen, overigens hebben totaal geen respect voor u. De ene groep vindt u minder dan apen of varkens. De andere groep ziet u als laag opgeleide tokkies.

Helaas wonen we in Nederland, een provincie van de EU. Het land van de natte kranten. Dus natuurlijk gaan we fier voor onze vrijheid van meningsuiting. Met nietszeggende woorden. Hoorde u Rutte het woord ‘islam’ uitspreken in combinatie met geweld? Ik niet. Rutte is allang om, met hem zo ongeveer het hele parlement. De ene helft denkt dat het allemaal wel meevalt, en de andere helft fantaseert dat het mohammedanisme moet worden aangepast. Wat nooit of te nimmer gaat gebeuren. Alleen de PVV houdt stand.

“Uit respect” zal niemand meer een spotprent over Mohammed durven maken. Leraren moeten stoppen met de Tweede Wereldoorlog en antisemitisme bespreken in de klas, want dat wordt dan te gevaarlijk. Vrijheid van meningsuiting is er dan nog steeds. Maar u durft er geen gebruik meer van te maken. Dat is dus precies de bedoeling.

Islam is onderwerping. Hij past zich niet aan ons aan. U moet zich aan hem aanpassen. Andersom gebeurt niet, en gaat niet gebeuren. Sterker nog: waarom zouden ze? Voor mohammedanen bent u ofwel een aap of ofwel een varken. Als u Joods bent, is het een varken, en als u christen bent, een aap. Als u geen geloof heeft, is het nog erger. Dan bent u in de ogen van een mohammedaan, gematigd of niet, geeneens dat. Voor elk geloof, maar met name het mohammedanisme, is er niets ergers dan mensen die niet geloven.

We zien nu al dat Europa, en zeker Nederland, aan het toegeven is. Er zijn al Nederlandse leraren  die moeten onderduiken, omdat ze niet de gewenste lesstof doceren. Wat doet de school? Schorst die de recalcitrante leerlingen direct? Nee. Ze willen ‘in gesprek gaan’. Dat is overgave, want een compromis is niet mogelijk. Of je doceert onze normen en waarden, of die van hen. Onze normen en waarden negeren, betekent automatisch dat je die van hen doceert. Direct of indirect maakt niets uit.

Het grote probleem is dat ‘aanpassen van het mohammedanisme’ waar progressief Nederland van droomt. Dat K-A-N niet. De Bijbel en de Thora zijn de woorden van profeten, die al dan niet met hun god gesproken hebben. Niet het woord van god zelf. De koran is dat wel. Wie bent u om daar iets aan te willen veranderen? Bent u Allah? Nee? Dan bent u een heiligschenner! Op het veranderen van de koran staat de doodstraf.

Zelfs vertalen is al problematisch. Allah spreekt maar één taal: Arabisch. Christenen en Joden hebben geen enkel probleem als u hun heilige boeken vertaalt. Mohammedanen wel. De koran moet, en dat is verplicht, in de originele taal beschikbaar zijn. Meestal in twee kolommen: de rechterkolom is Arabisch (dat is tevens de ereplaats, maar dat weten dhimmies toch niet) en de andere taal staat links. Maar goed dat Arabieren van rechts naar links lezen, dan is iedereen tevreden. Een koran mag best in één taal geleverd worden, zolang het maar Arabisch is.

Dus de koran veranderen of aanpassen, is onmogelijk. De gelovigen dan, misschien? Dan heeft u de laatste 50 jaar onder een hunebed gewoond. Zij passen zich niet aan. “Oh, maar ik ken …, die heeft zich prima aangepast. Dus, dat verzin je maar”, hoor ik vaak. Dat ‘aanpassen’ is nogal beperkt. Net genoeg om niet direct in de bak gegooid te worden. Mohammedaanse winkeliers houden zich niet aan de warenwet of de winkelsluitingstijden. Dat viel me al op in de jaren ‘80, toen er nog geen groot probleem was. Hele wijken zijn nu te herkennen aan satellietschotels. De voertaal in die wijken is niet langer Nederlands, maar Turks, Berbers en Arabisch. Toeval? De meest fanatieke haatmoskeeën staan in die wijken. Waar ze verreweg de meeste gelovigen trekken. Toeval?

Normaliter spreken eerste generatie migranten – zoals ikzelf – de nieuwe taal niet, gebrekkig of met een heel zwaar accent. De tweede generatie spreekt de nieuwe taal meestal vloeiend, en heeft een geringe band met het oude vaderland. De derde generatie spreekt de nieuwe taal vloeiend, de oude taal niet of nauwelijks en heeft er geen band mee. Dat is wereldwijd.

Maar ook wereldwijd zien we precies het tegenovergestelde gebeuren bij mohammedanen. De vierde (zo ver zijn we al gezonken!) generatie spreekt nog steeds gebrekkig Nederlands en heeft absoluut geen enkele binding met Nederland. Of het land waar overgrootvader naar verhuisd is. Maakt niets uit waar. Europa, Amerika, Australië: we zien precies hetzelfde.

De eerste generatie paste zich niet aan, maar hield zich koest. Ze voedde de tweede generatie op met een overdosis aan chauvinisme en superioriteitsgevoel. De tweede generatie neemt het stokje over, en doet het nog slechter… Australië heeft precies dezelfde problemen als Nederland. In Engeland is het zelfs nog veel erger. Denk aan Rotherham. De derde en vierde generaties zijn nóg erger. Dat belooft wat voor de toekomst.

Waar zouden die koters dat leren? Op school? Onwaarschijnlijk, tenzij ze op een mohammedaanse school zitten. Die zijn er gelukkig nog maar weinig. Op straat? Absoluut. De mode om met grote messen te lopen, leren ze daar. Maar de basis wordt thuis geleerd, en in de moskee. Gematigd of minder gematigd. Omdat u geen Turks, Marokkaans of Berbers spreekt, denkt u dat het gematigde moskeeën zijn. Ik vrees met grote vreze dat het nogal tegenvalt met dat ‘gematigd’ in gematigde moskeeën.

Vijftig jaar wegkijken en pamperen resulteert in nog meer wegkijken en pamperen tot u aan hen onderdanig bent (dhimmi). Denk daar maar even over na als u naar de stembus gaat. U heeft geen drie, maar twee keuzes: u doet er wat aan, en stemt PVV. Of niet, dat is inclusief Forum voor Democratie, en u kunt zich voorbereiden om dhimmi te worden. Al die aanstaande dhimmi-partijen verschillen enkel in hoe lang dat nog gaat duren. Progressief kan het niet snel genoeg gaan, voor het FvD mag het proces een paar jaartjes langer duren. Dat is alles.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Islam = onderwerping

 1. Pingback: Waarschuwing! Islam = Onderwerping! | eunmask

 2. Moet denken aan (oude) vrouwen die PARDOES platgewalst zijn op straat omdat ze geen moslima waren!! De man die in alle vroegte bij de bushalte stond om naar zijn werk te gaan en doodgemept werd door RUTTEJEUGD! Het echtpaar die ’s ochtends in alle vroegte een bioscoop schoonmaken en overvallen worden door een gestoord STUK VERRIJKING en afgeslacht worden!! Etc etc etc ect etc etc etc etc etc etc etc…. ‘Opsporing Verzocht’ moet ingekort worden, DE WAKKERE Nederlander weet waarom!! Waarschijnlijk op verzoek van De Landverraders op 2513 AA Den Haag!! Onder Mark Rutte is dit landje afgegleden naar een half-KALIFAAT / VOODOO-GEKKENHUIS, prijskaartje nu al 500 M I L J A R D!!

  Geliked door 3 people

 3. Sinyo zegt:

  Opgegroeid in het land met het grootste aantal moslims. Mijn ouders hadden een aantal kennissen, die moslim waren. Er was wederzijds respect. Je hoefde ook niet je schoenen uit te trekken als je bij hen op bezoek kwam. Je deed het wel als hormat naar hen toe. Gastvrij waren ze ook allemaal.
  Het grote probleem is, dat vele moslims in hun geloof gevangen zitten. Ik bedoel daarmee, dat in geval van jihad-agressie zij jou nooit in bescherming zullen nemen. Uit lijfsbehoud. Want een ongelovige dien je niet te beschermen. Dat wordt als verraad gezien en het gevolg is de scheiding van hét lichaamsdeel van de romp. Voorbeelden daarvan waren op de Molukken te zien. Het grote kruis bij het militaire ereveld is er tijdens de rellen eenvoudig weggehaald en daarna ook nooit meer terug geplaatst. “Onderwerping”.
  H.Numan schreef het al: Vijftig jaar wegkijken en pamperen resulteert in nog meer wegkijken en pamperen tot u aan hen onderdanig bent (dhimmi).
  50 jaar geleden werden door het linkse verkeer Outspan sinaasappels verboden aan te schaffen. omdat die uit ZA kwamen. Toen was ene Wandelaar het grote idool. Nu is het al zover gekomen dat er wordt weggekeken in dit land der makke schapen en blinden.
  Ik kijk niet weg. Ik kijk geen Tv
  en de NRC weg ermee.
  De krant. Brengt leugens in het land
  Spiegeltje spiegeltje aan de wand
  Wat voor beschermheren hebben wij in Nederland.
  Het zijn nullen en daarom onbekwaam
  Promoten links en de islaam.

  Geliked door 3 people

 4. De Gek op Gele Gympen die glimmend van kinderlijke NAïVITEIT / misdadige hersenkronkels over de Haagse Markt scharrelt en geniet van de moelti-koelti “smeltkroes”. De marktkooplui zijn idd aan het werk, 85% of nog meer van de bezoekers HANDOPHOUDRS, leden van het ‘Sociaal Domein’! En de Gek op Gele Gympen zag dat het goed was en straalde!

  Like

 5. Ruben zegt:

  Dan is de keuze simpel; de marteldood.
  In alle eeuwigheid de rode kroon van het martelaarschap.
  Grotere eer is er voor ons, eenvoudige mensen niet mogelijk.
  Moge God ons allen bijstaan!!!!
  Nu en tijdens de grote extreme verdrukking.
  Hij gaat komen, zoals zeer vaak aangekondigd door de Hemel en Bijbel.
  Eerder dan wij nu denken.

  Like

 6. Willem zegt:

  De raven van Odin zien het wel en tikken op het raam van zijn slaapkamer. Hij is nog niet wakker, maar wel gestopt met snurken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s