Biden´s campagneteam wacht op de Air Force One . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Biden´s campagneteam wacht op de Air Force One . . .

 1. Geronimo zegt:

  Zou wel eens kunnen bewaarheid worden.

  “WATCH: Pompeo: ‘There Will Be A Smooth Transition To A Second Trump Administration’
  Pompeo emphasized that the “process” spelled out in the Constitution will be completed.”

  https://www.dailywire.com/news/watch-pompeo-there-will-be-a-smooth-transition-to-a-second-trump-administration

  Like

 2. Jan zegt:

  Zij kunnen wachten tot zij een ons wegen want zolang niet bekend is wie de winnaar is, blijft Trump president. Pas bij beëdiging van de nieuwe president stapt de ander op.

  Wat gebeurt er als de verkiezing bedrog was? De grondwet zegt er niets over.
  https://tinyurl.com/y6r86n4e

  Dit gaat dus nog heel lang duren

  (Afbeelding komt van https://cargocollective.com/kunstvandaag/Imagined-Places)

  Like

 3. Jan zegt:

  The truth about voter fraud in America

  Like

 4. Jan zegt:

  Fox News is dood

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ik ga er vanuit dat ze nog wel eventjes geduld moeten hebben…..

  Like

 6. Republikein zegt:

  Kunnen ook vogelspotters zijn.

  Like

 7. Bas zegt:

  https://summit.news/2020/11/10/biotech-expert-covid-vaccine-announcement-was-deliberately-delayed-until-after-election/

  Biotech-expert: Aankondiging van het COVID-vaccin werd opzettelijk uitgesteld tot na de verkiezingen
  “Trump moet woedend zijn.”

  Een expert in de biotechsector heeft gesuggereerd dat de aankondiging van een nieuw succesvol COVID-19-vaccin opzettelijk werd uitgesteld tot na de presidentsverkiezingen, zodat het de kansen van Trump om te winnen niet vergroot.

  Gisteren werd bekend gemaakt dat een nieuw vaccin ontwikkeld door Pfizer en BioNTech 90% slaagt om te voorkomen dat mensen coronavirus krijgen.

  Ondanks enige scepsis over de introductie van het vaccin, hebben sommige regeringen gesuggereerd dat het volgende maand beschikbaar zou kunnen zijn als het een snelle goedkeuring krijgt.

  Volgens Barry Norris van Argonaut Capital Partners, een expert op het gebied van de biotechsector, had de aankondiging eerder kunnen worden gedaan en was deze waarschijnlijk uitgesteld, zodat Trump niet de volledige eer kon opnemen.

  Like

 8. Bas zegt:

  “Biden-only” stembiljetten

  In Georgië stemden slechts 918 Trump-kiezers toen niet “neerwaarts” voor senatoren, dus niet het hele stemformulier ingevuld.
  96 000 Biden-kiezers stemden niet door het hele formulier in te vullen.
  Dat is PRECIES wat je zou verwachten bij “managed” stemmen per post, simpelweg gericht op het verwijderen van Trump.

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Bas zegt:

  https://www.theepochtimes.com/pennsylvania-100000-ballots-with-implausible-return-dates_3572942.html/amp?__twitter_impression=true

  Tienduizenden stembiljetten in Pennsylvania die eerder zijn teruggestuurd dan verzonden Datum: onderzoeker

  Volgens een analyse van een onderzoeker van de kiezersdatabase van de staat hebben meer dan 20.000 stembiljetten bij afwezigheid in Pennsylvania een onmogelijke terugkeerdatum en nog eens meer dan 80.000 hebben een terugkeerdatum die vragen oproept.

  Meer dan 51.000 stembiljetten werden gemarkeerd als geretourneerd slechts een dag nadat ze waren verzonden – een buitengewone snelheid, gezien de levertijden van de US Postal Service (USPS), terwijl bijna 35.000 werden teruggestuurd op dezelfde dag dat ze werden verzonden. Nog eens ruim 23.000 hebben een retourdatum eerder dan de verzenddatum. Meer dan 9.000 hebben geen verzenddatum.

  De kiezersrecords van de staat worden nauwkeurig onderzocht nu president Donald Trump de resultaten van de presidentsverkiezingen in Pennsylvania en andere staten aanvecht, waar zijn tegenstander, voormalig vicepresident Joe Biden, een sterke voorsprong heeft. De Trump-campagne beweert dat ongeldige stembiljetten voor Democraten zijn geteld en geldige stembiljetten voor Republikeinen zijn weggegooid.

  Like

 11. Bas zegt:

  Getuige onder druk zetten

  OPNAME: Federale agenten “dwingen” USPS-klokkenluider Hopkins om het verhaal af te zwakken. Hopkins verdubbelt …

  Agent Strasser: “Ik probeer je een beetje te verdraaien”

  “Ik maak je hier bang voor” … “we hebben senatoren betrokken … DOJ betrokken … de reden dat ze me belden, is om te proberen te harnas.”

  Like

 12. Bas zegt:

  https://www.foxnews.com/politics/aoc-blacklist-trump-supporters.amp?__twitter_impression=true

  AOC, anderen die aandringen op een schijnbare zwarte lijst van mensen die met Trump hebben gewerkt
  Er is een “Trump Accountability Project” gestart om degenen die een salaris van de administratie hebben ontvangen, “verantwoordelijk” te houden.

  Rep.Alexandria Ocasio-Cortez en anderen hebben de creatie aangemoedigd van een schijnbare zwarte lijst van mensen die president Trump hebben geholpen tijdens zijn ambtsperiode.

  “Archiveert iemand deze Trump-sycofanten voor wanneer ze proberen hun medeplichtigheid in de toekomst te bagatelliseren of te ontkennen?” vroeg de progressieve congreslid vrijdag. “Ik voorzie een behoorlijke kans op veel verwijderde Tweets, geschriften en foto’s in de toekomst.”

  https://pbs.twimg.com/media/EmLq415W8AE8Mb_?format=jpg&name=medium

  Like

 13. Bas zegt:

  https://www.zerohedge.com/markets/giuliani-says-over-50-witnesses-600k-unlawful-ballots-pa-nevada-poll-worker-attests?utm_campaign=&utm_content=Zerohedge%3A+The+Durden+Dispatch&utm_medium=email&utm_source=zh_newsletter

  Trump-campagne dient rechtszaak tegen eerste verkiezingsfraude in; Ohio AG vraagt ​​het Hooggerechtshof om de uitspraak van de PA-stemming ongedaan te maken

  Trump-campagne spant rechtszaak aan in Pennsylvania

  De procureur-generaal van Ohio heeft zich aangesloten bij een bod om het Amerikaanse Hooggerechtshof te vragen de Pennsylvania te verwerpen
  Volgens de uitspraak van het Hooggerechtshof van eind oktober mogen late stembiljetten worden geteld.

  Twee GOP-senatoren in Georgia roepen de Republikeinse staatssecretaris Brad Raffensperger op om af te treden wegens de niet ‘eerlijke en transparante verkiezingen’.

  Het Hooggerechtshof van Pennsylvania stemt ermee in om de GOP-uitdaging aan te horen over tientallen waarnemers die beweren dat ze ‘bijeengeroepen’ waren en de telling niet konden zien, wat tot 800.000 stembiljetten ongeldig kan maken.

  Like

 14. Bas zegt:

  Het krapuul

  Like

 15. Bas zegt:

  Volgens #rtlnieuws
  @erikmouthaanRTL
  heeft een USpostmedewerker zijn verklaring rond fraude bij de #USElections2020 ingetrokken maar het tegendeel is waar blijkt uit de reactie van de medewerker zelf.

  Dems zijn in blinde paniek, de gestolen overwinning dreigt hen te ontglippen

  USPS Klokkenluider Richard Hopkins: “I DID NOT RECANT”

  @shawnboburg en @jacobbogage zijn bespeeld door dezelfde federale agenten over de audio die de klokkenluider ‘dwingen’, ‘bang maken ‘om beschuldigingen af ​​te zwakken. Als verslaggevers zijn ze VERPLICHT om Richards ontkenning op te nemen. VERPLICHT

  Like

 16. Bas zegt:

  Jezelf antifascist noemen en dan fascistische methoden gebruiken. De irony is big on this one!

  https://pbs.twimg.com/media/EmcqjueWEAA9liw?format=jpg&name=900×900

  Like

 17. Bas zegt:

  Dubieus….
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/six-battleground-states-democrat-governors-pause-counting-election-night-coordinated/?utm_source=Twitter&utm_medium=PostBottomSharingButtons&utm_campaign=websitesharingbuttons

  Waarom pauzeerden zes slagveldstaten met democratische gouverneurs (behalve één) ALLEMAAL op de verkiezingsavond? En hoe werd dit gecoördineerd?

  Er zijn verschillende berichten over de verkiezingsavond dat vijf slagveldstaten niet meer op de verkiezingsnacht zouden tellen.

  Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, North Carolina, Georgia en Nevada stopten op mysterieuze wijze met tellen na middernacht.

  In Michigan hebben ze midden in de nacht 138.000 stemmen voor Biden gedumpt.
  Geen enkele stem ging voor Trump.

  Wisconsin dumpte ook om 4 uur ’s ochtends – ALLES VOOR BIDEN.

  In Pennsylvania ontving Joe Biden MEER DAN EEN MILJOEN STEMMEN na de verkiezingsdag – meer dan EEN DERDE van zijn totalen!
  Dit gebeurde keer op keer.
  Waarom? Waarom gebeurde dit om 23.00 uur op de verkiezingsavond?
  Democraten wisten dat ze werden neergeslagen.

  In Fulton County, Georgia, vertelden verkiezingsfunctionarissen de media en onze waarnemers dat ze het tabelleringcentrum in State Farm Arena om 22.30 uur aan het sluiten waren. op verkiezingsavond om de stembiljetten in het geheim te blijven tellen tot 01.00 uur

  Wie heeft de oproep georganiseerd?
  Amerikanen hebben het recht dit te weten.

  Like

 18. Bas zegt:

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/breaking-exclusive-analysis-election-night-data-states-shows-millions-votes-either-switched-president-trump-biden-lost/?ff_source=Twitter&ff_medium=PostBottomSharingButtons&ff_campaign=websitesharingbuttons

  BREAKING EXCLUSIEF:
  Analyse van verkiezingsavondgegevens uit alle staten toont aan dat MILJOENEN STEMMEN zijn overgeschakeld van president Trump naar Biden of verloren zijn gegaan – met behulp van Dominion en andere systemen

  We hebben gerapporteerd over talloze gebeurtenissen tijdens de verkiezingen van 2020, die in de media worden aangeduid als ‘systeemstoringen’.
  Gisteravond zorgden we voor nog een ‘glitch’, dit keer in Wisconsin, dat, als het wordt teruggedraaid, de gerapporteerde voorsprong van Biden in de staat zou elimineren.

  Vanavond hebben we een niet-geauditeerde analyse verkregen van gegevens die beschikbaar zijn voor alle staten die op zoek zijn naar systeemstoringen en andere eigenaardigheden in het aantal stemmen dat alleen verband houdt met de presidentiële race.
  Gisteravond hebben we gerapporteerd over een andere zogenaamde systeem ‘glitch’, dit keer in een graafschap in Wisconsin. Er werd ons bewijsmateriaal verstrekt waaruit bleek dat de stemtotalen voor Rock County leken te zijn omgewisseld tussen president Trump en Joe Biden. 9.516 stemmen werden geëlimineerd bij president Trump en verplaatst naar Joe Biden. Dit verschil van 19.032 stemmen zou, wanneer het wordt gecorrigeerd, de voorsprong van Biden in Wisconsin elimineren.

  In de post van gisteravond hebben we ook problemen geïdentificeerd waarover we hebben gerapporteerd in Michigan, Pennsylvania en Georgia waar soortgelijke ‘glitches’ optraden.

  The Chart Lists Votes Switched from Trump to Biden and Votes That Were Lost by Trump
  De grafiek geeft een overzicht van stemmen die zijn overgeschakeld van Trump naar Biden en stemmen die door Trump zijn verloren

  Switched Votes Lost Votes
  Dominion Systems
  Pennsylvania 220,883 941,248
  New Jersey 80,242 20
  Florida 21,422 456
  Michigan 20,213 21,882
  New York 18,124 623,213
  Georgia 17,407 33,574
  Ohio 14,965 5,102
  Virginia 12,163 789,023
  California 7,701 10,989
  Arizona 4,492 0
  Minnesota 2,766 195,650
  Tennessee 2,330 0
  Louisiana 2,322 0
  Illinois 2,166 54,730
  Wisconsin 2,078 3,408
  Colorado 1,809 0
  Utah 1,627 0
  New Hampshire 973 116
  Iowa 938 477
  New Mexico 268 4,610
  Missouri 0 20,730
  Nevada 0 0
  Alaska 0 0
  Washington 0 0
  Hawaii 0 0
  434,889 2,705,228

  Kansas and Texas use Premier Election Solutions, Owned by Dominion
  Texas 14,954 30,557
  Kansas 1,674 2,154
  16,628 32,711

  Election Systems & Software
  Nebraska 30,086 50
  Kentucky 8,129 23,849
  Arkansas 3,664 20,748
  South Carolina 2,779 2,119
  Montana 2,330 1,276
  South Dakota 1,347 1
  North Dakota 234 681
  Maryland 203 0
  North Carolina 0 15
  District of Columbia 0 0
  48,772 48,739

  Unknown Systems
  Connecticut 3,834 272
  Massachusetts 3,613 51
  Oregon 2,557 0
  Alabama 1,170 408
  Mississippi 355 0
  Maine 271 35
  Rhode Island 6 13
  West Virginia 0 78,300
  Idaho 0 0
  Oklahoma 0 0
  Indiana 0 0
  Delaware 0 0
  Vermont 0 0
  11,806 79,079

  OVERALL TOTALS:
  512,095 2,865,757

  Op basis van deze eerste analyse werden meer dan 500.000 stemmen geïdentificeerd die werden overgeschakeld van president Trump naar Joe Biden.

  Daarnaast werden nog 2.865.757 Trump stemmen geschrapt.

  We weten dat er bij de verkiezingen van 2020 een enorme hoeveelheid fraude was.

  Like

  • Bas zegt:

   De zgn glitches van de stemcomputers….
   De rijtjes zijn helaas versprongen en staan helaas niet meer duidelijk onder elkaar.

   Het komt erop neer dat heel veel stemmen van Trump ineens naar Biden zijn gegaan, switched votes…
   Daarnaast zijn er nog heel veel stemmen voor Trump ineens verdwenen, lost votes….

   Totaal:
   521,095 stemmen zijn van Trump naar Biden verwisseld.
   2,865757 stemmen van Trump zijn gewist/geschrapt.

   Dit zijn pas de voorlopige cijfers.

   Like

 19. Bas zegt:

  kayleighmcenany heeft 234 pagina’s met beëdigde verklaringen, allen al van één county alléén….

  60% dezelfde handtekening.

  Like

 20. Bas zegt:

  Foto van lijst met namen van waarnemers die men entree weigerde bij de telling

  https://mobile.twitter.com/ElijahSchaffer/status/1326268878167617537/photo/1

  BREAKING: lijst van Philadelphia Republikeinse poll watchers geplaatst op “no-entry” -lijst

  Like

 21. Julia zegt:

  Biden en campagneteam mogen wel oppassen en serieus gaan nadenken https://www.rt.com/russia/506379-nuclear-command-control-kalashnikov/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s