Wilders doet aangifte om beschieten van zijn foto

DEN HAAG – Geert Wilders gaat aangifte doen vanwege een filmpje op Dumpert, waarop is te zien dat met een pistool meerdere malen wordt geschoten op een foto van hem. Een woordvoerder van de PVV-leider heeft dit laten weten.

Op het filmpje zegt een man in de camera: “Dit is vrijheid van meningsuiting” en richt het pistool daarna op de foto van Wilders. Wilders heeft het filmpje ook gedeeld op zijn account op Twitter met daarbij de tekst: “Ziek.”

Het ministerie van Justitie en Veiligheid zegt niet op bedreiging en beveiliging van personen in te gaan. Wilders wordt vanwege bedreigingen al lange tijd beveiligd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Wilders doet aangifte om beschieten van zijn foto

 1. verwardeman zegt:

  Het is gewoon VRIJHEID VAN MENINGSUITING , van mij mag die turk dat !
  MAARRRRRRRRRRRR…………………………………
  Die turk en andere moSSels moeten NIET janken als wij dan een filmpje maken ,
  waarop lange rijen moSSels per trein naar de gaskamers gaan en na afloop worden
  opgestookt in een crematorium .

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Ik vrees dat binnen onze corrupte rechtstaat Wilders weinig kans maakt omdat het uiteraard weer gebeurd door een Turk die het normaal vindt om een Nederlandse politici op deze manier te bedreigen. Die Turk zou een stoere jongen zijn als hij het hoofd van Erdogan gebruikt voor zijn schiet demonstratie maar dan vrees ik dat hij er niet al te best vanaf komt en dat weet dat stuk tuig zelf ook wel. War haalt deze Turk de gore moed vandaan om een Nederlandse politici dermate te bedreigen. Zijn walgelijke kop staat op het filmpje dus er kan direct een arrestatieteam op af om dit stuk tuig op te pakken. Maar helaas dit gaat niet gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Het gaat van kwaad tot erger.
  Ze nemen Wilders gegarandeerd een keer te grazen, zo is linksvolk nu eenmaal.
  De hel gaat vuriger dan ooit uitbarsten in de VS, en komt daarna hierheen.

  Geliked door 1 persoon

  • Gisteravond in Weltspiegel (ARD) heel veel RECHTS bizar-griezelig uitschot (Trumpaanhangers) gezien. Gaan nooit zonder zware wapens de deur uit! Tuurlijk zal dit wel een reden hebben, maar daarom niet minder ‘scary’!! De toekomst zal het leren, maar doet wel vrezen. Ook in NL zitten de steden vol met wapentuig. Een wakkere Nederlander weet bij wie!!!!

   Like

 4. Bas zegt:

  Like

  • Wie weet HOEVEEL 100.000en EURIES deze MONGEEL ONS al gekost heeft?! Van ONS afgejatte euries door dat net zo misdadige UITSCHOT op 2513 AA Den Haag!! Dit is nog maar 1 van de 100.00en die in NL als VERRIJKING zijn onthaald!! Attje Kuiken, Madeleine van Toorenburg, Rob Jetten, Jesse Klaver, discipel Segers etc etc., kijkt u even mee???!!!

   Like

 5. Lost Johnny zegt:

  Als een politie commissaris op tv zegt dat Wilders moet worden doodgeschoten en niet word vervolgd, dan word dit ook niks meer dan een papieren gehuil….

  In de VS is al gesteld door Biden en Co dat Trump aanhangers zullen worden vervolgd, lijkt me dat je dan twee keuzes hebt. Vechten of vluchten
  Hier ter lande is die keuze er niet, word je bedreigd door politie of politici dan is er geen 2nd amendement, geen bescherming en geen mogelijkheid tot vechten. Dan is het vluchten of sterven…

  Ze noemen dat democratie.

  Ons rest niets anders dan wachten tot de aftakeling zo heftig is dat de macht van de staat versplinterd. En dan heeft de bevolking van Europa nog een kans hun erfdeel terug te nemen.

  De nabije toekomst zal enorme vervolging van oppositie laten zien, tot in de slaapkamer toe. Zo slaat de ene partij de anders denkenden kapot en neemt totale macht. Dit is wat nu in de VS gebeurd en wat hier al jaren gaande is, stap voor stap, tot iedere vorm van zelfstandigheid vernietigd is.

  Met alles wat we zouden kunnen bereiken is de achterlijkheid nooit in de geschiedenis zo groot geweest. Letterlijk regeert de waanzin.

  Geliked door 3 people

  • Ons “leger” ligt op zijn gat, elders. De Pliesie moet op zoek naar meer dan 10.000 nieuwe collega’s. Dat gaat me toch een Moelti-KoeltiFeestje worden in het half-Kalifaat Hollandistan van Mark Rutte (op gele gympen)!

   Like

 6. Harry zegt:

  En dan om een tekening worden die lui al héls !
  Om een tekening van “Mohammed”, niemand weet hoe die pedo er uit gezien heeft , maar als je een tekening maakt waar iemand uit op kan maken dat het om “Mo” gaat , dan zijn er ineens miljoenen die in staat zijn om te gaan moorden !
  Stapelgek die lui !
  En die moeten we omarmen , overal bij betrekken , verbinden ?
  Die linkse ideologie is miljoenen keer erger en gevaarlijker dan dat hele Corona gedoe .

  De enige optie is ons van die lui te ontdoen !

  Geliked door 1 persoon

 7. Jules Vismale zegt:

  Laten ze maar schieten op afbeeldingen van Mohammed!

  Like

 8. pepo Copyright zegt:

  Als we die foto eens vervangen door een mark foto !
  Afwachten wat de reacties zullen zijn.

  Like

 9. Ergens in Afghanistan; Hé Fawad, heb je al gehoord dat Rashid in Hollandia zit? Het kostte wat moeite en sluip/kruip, maar hij is opgevangen in een grote stad, Rotjeknor of zo iets. Hij is nu officieel vluchteling, heeft onderdak en krijgt elke week zakgeld. Het schijnt dat er zangkoren klaarstaan als je opgevangen wordt. Hij zegt ook dat, als hij dat wil, wel elke week kan nöken. Ook is het gemakkelijk om extra geld te scoren. Maar hij wil niet zeggen, hoe. Hij zegt ook dat wij gek zijn om nog in Afghanistan te blijven. Probeer ook naar Hollandia te komen. De hele dag Höken en Nöken en geld en huis toe!! De meeste kans heb je als je je meldt bij een oudere vrouw, Ankie heet ze en en haar zipcode is 2513 AA Den Haag, huisnr. 17. Er zijn daar al heel veel Afghanen en niemand wil weer terug. Wat denk je Fawad, gaan wij ook? Misschien dat nog meer vrienden ook wel meewillen. Wie wil er nu niet elke week gratis nöken en een huis!

  Like

 10. Julia zegt:

  Het blijkt dat die lafbek van een Turk in Turkije zit. Volgens zijn zeggen kan het OM hem dus niet aanpakken en volgens dit stuk tuig mag hij alles in Turkije doen. Dan daag ik hem uit om het hoofd van Erdogan als schietschijf te gebruiken of dat dan ook mag. Wat denkt u? Ik vermoed dat hij het niet lang zal na vertellen en nimmer meer filmpjes kan plaatsen.

  Like

 11. En noe heeft het OM uitgedokterd dat deze Sait Cinar Vervolgd moet worden alleen is er een klein hiaatje in het OM verhaal want deze Sait Cinar zit al jaren in Turkije waar hij een luxe leven leidt van belasting geld dat hij hier nooit betaald heeft, maar een zeikerd die daar op let nietwaar.
  Turkije levert namelijk geen onderdanen uit dus het OM kan straks weer de gaten in je sokken lullen dat ze er alles aan hebben gedaan om deze bedreiger achter slot en grendel te krijgen en dus zichzelf een kanjer van een veer in eigen reet te steken voor zoals gewoonlijk NIET GEDANE ARBEID.
  En nog steeds begrijpen onze zogenaamde overheden nog steeds niet dat ze dagelijks uitgelachen worden door elke Turk in de wereld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s