God zegene Amerika

(Door: “eg regs”)

Natuurlijk is het zo dat Amerika decennialang haar vrienden heeft  verraden. Nederland weet er alles van, want in Nederlands-Indië kregen we het mes op de keel gezet. En in Angola werden onze neven eerst op het verkeerde been gezet en vervolgens cynisch onderuit geschoffeld. De Sjah,Ferdinand Marcos, Pinochet en Taiwan moesten op vergelijkbare wijze boeten voor hun niet aflatende trouw. Maar laten we hierbij niet vergeten dat het in de eerste plaats de Amerikanen zelf waren die de prijs betaalden voor het verraad dat in hun naam bedreven werd. De gemiddelde Amerikaan had hier niks mee te maken – hij was het allereerste slachtoffer.

De legendarische senator Joe Mccarthy probeerde moedig het tij te keren, maar zijn pogingen werden gesaboteerd en bespot. En vandaag de dag geldt zijn naam nog steeds als een synoniem voor heksenjacht en overijverige hysterie. Hoewel in werkelijkheid hem slechts een te grote voorzichtigheid verweten kan worden. Want terwijl hij waarschuwde tegen een handjevol aan communistische infiltranten, was in werkelijkheid het gehele Amerikaanse overheidsapparaat totaal bezaaid met ‘change agents’.

De Boere zijn inderdaad op een verachtelijke manier verraden. Maar ondertussen waren er dappere, christelijke Amerikanen die het volkomen onbaatzuchtig opnamen voor hun blanke broeders. Zoals senator Jesse Helms (foto). Kunt u ook maar één enkel vooraanstaand Nederlands politicus bedenken die ooit op vergelijkbare wijze stelling nam? En als u denkt aan de immigratiewet van 1965, de wet die slaperige voorsteden veranderden in moordlustige ghtto’s, denkt u dan werkelijk dat Amerikanen ooit hun fiat hebben gegeven  aan deze – zoals Barack Obama het noemde – ‘fundamentele transformatie’? Nee, natuurlijk niet. Dit alles was onderdeel van een veel grotere communistische samenzwering.

De blanke Amerikanen zijn onze culturele en etnische broeders en iedere uiting van anti-Amerikanisme dient tegemoet getreden te worden met het maximum aan argwaan.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op God zegene Amerika

 1. jepa8 zegt:

  Kletskoek, de belangen van de VS staan vaak tegenover die van Europa, wij in dit continent volgen met groot enthousiasme de Atlantacisten, zelfs als dit schadelijk is voor de Europeanen, kijk naar de vele hybride- en proxie-oorlogen, de illegale interventies en bemoeienissen van de VS in het Midden-Oosten die heeft geleid tot massa-immigratie naar Europa, met alle gevolgen van dien voor ons, de VS maakt het niets uit want die hebben een Atlantische Oceaan tussen hun en de destabiliserende situatie in Europa. De VS heeft geen bondgenoten maar belangen.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Door wie word jij gestuurd, Jepa?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • jepa8 zegt:

    Door onafhankelijk te zijn en niet als een stel vazallen achter de Amerikanen en GB te gaan staan, zelfs als dat schadelijk is voor dit continent.

    Like

  • Lekke Fietsband zegt:

   @Jerpa8,
   Volgens mij heb je het bovenstaande verhaal niet goed gelezen, of je snapt er gewoon geen ruk van. De deepstate commies hebben belangen, de gewone republikeinse Amerikaan wil alleen maar in vrede leven met zijn gezin en familie net als in Europa. Maar de commies (communistische demoncrates) van het script willen juist de blanke uitmoorden en dat is al een eeuw gaande. WW1, WW2, Russische revolutie (60 miljoen doden), met in totaal meer dan 100 miljoen voornamelijk blanke christelijke doden. En iedere regeringsleider die tegen het script is wordt gewoon vermoord, net als Kennedy & Pim.

   Geliked door 1 persoon

 2. jepa8 zegt:

  De VS en Europa geven niets om christenen en al helemaal niet om blanke chistenen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wolf zegt:

  Klopt, ons Indië is ons ook mede door de vermaledijde verraderlijk jaloers Britten toendertijd ontnomen. Ook hebben die Britten de Suid Afrikaanders hun Taal, trots en land afgestolen. Die Englander soll Mann Hassen.

  Geliked door 1 persoon

  • jepa8 zegt:

   Ik begrijp heel goed wat er staat, en ben mij er ook bewust van dat de conservatieven ( en dan met name de blanken) Amerikanen niet worden vertegenwoordigd door beide partijen, de Republikeinen en de Democraten, beiden hebben een neo-liberale agenda ( de eerste noemen zich dan “neo-conservatieven”), gedoopt in cultuur-marxistische elementen.Beide partijen zijn tegen blanke christenen..

   Like

 4. koosv8 zegt:

  Ik ben het wel eens met deze stelling over Amerikanen. En kletskoek al helemaal niet, ik heb mijn bedenkingen over de infiltratie binnen de CIA en de anti Amerika stemming bij de Democraten. Daarom is het goed dat er nu op een patriottische manier naar het eigen land gekeken en geregeerd wordt. En dat het ook uitgedragen wordt om het zo te doen. En dat het werkt is duidelijker dan ooit tevoren. Het gif dat MARXISTISCHE en COMMUNISTISCHE figuren, partijen( DEMOCRATEN ) en bewegingen ANTIFA EN BLM uitstrooien zal met wortel en tak uitgeroeid moeten worden, anders is net als hier in EUROPA, gedaan met de VRIJHEID, die IEDEREEN zo hoog heeft zitten, maar er gebeurt helemaal NIKS.
  Wij zouden ook schoon schip moeten maken, want de ontwikkelingen zijn niet mis in de EU omtrent het ontwortelen van patriottisme. En daar zouden de Amerikanen zolang TRUMP er zit, zeker bij willen helpen. Maar dan moeten die PEDOFILIE ISLAM LOVERS ( regerings leiders) EERST WEG!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Laat ik om te beginnen stellen dat ik doodziek ben dat Trump vooralsnog verloren lijkt te hebben.
   Dat gezegd hebbende raad ik u aan om eens na te zien wat Marxisme en Communisme nu eigenlijk zijn of betekenen.
   Het wegzetten van de Democrats als aanhangers van deze ideologieën raakt kant nog wal, zeker ze zijn socialistischer dan de Republicans maar altijd nog een stuk rechtser dan “onze” meest rechtse partij de VVD.
   Antifa lijkt gelieerd aan de Democrats maar dit is slechts schijn want ze zijn Anarchistisch en dus tegen elke president of die nou als links of rechts gekwalificeerd wordt.
   BLM is mede ontstaan door het in Amerika nog wel degelijk aanwezige racisme, ze hebben de verkeerde aanleiding genomen en schieten veel te ver door maar het zou onzin zijn om te zeggen dat er in Amerika geen racisme zou bestaan.
   Vergeet bijvoorbeeld niet dat het nog niet zo heel lang geleden is dat ‘zwarten’ niet naar blanke scholen mochten, dat ze achterin het openbaar vervoer moesten reizen en ga zo maar door.
   Na de gewelddadige omverwerping van het Feodalisme in Rusland hebben in het vacuüm dat daarna ontstond vele ideologieën het licht gezien, de bekendste zijn Marxisme, Leninisme en Communisme. De meeste zijn loten aan dezelfde socialistische boom en hebben overeenkomsten. Anarchisme is een uitzondering, die staat op zich en is feitelijk tegen elke vorm van gezag.
   De overeenkomst tussen allen is dat het nergens langdurig succesvol is gebleken.
   Ook het later ontstane Maoïsme was op communistische leest maar zeker niet hetzelfde.
   Omdat die ideologieën zoveel raakvlakken hebben is het verleidelijk ze allemaal op een grote hoop te gooien maar dat is zeer ten onrechte.

   Like

 5. Republikein zegt:

  Wat in de VS verschijnt komt hier 10 jaar later, men spreekt van ruis.

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ja dat klopt, er werd eens aan een Amerikaan gevraagd wat hij zou doen als de wereld zou vergaan waarop hij zei; dan ga ik naar Nederland, daar gebeurd alles 20 jaar later.
   🙂

   Like

 6. wim zegt:

  @jepa8 U heeft kennelijk de strekking van van het stuk van ‘Eg Regs’ gemist.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het eerste dat door mijn gedachten ging bij het lezen van dit stukje was dat de ‘slachtoffers’ als de Sjah, Marcos en Pinochet nou niet echt gelukkige voorbeelden waren, als martelen en politieke gevangenen nog niet waren uitgevonden dan hadden zij dat wel gedaan.
  Tegenwoordig zegt men heel makkelijk dat ze regeerden “met ijzeren vuist” maar dat is wel erg makkelijk tov hun vele onschuldige slachtoffers wiens enige misdaad ooit was dat ze geboren waren.
  Vervolgens gaat hij verder met senator McCarthy en ook dat is geen gelukkige keus, het was volstrekt logisch en terecht dat hem heksenjacht en overijverige hysterie werd verweten.
  Er zijn nog meer dan genoeg filmpjes te zien over de manier waarop de verhoren eraan toegingen en dat had niets meer te maken met waarheidsvinding. Het deed nog het meest aan de inquisitie denken, tallozen werden onschuldig geruïneerd en/of gevangen gezet met volslagen idiote beschuldigingen.
  In feite gaan we weer een stap terug in de tijd door alles maar te betitelen als marxisme of communisme zonder werkelijke onderbouwing, het zijn beide totalitaire politieke stromingen die allang ten onder zijn gegaan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s