Massaal protest in Leipzig tegen nieuwe lockdown: ‘Lastig om weg te zetten als groepje wappies’

(Door: “9ForNews”)

Zaterdag gingen in de Oost-Duitse stad Leipzig tienduizenden mensen de straat op om te protesteren tegen de coronamaatregelen. Het stadsbestuur had geprobeerd de demonstratie te verplaatsen, maar een rechter gaf toch toestemming voor het protest. De betogers eisen een onmiddellijke opheffing van de geldende maatregelen. Die schenden de grondrechten van het Duitse volk, zeggen ze.

Sinds maandag zijn restaurants, cafés en ook musea, theaters en sportscholen weer dicht in Duitsland. De nieuwe lockdown stuit op veel protest.

Lees verder>>>
(h/t “droevige mof”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Massaal protest in Leipzig tegen nieuwe lockdown: ‘Lastig om weg te zetten als groepje wappies’

 1. Jan zegt:

  Leipzig demonstratie

  Manchester
  video

  Like

 2. Julia zegt:

  Wauw dat doet voor de gelovige onderdanigeen vooral de geïndoctrineerde angstige schaapjes heel veel pijn dat het aantal complotdenkers gelukkig meer en meer met de dag groeit. De waanzin neemt nu toch echt wel zeer verontrustende vormen aan https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/boom-hangt-vol-met-mondkapjes-een-beetje-smerig/ar-BB1aQ4kP Tijd om toch eens meer na te gaan denken of europabreed al de lock downs niet sterk zijn overdreven maar ondertussen wel de algehele economie, het maatschappelijk en sociaal leven de nek omdraait met zeer desastreuze gevolgen van dien.

  Like

 3. Bas zegt:

  Griekenland
  https://www.breitbart.com/national-security/2020/11/09/coronavirus-greeks-must-ask-government-permission-via-text-to-leave-home/

  Coronavirus: Grieken moeten toestemming van de overheid vragen via sms om het huis te verlaten

  Griekenland lanceerde zaterdag zijn tweede landelijke blokkering van het coronavirus. Een van de regels is dat burgers de overheid een sms moeten sturen om toestemming om hun huis te verlaten, en toestemming wordt alleen verleend voor werk, fysieke fitheid en medische behoeften.

  Een woordvoerder van de regering zei maandag dat te veel mensen sms’en om toestemming om hun huizen te verlaten en waarschuwde dat “misbruik” zal worden beantwoord met “strikte inspecties” en boetes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s