Bloedbad in Mozambique: “Islamisten” onthoofden en hakken meer dan 50 mensen in een dorp in stukken

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

In het dorp Muatide in het noorden van Mozambique werden meer dan 50 mensen door “militante islamisten” onthoofd en in stukken gehakt, aldus o.a. de BBC. In een ander dorp schoten de terroristen van de “Islamitische Staat” talrijke mensen dood en staken hun huizen in brand.

De fanatieke moslims veranderden het voetbalveld in Muatide in een soort “executieplaats”, waar zij de inwoners van het dorp onthoofdden en de lijken in stukken hakten. Daarbij riepen ze constant “Allahu akbar!”. De gruweldaad duurde van afgelopen vrijdagnacht tot zondag.

In andere dorpen vuurden ze schoten af, ontvoerden ze vrouwen en staken ze huizen in brand.

Meest brute aanval van ISIS in de regio

Het bloedbad is de nieuwste etappe in een hele serie gruwelijke aanvallen, die de “islamisten” sinds 2017 in de gasrijke provincie Cabo Delgado hebben gepleegd.

De moordenaars werken nauw met de “Islamitische Staat” (IS/ISIS) samen, waardoor ze in zuidelijk Afrika voet aan de grond konden krijgen. Ook hier heeft ISIS gebruik gemaakt van de wanhoop over armoede en werkloosheid om jongeren voor zijn strijd te rekruteren om een islamitische heerschappij in de regio op te richten.

De BBC schat de jongste aanval in als de vermoedelijk meest brute die door ISIS ooit in de regio werd uitgevoerd. De shock bij veel mensen zou groot zijn.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Bloedbad in Mozambique: “Islamisten” onthoofden en hakken meer dan 50 mensen in een dorp in stukken

 1. Pingback: WAAR ZIJN JULLIE NU???!!! . . . | E.J. Bron

 2. Cleo zegt:

  En de Westerse politici blijven nòg wegkijken van de bron van deze onophoudelijke massamoord op niet-moslims…tot ze zelf aan de beurt zijn!
  REGEREN IS VOORUIT ZIEN EN ANTICIPEREND HANDELEN!
  Stop de verbreiding van deze duivelse moordideologie!

  Like

 3. Ton Ruygrok zegt:

  Ja als je dit leest ben ik toch wel blij met de moslims in ons land enzo … die zijn een stuk gezelliger… en gematigder…. die snijen en schieten iig nog niet zo als dat ze daarzo doen…
  Ton Ruygrok, Monster.

  Like

 4. oprechtegeus zegt:

  En de ‘gematigde’ en ‘vredelievende’ moslims hier laten hier geen enkel tegengeluid horen. De koran preekt immers enkel ‘liefde’ en ‘vrede’. Wie zwijgt stemt toe.

  Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  Zodra die moslim-negers klaar zijn met het onthoofden van de chrtistenen stappen ze in een bootje en komen naar Nederland om ook hier hun geloof van “vrede, liefde tolerantie” te verspreiden.
  Wanneer ligt het Binnenhof vol hoofden ? Ach wacht : als dat al zou gebeuren verandert er helemaal niks in “Den Haag”, dat samen geraapte zootje lult toch als een kip zónder kop.

  Like

 6. Bob zegt:

  Waar blijven de goedmensen als het
  om islamisten gaat.
  Vraag:”worden de goedmensen
  betaald om te demonstreren”????
  Een crimineel bij zijn verzet gedood
  en de Dam staat vol ondanks de
  beperkingen vancovid 19,toen geen
  toename van corona, van Rutte en
  Grapjas niets gehoord, welk spel
  wordt hier gespeeld.

  Like

  • karton zegt:

   @ Bob.
   Ik verwacht toch zeer binnenkort wel een héél grote demonstratie op de Dam in Islamsterdam onder de bezielende leiding van burgemeester Halalsema.
   Maar dit is natuurlijk wel erg verwarrend voor de demonstranten want het waren NEGERS die dit deden maar……zij waren ook nog eens moslims ! De onthoofden waren christenen, dus ja………..wat nu ??

   Like

 7. Marijke zegt:

  Vreselijk! En waar komt een booslim mee bij een reactie bij de Telegraaf: in Mali worden ook veel moslims vermoord…. Hij zei er niet bij dat 80 tot 95% van de Malinese bevolking uit moslims bestaat, dus dat de daders waarschijnlijk ook moslims zijn. Dit heb ik maar even voor hem aangevuld.

  Like

 8. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/11/pleisterpolitiek-ministerie-komt-met-70-punten-tegen-overlast-asielzoekers-behalve-opsluiten-en-uitzetten/

  Pleisterpolitiek! Ministerie komt met 70 punten tegen overlast asielzoekers, behalve opsluiten en uitzetten

  Staatssecretaris Broekers-Knol (Justitie) komt met 70 bestaande maatregelen die ándere partijen kunnen toepassen om overlastgevende asielzoekers aan te pakken, terwijl zij de poorten wagenwijd open laat staan. Het zou misschien nog grappig zijn als het niet zo ontzettend bedroevend was…

  Uit zo’n beetje alles wat ze zegt blijkt ook wel die pure politieke onwil. “We hebben gemeenten, OM, politie en alle andere betrokken partijen hard bij nodig bij de aanpak van overlast. Zij kunnen vaak het best beoordelen welke aanpak bij de lokale problematiek past.” Oké, waar hebben ze haar adviezen dan voor nodig? Het probleem is juist dat die lui om de haverklap weer op straat staan en niemand er echt wat aan lijkt te kunnen (of willen) doen.

  Like

  • karton zegt:

   @ Bas.
   Opoe Ankie Knol was gisteravond nog ff te zien én horen op tv.
   Deze oude vrouw weet absoluut niet meer waar zij mee bezig is.
   Wát een ongelooflijke truttekop ! “Ze is keihard aan ’t werk” om 7000 “statushouders” vanuit een AZC een huis te bezorgen en volgend jaar voor méér als 20.000 “statushouders” , dus ze is er nog wel ff druk mee !
   Dus eind 2021 kunnen wij, échte Nederlanders, zo’n kleine 30.000 nieuwe inwoners welkom heten; ben erg benieuwd hoeveel van hen zich zullen ontpoppen als verkrachters en/of moordenaars’ dat 99,99999 % van hen hun leven lang op ónze kosten in dit eens zo mooie en rijke landje uit de staatsruif blijven vreten ,de door óns betaalde zorgkosten opsouperen en uitkeringen opstrijken is nú al duidelijk.
   Gaaf landje, hè Rutte,

   Like

 9. antiislamnu zegt:

  En weer een land er bij waar van iedereen gegarandeerd asiel krijgt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s