“Mensen verbinden”? . . .

CITAAT Kamala Harris

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Mensen verbinden”? . . .

 1. Monalisa zegt:

  Jazeker trapt het volk in de grote praatjes van Rutte het nivelleren is ook bij de vvd toegepast. Heerlijk dat die nederlanders zo dom zijn, dat ze zicht totaal laten herzen spoelen door een stel gekken, geen wonder dat er elk jaar 150.000 man nederland verlaat. en wat komt er voor terug hoef ik niet meer te schrijven RAPALJE

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   Sorry, ik trap beslist NOOIT meer in al die mooie beloften die Mark Rutte en zijn kompanen en voorgangers deden! Want ik heb geleerd uit een bepaalde fabel over een herdersjongen, die constant anderen voor de gek hield door uit te toeteren dat een wolf zijn schapen belaagde totdat er een echte wolf opdook, dat als je anderen teveel blijft voorliegen en bedriegen men dat soort figuren niet meer serieus kan nemen!
   De herdersjongen vertegenwoordigd in feite Rutte, de schapen het domme (?) Nederlandse volk, de overige personen die voor de gek worden gehouden allerlei suffe bestuurders en de opduikende wolf de radicale islam!

   Like

 2. Monalisa zegt:

  kies voor Nederland gaat niet gebeuren, u bedoeld stemmen op de PVV

  Like

 3. Julia zegt:

  Verbinden wat betekent dit nog. Men bedoelt meer tweedeling en haat en nijd zaaien binnen de samenleving. We kunnen vol zijn van het woord verbinden maar dat is een stopwoord en een illusie.

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Ik geef die twee demonen een grote kans om te winnen.
  Onderschat het pure kwaad NOOIT!
  Oorlogen en bittere armoede móéten en zúllen er komen…

  Als Poetin Biden zou gaan feliciteren, weten we zeker dat Biden en diens demonische bende het voor elkaar hebben.
  Maar ik verwacht niet dat Poetin zich aansluit bij dergelijke smeerlapperij.

  Geliked door 3 people

 5. Harry zegt:

  Ach , die zwarten toch ……….
  Altijd zielig , altijd misdeeld , altijd tekort gedaan .
  Gediscrimineerd ook !

  Totdat ze de macht krijgen , dan komt de zwarte aap uit de mouw .
  Dan zullen ze ons wel even krijgen !
  Wat is het volgende , dat er vrij plunderen van blank bezit voor negers komt ?
  Want werken voor je geld is ook geen optie voor die lui .
  Je moet ze tóch tevreden zien te houden !

  Misschien zou het trouwens wel leuk zijn als Harris bij republikeinen aanklopt ,
  ze hebben hordes vuurwapens , die gasten .
  Dat die zwarten zo hard kunnen rennen , is echt niet voor niks !
  Want ze heeft zó een paar extra gaatjes .

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Ondertussen het “verbinden” in Nederland…
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1462444325/politiechef-frank-paauw-furieus-over-opruiende-teksten-jongerenclub-bij1-grove-belediging?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  Politiechef Frank Paauw furieus over opruiende teksten jongerenclub BIJ1: ’Grove belediging’

  De politie is furieus op Radicaal, de jongerenclub van de Amsterdamse politieke partij BIJ1. De club verspreidt op sociale media opruiende teksten over de politie.

  „Verdedig jij graag onderdrukkers? Haal jij je zelfwaarde uit macht? Jouw racisme ongestraft kwijt kunnen? Sla jij mensen die je niet begrijpt in elkaar? Dan zoeken wij jou!! Om ons systeem in stand te houden!”, staat onder meer te lezen op de Instagram-pagina van Radicaal. „Nu met 300 euro netto bonus!”, verwijzend naar de coronabonus die minister van Justitie Ferd Grapperhaus onlangs aankondigde voor politiepersoneel.

  https://cdn-04.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2020/11/Knipsel-4-1132×670.png?x90889

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Harry.
   BIJ1 ? dat is toch dat clubje uitkeringstrekkers onder de bezielende leiding van die krijsende negerin Sylvaantje S.,? (in de volksmond SS genoemd ?)
   Deze negerin gaat niet terug om in de oerwouden van Suriname missie-werkzaamheden te verrichten maar blijft lekker in Nederland met haar pikzwarte bips op ’t pluche plakken.
   Maandelijks wél enkele duizenden euro’s jatten van de NL-bevolking maar intussen álle blanke mensen beledigen, demoniseren enz. Maar één ding is voor mij héél duidelijk :
   HONDERDEN NEGERINNEN ALS “SS” ZIJN NIET IN STAAT OM MIJ TE BELEDIGEN.

   Like

 7. Bas zegt:

  Linkse meltdowns…

  er zijn geen pro-Trump meltdowns, dus libtards moeten hun toevlucht nemen tot het plaatsen van foto’s / video’s van hun eigen meltdowns lmfao zo triest

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Ik hoop dat alle ‘gematigde’ lafaards die op Biden hebben gestemd, dachten dat het hiermee zou stoppen, toekijken

  Like

 9. Bas zegt:

  PORTLAND: Antifa vernielde een democratische campagnefaciliteit en spuit de woorden “F * CK BIDEN” op het gebouw

  Like

 10. Bas zegt:

  Feiten

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  De uiterst linkse Rep.Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) zegt dat ze er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de Democraten de twee Senaatszetels in Georgië innemen, zodat ze niet hoeft te ‘onderhandelen’ met Republikeinen in het Congres en in staat zal zijn om door te rammen met haar extremistische agenda.

  Like

 12. Bas zegt:

  https://www.lawenforcementtoday.com/the-greatest-psychological-operation-america-has-ever-seen-is-under-way/

  De grootste psychologische operatie die Amerika ooit heeft meegemaakt, is aan de gang – en wij zijn het doelwit.

  VERENIGDE STATEN – Voor het geval je het niet beseft, we worden bespeeld. We zijn onderworpen aan een psychologische operatie van epische proporties.

  Toen u dinsdagavond naar bed ging, had president Trump schijnbaar onoverkomelijke aanwijzingen in verschillende zogenaamde slagveldstaten de leiding – Michigan, Wisconsin, North Carolina, Georgia, Pennsylvania en Arizona.

  Tegen de tijd dat je je om 4 uur ’s ochtends omdraaide, waren de voorsprong van Trump in Wisconsin en Michigan verdampt, gedeeltelijk geholpen door een stembiljet met 138.000 stemmen in Michigan – allemaal voor Biden.

  Is het niet ironisch dat ze in een staat als Florida, met een veel grotere bevolking, niet dezelfde problemen ondervonden als in door de Democraten geleide swing-states? In alle eerlijkheid tegenover de Georgia-gouverneur Brian Kemp, wordt het verkiezingsapparaat in die staat gerund door democraten, vooral in het grotere gebied van Atlanta waar de Biden-stortplaats in die staat is ontstaan.

  De vraag die niet wordt gesteld, maar wel zou moeten zijn, is: als Biden zich zo op zijn gemak voelt met zijn marge, waarom zegt hij dan niet tegen de gouverneurs, burgemeesters en verkiezingsfunctionarissen van de Democraten dat ze zo volledig open en transparant moeten zijn over het proces?

  Was het tenslotte niet Biden die om “eerlijke en transparante” verkiezingen vroeg? Waarom zou hij er dan niet op staan ​​dat het proces op die manier wordt uitgevoerd? Dat vertelt u alles wat u moet weten. Biden wil niet dat het zo is.

  Elke staat waar de verkiezingsresultaten op wonderbaarlijke wijze omslaan, wordt geleid door democraten (behalve het bovengenoemde Georgië). Die staten zien inmenging door ambtenaren die ramen in telkamers bedekken, zodat niemand naar binnen kan kijken, of waarnemers op 15 meter afstand worden afgezonderd, zodat ze de stembiljetten niet kunnen bekijken. De lijst met hijinks is lang.

  We hebben klokkenluiders gehad van de United States Postal Service die door toezichthouders werden verteld om de stempels op stembiljetten die na 3 november zijn ontvangen, te wijzigen.

  We hebben gezien dat weggegooide stembiljetten bij het afval werden gevonden, in één geval onder een paar stenen. Het komt erop neer dat ons verkiezingsproces een grap is, en het is er niet alleen voor Amerikanen om te zien, maar voor de hele wereld om te zien.

  Hier zijn we dan, het beste land ter wereld en ons verkiezingsproces is een lachertje. Het leent zich niet voor veel vertrouwen in serieuzere zaken.

  Joe Biden voerde de meest belachelijke presidentiële campagne in de Amerikaanse geschiedenis. Hij sloot zichzelf maandenlang op in zijn huis, maar kwam pas de laatste week of zo van de campagne voor een uur of zo achtereen buiten, en waagde zich voor het grootste deel nooit ver van huis.

  In de meeste jaren zou dat een belediging zijn geweest voor het Amerikaanse volk, maar niet in 2020 omdat het haten van Trump veel belangrijker was dan het leuk vinden van Biden, duidelijk een van de meest onwaarschijnlijke en ongekwalificeerde presidentskandidaten in de geschiedenis. Zevenenveertig jaar in Washington en alles wat hij deed was zijn familie en zichzelf verrijken.

  Geliked door 1 persoon

 13. PietSnotterdesnot zegt:

  Ik ben er volledig van overtuigd dat kamela zo denkt. Maar ik kan geen ondersteunend bewijs vinden dat ze dit (min of meer) letterlijk zo gezegd heeft. Heeft er iemand info die ik niet heb?

  Like

 14. pepo Copyright zegt:

  Het stemmen wordt al ruim 40 jaar gemanipuleerd door stem computers van de CAI.
  Gisteren officeel bekend gemaakt door Amerika.
  Deze computer programma’s worden over de hele wereld gebruikt en de uitslag is makkelijk te beïnvloeden.
  Dus in maart weten we al wie er weer gaat winnen 🥇

  Like

 15. Bas zegt:

  Ze gaan gewoon door

  Like

 16. Bas zegt:

  ‘Burn them down’ want als er overlevers zijn, dan doen ze het weer…

  “Het is niet alleen dat @realDonaldTrump moet verliezen, zijn enablers moeten ook verliezen. We moeten de Republikeinse Partij collectief platbranden. We moeten ze nivelleren. Omdat als er overlevenden zijn … ze het opnieuw zullen doen. ” Jennifer Rubin

  Like

 17. Dijkstra zegt:

  Volgens AP (Associated Press) heeft Kamala dit nooit gezegd.
  Bron: https://apnews.com/article/fact-checking-afs:Content:9057271285

  Kamala Harris did not threaten Trump fans with the ‘vengeance of a nation’
  By ALI SWENSON
  August 11, 2020
  Ze zou het misschien wel eens stiekem denken, maar zeker niet zeggen op deze manier, deze mevrouw is jaren lang officier van justitie geweest, dus die weet echt wel beter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s